Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sanada geçmiş olsun canım.yoğun günler geçirmiştin yanlış hatırlamıyorsam.vücut yorulunca hemen bir yerden patlak veriyor zaten.

bu arada kızlar ben bugün memlekete gidiyorum.pazartesi görüşmek üzere kendinize iyi bakın.öptüm sizi

Hahhaa bu kiz cok kati kizlar law_yer en kucuk kacamakta hepimizi yer

Şimdi biz bu diyette şekerli ya da çabucak şekere dönüşen şeyleri yemeyip metabolizmamızı düzene sokuyoruz ya, böyle kaçamaklar yaptığımızda sistemi bozuyoruz. Azıcık sabredin, ideal kiloya düşünce arada kaçamak yapılır tabi nasıl olsa metabolizmamız düzgün çalışıyor olacak artık. Güzel günler göreceğiz çocuklaaaar ha gayret

iyi yolculuklar canım sen de kendine iyi bak

Günaydın arkadaşlar,

Dün sabah kkk, öğlen tavuk şiş, akşam 1 biber dolma yedim..

Bu sabah yumurtasız kk, 1 minimini kek yedim..

İyi yolculuklar, iyi eğlenceler

Yemediklerin için bravo sana..

Canım 1-2 akşam yemek yerine bolca yoğurt tüketip sabah bir baksana tartıya, en azından 1 gün dene bakalım birşey değişiyor mu?

Çok haşlanmamış yumurta mümkünse, lahmacun ok ama peymacun ne bilemedim:26: hazır paketli gıda ise mümkün olduğunca uzak duruyoruz.. hemen arkasından yaptığın ara öğün psikolojik, böyle bir durumda yoğurt ya da ayran tercih et..

Akasyacım taşınman ne zaman bitecek canım...düzenli beslenmen imkansız gibi birşey,yine de elinden geleni yapıyorsun bu durumda...

Ah bir bilsem, 1 ya da 2 ay şimdilik otelde idare ediyoruz işte bakalım.. Ya yaşadığım şehirde yemek kültürü çok zayıf, turistik olduğu için alakart herşey, e onun iç yüzünü de bilince yemek istemiyorsun, kendi işyerimizde mutfak var ama biz de işyerini hiç kendi ihtiyaçlarımız için kullanmayız zaten yoğun işler, kısır döngü anlayacağın

Sağol canım, o sayfayı okudum ama ismi farklı olunca acaba yanlış mı demiştim..

Ben de diğer arkadaşlara katılıyorum kesinlikle zencefili rendele ve balla karıştır, yut, tamam yasak vs. ama öğünle birlikte yaparsan insülin dalgalanmaz ayrıca 1 tatlı kaşığı bal çok sorun yaratmaz.. acil şifalar..

Sabah 09.00
1kk peynir
domates salatalık
10 yeşil zeytin
1 avuç çiğ badem
1 bardak süt-yulaf ezmesi
(yumurta kalmamış onun yerine yedim)

dün akşam ekmek yedim 3 dilim bir bardak da portakal suyu içtim Yedikten sonra çok kötü oldum sıcak bastı falan gerçekten şeker:zehir bugün yapmicam böyle hatalar inş

tabiiki yapılmazda el insaf yani değilmi bence et olan yemekte mercimekte barbunyada fazlalık bende okudum karatayı ama istemedende olsa gözüme çarptı yedikleri bir hesaplıyayım dedim ihtiyacımız kadar calori alırsak maalesef kilo veremeyiz buda bir gerçek sonuçta her diyeti denemiş insanlar olarak bazı şeylari ayırt edebiliyoruz değilmi

9.00 da kahvaltı yaptım acıkmadım da ama şimdi proteinli bişeyler yemessem 1-2 saat sonra çok acıktığımda elime ne geçerse yiyorum siz ne yapıyorsunuz bu durumda kızlar?

hedef60 cım senin bebişinmi var onu es geçmişim yeni farkettim sen bizden daha fazla yiyebilirsin saf proteğini arttır yani daha çok yumurta et türevi o zaman metobolizman hızlanır benim eşim eski güreşçilerden haftada 7-8 kilo düştüğünü bilirim maça yakın hep tavuk haşlama yerdi ama bebişin varsa olsun biraz ağırdan alsanda olur senin sütünde onun için hayati önem taşıyor sütün kalitesini bozma ben klasik kkk yaptım şimdide koşu bandıma çıkayım 1 saat yürüyeceğim yeni gününüz hayırlı olsun karatay çıtırları

9.00 da kahvaltı yaptım acıkmadım da ama şimdi proteinli bişeyler yemessem 1-2 saat sonra çok acıktığımda elime ne geçerse yiyorum siz ne yapıyorsunuz bu durumda kızlar?

Kahvaltıyı kuvvetli yapıyorum 7-8 saat hiç acıkmıyorum

Canım ilgine teşekkür ederim. Law_yer'cim benim kabızlık sorunum 10 yıldır var zaten. Karatay diyetinden sonra başlamadı. E doğal olarak hergün tuvalete doğal yollarla çıkamayınca sıkıntı oluyor bende. ama yok merak etme dün akşam pes etmiştim ama sabah yine hayır devam edicem dedi. Sabah herkes gözümün önünde börek, ekmek, ballı kaymak yedi ama ben yemedim. peynir, yumurta, zeytin çay ve fındık ile 10 da bitirdim kahvaltımı. öğlen yemeğimi akşama doğru yicem çünkü akşam 7 de dişçi randevum var. e 8 den sonra da bişey yemeyeceğim için yemeği geç yiyip. hem akşam hem öğlen öğünü yapıcam. şimdilik devam ediyorum. inşallah sonucunu alırım. Karatayın ilk kitabını okudum. Ama çok benim beklediğim gibi değildi. sen hangi kitabını okuyorsun.

Onlar ballı kaymak yerken sen de sür gün kurusu kayısının üzerine kaymağı onun üstüne de ceviz koy ye. ohh misss. onların canı çeksin

ben yeşil renkli olanını okuyorum alta fotoğrafını ekleyeceğim direk diyetle ilgili. obeziteyle ilgili olanı ve senin şu an okuduğun ilk kitabını okumuştum zaten. işin özü ilk kitapta anlatılıyor ama.

Ya canım ilk kitapta anladım neler yenmeyeceğini. Ekmek, hazır gıdalar, meyve suları, fast-food,bisküviler, çikolatalar, diyet olarak üretilen herşey, makarna,pirinç yasak tamam. geri kalan sağlıklı herşey serbest mi yani. Mesala ben lahmacunun serbest olduğunu sizlerden duydum ama onda da çok kalori var. kitapta mesela döner yenebilir diyo. ama onda da kalori çok. Yani çok fazla diyet yaptığım için galiba bana biraz garip geldi. birde kitabın sonunda ki haftalık menüye tam bakmadım. ona bakarak bişeyler çıkarabilirim.

mesela bak ben kaymak yiyebileceğimi bilmiyordum. bal ve pekmez yasakken, kaymak nasıl serbest.

mesela bak ben kaymak yiyebileceğimi bilmiyordum. bal ve pekmez yasakken, kaymak nasıl serbest.

bal çok şekerli,pekmezi kaynatırken de şekersiz bile kaynatılsa trans yağa dönüşüyor içindeki fruktoz...kaymak sütün yağı olduğu için serbest...kayısı-ceviz-kaymak özellikle regl öncesi tatlı krizlerine tavsiyedir

Son düzenleme:

Kalori hesabı yapılmıyor canım bu diyette. Sadece şekerli, şekersiz ve çabuk şekere dönüşen çabuk şekere dönüşmeyen ayrımı yapılıyor. Benim resmini eklediğim kitabını al bence bir de.

kaymak şeker değil, bal ve pekmez şeker. Bu yüzden.

Dedim ya aliskin oldugum diyetlerden degil ya oturtamiyorum o yuzden.mesela kuruyemis olarak leblebi yiyebiliyormuyuz. Birde benim canim simdi findik ve sut istedi.ama marketten aldim findik ,badem,sut ve onlari yedim. Offff ya bu topigin salagi benim galiba kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…