leneva'cım teşekkür ediyorum. olacak diye umut ediyorum. Kızlar ya bu saate kadar yediklerimi yazsam yanlış yapmışmıyım. bakarmısınız.
Sabah-10:00 - 1 adet çok haşlanmış yumurta, beyaz peynir ve kaşar peniri, 10-13 adet arası zeytin.
Öğlen- 15:00- 1 adet lahmacun, 1 adet peymacun, 1 adet büyük hazır ayran.
Ara - 16:15- 8 tane kadar badem ve kuşburnu.
ya ara öğün yapmayacaktım ama birden canım istedi. aralarda bol bol su içmeye çalıştım.
Kızlaaar..! az önce çömelmiş akvaryumu temizliyordum ki; kızlarımın bana bakıp fısıldadıklarını gördüm,yine beni çekiştirdiklerini zannettim (süslü olmamı isterler hep),meğerse çok inceldiğimi söylüyorlarmış.beni sorguya çektiler,kaç kilo verdiğimi filan sordular.ikisinin bakışlarından o şaşkın ifadeyi gördüm:)) karatayda gerçekten de duraksasanız bile inceliyosunuz müthiş bir şey:)))
Yediklerini çok kıskandım şekerimhepsi süper.. Darısı başıma..
Hahaha canım sen çanta değil bavulu haketmişsinnyse olan olmuş geçenlerde ben de evde bişey bulamadım marketten tavuk bonfile alıp baharatlıyıp tavada pişirdim çok lezzetli oldu aklında bulunsun yanına da salatayla ayran oh miss.
Bu leptin denen şey cidden çalışıyo kızlar sabahdan akşama 500 500 gidiyo bende çok mutluyum aman nazar değmesinnn
Sabah 8:30 kkk .... saat 12:30 1 tabak bamya, yarım şeftali, yarım elma... Saat 8:00 de 1 tabak mercimek çorba, 1 tabak barbunyaa , 1 tabak et göveç , 1 dilim kavun... Tartı hep aynı durdu bu hafta ... Düğün motiveydi benim için bu hafta 79lu rakamı görmek istiyorum.. Pzt yine 2 öğün yiyeceğim.. Karabuğday yapayım yarın bari ... Deneyen deneyimlerden cevap bekliyorum...
Akşam çok yemişsin 1000 calorilik yemek yemişsin sen koca günü hesapla zaten 2000 calori almışsın nasıl kilo verebilirsinki sadece karatayla olmaz azıcıkta kalori hesabı yapmalıyız 1 tabak et güveç yanına yoğurt yeterdi bence mercimekte 1 porsiyonda 330 calori var çok besleyici ben kaçamak yaptığım günlerde bile calori hesabı yapıyorum vermemişim ama almamışım diyorum hem zaten çok kilo vermişsin darısı benim başıma vücut direniyorda olabilir bende karabuğdayı bulsam deneyeceğim ama yok ne realde ne carrefourda bulabildimSabah 8:30 kkk .... saat 12:30 1 tabak bamya, yarım şeftali, yarım elma... Saat 8:00 de 1 tabak mercimek çorba, 1 tabak barbunyaa , 1 tabak et göveç , 1 dilim kavun... Tartı hep aynı durdu bu hafta ... Düğün motiveydi benim için bu hafta 79lu rakamı görmek istiyorum.. Pzt yine 2 öğün yiyeceğim.. Karabuğday yapayım yarın bari ... Deneyen deneyimlerden cevap bekliyorum...
sabah kalkınca kahvaltı öncesi 2 büyük bardak su (bu artık klasik bişey benim için :))
kahvaltı:
peynir-5 tane zeytin
salatalık-maydonoz-(1-2) dilim domates
yarım çay bardağı kadar yer fıstığı (kabuklusundan)
2 bardak şekersiz çay
5 tane taze siyah üzüm (yenebiliyor değilmi?)
öğlen:
1 kase şehriyeli tavuk çorbası (şehriye umarım yasaklar arasında değildi)
2 tane köfte
4 dilim közde patlıcan
azcık salata
akşam:
2 kaşık kadar salata
1 kase yayla çorbası (sadece suyundan) (içine nane ve pul biber ekledim :))
1 tabak fasulye çorbası (çookk seviyorum)(içinde taze fasulye-mercimek-bulgur var)
gün boyu bol su içtim yatana kadar da devam :)
spor olarakda bugün 30 dakka yürüdüm+çok hareketli bi gün geçirdim :)
3. günümde iyi gibi :)
Akşam çok yemişsin 1000 calorilik yemek yemişsin sen koca günü hesapla zaten 2000 calori almışsın nasıl kilo verebilirsinki sadece karatayla olmaz azıcıkta kalori hesabı yapmalıyız 1 tabak et güveç yanına yoğurt yeterdi bence mercimekte 1 porsiyonda 330 calori var çok besleyici ben kaçamak yaptığım günlerde bile calori hesabı yapıyorum vermemişim ama almamışım diyorum hem zaten çok kilo vermişsin darısı benim başıma vücut direniyorda olabilir bende karabuğdayı bulsam deneyeceğim ama yok ne realde ne carrefourda bulabildim
şehriye yemememiz lazım canım
Bebeğin kaç aylıktı canım ? Öğlene ağırlığı ver, akşamları yarım öğüne indir diyecektim ama; bebeğine süt veriyorsan çok acıkırsın.!!Sabah 8:30 kkk .... saat 12:30 1 tabak bamya, yarım şeftali, yarım elma... Saat 8:00 de 1 tabak mercimek çorba, 1 tabak barbunyaa , 1 tabak et göveç , 1 dilim kavun... Tartı hep aynı durdu bu hafta ... Düğün motiveydi benim için bu hafta 79lu rakamı görmek istiyorum.. Pzt yine 2 öğün yiyeceğim.. Karabuğday yapayım yarın bari ... Deneyen deneyimlerden cevap bekliyorum...
Sabah:kkk
Öğlen:1 minik çikolata,kahve,1 muz,1 hurma.(o karışıklıkta yemek hazırlayıp yiyemedim)
Akşam:yemeğe davetliyiz.kesin saat 8 i geçecek çok dikkat etmeliyim.kızımın kayınvalidesi muhteşem içli köfte yapıyor,ne olur yapmış olmasın diye dua ediyorum.yoksa dietim yalan olacak kızlar.!! Yemezsem kadın bana tip tip bakıyorne olursa olsun az yiyecem.!
Hedef 60 daha da incelmeye devam edecez inşallah
Akasyacım taşınman ne zaman bitecek canım...düzenli beslenmen imkansız gibi birşey,yine de elinden geleni yapıyorsun bu durumda...
Gül 0663 enerjine hayranımm:) aman dikkat et.! benim sesim hala düzelmedi.!!
Uysaliye sakın pes etme! zamanla her şey oturacak..doğru uygularsan kesin zayıflayacaksın herkesin kilo verme hızı farklı,sen zamanla kendini tanıyacaksın,neyin seni yavaşlatıp neyin hızlandırdığını bileceksin.! Ben akşam çok az yersem kesin zayıflıyorum mesela ..!
Elifce geçmiş olsun canım... limonlu zencefil çayı iyi geliyor.papatya çayı da rahatlattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?