Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

İlk günlerden lahmacuna sardırma bi de çok negatifsin onu önce at üstünden.

Kabızlık ben çkmedim saabahları yediğim domates salatalığın üstüne azıcık zeytinyağı döküyorum limon ve kekikle güzel oluyo belki de o etki ediydur bilmiyorum.

Kızlar bugün tüm mutfağı dezenfekte ettik..yine de tuzakları yerleştirdim ne olur ne olmaz diye... Sanırım havalandırmadan girmişler,orayı kapattım.davlumbazın borusu iyi yerleşmemişti.mutfağım mis gibi oldu:) tabii ben de bittim...

Sabah:kkk

Öğlen:1 minik çikolata,kahve,1 muz,1 hurma.(o karışıklıkta yemek hazırlayıp yiyemedim)

Akşam:yemeğe davetliyiz.kesin saat 8 i geçecek çok dikkat etmeliyim.kızımın kayınvalidesi muhteşem içli köfte yapıyor,ne olur yapmış olmasın diye dua ediyorum.yoksa dietim yalan olacak kızlar.!! Yemezsem kadın bana tip tip bakıyor ne olursa olsun az yiyecem.!

Hedef 60 daha da incelmeye devam edecez inşallah

Akasyacım taşınman ne zaman bitecek canım...düzenli beslenmen imkansız gibi birşey,yine de elinden geleni yapıyorsun bu durumda...

Gül 0663 enerjine hayranımm:) aman dikkat et.! benim sesim hala düzelmedi.!!

Uysaliye sakın pes etme! zamanla her şey oturacak..doğru uygularsan kesin zayıflayacaksın herkesin kilo verme hızı farklı,sen zamanla kendini tanıyacaksın,neyin seni yavaşlatıp neyin hızlandırdığını bileceksin.! Ben akşam çok az yersem kesin zayıflıyorum mesela ..!

Elifce geçmiş olsun canım... limonlu zencefil çayı iyi geliyor.papatya çayı da rahatlattı.

Son düzenleme:
neyse hayat dvam ediyor :)
sabah muz ve bir bardak %1 yagli sut canim pek istemedi kkk yapmak ama ciddi farkettim ya da ben psikolojik olarak acikmam gerek diye dusundum ve aciktim bilmiyorum
ogle bir kepce ezogelin yanina 2 kasik tavuk salata valla gozum resmen ac ciktim yemekhaneden ama elden bisi gelmiyor
aksam bir adet bio yogurtlardan bagirsaklara iyi gelir dedim :) ve bir cay bardagi ayran
1 kupa yesil cay 1.5 lt su cay kahve :)

bu arada evet akasyacim ben kuru yemisi gun icinde yiyorum yani kahvaltida bir turlu alisamadim cok tikiyor bende gun icinde tuketiyorum ki genelde saat alti gibi yiyorum spor yapamadim eve gec geldim biliyorum bahane olmaz ama ben de oyle avutuyorum kendimi ki birde bugun iki adet kremali kahve ve yanina iki adet draje yedim hatta zorunda kaldim simdi ben diyet yapiyorum diye ofistekilere soylemedim yani sonra ee hani kac kilo verdin olayi olsun istemiyorum bugun de ofis disi gorusmeli bir gundu yani biraz turk nezaketinden diyelim kacti :26:

tbrk ederim cnm :)
darısı başımıza :)

Yediklerini çok kıskandım şekerim hepsi süper.. Darısı başıma..

tşk ederim cnm :) evde olduğum için rahatımda okul açılınca bakalım ne yapcam :)

sabah kalkınca kahvaltı öncesi 2 büyük bardak su (bu artık klasik bişey benim için :))

kahvaltı:
peynir-5 tane zeytin
salatalık-maydonoz-(1-2) dilim domates
yarım çay bardağı kadar yer fıstığı (kabuklusundan)
2 bardak şekersiz çay
5 tane taze siyah üzüm (yenebiliyor değilmi?)

öğlen:
1 kase şehriyeli tavuk çorbası (şehriye umarım yasaklar arasında değildi )
2 tane köfte
4 dilim közde patlıcan
azcık salata

akşam:
2 kaşık kadar salata
1 kase yayla çorbası (sadece suyundan) (içine nane ve pul biber ekledim :))
1 tabak fasulye çorbası (çookk seviyorum)(içinde taze fasulye-mercimek-bulgur var)

gün boyu bol su içtim yatana kadar da devam :)
spor olarakda bugün 30 dakka yürüdüm+çok hareketli bi gün geçirdim :)

3. günümde iyi gibi :)

Son düzenleme:
kızlar bugün 3. günüm ve bende sadece ilk gün açlık hissi olmuştu :) son 2 gündür böyle bişey yaşamadım :) rahat geçiyor günlerim sadece ağzım bi tuhaf tatlı tüketmediğim için sanırım onu da bi şekilde halledicem :)

bende akşam yemeğimi yeni bitirdim misket köfteli patatesli yemek vardı onu yedim yoğurt eşliğinde dambılları aldım bugün ağırlık çalişıcam kollarımda sarkma olsun istemiyorum herkes çok motive maşaallah ama benimde bugün kaçamağım yok

buna aynen katılıyorum :) bu sabah mrkımdan tartıya çıkınca gördüğüm rakamla ben şok oldum inanmadım yok artık dedim 3 kez daha tartıldım hemde evin değişik yerlerinde valla sonuç aynıydı :) bakalım 1 hafta içinde neler olucak :)

Sabah 8:30 kkk .... saat 12:30 1 tabak bamya, yarım şeftali, yarım elma... Saat 8:00 de 1 tabak mercimek çorba, 1 tabak barbunyaa , 1 tabak et göveç , 1 dilim kavun... Tartı hep aynı durdu bu hafta ... Düğün motiveydi benim için bu hafta 79lu rakamı görmek istiyorum.. Pzt yine 2 öğün yiyeceğim.. Karabuğday yapayım yarın bari ... Deneyen deneyimlerden cevap bekliyorum...

canım normalde 2 öğün mü yapıyordun?yoksa 3-4 öğün falan mı?

Akşam çok yemişsin 1000 calorilik yemek yemişsin sen koca günü hesapla zaten 2000 calori almışsın nasıl kilo verebilirsinki sadece karatayla olmaz azıcıkta kalori hesabı yapmalıyız 1 tabak et güveç yanına yoğurt yeterdi bence mercimekte 1 porsiyonda 330 calori var çok besleyici ben kaçamak yaptığım günlerde bile calori hesabı yapıyorum vermemişim ama almamışım diyorum hem zaten çok kilo vermişsin darısı benim başıma vücut direniyorda olabilir bende karabuğdayı bulsam deneyeceğim ama yok ne realde ne carrefourda bulabildim

iyi geceler kızlar. bugün giremedim şehir dışında duruşmalar vardı Milas'a gittim gidiş dönüş toplam 8 saat yolculuk çok sıkıcıydı. ama buna rağmen diyetimi bozmadım aferin bana

sabah 7.30 kkk, 1 bardak süt

öğlen 14.00 1 tabak mercimek çorbası, 1 bardak ayran

akşam 20.00 kıymalı menemen, 1 bardak ayran

akşam yemeğinden sonra 1 saat yürüyüş. Milas'ta da otobüs adliye arası baya yürüdüm, çok sıcaktı valla

canım çok umutsuz gördüm seni, bu şekilde diyeti devam ettirmen zor, önceikle bunun bir diyet olduğunu kafandan çıkar bence çünkü karatay diyetinde zaten hiç aç kalınmıyor, bir de düzenli devam edersen o kabızlık sorunun da geçecek, kaçamak yapmamaya çalış. Dün yazmıştım Canan Karatay'ın bir kitabını daha aldım şimdi alta yazacağım şey kitaptan alıntı.

"Karatay diyeti ile önce vücudun kilo alması yani yağların birikmesi önlniyor. Daha sonra bir durağanlık devresi oluyor. Ondan sonra da birikmiş olan yağlar yıkılarak kalıcı olarak kilo veriliyor. Bu diyeti uygulamaya başladıktan sonra yediklerimiz bizi acıktırmıyorsa işte bu iyileşmenin ilk belirtisidir. İlk haftalardan itibaren bu iyileşme başladıysa doğru yoldayız demektir"

Lütfen sabırlı ol, kaçamak yapma, diyete uygun yemeye çalış ve spor yap. Bir de her gün tartılma...

şehriye yemememiz lazım canım

Yalniz karatayda calori hesabi yok, arkadaismiz mercimek ve barbubyayi ayni ogune koyarak yanlis yapmis sadece ve biraz fazla meyva tuketiyo anladigim kadariyla, kalori hesabi h stress yapiyo hemde bence aciktiriyo, sizi bilmem ama bu diyetin kapaginda zaten kalori hesabina gerek yok yaziyo o yuzden kalori hesabi yapmamiz gerekli demek yanlis bence...

merhabaaaa :)

sabah: kkk

akşam: ızgara tavuk kanat, yeşillik salatası, 1 bardak ev yapımı yoğurttan ayran

3 mile leslie, 30 dk plates

2 lt su

ve bugün dip köşe temizlik yaptım aslında spor yapmasam da olurdu ama sektirmek istemedim..

vucudum şaşırsın biraz diye de 5 mile leslie yerine 3 mile leslie yapıp kalan yarım saatinde plates yaptım.. şaşırmıştır umarım

Sabah .....kkk
Aksam.....taze faulye .yogur
2 gundur disari cikmadim yata kalka vakit gecirdim ama aksam kinada kurtlarimi doktum hastayim terliyorum ustunede roman havasi ve oryantal iyice terletti su gibi oldum arabada gelirken hemen bluzumu degistirdim epey toksin gitti ...doktora gittim antibiyotik ve balgam sokturucu verdi icmeye basladim 2 gun yata kalka vakit gecirreyim pazae aksami dugunde kurtlara devam :)

Bebeğin kaç aylıktı canım ? Öğlene ağırlığı ver, akşamları yarım öğüne indir diyecektim ama; bebeğine süt veriyorsan çok acıkırsın.!!

Akşam:1 şiş kebap,yarım şiş kuşbaşı,1 içli köfte,1 parmak kadar yaprak sarma,1 kase yoğurt çorbası,2,3 çatal humus.

Dolma yemedim,baklava yemedim bana.

11. 09.2013.

Sabah. 1 yumurta, 1 muz, yesillik, fasulye salatasi, yarim salatalik, 1 avuc badem. Cay.

Ögle. 1 tabak taze fasulyeli türlü. 1 kase yogurt.

Ara ögün 1 elma. Cay & Kahve.

Aksam 2 bardak ayran.

12. 09.2013

Sabah 2 yumurta, 1 avuc findik, 3 tane kuru kaysi. Kücük oldugu icin 3 tane aldim.
1 incir, 9 tane zeytin, 1 dilim peynir, 2 kasik helva canim cekti..

Ögle 1 tane Ince patatesli börek. 1 kase mercimek corbasi.
1 tane erik. 1 tane elma.

Aksam 1 kase yogurt. Cay & su. Kahve.

Bu arada aramiza yeni katilan arkadaslar hepiniz hos geldiniz, sefalar getirdiniz.
INSAALLAH hepimiz gönlümüzce veririz fazlaliklarimizi.
Hepinize hayirli geceler.

Yarinda burada kina var. ins kacamak yapmam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…