şu an tv de adına diyetisyen denen bi zat 1 dilim tam tahıllı ekmeğin üstüne iyi bi çikolata sürerek araöğün yapabilirsiniz diyor peh!!!
bu resmen hainlik!!!!!!!!!!
aaa şimdi anladım olayı ne.tl. nin reklamı yapılıyormuş yazıklar olsun doktorum programı da buna alet olmuş
yanlış hatırlamıyorsam bugün Karatay hocamız startv de melek' teydi. oğlum uyursa izliycem başlamıştır herhalde
burdaki en çok m li marketete buldum senin markadan ama tam detoks gibi yapamadım tadını hiç sevmedim çünkü evde kalamasın yine de faydası vardır diyr ara ara yeyip bitireceğim
canım burada duraklamadan kilo veren yok gibi ben 1 kilo verip 1 ay bekledim ben de sabah akşam bazen öğlen de egzersiz yapıyorum kaçamaksız haftada kilo artışım oldu kaçamaklı da verdim metabolizma işi biraz karışık kasmayacaksın karataya sağlıklı beslenme programı diye bakacaksın yan etkisi kilo vermek bu diyette sadece yağdan verildiği için yavaş gider ama daha çok vermişsin gibi daralırsın
yaş faktörü de önemli 35 ten sonra bir anda kilo verme hızı düşüyor
hoca yumurta yerine muz diyor ama ben de işe yaramadı çok acıktırdı yumurta yemeyeceksem benim tercihim et yoğurt mantar vs protein grubu bi yiyecek
Kızlar Pazar günü yazmıştım. Greçkayı bulgur pilavı gibi pişirince tadı çok güzel oluyor. Zeytin yağı ve az tereyağında soğanı ve yeşil biberi biraz çevirip salça koydum sonra da greçkayla hepsini biraz kavurdum üzerine suyunu koyup pişirdim. Nane ve kimyon da ekledim yiyen herkes çok beğendi. Tadını beğenmeyenler bir de böyle deneyin bence. tavsiye ederimÇok fazla vitamin, protein ve amino asit var içinde. hepimizin yemesi gerekli özellikle çocukların
. son 2 haftadı bende veremedim hiç. aklımdan 3 seçenek geçiyor ya bişeyleri yanlış yapıyorum ya duraklamadayım yada bu diyet glisemik dirençi olana göre . son seçenek benim diyet direncimi zayıflatıyor :)
xcg bende muzu denemeyi çok istiyorum. benim için diyetin en zor tarafı kahvaltı ve kahvaltıdaki 2 yumurta zaten. Hele haşlamışsa kusucak gibi oluyorum ama bugün haşlammış yumurtanın sarısını labne ve tereyağıyla ezdım üstüne pulbiber. Daha rahat yedim neyseki
Öncelikle hoşbuldummm hepimizz Victoria secret mankenleri gibi + sağlıklı bayanlar olalım Aminn :) Ya yalnız ben 2 yumurta yiyemiyorum 1 yesem olmuyo mu ki bide sabah kahvaltı da 1 dilimcik bile yok mu ekmek öfff((
Greçka ne ilk defa duydum marketlerde de hiç görmemiştimm nerden alabilirim hemen deniyim ben de, bu arada bulgur pilavı yenceği zaman esmer bulgur mu yenmesi gerekiyor bi bilginiz var mı ?
Ben de öyle demiştim ama şimdi ekmeği aramıyorumm..sen de alışırsın canım..yumurtayı tavada tereyağı,domates,biber,kekik,(az pişmiş)üstüne de kimyon..mmm.! Bazen 2 değil 3 yumurta yiyorumm:) böyle de dene bakalımm..Öncelikle hoşbuldummm hepimizz Victoria secret mankenleri gibi + sağlıklı bayanlar olalım Aminn :) Ya yalnız ben 2 yumurta yiyemiyorum 1 yesem olmuyo mu ki bide sabah kahvaltı da 1 dilimcik bile yok mu ekmek öfff((
............Akşama kayınkederimle(xc9'un kulakları çınlasınn:)] cici kaynana yemeğe gelecekleryine döktürmem gerekecek.!! Allam neydi günahımm
Bir kerecik de onlar çağırsa.!!
.....
bugün aktardan alacaklarım vardı zaten yazını okuduktan sonra defne tohumu sordum verdiler zeytine benziyor değilmi miniği ve üzüm gibi sapı var akta yutacakmıyım bunu böyle dediğimde havanda ezip yutun dedi sert baya çünkü dışı kabuk gibi içi kahve çekirdeği gibi bilmediğmden herşeyini yazdım doğrumu verdiler diye :44: yanlış bişey kullanmak istemem
Bugün kahvaltımı 10 30,da ettim,11 de bebek tebriği vardı bir şey yemezsem anormal olacak gibi bir durum oldu.! ben de 1 şeftali ile durumu kurtardım.allahtan meyve vardı.
Akşama kayınkederimle(xc9'un kulakları çınlasınn:)] cici kaynana yemeğe gelecekleryine döktürmem gerekecek.!! Allam neydi günahımm
Bir kerecik de onlar çağırsa.!!
Ben de öyle demiştim ama şimdi ekmeği aramıyorumm..sen de alışırsın canım..yumurtayı tavada tereyağı,domates,biber,kekik,(az pişmiş)üstüne de kimyon..mmm.! Bazen 2 değil 3 yumurta yiyorumm:) böyle de dene bakalımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?