Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

şu an tv de adına diyetisyen denen bi zat 1 dilim tam tahıllı ekmeğin üstüne iyi bi çikolata sürerek araöğün yapabilirsiniz diyor peh!!!
bu resmen hainlik!!!!!!!!!!

aaa şimdi anladım olayı ne.tl. nin reklamı yapılıyormuş yazıklar olsun doktorum programı da buna alet olmuş

Günaydınlar
Bol leptinli günler öncelikle
Sweetdimple çok haklısın canım böyle algılamak çok önemli. Sanırım bende işin bu yönü sayesinde de kendimi diyette hissetmeyerek 1,5 ay bitirdim. Kilo verme sürecinden sonrada bu öğütleri çoğunlukla uygulama kararlılığındayım. Böylelikle koruma kısmını da halletmiş olucam.

Ve aslında en önemlisi umarım sağlıklı yaşıycam. 50 yaşından sonraki Dejeneratif hastalıklardan koruncam. Karatay yaşam biçiminin bunu da vaad etmesi çok güzel.

xcg bende muzu denemeyi çok istiyorum. benim için diyetin en zor tarafı kahvaltı ve kahvaltıdaki 2 yumurta zaten. Hele haşlamışsa kusucak gibi oluyorum ama bugün haşlammış yumurtanın sarısını labne ve tereyağıyla ezdım üstüne pulbiber. Daha rahat yedim neyseki

İnsanların sağlığıyla oynuyorlar yazıklar olsun

evet canım protein almak lazım mutlaka ben de onun için yanında fıstık yeyip süt içtim. 3 saat geçti şu an itibarıyla hiç açlık yok neyse ki. ben de çabuk acıkırım diye korkmuştum ama acıkmadım

Son düzenleme:
Kızlar Pazar günü yazmıştım. Greçkayı bulgur pilavı gibi pişirince tadı çok güzel oluyor. Zeytin yağı ve az tereyağında soğanı ve yeşil biberi biraz çevirip salça koydum sonra da greçkayla hepsini biraz kavurdum üzerine suyunu koyup pişirdim. Nane ve kimyon da ekledim yiyen herkes çok beğendi. Tadını beğenmeyenler bir de böyle deneyin bence. tavsiye ederim Çok fazla vitamin, protein ve amino asit var içinde. hepimizin yemesi gerekli özellikle çocukların

Öncelikle hoşbuldummm hepimizz Victoria secret mankenleri gibi + sağlıklı bayanlar olalım Aminn :) Ya yalnız ben 2 yumurta yiyemiyorum 1 yesem olmuyo mu ki bide sabah kahvaltı da 1 dilimcik bile yok mu ekmek öfff ((

Greçka ne ilk defa duydum marketlerde de hiç görmemiştimm nerden alabilirim hemen deniyim ben de, bu arada bulgur pilavı yenceği zaman esmer bulgur mu yenmesi gerekiyor bi bilginiz var mı ?

kuru incir ve kuru üzüm zayıflama dönemimde önerilmiyor ben kuru üzümü sadece balık yanında helva yememek için biraz ıslatıp tahine doğruyorum yerken yumusak oluyor

canım daha başındasınız hemen kg veremedim diye sabırsızlanmayın....bende basta verdim sonra verememeye başladım 1 ay veremiyorum öbür ay 1 kg ancak böyle böyle gidiyor üstelik hiç kaçamak yapmadığım halde,,,, neden kaçamak yapmıyorum???insülin direncimi düşürmek için 7.2 idi en fazla 5 olması lazımmış kimi 2 ayda kimi 6 ayda düşermiş ... her insanın metabolizma hızı ve kan değerleri farklı...bende haşimato, menapoz ve kabızlık var,... metabolizma hızı, ferritin, B12 ve D vitamini düşük...böyle olunca kg verilemezmiş..vücut kg vermemek için direniyor ben vermek için, normal insanın yaptığının 2 katı haareket yaparsam ancak verebiliyorum buna ragmen pes etmeden yola devam ediyorum ...DURMAK YOK YOLA DEVAM....

değişik omlet çeşitleri dene kıymalı soğanlı pırasalı ıspanaklı vs

Öncelikle hoşbuldummm hepimizz Victoria secret mankenleri gibi + sağlıklı bayanlar olalım Aminn :) Ya yalnız ben 2 yumurta yiyemiyorum 1 yesem olmuyo mu ki bide sabah kahvaltı da 1 dilimcik bile yok mu ekmek öfff ((

hoca 2 şart diyor ama 2. yi yemede zorlanıyorsan onun yerine yoğurt süt köfte mantar yiyebilirsin

Greçka ne ilk defa duydum marketlerde de hiç görmemiştimm nerden alabilirim hemen deniyim ben de, bu arada bulgur pilavı yenceği zaman esmer bulgur mu yenmesi gerekiyor bi bilginiz var mı ?

diğer adı karabuğday rusyada çok yaygınmış forumda bi topik var ben de oradan öğrenmiştim 1-2günlük kür gibi yapınca hızlı kilo verdiriyormuş ama biz tek tip beslenmeye karşı olduğumuz için yemeklerimizin yanına pilav gibi yapıp yemeyi tercih ettik
esmer bulgur diye şart koşmuyor hoca ama tabi ki esmer(yani kabuklu) kullanırsan daha çok lif b vitamini alırsın daha uzun süre tok kalırsın tercih senin

gül
canım son zamanlarda tahlil yaptırdın mı insülin düzeyin kaç olmuş ve tabi diğer düşük olan değerler yükselmiş mi

Son düzenleme:
Bugün kahvaltımı 10 30,da ettim,11 de bebek tebriği vardı bir şey yemezsem anormal olacak gibi bir durum oldu.! ben de 1 şeftali ile durumu kurtardım.allahtan meyve vardı.
Akşama kayınkederimle(xc9'un kulakları çınlasınn:)] cici kaynana yemeğe gelecekler yine döktürmem gerekecek.!! Allam neydi günahımm
Bir kerecik de onlar çağırsa.!!

Ben de öyle demiştim ama şimdi ekmeği aramıyorumm..sen de alışırsın canım..yumurtayı tavada tereyağı,domates,biber,kekik,(az pişmiş)üstüne de kimyon..mmm.! Bazen 2 değil 3 yumurta yiyorumm:) böyle de dene bakalımm..

............Akşama kayınkederimle(xc9'un kulakları çınlasınn:)] cici kaynana yemeğe gelecekler yine döktürmem gerekecek.!! Allam neydi günahımm
Bir kerecik de onlar çağırsa.!!
.....

çınladı çınladı
bize keder onlara ne gam ne keder!! bizimki de evlenseydi keşke diyorum kocam kadına yazık onu da bunalıma sokar hasta eder bi de onunla uğraşırdık diyor kızlar da aynı şeyi düşünüyormuş da yanımda dile getirmiyorlarmış adam hayatı dolce vita modunda yaşıyor

Son düzenleme:

evet canım tarifine göre. ben dalından kopmuş halde yutmuştum ve yumuşaktı. ama sertse ve hazmedilmeden atılıp hiç bişeye yaramıyacaksa öğütmek güzel bir fikir. inşallah faydasını görürsün.

Öğle yemeği niyetine küçücük bir kase .(hani şu reçel koyulan kaserden) fındık ceviz badem yanında ballı limonlu su... Balı çok az... Öksürük gittikçe artıyor da boğazım yumuşasin diye içiyorum... Bu arada sizin de kilonuz benimki gibi dengesiz mi... Çok şu içtiğim zaman sabah aç karnına bile gerçek kilomu göremiyorum çünkü gece boyu neredeyse bir litre su vb içmiş oluyordum... +/_ 2 çıkıyorum...

Kızlaaaar ben geldiiimm hiç de özlememişsiniz beni nerde bu kız diye soran yok

1 haftadır ders seçimiydi seçmeli ders kovalamacasıyla uğraşıyorum bizim okulda baya bi zor bu işler , bi de herkes gibi tabiki ben de hasta oldum e tek başıma yemek falan da pişiremeyince gitti bizim diyet ama baktım şimdi 700gr oynamış onu hemencecik veririm umarım kaldığım yerden devam ediyorum bu gunden itibaren.

Akşam menü bildirimi yaparım yeni gelenler var sanırım hepiniz hoşgeldiniz eskilere küsüm hiç beni sormamış kimse valla kırıldım

Aaa ben de böyle menemen yapıyım o zaman ekmekten vazgeçmek feci bşy olcak benim için ama napalım alışcaz artık, bu arada kayınpederinle cicikayninişine yağsız tuzsuz yemekleri koy bi daha gelmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…