[c_emre]Sivasın gülü teşekkür ederim... şimdi rahatsızım iyi olunca tekrar deneyeceğim...
Mahzen 77 teşekkür ederim...
Valla arkadaşlar ben bugün ipin ucunu kaçırdım yedikçe yedim... En son dokuzda yedim inşallah daha başka birşey yemem...
Canim neyi deniyeceksin anlamadim.??
hatırlanmak ne güzelllllburası diyet topiği olduğu için yazmadım,kendi konumda gelişmelerden bahsettim...ilk pataloji raporum temiz çıktı birkaç güne kadar 2.si de çıkar...eksik olma,iyi ki varsın dostum
Sitem değil ciddi soruyorum... Sorularıma cevap gelmeyince acaba dedim...
Bende de çok oluyor.. yeşil çay çok iyi geliyorcanım.. günde 2 tane.Kızlar günlerdir yanaklarımda 2 tane top var gibi hissediyorum çok sinirim bozuk napıcam bilmiyorum sabahları şiş uyanıyorum ellerim ayaklarım yüzüm gözüm heryerim şişiyo tuzdan olduğu zamanlar da oluyo ama genelde az tuzlu yerim herşeyi, babam alıştırdı ona yemek yaptığım zamanlar çok güzel ama tuzlu diyip dururdu :) gittim doktora baktı herşey normal dedi var mı bunun çayı mayı şu an aynaya baktıkça sinir oluyorum kendimee
canım arada cevap yazmayı unutmuşum
umarım herşey istediğin gibi gidiyordur gelinşiğe de sğarsın merak etme incecik kızsınama bildirim yapmamışsın tartılmayı bıraktın mı
nikah tarihi netleşti mi bayramdan sonra diyordun
starda karatay hocayı seyrederken melek baykal'ı zayıflamış gördüm acaba karataylamı zayıfladı diye ararken sel.h.ttin DÖNM.Z in diyetinde Kilo Duraklamasını Önleyen Tok Tutan Çorba yı buldum deneyen oldumu hiç... bazı ünlüler denemişler tarifini yazıyorum içindekiler bizede uygun
Kilo Duraklamasını Önleyen Tok Tutan Çorba
Malzemeler:
* 1/4 semizotu
* 2 yemek kaşığı haşlanmış mercimek
* 2 yemek kaşığı haşlanmış kuru barbunya
* 1 adet kuru kızmızı soğan
* 1 çay bardağı taze nane yaprağı
* 4 diş sarımsak
* taze zerdeçal
* 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Hazırlanışı: semizotu, barbunya, mercimek, kırmızı soğanı doğrayıp tencereye koyun sarımsak ve 1 çay kaşığı tepeleme zerdeçal ekleyip üzerine 1 bardak süt ve 1 bardak su ekleyip çok pişmeden pişirin ve blendırdan geçirin. Haftanın 2 günü öğle ve akşam tüketin. Unutmayın 1 hafta diyet iki günü Kilo Duraksamasını Önleyen Tok Tutan Çorba sonra yine diyete devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?