Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Nasil bir program bu boyle iradene savas acmis resmen . Umarim iraden galip gelmistir .

Çok yoğunsun bakıyorum da şekerim... Neyse oyna bol bol spor olsun... Hop hop hop :)
Hosbulduk:) bir hafta sonrasını merak bekliyorum inşAllah veririm bu arada uygulayip kilo alan olmuş burda mi okudum baska bir forumda mi hatırlamıyorum ama sakata gelmem dimi ))
Eğer doğru uygularsan sanmam kilo alacağını.. Verirsin şekerim merak etme... :)

Sabah:kkk

Öğlen:2 et köfte (ekmeksiz),salatalık,1 hurma.1 çatal yaşpasta.(cıss)

Akşam:kağıt kebabı(200gr kadar),1 hurma,3,4 fındık.

Hurma yemezsem iyiydi
NEYSE BAK FELLUZUM, YARIN ARTI DA GÖRSEK MORAL BOZMAK YOK TAMAM MI? SENİN HURMA GİBİ BENİM DE YİNE TATLI KAÇAMAĞIM VAR TAHİN HELVASI (( BİZİM YEDİĞİMİZ HURMALAR BİZİ TIRMALAMADAN PAZARTESİ KENDİMİZE GELİYORUZ.. ++++ DA ÇIKSAK PAZARTESİ BAŞLIYORUZ CANIMM.. HEDEF BAYRAMIN HAFTASI PAZARTESİYE AYIN 12 sine KADAR 75 İ GÖRMEK.. BAYRAMDA BİRAZ DAHA ZAYIF OLACAĞIZ.. HEM DÜŞÜN ŞEKER BAYRAMI DEĞİL ET BAYRAMI.. ÖDÜLÜMÜZ DE KAÇAMAKSIZ... :) REGL OLSAMM KARNIMIN ŞİŞLİĞİ İNECEK DE OLAMADIM BİR TÜRLÜ CANIM..BİZE GÜVENİYORUM.. HADİ KIZLAR VAR MI YARIŞA KATILAN.. HEDEF 75.... TREN KALKIYORRR ÇUF ÇUFFF.. :)

Valla benim de umudun yok cnm ama .. Pzt felluzzla 75 e yolculuğumuz var ... Sen de 60 altı yolculuğuna gel istersen.. Yarın duraktan kalkıyoruz :))) gel bize karıl bize...

aaa bunu bilmiyordum. Ben6 kilo verdim ama herkes kesinlikle daha cok verdigimi idda ediyor ondanmis demek. acep kasta mi artis oluyor oyleyse?

:)))) ))))))))))))))))

Sabah 10:00 kkk saat 4:30 1 dolma yoğurtlu .. Saat 7:30 3 içli köfte ,kırmızı biber , salata , yoğurt... Buraya kadar her şey güzell.. Saat 8:30 da 3 kibrit kurusu tahinli helva (( burda bitirdim olayı.. Artık felluzuma söz verdim.. Akşama sporum varrr bundan sonra.. Bayrama kadar düzenli spor... Yarın son.. Kaçamak yok sporsuz gün yok.. Bayram haftası Ekim 14 te 75 i görüyoruz .. BU ARADA BU GÜN KENDİME 40 BEDEN PANTOLON ALDIM ÇOK MUTLU OLDUMM.. OLEYY OLEYY ... hepinizi öptüm şekerler sabahı merak ediyorumm.. Bakalım tartı al gününü gör diyecek mi? Büyük ihtimalle diyecek.. Sanırım İlk defa + olacağım ve ilk defa 4 gündür üst üste kaçamağım var..

ben bugun piknige yenildim malesef.
sabah hersey yolundaydi. oysa cidden hazirdim. bi baktim yolda pazarlik yapmaya basladim kendimle. zaten ondan sonra olan oldu bi daha pazarlik yok.
neyse iyigeceler ama bugun iyi yurudum ve iyi oynadim
35+35 yuruyus

Nasil bir program bu boyle iradene savas acmis resmen . Umarim iraden galip gelmistir .
Evet canim herzamanki gibi iradem galip geldi....istedigim kg ya gelene kadar kacamak yok yapmadim yapmayacagimda ...dügünlerde sadece su ictim gunde 5 ten sonra fava ve portakal soslu ispanak salatasi aldim favayi yerken sekerli bir tat geldi agzima midem bulanmaya basladi icinde sekermi var dedim evet dedi arkadas yemeyi biraktim bol bol salata yedim ...2 saat gecti hala bulantim gecmedi limonlu su ictim biraz rahatlatti....benim gibi tatli hastasi yemek yerine tatli yiyen birisi 2 kasik favadaki sekerden etkilendi vay beeeeee bu karatay nelere kadirmis ....

sorma ya onlarda hakliii ama sinir bozucu bakma bu durumda bnm cnimi skyor kabak tadi verdi banada kendime öfkemmm aslnda bu kadar mantikla hareket eden birinin bu konuda dirayetsiz olmasi canimi skyrdu..bu diyet isi inşAllah bende senin gibi kg lalari kolay verebilirim herkesleri utandiririmmmmmmmm sen gibi )) tebrik ediyorum seniii ayrica destegin icinde teşekkür ediyorum

Merhaba arkadaslar bende biraz ucundan kiyidindan basladim dun yarin sabahtan tam basliyorum tavsiyeleriniz neler bana?
Bizi takip et sndz..kitapları mutlaka okumalısın...boyun kilon kaç canım.??
dert değil benim de ağzıma kavrulmuş kaçtığı oluyor

akşam akşam ne güldüm bee
En iyisi mathe diyelim biz:))matheducation izin verirse..!!

Al benden de o kadar,,regl olmak üzereyim sancılanıyorum,,teşrif ederse.!! Kızın seni tam koşuşturacak dönemde..!! Allah kolaylık versin.:)

AYNI DURUMDA SAYILIRIZ.!! BENDE REGL OLMAK ÜZEREYİM,
KESİNLİKLE BAŞLIYORUZ İSTEYEN KENDİNE HEDEF BELİRLEYİP BİZE KATILABİLİR.!!! 12'sine 75 İ GÖRECEZ İNŞALLAH..:) 40 beden pantalonun hayırlı olsun canım:)

Xc9 sende geeeeellll.:))

Canim boy 1.63 kg 58.700 bisi sorcam ben aslaa yumurta yemiyorum napmaliyim canim yaa en son 6 yasinda yedim

Tabisu diyebilir siniz estf. Ne izni :))))

Ben dd sssizekatılmakistiyorum... eşimle iddiaya girdik 3 ay içinde kim daha çok kilo verecek diye... ben haftasonu çok kaçamak yptım yarın itibriyle motive olmam lazım... ben de regl olacağım maalesef bu yüzden çok şiştim.
Ya bu arada birşey soracağım... bşr haftadır antioksidan kkkkullanıyorum ve aşırı terleme yaptırım böyle oolanvar mı

merhaba arkadaslar.bende diyete baslamaya karar verdim.aksamdan findiklarimi kirdim.suan niyeysa uyuyamadim heyecanla kahvaltimi hazirliycam.en son 8 kilo verip 3 unu geri aldiktan sonra bide bunu deniyim dedim.desteklerinizi bekliyorum

sabahlari kahvalti oncesi su icmek diyette gereklimi yada icsek bisey olurmu bide yemekten ne kadar sonra su icilebilir bilen beni aydinlatirsa sevinirim

Ne demek gorevimiz.
canim diger diyetler tutmuyordu cunku kendimizi cok yipratiyorduk. bu kac kalori, kac kalori yaktim, oglen menusunde balik var ama kim pisircek, 4 kasikla doyarmiyim. hersey cizzz. Butun gun stresss. ben diyete basliyinca hayata kuserdimm. simdi oyle mi doyuyorum, evde ne varsa onu yiyorum, liste yok. Yasam ogutleri ozunde. Ben baska bir diyette kilo veremezdim versem bilefazlasiyla geri alirdim.
Umarim hersey yolunda gider ve verirsin.

canlar verdim tam 900 gr. Duraklama evresi bitti ohhhhh. Nasil yipratici bir donemdi.
baslama tarihi: 10/08/2013
baslangic kilom: 70 kg
gecen hafta : 64,5
bu hafta: 63,6
kayip: -900

Valla gülcüm gurme gibi olmuşsun maşallah :) iradeni seni tebrik ediyorum.. Harikasın ccnmmmm..
Hoşgeldin cnm gel bize katıl bize...
Hnm bayıldım greçka mantısı :) süper.. Valla mantı yemiyoruz drmicezzz .. Yiyoruz ama greçka mantısı yiyoruz..:)
merhaba arkadaslar.bende diyete baslamaya karar verdim.aksamdan findiklarimi kirdim.suan niyeysa uyuyamadim heyecanla kahvaltimi hazirliycam.en son 8 kilo verip 3 unu geri aldiktan sonra bide bunu deniyim dedim.desteklerinizi bekliyorum
Hoş geldin yalnız bi uyarım var.. Bu öyle bir denenip bırakılmıyor .. Bağımlılık yapıyor ona göre :) insan karataya göre yaşamaya alışıyor :)) kilolarını verip sağlıklı mutlu yaşıyorsun bi de :)
canlar verdim tam 900 gr. Duraklama evresi bitti ohhhhh. Nasil yipratici bir donemdi.
baslama tarihi: 10/08/2013
baslangic kilom: 70 kg
gecen hafta : 64,5
bu hafta: 63,6
kayip: -900
Harikasın tebrikler ..

Günaydın ve iyi haftalar kızlar. Bugün liste hazırlama sırası bende, öğleden sonraya kadar herkes bildirimini yapsın
Ben bu hafta aynı kiloda kaldım son iki gündür tuvalet problemi yaşıyorum ama durmak yok yola devam bu kilolar elbet gidecek

Başlangıç tarihi:19.08.2013
Başlangıç kg:70 kg
Geçen hafta:65 kg
Bu hafta:65 kg
Fark:0
Toplam fark:5 kg
Beden:40
Spor:yürüyüş
Boy:1.61 cm
Hedef:58 kg
Yüzde: %0

tesekkur ederim.bende oyle olmasini umit ediyorum.kilo veren arkadaslari kutluyorum darisi basima diyorum.benim boyum 1.69 kilom 78 buraya yazyimda benide vermeye tesvik etsin istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…