11 de ....kkk
Simdide yemekli dugune gidiyorum oradan cikcinca aylik gunume en az 8 cesit vardir ordan cikincada yine yemekli dugune....sadece gunde 5 ten sonra karataya. Uygun olanlardan yerim ...dugun,gun,dugun oynama şıkıdım şıkıdım
Çok yoğunsun bakıyorum da şekerim... Neyse oyna bol bol spor olsun... Hop hop hop :)11 de ....kkk
Simdide yemekli dugune gidiyorum oradan cikcinca aylik gunume en az 8 cesit vardir ordan cikincada yine yemekli dugune....sadece gunde 5 ten sonra karataya. Uygun olanlardan yerim ...dugun,gun,dugun oynama şıkıdım şıkıdım
Eğer doğru uygularsan sanmam kilo alacağını.. Verirsin şekerim merak etme... :)Hosbulduk:) bir hafta sonrasını merak bekliyorum inşAllah veririmbu arada uygulayip kilo alan olmuş burda mi okudum baska bir forumda mi hatırlamıyorum ama sakata gelmem dimi ))
Aramıza hoşgeldin canım,doğru bir karar aldığın için tebrik ediyorum seni..sabırla devam edersen mutlaka verirsin canım.! Ama Tiroidin az çalışıyorsa,bildiğim kadarıyle zor verirsin...bunu da doktorunla görüşürsen ilaçla halledebileceğini sanıyorum.! Gül arkadaşımız sağlık sorunlarına rağmen verebiliyor.. Sen de başarabilirsin bence..:)
EVEEEEET VARIM CANIMMM..BAŞKA TÜRLÜ OLMAYACAK BU İŞ..!! 75'i GÖRMEK BENİ ÇOOOK MUTLU EDECEK ..!! BAŞLADIK BİLE:))))
NEYSE BAK FELLUZUM, YARIN ARTI DA GÖRSEK MORAL BOZMAK YOK TAMAM MI? SENİN HURMA GİBİ BENİM DE YİNE TATLI KAÇAMAĞIM VAR TAHİN HELVASISabah:kkk
Öğlen:2 et köfte (ekmeksiz),salatalık,1 hurma.1 çatal yaşpasta.(cıss)
Akşam:kağıt kebabı(200gr kadar),1 hurma,3,4 fındık.
Hurma yemezsem iyiydi
yarından hiç umudum yok umarım sizler için iyi olur
sabah
kkk
3 yk z.yağında sotelenmiş sebze
akşam
3 yk sebze
2 yk buldur pilavı
1 tavuk baget
turşu
az önce 1 bardak ayran
2 lt su yürüyüş maalesef yapamadımbu hafta çok moralsizdim çok şişim ve yarın + göreceğimi düşünüyorum o nedenle yürüyüş de yapmak istemedi canım ama kızım basketbola başladı dil kursuna da gidiyor oradan al oraya götür iki gündür bittim bundan sonra haftasonları hep böyle geçecek haftaiçi de tenise başlayacak kendini geliştirmek istiyormuş 2020 olimpiyatlarına katılacakmış
beni parmağında oynatıyor mikrop şey
oyna oyna karataya uygundur :118:
vallahi sakata gelme ihtimalin var
dur hemen korkma şöyle ki;
kilo almazsın da bazen duraklama yaşarsın bazen umduğunun altında verirsin kaçamak yaptığın zaman ummadığın kadar çok gider o tamamen senin metabolizmanın kafasına bağlı ama sadece yağdan verirsin bu nedenle 3 versen 5 vermiş gibi görünürsün daha sağlıklı ve zinde olursun
yarından hiç umudum yok umarım sizler için iyi olur
sabah
kkk
akşam
3 yk sebze
2 yk buldur pilavı
1 tavuk baget
turşu
az önce 1 bardak ayran
2 lt su yürüyüş maalesef yapamadımbu hafta çok moralsizdim çok şişim ve yarın + göreceğimi düşünüyorum o nedenle yürüyüş de yapmak istemedi canım ama kızım basketbola başladı dil kursuna da gidiyor oradan al oraya götür iki gündür bittim bundan sonra haftasonları hep böyle geçecek haftaiçi de tenise başlayacak kendini geliştirmek istiyormuş 2020 olimpiyatlarına katılacakmış
Evet canim herzamanki gibi iradem galip geldi....istedigim kg ya gelene kadar kacamak yok yapmadim yapmayacagimda ...dügünlerde sadece su ictim gunde 5 ten sonra fava ve portakal soslu ispanak salatasi aldim favayi yerken sekerli bir tat geldi agzima midem bulanmaya basladi icinde sekermi var dedim evet dedi arkadas yemeyi biraktim bol bol salata yedim ...2 saat gecti hala bulantim gecmedi limonlu su ictim biraz rahatlatti....benim gibi tatli hastasi yemek yerine tatli yiyen birisi 2 kasik favadaki sekerden etkilendi vay beeeeee bu karatay nelere kadirmis ....Nasil bir program bu boyle iradene savas acmis resmen . Umarim iraden galip gelmistir .
sorma ya onlarda hakliii ama sinir bozucu bakma bu durumda bnm cnimi skyor kabak tadi verdi banada kendime öfkemmm aslnda bu kadar mantikla hareket eden birinin bu konuda dirayetsiz olmasi canimi skyrdu..bu diyet isi inşAllah bende senin gibi kg lalari kolay verebilirim herkesleri utandiririmmmmmmmm sen gibi
Bizi takip et sndz..kitapları mutlaka okumalısın...boyun kilon kaç canım.??Merhaba arkadaslar bende biraz ucundan kiyidindan basladim dun yarin sabahtan tam basliyorum tavsiyeleriniz neler bana?
En iyisi mathe diyelim biz:))matheducation izin verirse..!!dert değilbenim de ağzıma kavrulmuş kaçtığı oluyor
akşam akşam ne güldüm bee
Al benden de o kadar,,regl olmak üzereyim sancılanıyorum,,teşrif ederse.!! Kızın seni tam koşuşturacak dönemde..!! Allah kolaylık versin.:)yarından hiç umudum yok umarım sizler için iyi olur
sabah
kkk
akşam
3 yk sebze
2 yk buldur pilavı
1 tavuk baget
turşu
az önce 1 bardak ayran
NEYSE BAK FELLUZUM, YARIN ARTI DA GÖRSEK MORAL BOZMAK YOK TAMAM MI? SENİN HURMA GİBİ BENİM DE YİNE TATLI KAÇAMAĞIM VAR TAHİN HELVASI(( BİZİM YEDİĞİMİZ HURMALAR BİZİ TIRMALAMADAN PAZARTESİ KENDİMİZE GELİYORUZ.. ++++ DA ÇIKSAK PAZARTESİ BAŞLIYORUZ CANIMM.. HEDEF BAYRAMIN HAFTASI PAZARTESİYE AYIN 12 sine KADAR 75 İ GÖRMEK.. BAYRAMDA BİRAZ DAHA ZAYIF OLACAĞIZ.. HEM DÜŞÜN ŞEKER BAYRAMI DEĞİL ET BAYRAMI.. ÖDÜLÜMÜZ DE KAÇAMAKSIZ... :) REGL OLSAMM KARNIMIN ŞİŞLİĞİ İNECEK DE OLAMADIM BİR TÜRLÜ CANIM..BİZE GÜVENİYORUM.. HADİ KIZLAR VAR MI YARIŞA KATILAN.. HEDEF 75.... TREN KALKIYORRR ÇUF ÇUFFF.. :)
Valla benim de umudun yok cnm ama .. Pzt felluzzla 75 e yolculuğumuz var ... Sen de 60 altı yolculuğuna gel istersen.. Yarın duraktan kalkıyoruz :))) gel bize karıl bize...
Bizi takip et sndz..kitapları mutlaka okumalısın...boyun kilon kaç canım.??
En iyisi mathe diyelim biz:))matheducation izin verirse..!!
Al benden de o kadar,,regl olmak üzereyim sancılanıyorum,,teşrif ederse.!! Kızın seni tam koşuşturacak dönemde..!! Allah kolaylık versin.:)
AYNI DURUMDA SAYILIRIZ.!! BENDE REGL OLMAK ÜZEREYİM,
KESİNLİKLE BAŞLIYORUZ İSTEYEN KENDİNE HEDEF BELİRLEYİP BİZE KATILABİLİR.!!! 12'sine 75 İ GÖRECEZ İNŞALLAH..:) 40 beden pantalonun hayırlı olsun canım:)
Xc9 sende geeeeellll.:))
Bizi takip et sndz..kitapları mutlaka okumalısın...boyun kilon kaç canım.??
En iyisi mathe diyelim biz:))matheducation izin verirse..!!
Al benden de o kadar,,regl olmak üzereyim sancılanıyorum,,teşrif ederse.!! Kızın seni tam koşuşturacak dönemde..!! Allah kolaylık versin.:)
AYNI DURUMDA SAYILIRIZ.!! BENDE REGL OLMAK ÜZEREYİM,
KESİNLİKLE BAŞLIYORUZ İSTEYEN KENDİNE HEDEF BELİRLEYİP BİZE KATILABİLİR.!!! 12'sine 75 İ GÖRECEZ İNŞALLAH..:) 40 beden pantalonun hayırlı olsun canım:)
Xc9 sende geeeeellll.:))
Ben dd sssizekatılmakistiyorum... eşimle iddiaya girdik 3 ay içinde kim daha çok kilo verecek diye... ben haftasonu çok kaçamak yptım yarın itibriyle motive olmam lazım... ben de regl olacağım maalesef bu yüzden çok şiştim.Çok yoğunsun bakıyorum da şekerim... Neyse oyna bol bol spor olsun... Hop hop hop :)
Eğer doğru uygularsan sanmam kilo alacağını.. Verirsin şekerim merak etme... :)
NEYSE BAK FELLUZUM, YARIN ARTI DA GÖRSEK MORAL BOZMAK YOK TAMAM MI? SENİN HURMA GİBİ BENİM DE YİNE TATLI KAÇAMAĞIM VAR TAHİN HELVASI(( BİZİM YEDİĞİMİZ HURMALAR BİZİ TIRMALAMADAN PAZARTESİ KENDİMİZE GELİYORUZ.. ++++ DA ÇIKSAK PAZARTESİ BAŞLIYORUZ CANIMM.. HEDEF BAYRAMIN HAFTASI PAZARTESİYE AYIN 12 sine KADAR 75 İ GÖRMEK.. BAYRAMDA BİRAZ DAHA ZAYIF OLACAĞIZ.. HEM DÜŞÜN ŞEKER BAYRAMI DEĞİL ET BAYRAMI.. ÖDÜLÜMÜZ DE KAÇAMAKSIZ... :) REGL OLSAMM KARNIMIN ŞİŞLİĞİ İNECEK DE OLAMADIM BİR TÜRLÜ CANIM..BİZE GÜVENİYORUM.. HADİ KIZLAR VAR MI YARIŞA KATILAN.. HEDEF 75.... TREN KALKIYORRR ÇUF ÇUFFF.. :)
Valla benim de umudun yok cnm ama .. Pzt felluzzla 75 e yolculuğumuz var ... Sen de 60 altı yolculuğuna gel istersen.. Yarın duraktan kalkıyoruz :))) gel bize karıl bize...
Ne demek gorevimiz.sorma ya onlarda hakliii ama sinir bozucu bakma bu durumda bnm cnimi skyor kabak tadi verdi banada kendime öfkemmm aslnda bu kadar mantikla hareket eden birinin bu konuda dirayetsiz olmasi canimi skyrdu..bu diyet isi inşAllah bende senin gibi kg lalari kolay verebilirim herkesleri utandiririmmmmmmmm sen gibi)) tebrik ediyorum seniii ayrica destegin icinde teşekkür ediyorum
Valla gülcüm gurme gibi olmuşsun maşallah :) iradeni seni tebrik ediyorum.. Harikasın ccnmmmm..Evet canim herzamanki gibi iradem galip geldi....istedigim kg ya gelene kadar kacamak yok yapmadim yapmayacagimda ...dügünlerde sadece su ictim gunde 5 ten sonra fava ve portakal soslu ispanak salatasi aldim favayi yerken sekerli bir tat geldi agzima midem bulanmaya basladi icinde sekermi var dedim evet dedi arkadas yemeyi biraktim bol bol salata yedim ...2 saat gecti hala bulantim gecmedi limonlu su ictim biraz rahatlatti....benim gibi tatli hastasi yemek yerine tatli yiyen birisi 2 kasik favadaki sekerden etkilendi vay beeeeee bu karatay nelere kadirmis ....
Hoşgeldin cnm gel bize katıl bize...Ben dd sssizekatılmakistiyorum... eşimle iddiaya girdik 3 ay içinde kim daha çok kilo verecek diye... ben haftasonu çok kaçamak yptım yarın itibriyle motive olmam lazım... ben de regl olacağım maalesef bu yüzden çok şiştim.
Ya bu arada birşey soracağım... bşr haftadır antioksidan kkkkullanıyorum ve aşırı terleme yaptırım böyle oolanvar mı
Hnm bayıldım greçka mantısı :) süper.. Valla mantı yemiyoruz drmicezzz .. Yiyoruz ama greçka mantısı yiyoruz..:)sabah 12.00 yumurtasız kahvaltı
akşam 17.00 1 tabak greçka mantısı (ben uydurdum bunu. greçkayı haşladım yoğurtla karıştırdım üzerine de tereyağı kırmızı biber nane) biraz fındık
spor yapamadım hiç haftasonu. bu haftaki tartı sonucumdan çok mutlu olmayacakmışım gibi geliyor ama hayırlısı artık :44:
Hoş geldin yalnız bi uyarım var.. Bu öyle bir denenip bırakılmıyor .. Bağımlılık yapıyor ona göre :) insan karataya göre yaşamaya alışıyor :)) kilolarını verip sağlıklı mutlu yaşıyorsun bi de :)merhaba arkadaslar.bende diyete baslamaya karar verdim.aksamdan findiklarimi kirdim.suan niyeysa uyuyamadim heyecanla kahvaltimi hazirliycam.en son 8 kilo verip 3 unu geri aldiktan sonra bide bunu deniyim dedim.desteklerinizi bekliyorum
Harikasın tebrikler ..canlar verdim tam 900 gr. Duraklama evresi bitti ohhhhh. Nasil yipratici bir donemdi.
baslama tarihi: 10/08/2013
baslangic kilom: 70 kg
gecen hafta : 64,5
bu hafta: 63,6
kayip: -900
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?