bide kilo veren arkadaslar sabah su icme konusunda bana bilgi verebilirlermi
% +1.774
çok mutsuzum
lawyercım sen beni direkt en alta yaz
beden ölçülerim aynı ama kilom artmış ne bu şimdi ben bu metabolizmamın dııııııııııııııııııııııııııııııııııtttttttttt!!!!!!!!
2 öğün beslenip 3 öğün spor yapan bi insana yapılır mı bu 1 hafta az yürüdüm diye........
hedef felluz geldim kızlar
çizelgemi de değiştireceğim gerçeklere gözümü daha ne kadar kapatabilirim ki
Toplam fark:5 kgGünaydın ve iyi haftalar kızlar. Bugün liste hazırlama sırası bende, öğleden sonraya kadar herkes bildirimini yapsın
Ben bu hafta aynı kiloda kaldım son iki gündür tuvalet problemi yaşıyorum ama durmak yok yola devam bu kilolar elbet gidecek
Başlangıç tarihi:19.08.2013
Başlangıç kg:70 kg
Geçen hafta:65 kg
Bu hafta:65 kg
Fark:0
Toplam fark:5 kg
Beden:40
Spor:yürüyüş
Boy:1.61 cm
Hedef:58 kg
Yüzde: %0
Hoşgeldin hadi gün bu gündür başlıyoruzz...
% +1.774
çok mutsuzum
beden ölçülerim aynı ama kilom artmış ne bu şimdi ben bu metabolizmamın dııııııııııııııııııııııııııııııııııtttttttttt!!!!!!!!
2 öğün beslenip 3 öğün spor yapan bi insana yapılır mı bu 1 hafta az yürüdüm diye........
değiştirdim bile
topiğin kapısına asacağım
''her diyet yapan + çıkmayı tadacaktır''
bu durumda ben her hafta ölüp küllerimden yeniden doğuyorum
bu durumu eğlenerek atlatacağız canım başka çare yok
bu hafta verilen kilo/geçen haftaki kilo*100
gram olarak verdiyseniz 0,.. diye yazacaksınız
canim odem veya regl oncesi olmasin?
Eger odemse yesilcay maydonoz ve elma kaynatip iciyorum ben oyle durumlarda iyi geliyor. Bunu hazirlarsan eger yarina bi sans ver
anladim tesekkurederim
bugun bende iki ogune gectim. Sabah bir bardak sut ictim. 11 gibi de kahvalti edicem. UMarim basaririm.
yüzdeni yazacaksın canım sıralama ona göre yapılıyorGünaydın liste için hangi bilgiler lazım bilmiyorum ama ben sonra girmem o yüzden aklımda kalanı yazayım..
Başlangıç 7 eylül
B. Kilo 78.4
Geçen hafta 77.4
Bu hafta 77.2
Boy 1.63
Yaş 28
Canım yumurta yerine ithalse 1 muz,yerli ise 2 tane yiyebiliyoruz..tercih etmezsen,peyniri çokça yersin..Canim boy 1.63 kg 58.700 bisi sorcam ben aslaa yumurta yemiyorum napmaliyim canim yaa en son 6 yasinda yedim
'Bayrama kadar .....kg'yarışmasına hoşgeldin..:)Ben dd sssizekatılmakistiyorum... eşimle iddiaya girdik 3 ay içinde kim daha çok kilo verecek diye... ben haftasonu çok kaçamak yptım yarın itibriyle motive olmam lazım... ben de regl olacağım maalesef bu yüzden çok şiştim.
Ya bu arada birşey soracağım... bşr haftadır antioksidan kkkkullanıyorum ve aşırı terleme yaptırım böyle oolanvar mı
Aramıza hoşgeldin:)merhaba arkadaslar.bende diyete baslamaya karar verdim.aksamdan findiklarimi kirdim.suan niyeysa uyuyamadim heyecanla kahvaltimi hazirliycam.en son 8 kilo verip 3 unu geri aldiktan sonra bide bunu deniyim dedim.desteklerinizi bekliyorum
istersen içebilirsin,suyu istediğin zaman içebiliyorsun canım,ben yemekle beraber bile içiyorum..sabahlari kahvalti oncesi su icmek diyette gereklimi yada icsek bisey olurmu bide yemekten ne kadar sonra su icilebilir bilen beni aydinlatirsa sevinirim
Bende çizelgemi değiştiriyorum.!!! Üzülme atlatacaz ve eksi görmeye başlayacaz...sen dememişmiydin kilo vermek londra asfaltı gibi dümdüz değil diye...% +1.774
çok mutsuzum
değiştirdim bile
...........Bende çizelgemi değiştiriyorum.!!! Üzülme atlatacaz ve eksi görmeye başlayacaz...sen dememişmiydin kilo vermek londra asfaltı gibi dümdüz değil diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?