Ne demek gorevimiz.
canim diger diyetler tutmuyordu cunku kendimizi cok yipratiyorduk. bu kac kalori, kac kalori yaktim, oglen menusunde balik var ama kim pisircek, 4 kasikla doyarmiyim. hersey cizzz. Butun gun stresss. ben diyete basliyinca hayata kuserdimm. simdi oyle mi doyuyorum, evde ne varsa onu yiyorum, liste yok. Yasam ogutleri ozunde. Ben baska bir diyette kilo veremezdim versem bilefazlasiyla geri alirdim.
Umarim hersey yolunda gider ve verirsin.
% +1.774
çok mutsuzum
lawyercım sen beni direkt en alta yaz
beden ölçülerim aynı ama kilom artmış ne bu şimdi ben bu metabolizmamın dııııııııııııııııııııııııııııııııııtttttttttt!!!!!!!!
2 öğün beslenip 3 öğün spor yapan bi insana yapılır mı bu 1 hafta az yürüdüm diye........
hedef felluz geldim kızlar
çizelgemi de değiştireceğim gerçeklere gözümü daha ne kadar kapatabilirim ki
değiştirdim bile
İsterim tabiki nasıl yapılıyor...
Bu "nasıl yapılıyor" oğlumun meşhur lafı... Herşeyi sorar "anne bu dasi dapılıyo" diye...
HADİ FELLUZCUMM BAYRAMA 75 i GÖRME YARIŞMASI YAPALIM MI BENİM DE GÖRMEM LAZIM MOTİVE EDELİM BİRBİRİMİZİ NE DERSİN CANIM BEN DE BU SAYEDE PLATESE DE BAŞLARIM BELKİ HIZLANDIRIRIZ ŞU 75 OLAYINI NE DERSİN CANIM..
Öncelikle Hoşgeldin cnm .. Sabret sabredinxe bu kadar spor ve sağlıklı yaşama verirsin merak etme cnm
Evet canim herzamanki gibi iradem galip geldi....istedigim kg ya gelene kadar kacamak yok yapmadim yapmayacagimda ...dügünlerde sadece su ictim gunde 5 ten sonra fava ve portakal soslu ispanak salatasi aldim favayi yerken sekerli bir tat geldi agzima midem bulanmaya basladi icinde sekermi var dedim evet dedi arkadas yemeyi biraktim bol bol salata yedim ...2 saat gecti hala bulantim gecmedi limonlu su ictim biraz rahatlatti....benim gibi tatli hastasi yemek yerine tatli yiyen birisi 2 kasik favadaki sekerden etkilendi vay beeeeee bu karatay nelere kadirmis ....
Yaa banada pskolojık destek verın ıyıce sıkıldım ocak 2013 den berı karatay dıyetı yapıyorum 68,10 takıldım kaldım ve artık ıyce ıradem zayıfladı
87 ile başladım
Hay allah iyiliğini versin:))) beni çok güldürdün:)kızım beni deli sanmaya başladı.!! Hz.eyyüb sabrı bizimle olsun:)(anneciğimin lafı)bazıları için londra asfaltı gibi ama benim için ıı-ıııhh
55 i gördüğümde k2 zirvesine tırmanmış gibi olacağım şu an himalayaların eteklerinde budist rahiplerden sabır dersi alıyorum
hedef60, felluz beni de sayım ben de 65 hedefliyorum bayram sabahına....
yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.
afatmas en büyük motivasyon kendinsin bence, asıl biz seni görüp motive olalım 20 kg vermişsin. boyun kaç canım?
kaç kg daha vermek istiyorsun?
bu arada beni kendine rakip seçebilirsin, kilolarımız yakın.
Yaa banada pskolojık destek verın ıyıce sıkıldım ocak 2013 den berı karatay dıyetı yapıyorum 68,10 takıldım kaldım ve artık ıyce ıradem zayıfladı
87 ile başladım
Hay allah iyiliğini versin:))) beni çok güldürdün:)kızım beni deli sanmaya başladı.!! Hz.eyyüb sabrı bizimle olsun:)(anneciğimin lafı)
:)))
tebrik ederim prety, ben de detoks yaptım ancak 300 gram fark etti.
bulgur yerine buğday kullanmıştım. ondan olabilir mi acaba?
Afatmas ve Bicnv
bende kg 69 yum
bende katılıyorum size
bayrama kadar hangimiz daha çok vereceğiz
ben çok zor veriyorum 3 haftadır gram veremedim belki yarış yapıyoruz diye daha çok spor yaparız gayreti çoğaltırız
.............
bır de ben nescafeden vazgeçemiyorum onun yerıne koyacağım karatayın önerdığı bir içecek soyleyın bana canlarrrr
canım türk kahvesini öneriyor ama benim mantığım filtre kahve de olur diyor nescafe gibi işlenmiş değil kahvenin demlenmiş suyu içiliyor böyle düşününce türk kahvesi de bir nevi filtre kahve oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?