kuzum sende haklısın da ben nescafeyı şekerlı ve sut tozlu içiyoum
canım 160 boyundayım belkı dahada kısayım ama ırade zayıflıyo
Afatmas ve Bicnv
bende kg 69 yum
bende katılıyorum size
bayrama kadar hangimiz daha çok vereceğiz
ben çok zor veriyorum 3 haftadır gram veremedim belki yarış yapıyoruz diye daha çok spor yaparız gayreti çoğaltırız
Ondan olucağını sanmıyorum canım çünkü bulgur yerine buğday da yazıyorlardı bazı yerlerde,
ben sabah karatay kahvaltısı yaptım tek yumurtayla ama ,sonra ben geç kalktğm için 6 7 kere deil de 4 5 kere o ayran çorbasından içtim akşam 8 e kadar tabi ertesi gün de aynı şekil de tam 2 buçuk litre su içtim bide jillianın 27 dklık sporundanda yapıorum zaten o da 300 kalori verdirio ilk gün 1.100 ikinci gün de 900 gram vermişim benim bu yazdıklarımdan başka bişey yapmadıysan vermiş olman gerekirdi bir daha dene bakalım sonuç nolcak mutlaka yaz
sen kilo verirken de içiyormuydun bu şekilde?
şeker için bu topikte neler söyleyebileceğimizi biliyorsundur eski karataycısı ama filtre kahveye de süt koyabilirsin süt tozu ı-ıh
evet kıloyu süttozu ve şeker kullanarak verdım
Benı ne zaman alırsınız lıstenıze şarları neydı gunluk bıldırım mı yapılcaktı
liste için eline sağlık lawyercımUmarım haftaya dediğin gibi olur
afatmas liste hazırlamada bişey yok yüzdeleri alt alta sıralıyorsun o kadar seni de ekleyebilirim sıraya 1-2 ay sonra sıra gelir
KİLO VERENLER
1- mavibisiklet -%1,395
2- bicnv -%0,877
3- c_emre -%0,258
AYNI KALANLAR
1- law_yer :44:
2- kaania :44:
3- gul_0663 :44:
KİLO ALANLAR
1- sivasın gülü +%2,236
2- xc9 +%1,774
3- elifce82 +%1,19
4- felluz + %0,90
5- hedef60busondiyet +%0,883
Toparlanıp kendimize gelmeliyiz. Alanlar verenleri katladı. Haftaya süper bir liste olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?