Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

pazarda 2-3 haftadır var çok da severim ama elim gitmiyor çok şekerli diye küçükmüş ama yine de yarım yarım yesen sanki daha iyi olur yanında da biraz süt içip gi ni düşürebilirsin

Tamam o zaman.!! sabah kayısı yerine yerim:)) 2,3 gündür yememe rağmen -300 deyim bugün..metabolizmamı hızlandırdı gibi.!

kızlar bayrama kadar 2 haftada 4 kg verme yarışı yapıyorsunuz...79 civarı olanlar 75 e 69 civarı olanlar 65 e demişsiniz ...bende katılıyorum ama benim 65 e inmem imkansız ben ayda 1 kg zor veriyorum kilo vermeyi engelleyen hastalıklarım var daha öncede söylemiştim... 1 ay önce şura zamanı 6 gün 18-20 saat çalıştım akşamları yemek yemedim devamlı koşturma ile 1.5 kg zor verdim o zamandan beride gram yok....gram gram verdiğim için 4 kg imkansız
ben şu an 69 um taş çatlasın 67 zor olur....HEDEFİM 67 ....bugünde ayran detoksuna başladım geçen sefer 400 gram vermiştim bakalım bu sefer ne olacak....

benim derdim de kızımla ne şekilde byaparsam yapayım yediremiyorum faydalarını anlatıyorum netten açıp beraber okuyoruz ama nafile ancak sahanda olursa sarısına azıcık banıyor o da haftada bir o yemeyince yediğim yumurtalar için vicdan azabı çekiyorum

Karatayla 3 ayım bittikızlar aslında 3 ayda 21 kilo idi ama son kaçamazlar sayesinde 20 kilo oldu.. Devam devam devam.. Gelsin 75 ler 70 ler 60 lar..
sana
ben 8 ayda 7.5 kilo

.......
bergamutlusuna dikkat etmedim bu sallama değil salça kutusundan büyük rulo teneke kutuda kaşıkla kullanılıyor işlenmemiş yani
benim dediğimde teneke kutuda sallama çayları sevmem poşet tadı alıyorum onlarda

Ahh ahhh keske onceden kokusunu aldigim yere girnezdim sinra evlenince esime yspayim vs die zirluyom kendimi yok fazla yapamiom boreklerin ustune surerler ya ben ustunu kazirim

hahahahahaaaa
korkma korkma herhalde aynı evde yaşamaya başlayınca anlaşmazlıklar uyumsuzluklar olmuştur ondan bahsediyordur
karşılıklı iyiniyet hoşgörü ve sevgi her sorunu çözer

allahım sen her yuvaya huzur sevgi saygı verrrrrrrrrrrrrrrrr

Kizlar sabah kahvaltim 1 domates 3 dili. Peynir 6 zeytin sonrada yumurta yerine gecsin die muz nasil?

Ahh ahhh keske onceden kokusunu aldigim yere girnezdim sinra evlenince esime yspayim vs die zirluyom kendimi yok fazla yapamiom boreklerin ustune surerler ya ben ustunu kazirim

seninki biraz daha derin o zaman. inşallah alışırsın ne diyim.

o yaşlarda o faydalı bu faydalı diye düşünülmüyor. ben yemek seçmekten anneme ettiğim eziyetleri şimdi hiç edermiydim. aslaaaaaaa! sende ona hileli yumurta yedir. yumurtalı ekmek, patates kızart ama yumurtayla, yada bol yumurtayla yapılan hamurlardan yedir ekmek yerine, pandispanya hamurunun içinde 4-5 yumurta var bildiğim kadarıyla. üstüne birde yumurtanın beyazını çırparak böle kremamı bişi yapılıyo ya ondan yap sür. o da ben hiç yumurta yemiyorum diye gezsin ortalıkta. mikop şey

msjın çok hoşuma gitmişti. umarım kızın için kullandığın sözü tekrarladım diye darılmazsın.

herkese merhaba,
ben karatay diyetine başlayalı 5.günümdeyim.harika bir diyet kitabını okudum yıllarca yapmadıım şey kalmadı duyduum herşeyi yaptım diyetisyene gittim olmadı olmadı,aç dolaştım,mutsuz oldum,tatlı krizlerine girdim hatta gece ağladım açlıktan :) şimdi gülüyorum...ekmek gerçekten zehirmiş şekerde tabi..ekmeksiz yapamam diyordum...tatlı olmadan nasıl olur diyordum oluyormuş vallahi:) her yerim şişerdi ödem yapardı vücudum şimdi sıfır ödem nerdeyse ödemi atmak için diyetisyenim bol bol su içi dedi,zorla içiyordum suyu içebilmek için denemediğim yöntem kalmadı..diyetisyene verdiğim paraya acıyorum şimdi... 75,5 kğ ile başladım bu sabah tartıldım 74.4 kğ geldim..yıllardır 70 kğ altına hiç düşmedim..hatta 70 kğ bile uzun zaman oldu görmeyeli sabırsızlıkla ve azimle bekliyorum görmek için..hedefim 65 kğ olabilmek..bu proğram sayesinde açlık hissetmiyorum,heryerde rahatlıkla yapabiliyorum..sabah akşam işe gelirken ve giderken otobüsten 7-8 durak önce inip yürüyorum..evde trabolinim var vakit buldukça yapıyorum..umarım bu son olur benim için..karatay diyeti ile yerken nasıl zayıflanacak diyenlere kapak oluruz...:))

Kizlaaaarr bir buçuk ayın sonunda ilk kacamagimi yapmış bulunuyorum evet az önce kasarli tost yedim çok canım istedi hemen telefondan girip size haber vereyim dedim. Bugün kaç saat spor yapsam acaba :)))

Karatay Diyeti yapan ve yapmak isteyen arkadaşlara her gün bir öneri…

“Yağ yemezseniz, yağlarınızı yakamazsınız!” Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay

Soğuk sıkım zeytinyağı ve doğal tereyağı yemekten korkmayın. Çakma diyetlerde sizlere öğretilen ölçülere lütfen beyninizde “reset” atın. Eskiden salatanıza bir ölçü zeytinyağı koyuyorsanız şimdi 5 ölçü hatta 10 ölçü koyun. Salatanıza, yemeklere zeytinyağı koyarken korkak ve ürkek davranmayın.

A, D, E, K vitaminleri yağda çözülüyor. Bu vitaminleri vücudunuzun emebilmesi için yağa ihtiyacı olduğunu hiç unutmayın.

Ayıca kabızlık sıkıntısı yaşıyorsanız bilin ki yeterince yağ yemediniz demektir. Bizi yağdan birileri (siz kimler olduğunu çok iyi biliyorsunuz) öylesine uzaklaştırmışlar ki yemeklerimize yağ koymaya korkar hale gelmişiz.

Biz ne zaman kabızlık yaşıyor olsak ertesi günü zeytinyağını daha da arttırıyoruz. Bir de günkurusu kayısı yeyip üzerine su içiyor biraz da fazla yürüdüğümüz zaman bu sorun kendiliğinden ortadan kaldırmış oluyoruz.

1 yumurtayı ince 1 dilim ekmeğe iyice emdirip tereyağında pişiriyorum 1 dilim peynir 1 bardak sütle öğün yapıyorum ama ekmek pişince öyle şişiyor ki yarısını ancak yiyor krep yapıyorum minumum malzeme ve 1 yumurtayla 2 tane çıkıyor birini yiyor yine yarımyemiş oluyor üstelik bunları arka arkaya günlerde yaparsam yemiyor iştahlı yeme zevki gelişmiş bi çocuk ama yemem derse yemiyor çok kararlıküçükken pirinç yemezdi zorlardım karataya başladım bilinçlendim pirinç pilavı 3-4 ayda bir yapıyorum sevinsinler yazıııııkk ama çocuk şimdi pirinç sevmeye başladı bu benle dalga mı geçiyo napıyo

msjın çok hoşuma gitmişti. umarım kızın için kullandığın sözü tekrarladım diye darılmazsın.

canımcım niye darılayım mikrop işte

Kizlaaaarr bir buçuk ayın sonunda ilk kacamagimi yapmış bulunuyorum evet az önce kasarli tost yedim çok canım istedi hemen telefondan girip size haber vereyim dedim. Bugün kaç saat spor yapsam acaba :)))
canım yaa ne kadar dürüst şu topiğin kızları sen akşam yemeğinde bol yoğurt ve salatalı bir menüyle telafi et en iyisi

şu yağda eriyen vitaminler neden depo yağlarımızla erimiyor ki göbekten totodan karşılasa ya yağ ihtiyacını:44:

gül
yazıyı okuduktan sonra z.yağı şişesini kafaya diksem mi diye düşündüm bi an çok mu fantastik oldu

Gerçi sabahtan beri ayaktayım adliyede. bir sürü duruşmaya girdim çıktım öğleden sonra da devam edecek. akşam yemeğini oldukça hafif atlatıp sporu da 1 buçuk saat yapabilirsem ekmeği yok etmiş olurum sanırım. Bir de yanında ayran içtim gi'si düşsün diye. Ama tabi hiçbir şey bahane değil yapmamalıydım, pişmanım, bir daha yapmıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…