Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

saçlarım çoooookkk dökuluyooo ama öyle böyle değil

Benim de öyleydi tutam tutam dökülürdü ama Karatay'a başladıktan sonra çok azaldı dökülmesi. Biraz sabır. Eğer kansızlık falan yoksa duracaktır saç dökülmen.

aramıza hoşgeldin

Benim de öyleydi tutam tutam dökülürdü ama Karatay'a başladıktan sonra çok azaldı dökülmesi. Biraz sabır. Eğer kansızlık falan yoksa duracaktır saç dökülmen.

canım ben karataya ocak 2013 de başladım ama şimdi çoooookkkkkk dokuluyo lohusalık zamanında dokulur ya o kadar çok dökuluyo kestırdım saçlarımı kısalttırım mecburen ve vbebek şampyanına başladım
kan değerlerıme baktırmak içibn dun kan aldırdım kan değerim iyymış 14 müş ama demır ve vıamıne bakacakları tüp kaybolmuş pöffffffffffffffffffffffffffff

saçlarım çoooookkk dökuluyooo ama öyle böyle değil

mevsim geçişlerinde dökülür benim de kızımın da avuç avuç dökülüyor ama alttan yenisi geliyor sende de öyledir tahminim diyetle alakası yok çinko saç dökülmesini engeller ya ayçekirdeğiydi ya kabak tam hatırlayamıyorum belki ikisi de çinko çok çiğ olarak hergün 1 avuç ye iyi geliyor komşum her döküldüğünde kür olarak uygular karatayda çiğ çekirdek yiyebiliyoruz zaten

alttan gelsesıkıntı etmıycem alnım hatta kafamın ön tarafı açıldı resmen

alttan gelsesıkıntı etmıycem alnım hatta kafamın ön tarafı açıldı resmen

kötüymüş
netten biraz araştırsana tv ye çıkan yaşlı bi kadın var ya bitki d.rm.n (adını anlamadıysan mesaj atabilirim)diye ürünleri var bu konuda çok iyi sonuçlar alıyor

kötüymüş
netten biraz araştırsana tv ye çıkan yaşlı bi kadın var ya bitki d.rm.n (adını anlamadıysan mesaj atabilirim)diye ürünleri var bu konuda çok iyi sonuçlar alıyor

anladım canım teşekkür ederım ama sadece i dıştan destek faydalı değildir ben omega 3 kullanmayı ve c vıtamını kullanmayı bıraktım kılo vermeye ve saça olumlu etkısı oluyodur aslında yenıden başlıyım hemen birazdan içeyım bariii

arkadaslar benimde cok dokuluyodu agladigim bile oldu.saclarim ici bemiks kspsul.yumurta sarisi.corek otu yagi.zeytin yag surup 3bekliyorum.bide eczaneden bir sampuan aldim ismini yazabilimiyom bilmiyorum ama cok iyi geldi.

selam kızlar

öncelikle bildirimimi yapayım sonra geçmişi okurum

dün 6 km yürüyüş
sabah kkk
öğlen ızgara köfte
akşam kurufasulye ve şehriye çorbası
bol sıvı.

bugün 11 km yürüyüş
sabah kkk
bu saat oldu acıkmadım henüz akşamüstü kabak yemeği cacık ve salata yerim.

siz de ne var ne yok...
bayram sabahı ekibimiz herkes motive durumda mı?

lawyercim değerli rakibem, liste için eline sağlık
çok güzel hazırlamışsın. keşke dediğin gibi sonuçlar da güzel olsaydı.
verenleri tebrik ederim.. özellikle verenler arasında 2 yeni arkadaşımız olması güzel..
sevgili sabit kalanlar sporu arttıralım hep beraber.. lawyer sana özel yorum. bu hafta sanırım ilk kez durakladın.. tekrar inişe geçmeni diliyorum.
kilo alanlara da haftaya hem bu aldıklarını vermelerini hem de oonun 2 katı daha vermelerini dilerimmm.
seviyorum hepinizi
unutmayın

Başarmak İçin Çok Nedenimiz Var: BICNV

nuran hoşgeldin
bebeğini Allah bağışlasın umarım kilolarını en sağlıklı şekilde verirsin..
işte bu nedenle ben 50 li kglara düşmeliyim ki hamile kaldığımda sorun olmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…