Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

inşallah olurum canııım. 19 ekimm. az kaldı.
veee cumartesi günü gelinliğimi denedim. iyi oldu. saevindiiim.

super leneva,
geçen gün bi gelin gördüm yolda aklıma sen geldin dedim naptı acaba denedi mi...
Allah hayırlı yuvalar kurmayı nasip etsin arkadaşım.

Karatayla 3 ayım bittikızlar aslında 3 ayda 21 kilo idi ama son kaçamazlar sayesinde 20 kilo oldu.. Devam devam devam.. Gelsin 75 ler 70 ler 60 lar..

süpersin hedef60. yeni ayın hayırlı olsun...
ben ne zaman geldim buraya bir bakayım bakalım... öncesini ciddi diyet saymıyorum..

67 hedefini destekliyorum ablacım. inşallah başarırsın...

allahım sen her yuvaya huzur sevgi saygı verrrrrrrrrrrrrrrrr

inşallah lenevacım. karşılıklı anlayış çok önemli. gerisi geliyor
ben hep düşünüyorum ben olsam böyle olsun ister miydim diye. ona göre davranıyorum. çok şükür sorun olmuyor..

selam arkadaşlar bende geçen hafta veremedim regl haftamdı inş bu hafta tekrar yokuş aşşağı yuvarlanırım kurbana kadar 2 kilo verebilsem çok mutlu olacağım
sabahları kk
akşam5.30 gibi yiyorum saat 8.00 8.30 arası canım bişeyler yemek istiyor bazen sadece fındık içi yiyorum bazende 3.4 adet kuru kayısıda birlikte yiyorum bana fikir verirmisiniz yememde sakınca varmı hepinizi

hoşgeldin orifcim..
gerçekten öyle ben de eskiden nasıl yapamıyordum ve bu bilinçte değildim hayret ediyorum..
olayın matematiği gayet basit aslında.. bilmeyen arkadaşlar için tekrarlamak isterim...
kanda belirli bir miktarın üstünde şeker olduğunda bu miktar insülin hormonu ile depolanıyor..
bizler az şekerli gıdalar yediğimizde, hem artık depolanmamış oluyorlar bunun yanında da insülin direncimiz azaldığı için tatlı isteğimiz ve açlığımız azalıyor.
bir de üstüne leptin salgılayabildiğimizden dolayı kilo veriyoruz. hem de tokken....

bu nedenle glisemik indeksi düşük gıdalar yiyip bir de spor yapacağız...

Kizlaaaarr bir buçuk ayın sonunda ilk kacamagimi yapmış bulunuyorum evet az önce kasarli tost yedim çok canım istedi hemen telefondan girip size haber vereyim dedim. Bugün kaç saat spor yapsam acaba :)))

lawyercim afiyet leptin olsun..
sen hakettin 1,5 ay olduğu için...

gül abla gün kurusu kayısı serbest mi?
yoksa sadece kahvaltıda mı?
ben şekerli diye düşündüğümden hep yasak sanıyordum.

lawyercim ben de geçen cuma pide yedikten sonra akşam yemeği yemedim..
diğer öğünlerle dengelersin canım ben sana güveniyorum

merhaba niloş, haftaya iyi haberlerini bekliyoruz

bence 20:00 den sonra fındık dahil yeme canım...

Bugün makarna ve pilav yedim çok suçluyum menü yazmaya yüzüm yok inş yarın böyle olmaz

merhaba ambuyanbu

herkesin mesajının altında Alıntı ile cevap ver ibaresi var ona tıklayıp mesajını altına yazıp gönderebilirsin.

dene bi bakalım

2 ogun yapan arkadaslar saat 16:00 ve ben acliktan oluyorum. bu iki ogun bana gore mi degil? yoksa sizde mi zamanla alistiniz?
buarada saat 11 gibi yaptim.yarim muzlu tek yumurtali bir bardak sut , bol peynir ve zeytin olan bi kahvaltiiydi acikmayayim diye abarttim amma 4- 5 saat sonra gene aciktim

4-5 saat sonra acıkmanda bir anormallik yok ki. diyetin ilk zamanları hemen 2 öğün olmuyor. önce biraz daha alışman lazım.

evet arkadaşım ilk kez durakladım ama bende bir gariplik var bu hafta çünkü dün bir ay içinde ikinci kez regl oldum. önceki de çok kısa zamanda geldi. galiba doktora görünmem gerekecek. Karatay metabolizmamı bu denli hızlandırmış olamaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…