evet arkadaşım ilk kez durakladım ama bende bir gariplik var bu hafta çünkü dün bir ay içinde ikinci kez regl oldum. önceki de çok kısa zamanda geldi. galiba doktora görünmem gerekecek. Karatay metabolizmamı bu denli hızlandırmış olamaz herhalde
MERABA rostoyu sen mi yaptı bende yapmayı düşünüyorum da tarif verebilirmisin?
herkese merhaba
merhaba.ben de kilo vermek istiyorum beni de aranıza alın.76-77 arası bir şeyim ve kendime engel olamadığım için kilo veremiyorum.belki böyle bir başlıkta kilo verenlerle beraber gaza gelip veririm:)
nasıl yani
evliliği oturtma çabaları, burada sadece sevgi yeterli olmuyor, çaba, hoş görü de gerekiyor.. ama bazen insan gereken hoş görüyü gösteremiyor, sonra da ortaya tatsızlıklar çıkıyo.. zaman ve emek gerekiyor :) aynı zayıflamak gibi.. bu arada 68.4 kiloyum suan :))
hep gerekiyor ama en çok bayanlara iş duşuyooooo ev işi bebek temızlık derken bazen çıldırabılıyosunnnnnnnnn şekıl a (benım gıbı) ama alışılıyor hepsine alışılıyo
:) yaziyi okuyunca bende kabizlik cok ya siseyi iki seferde bitirmeye karar vrmistim :) sen hepsine karar vermissingül
yazıyı okuduktan sonra z.yağı şişesini kafaya diksem mi diye düşündüm bi an çok mu fantastik oldu
Kahvaltida 3#4 tane hergun yenmesi gerekiyor hatta icine kaymak ve ceviz koyarak ....gunluk seker ihtiyacini karsiliyor...meyva yerine sayiliyor meyva yersen kayisi yemeyeceksingül abla gün kurusu kayısı serbest mi?
yoksa sadece kahvaltıda mı?
ben şekerli diye düşündüğümden hep yasak sanıyordum.
deniz ne zaman soğuyor orada xc9um?
2 ogun yapan arkadaslar saat 16:00 ve ben acliktan oluyorum. bu iki ogun bana gore mi degil? yoksa sizde mi zamanla alistiniz?
buarada saat 11 gibi yaptim.yarim muzlu tek yumurtali bir bardak sut , bol peynir ve zeytin olan bi kahvaltiiydi acikmayayim diye abarttim amma 4- 5 saat sonra gene aciktim
evet arkadaşım ilk kez durakladım ama bende bir gariplik var bu hafta çünkü dün bir ay içinde ikinci kez regl oldum. önceki de çok kısa zamanda geldi. galiba doktora görünmem gerekecek. Karatay metabolizmamı bu denli hızlandırmış olamaz herhalde
hadi o zaman fondip:) yaziyi okuyunca bende kabizlik cok ya siseyi iki seferde bitirmeye karar vrmistim :) sen hepsine karar vermissinseninki fantastik benimki yarim fantastik :) :)
benıde durtun bende spor yapıyım arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
motıve oluyorum baya aslındaaaaa sayenızde
4-5 saat sonra acıkmanda bir anormallik yok ki. diyetin ilk zamanları hemen 2 öğün olmuyor. önce biraz daha alışman lazım.
durtmen cok etkiliymis.bende hic spor yapmiyorum arkadasta ise yararsa beni durtermisin :))
hava öğlen 32-33 derece akşam da ılık oluyor güneşli olduğu sürece kasımda bile girilir sitenin havuzu bayramdan sonra kapanacak rüzgar ve işim olmadığı sürece girmeye çalışıyorum
bence sen 3 öğün yap araları 5 saat tut ya öğlen ya akşam hafif ye bi de muz hem acıktırıyor hem gi si yüksek hem de kabızlık yapan tek meyveymiş
hahahaaaa
belki de o kadar hızlandırmıştır
hadi o zaman fondip
bu kadar yeter mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?