Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

benimde regl kanamalarım 2 aydır baya hafif geçmeye başladı. hele sonlarına doğru iyice azlaştı. ben çok yürüyor olmama bağlıyorum..

MERABA rostoyu sen mi yaptı bende yapmayı düşünüyorum da tarif verebilirmisin?

Canım, dilim dilim eti düdüklüde haşladım. Fırında yapmadım çünkü etin suyunu da kullanıyorum başka yemeklerde. Daha sonra haşlanan etleri ayırdım. Tencerede tereyağında salçayı biraz çevirdim etleri üzerine yerleştirdim, karabiber ve kekik koydum. üzerine de etin suyundan koydum biraz kısık ateşte pişirdim tadı harika oldu tavsiye ederim.

merhaba.ben de kilo vermek istiyorum beni de aranıza alın.76-77 arası bir şeyim ve kendime engel olamadığım için kilo veremiyorum.belki böyle bir başlıkta kilo verenlerle beraber gaza gelip veririm:)

merhaba.ben de kilo vermek istiyorum beni de aranıza alın.76-77 arası bir şeyim ve kendime engel olamadığım için kilo veremiyorum.belki böyle bir başlıkta kilo verenlerle beraber gaza gelip veririm:)

aramıza hoşgeldin inci_ser
boyun kaç ve hedef kilon kaç
umarım kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın.

paylaşımları okuman, ve bildirimlerde bulunmak yeterli.

Akşam yemeğınde ya bulgurlu kabak yemeği yiycem yada bulgurlu lahana sarması :)

evliliği oturtma çabaları, burada sadece sevgi yeterli olmuyor, çaba, hoş görü de gerekiyor.. ama bazen insan gereken hoş görüyü gösteremiyor, sonra da ortaya tatsızlıklar çıkıyo.. zaman ve emek gerekiyor :) aynı zayıflamak gibi.. bu arada 68.4 kiloyum suan :))

hep gerekiyor ama en çok bayanlara iş duşuyooooo ev işi bebek temızlık derken bazen çıldırabılıyosunnnnnnnnn şekıl a (benım gıbı) ama alışılıyor hepsine alışılıyo

hep gerekiyor ama en çok bayanlara iş duşuyooooo ev işi bebek temızlık derken bazen çıldırabılıyosunnnnnnnnn şekıl a (benım gıbı) ama alışılıyor hepsine alışılıyo

benim daha bebeğm yok.. istediğim kiloya düştükten sonra bebek de yapmayı düşünüyorum.. o yüzden çok motiveyim :) inşallah hep beraber veririz canm. bugun aksam da spora gidicem eşimle bi spor salonun yazıldık, sabahları da bazen işime yürüyerek geliyorum

gül
yazıyı okuduktan sonra z.yağı şişesini kafaya diksem mi diye düşündüm bi an çok mu fantastik oldu
:) yaziyi okuyunca bende kabizlik cok ya siseyi iki seferde bitirmeye karar vrmistim :) sen hepsine karar vermissin seninki fantastik benimki yarim fantastik :) :)
gül abla gün kurusu kayısı serbest mi?
yoksa sadece kahvaltıda mı?
ben şekerli diye düşündüğümden hep yasak sanıyordum.
Kahvaltida 3#4 tane hergun yenmesi gerekiyor hatta icine kaymak ve ceviz koyarak ....gunluk seker ihtiyacini karsiliyor...meyva yerine sayiliyor meyva yersen kayisi yemeyeceksin

benıde durtun bende spor yapıyım arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
motıve oluyorum baya aslındaaaaa sayenızde

deniz ne zaman soğuyor orada xc9um?

hava öğlen 32-33 derece akşam da ılık oluyor güneşli olduğu sürece kasımda bile girilir sitenin havuzu bayramdan sonra kapanacak rüzgar ve işim olmadığı sürece girmeye çalışıyorum

bence sen 3 öğün yap araları 5 saat tut ya öğlen ya akşam hafif ye bi de muz hem acıktırıyor hem gi si yüksek hem de kabızlık yapan tek meyveymiş

hahahaaaa
belki de o kadar hızlandırmıştır

:) yaziyi okuyunca bende kabizlik cok ya siseyi iki seferde bitirmeye karar vrmistim :) sen hepsine karar vermissin seninki fantastik benimki yarim fantastik :) :)
hadi o zaman fondip

benıde durtun bende spor yapıyım arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
motıve oluyorum baya aslındaaaaa sayenızde

bu kadar yeter mi

umarim onemli bi sorun degildir. Dun itibariyle bende erken regl oldum. nerdeyse 20 gun arayla falan. Onceden muhakkak bi bes gun gecikirdi

merhaba arkadaşlar tickerfactoryde kilomu güncellemek istiyorum fakat emin olmama rağmen pin yanlış diyor.sıkıntı çıkarıyor sürekli.güncellemeyi başara bilen arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.

Sagol canim. Oyle yapayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…