Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hepimiz zaman zaman yoldan çıkıyoruz bende de olur sıksık,zaten olmasa diyet topiklerinde ne işimiz var di mi?Dediğin gibi yarın yeni bir gün....Bende fıstık ezmesi,sarelleye dayanamam ama artık dayanıcam,bende bugün başladım....Zaten vermen gereken çok az kilo kalmış,yarın toparlarsın.

Son düzenleme:
bugunku garip menüm:)

sabah: 1 muz

ogle:1 avuc çörekotlu peynır
1 nar
30 zeytın

Aksameynırlı maydanozlu omlet
domates salatası
1 kase yogurt

Sen de benim gibisin.
Hadi onu yedim olan oldu bunu da yiyeyim bunu da diye.
Bir bakmışsın olan olmuş.
Sonra kıvran dur midenden.
Ama bugün olan oldu yarın her şey farklı olacak de ve başla.

hurma çok şekerli,illa yıycem dıyorsan,sabah tuketmelısın

Bademı sabah yesenız daha ıyı gun boyu stresı engeller ,patates ıcın "Yüksek Gİ karbonhidratlı yiyeceklerden uzak durmalısınız. Tuzu azaltmalısınız.

Bezelyede, patetes de nişasta yüklüdür!!!"demıstı

Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay Hoca ,edıtor arkadas Saphıra Hanıma.

ben de yazıvereyim gari
2 yumurta
birkaç zeytin
az kaşar
birkaç ceviz
çay
büyük bardak süt

öğlen:1 tabak kavurma
akşam:1 tabak irmik helvası taklidi yapan karışım(çocuklar çok istedi yaptım ,yapınca da yidim ,pişman değilim)

pişman olmayınca pataklanmaktan kurtulamıyorsun canım,
al sana

Kızlar yarın lısteyı ben yapayım dıyorum,eger objektıf arkadasımız almıyorsa ,Pındıstancım. Ne ıkram ettın bayramda merak ettım sımdı?

Köfte yemedim içim üşümüştü bir kase mercimek çorbası içtim bir porsiyon döner yedim. Üstüne de şekersiz Türk kahvesi harika oldu

Gectı gıttı ya ,bosverın olur boyle zamanlar takmayın.Cok mukemmelıyetcı olduk ya,bır aksılık bızı yıldırmamalı,Kolay gelsın hepımıze

Haklısın olur geçer Allah daha büyük sıkıntılar vermesin. Aynen dediğin gibi hazıra öyle alışmışız ki normal düzenin dışına çıkınca canımız sıkılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…