Merhaba,
Dünkü bol kaçamaklı kahvaltıdan sonra akşama da 1 lahmacun yedim bol salata ile. Sabaha da 800gr daha fazla çıktım bir önceki güne göre
Toplamda 2 güne 1700gr artış kaydettim bu da bir rekor:-((((
Nasıl tekrar yoa gireceğim bilemiyorum...Bayramda kendimi tutabildim ama bu 2 gündür ipin ucu filan değil kendisi de tamamen kaçtı:-((
Çok kötüyüm hem midem çok rahatsız hem de ruhum...Bunları da kendimden başka sadece size söyleyebildim...
Yarın yeni bir gün değil mi???
Merhaba,
Dünkü bol kaçamaklı kahvaltıdan sonra akşama da 1 lahmacun yedim bol salata ile. Sabaha da 800gr daha fazla çıktım bir önceki güne göre
Toplamda 2 güne 1700gr artış kaydettim bu da bir rekor:-((((
Bugün sabah kararlı bir şekilde karatay kahvaltımı yaptım, öğleden sonra 3'e kadar da acıkmadım aslında. 3 gibi kahve içerken yanında blueberry kurusu ve ceviz yiyeyim dedim. Sonrasında 1tatlı kaşığı yeşilfıstık ezmesi(şekerli tabii), biraz tiramisu kreması, biraz yerfıstığı ezmesi(o da şekerli malesef) yedim. Sonrasında bir muz bir de gün kurusu kayısı...
Şimdi sanırım mide fesadı geçiriyorum:-(
Nasıl tekrar yoa gireceğim bilemiyorum...Bayramda kendimi tutabildim ama bu 2 gündür ipin ucu filan değil kendisi de tamamen kaçtı:-((
Çok kötüyüm hem midem çok rahatsız hem de ruhum...Bunları da kendimden başka sadece size söyleyebildim...
Yarın yeni bir gün değil mi???
Arkadaşlar menümü değerlendirebilir misiniz, çok mu yemişim? 11 kilo kadar vermem gerek, yanlış beslenip kilo almaktan korkuyorum.
Sabah: 2 ceviz + 1 yumurta, 2 dilim kaşar peyniri, yeşil-kırmızı biber, bıçak ucu tereyağı ile omlet, 1 bardak bitki çayı
Öğlen: 3 kaşık patates püresi, 4 köfte, 1 dilim peynir
Ara: 10 badem
Akşam: 1 kase yeşil salata, yarım tonbalığı, 1 dilim peynir, 2 hurma
Spor: 40 dk bölgesel egzersizler
Sıvı: 2 bardak kahve, 2 bardak çay, 1.5 lt kadar su
Bademı sabah yesenız daha ıyı gun boyu stresı engeller ,patates ıcın "Yüksek Gİ karbonhidratlı yiyeceklerden uzak durmalısınız. Tuzu azaltmalısınız.Arkadaşlar menümü değerlendirebilir misiniz, çok mu yemişim? 11 kilo kadar vermem gerek, yanlış beslenip kilo almaktan korkuyorum.
Sabah: 2 ceviz + 1 yumurta, 2 dilim kaşar peyniri, yeşil-kırmızı biber, bıçak ucu tereyağı ile omlet, 1 bardak bitki çayı
Öğlen: 3 kaşık patates püresi, 4 köfte, 1 dilim peynir
Ara: 10 badem
Akşam: 1 kase yeşil salata, yarım tonbalığı, 1 dilim peynir, 2 hurma
Spor: 40 dk bölgesel egzersizler
Sıvı: 2 bardak kahve, 2 bardak çay, 1.5 lt kadar su
kızlar naabersiniz ya?
ben de yazıvereyim gari
2 yumurta
birkaç zeytin
az kaşar
birkaç ceviz
çay
büyük bardak süt
öğlen:1 tabak kavurma
akşam:1 tabak irmik helvası taklidi yapan karışım(çocuklar çok istedi yaptım ,yapınca da yidim ,pişman değilim)
iyiyiz canım . sen nasılsın?
ya kızlar bugun zıyaretcı akını var topikte,sebebını anlayamadım,hoca yıne tv ye mı cıktı,yoksa bayram sonu mılletce diyete mı başladık?
pişman olmayınca pataklanmaktan kurtulamıyorsun canım,
al sana
ben de iyiyim çok sağol,hiç kilo veremiyorum ama hala ümidim varki burdayım
Kızlar yarın lısteyı ben yapayım dıyorum,eger objektıf arkadasımız almıyorsa,Pındıstancım. Ne ıkram ettın bayramda merak ettım sımdı?
Geçmiş olsun atlatmışsınız en azından.
Umarım bir daha karşılaşmassınız.
Merhaba kızlar,
Epey maceradan sonra (belediye geldi açamadı lavaboyu, sonra tesisatçı geldi, evin içi tazyikle verilen suyun geri tepmesi sonucu su doldu) nihayet açıldı gider
Şu ana kadarda temizlik toparlanma hiç bir şey yiyemedim sadece aralarda bol su içtim. Birazdan eşimle çıkıp yemek yiyeceğizköfte yemeyi planlıyorum. Böylelikle bugünde 2 öğün oldu. İşe başlayınca 3 e dönerim artık.
Gectı gıttı ya ,bosverın olur boyle zamanlar takmayın.Cok mukemmelıyetcı olduk ya,bır aksılık bızı yıldırmamalı,Kolay gelsın hepımıze
Kızlar yarın lısteyı ben yapayım dıyorum,eger objektıf arkadasımız almıyorsa,Pındıstancım. Ne ıkram ettın bayramda merak ettım sımdı?
arada bir leslie ile 2 milhm seni incelemeye alayım ben o zaman bır hafta,neden kılo veremıyorsun anlayalım?
zipor yapıyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?