cok guzel menu ve spor canım ya ben seyı sorcam kosu bandında kacındı kademede yuruyosun canımGünaydın kızlar,
Kalkınca: 2 bardak ılık su
1.öğün: 1 küçük domates, 1/2 salatalık, 1 yeşil biber, 1 avuç beyaz peynir ve eski kaşar, 10 zeytin (yeşil, siyah), 1/2 çay bardağı ceviz, 1 dilim pastırma, 2 kayısı haşlanmış yumurta, 1 küçük kase menemenlik hazırlanmış domates ve biber, şekersiz siyah çay.
Birazdan koşu bandında yürüyüş yapacağım.
bu karatay diyetine çok motive olmustum tek kaçamağım meyveydi benim 1. 5 ay yaptım ve 3 kilo verdim.
kolesterolum yüksek çıktı doktor ilaç vercem ama bir ay bi gözetim altında tutalım dediler ilaç vermedi kolesterolum 270.
doktor dediki 28 yaş için ve bu kilo için kolesterol çok yüksek böyle olmamalı bende acaba yumurtadan olurmu ki dedim. adam TABİKİ dedi 2 yumurta ceviz zeytin ne demek dedi. diyetisyenimizle görüsün diye yoladı beni. diyetisyen hanımın kabul ettiği yerler vardı etmediği yerler vardı karatay diyeti olarak.
2. randevum genel cerrah asla bu diyeti bırakmıyacam diyordum ama bu popomda (hemoroit ve çatlak değil) olusan meme kafamı allak pullk etti. ve genel cerrahın dediği protein zor uzun sindirilen bir şey. bağırsakları yorar. bağırsak içinde bozulmalar kistler olusabilir demesi. doktora dedimki ekmek dedim sonucta bağırsağa ekmek olarak gitmiyoki karbonhidrat olmuyomu ne fark eder ha o karbonhidrat ha bu karbonhidrat. doktorda ben bunu söylüyorum yapıp yapmamakta serbestsiniz. bilgime göre bağırsak florasında bir bozukluktan bu kitle sert bir yapı alınması lazım falan dedi iste. ve ağrılı birsey bu.
bu beni vazgecirdi diyetten sabah 1 dilim ekmek yedim.
gecen yazmıstım yanlıs anlayanlar olmus. temmuz ayında ben bu diyetisyene gitmistim ve ogünden bu yana yağ oranım artmıs o zaman yağ oranım 17.2 simdi 18.7o da ayrı sasırttı . sıkılasma hissediyordum ben kendimde. makınanın bozuk olduğunu bile düsündüm yani
bilmiyorum yine sizinleyim ama bırakmak yok. ama günde 4 dilim ekmek yiycem canlarım
sabah
2kuru kaysı 2 bardak su ılık
1 kk peynir
4 zeytin
2 ceviz
1dilim ekmek
ara süt yy 1çay bardağı
canan hocanın dediği leptin için diyetisyen diyor ki ara öğün olarak az yağlı protein almanız leptin salgılanmasını ve yağ yakımını hızlandırır engellemez dedi. ama siz yağlı bir protein alırsanız yaktığınızın bir anlamı olmaz didi:26:
yağ alımınz devam ederken yağ yakımı çok zordur didi 1çay bardağı ceviz 10-15zeytin ciddi bir miktar didi. tamam ceviz zeytin faydalıdır ama yağlıdır dedi bu bir gerçek didi
hepinize hepimize basarılar diliyorum
canım gercekten okurken gozlerım yuvalarından fırlıyodu neee 30muuuuuuuuiyi yapmıssın canım.ıcebılırsın omega -3.
sabah kahvaltı yapamadım ben vakit yoktu.1 muz yedım ayakustu
oglen:1 avucıcı peynır
1 nar
30 yeşil zeytın yedımbole bakmayın hemen.hataydan getırdım zeytını ,kayınvalıdem pazardan taze alıp az tuzlu suda tatlandırmıs,cok hafif,çerez gibi:)
cok guzel menu ve spor canım ya ben seyı sorcam kosu bandında kacındı kademede yuruyosun canım
canım gercekten okurken gozlerım yuvalarından fırlıyodu neee 30muuuuuuuu
Papadiyacım ben artık kullanmıyorum ama bir ara koşu bandını kullanıyordum.
5-6 km ile yürüyerek başlayıp 11 e kadar falan çıkarıyordum ama o kadar faydasını gördüm ki.
Kesinlikle kullan o koşu bandını.
Bir de taş devri kitabında yazıyormuş sanırım.
2 dakika normal tempoda 30 saniye çok hızlandırarak yürürsen, koşarsan etki 2 katına çıkıyormuş.
Ama bunu uzun süre yapmak vücuda zarar verebilirmiş.
ıkıncı ogunumude yıyımde az yurıyım
canım kullanmaya calısıyorum sırf kullanayım ıhmal etmıyım dıye salona koydum ben 5 kademede 30dk yuruyorum buda 2,5km ye denk gelıyo 70cal yakılıyo sauna esofmanımı gıymıssem sırılsıklam ınıyorum.bazen usenıyorum o esofmanları gıyıp yuruyup cıkarıp dus almaya falan ama ıhmal etmesem cok ıyı olur bak gaza geldımıkıncı ogunumu yıyımde az yurıyım optum canım
Akşam izlediğin bir dizi falan yok mu?
O başlayınca aç.
Hem izle hem yürü farketmezsin bile.
Ama yemekten en az 1.5-2 saat geçmesini bekle.
var var olmamı adını ferıha koydumama yarın aksam o..bu aksamda bulurum bısey muhakkak.tamam yemekten 2 saat sonra yurıycem
boğazım çok acıyooo..
galiba grip oluyorum burnumdada bir sızı varrrr:26:
bir adet bayram şekeri emdimm,boğazımı yumuşatsız diye,emerken iyi ama bitince yine başladı acısı
offfffffffffff akşam olsada eve gitsemmmmmmm..
daha doğrusu saat 6 olsa da eve gitsem
Geçmiş olsun famircim.
Sıcak bir şeyler içsen iyi olmaz mı?
boğazım çok acıyooo..
galiba grip oluyorum burnumdada bir sızı varrrr:26:
bir adet bayram şekeri emdimm,boğazımı yumuşatsız diye,emerken iyi ama bitince yine başladı acısı
offfffffffffff akşam olsada eve gitsemmmmmmm..
daha doğrusu saat 6 olsa da eve gitsem
geçmiş olsun canım ben de haala iyileşemedimm,günde 7-8 hap içiyorum
adet te olmadım ilacım bitmedi
ama sersem gibi duruyorum dikkatim çok dağınık
bol limonlu ıhlamur yada çay tavsiye ederim..
masalcım bayram nasıl geçti?
kızlar 72 kısı bu topıkte baya kalabalıgız
valla ben ıkıncı ogunumde genelde sebze yıyorum tavsıyede ederım wc sorunum hıc yok,
hepınızı kocaman opuyorum tatılden donenlere ve yenı katılanlara kocaman bır
bayramdan oncekı modumuza donduk
kızlar, karatay diyetini eşim uyguluyor, kitabını aldık okudu ve 1 ay olmadı başlayalı... kilosunu tam bilmiyorum 100'ün üzeriydi ama göbeği küçüldü hem de bu kadar kısa zamanda.. hemen etkisini gösterdi... eşimde diyabet başlangıcı da vardı, eli ayağı titrerdi biraz aç kalınca.. maşallah diyete başladığından beri hiç bu sorunu yaşamadı... t-shirtleri bol geliyor, pantolonları düşüyor belinden... gıdısı da azaldı... ben de kiloluyum ama emziriyorum diye bahanem var... biraz daha zaman geçsin ben de başlayacağım...
mb samanyolu hoşgeldin aramıza
akşam meyve yemiyoruz.
onun haricinde sabah kahvaltın çok az olmuşş
gün içinde etkileyebilir seni...
tamam canım meyve yemem akşam.sabah kahvaltım az biliyorum ama 8.30 da evden çıkıp spora gittim yersem spor yapamıyorum,çocuklardan da erken yemeye fırsat bulamadım,dikkat edicem sağol.....
geçmiş olsun canım ben de haala iyileşemedimm,günde 7-8 hap içiyorum
adet te olmadım ilacım bitmedi
ama sersem gibi duruyorum dikkatim çok dağınık
bol limonlu ıhlamur yada çay tavsiye ederim..
masalcım bayram nasıl geçti?
Ceylincim pek güzel değildi.
Bayram gibi değildi daha doğrusu.
Senin nasıldı iyi miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?