Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Akrabalarla görüşmek açısından güzeldi
Ama maalesef tatlıdan sarmadan kaçamadım yedim yanii
Neyse senede 2 kere bayram kalan günler bizimdir

Olur olur öyle kaçamaklar telafi edilir ne yapalım aa..
Kendimizi mi üzelim dimi ?

Bugün yediklerimi yazayım.

1. Öğün.

- Sucuklu kaşarlı tost kepek ekmeği ile ( artık yavaş yavaş öğünlerime ekmek koyuyorum. Ama yumurtadan da tok tuttu beni.)
- Biraz badem

2. Öğün :

- Fırında Karnabahar
- Keten tohumlu yoğurt.

Sıvı :

- 2 litre su
- Yeşil çay

cok guzel menu ve spor canım ya ben seyı sorcam kosu bandında kacındı kademede yuruyosun canım

canım gercekten okurken gozlerım yuvalarından fırlıyodu neee 30muuuuuuuu

Maximum 5,5 ta yürüyorum. Bugün 5,1-5,3 arası yürüdüm yani çok hızlı değil ama bel fıtığı nedeniyle zaten yeni yeni yürümeye başladım birden yüklenmek istemiyorum. Amam özellikle uzun sürdü diye herhalde epey terledim sucuk gibi oldum. 4,10 km.gösteriyordu bittiğinde ve 215 kalori yakılmış

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,

Epey maceradan sonra (belediye geldi açamadı lavaboyu, sonra tesisatçı geldi, evin içi tazyikle verilen suyun geri tepmesi sonucu su doldu) nihayet açıldı gider
Şu ana kadarda temizlik toparlanma hiç bir şey yiyemedim sadece aralarda bol su içtim. Birazdan eşimle çıkıp yemek yiyeceğizköfte yemeyi planlıyorum. Böylelikle bugünde 2 öğün oldu. İşe başlayınca 3 e dönerim artık.

Bende her öğünde mutlaka sebze ya da salata yiyorum bende de hiç wc sorunu yok. Bol su ve sebzelerdeki lifle böyle bir sorun olması mümkün değil zaten. Özellikle kabak, yeşil yapraklı sebzeler çok iyi geliyor.

Akşam izlediğin bir dizi falan yok mu?
O başlayınca aç.
Hem izle hem yürü farketmezsin bile.
Ama yemekten en az 1.5-2 saat geçmesini bekle.

Ben de hep TV de sevdiğim bir şey varken yürümeye çalışıyorum. Zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyor.

Çok geçmiş olsun bana böyle durumlarda ıhlamur çok iyi geliyor.Tavsiye ederim.

Ayy çok geçmiş olsun çok zor bir durum neyseki sorun çözülmüş...

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar........ 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye,bır cay bardagını dolduracak kadar cevız(ekmek yerıne gecer ,posası cok yuksek ,kabızlıga ıyı gelır),bırkac domates,ıkı bıber,bır cay kasıgı keten tohumu(1cay kasıgı kabızlıga ıyı gelır(1 cay kasıgından fazlası ıshal yapabılır),omega3 ıcerır),bır tutam corek otu, avuc sıyah cekırdeklı kuru uzum(super bır antıoksıdan), 2yumurta (kılo verınceye kadar yenılecek ya da bır muz tuketıyorum ),15 tane zeytın(yumurta gıbı tok tutuyor ınsanı),1avuc beyaz peynır,bır bardak yesıl cay(normal cay demır eksıklıgıne neden oluyor yemekle tuketmıyorum,1,5 saat sonra cay ıcıyorum.),1 kuru ıncır(yuksek posalı),bıraz sıyah cekırdeklı kuru uzum(antıoksıdan),bır kuru ıncır.

Eklentiler

• $a28kahvalt%C4%B1m.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 52
acele durumlarda muz+ceviz/badem/tuzsuz fıstık süte göre daha iyi tok tutar

Bu şekilde yiyemessen sütün yanına en azından çerezlerden ekle

Güzel paylaşımların için teşekkür ederim.Ne kadar zamandır bu diyeti uyguluyorsun,kaç kilo verdin merakımı mazur gör

Harika bilgiler sağol paylaşım için....Keten tohumuna cidden ihtiyacım var akşam mutlaka yicem....Ben de tane keten tohumu var onu kullanabilir miyim?

Son düzenleme:

Geçmiş olsun atlatmışsınız en azından.
Umarım bir daha karşılaşmassınız.

kızlar.......2. Öğün(ogle):yarım tabak guvec,yarım tabak cıger kavurma,bır bardak ayran,bırkac zeytın,bır cay kasıgı keten tohumu(kabızlıga ıyı gelır,omega3 ıcerır),bır tutam corekotu ................. (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,3fıncan Turk kahvesı

Spor: yarım saat ev ısı yaptım,15 dakıka yurudum (oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum ,yolda tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum,yuruyus tempom ıkı kat artıyor ),bır de burda cok paylasım yaptım(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze Iyı Karatay Dıyet Menulu Bayramlar

Eklentiler

• $a28ogle%20yemeg%C4%B1m.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 36
Harika bilgiler sağol paylaşım için....Keten tohumuna cidden ihtiyacım var akşam mutlaka yicem....Ben de tane keten tohumu var onu kullanabilir miyim?
Ben de tanelı kullanıyorum,katır kutur agzımda cıgneyerek tuketıyorum. Hosgeldınız ,Yenı gelen tum arkadaslar sız de hosgeldınız.Kolay gelsın hepımıze

Merhaba,

Dünkü bol kaçamaklı kahvaltıdan sonra akşama da 1 lahmacun yedim bol salata ile. Sabaha da 800gr daha fazla çıktım bir önceki güne göre
Toplamda 2 güne 1700gr artış kaydettim bu da bir rekor:-((((

Bugün sabah kararlı bir şekilde karatay kahvaltımı yaptım, öğleden sonra 3'e kadar da acıkmadım aslında. 3 gibi kahve içerken yanında blueberry kurusu ve ceviz yiyeyim dedim. Sonrasında 1tatlı kaşığı yeşilfıstık ezmesi(şekerli tabii), biraz tiramisu kreması, biraz yerfıstığı ezmesi(o da şekerli malesef) yedim. Sonrasında bir muz bir de gün kurusu kayısı...
Şimdi sanırım mide fesadı geçiriyorum:-(

Nasıl tekrar yoa gireceğim bilemiyorum...Bayramda kendimi tutabildim ama bu 2 gündür ipin ucu filan değil kendisi de tamamen kaçtı:-((
Çok kötüyüm hem midem çok rahatsız hem de ruhum...Bunları da kendimden başka sadece size söyleyebildim...

Yarın yeni bir gün değil mi???

Arkadaşlar menümü değerlendirebilir misiniz, çok mu yemişim? 11 kilo kadar vermem gerek, yanlış beslenip kilo almaktan korkuyorum.

Sabah: 2 ceviz + 1 yumurta, 2 dilim kaşar peyniri, yeşil-kırmızı biber, bıçak ucu tereyağı ile omlet, 1 bardak bitki çayı
Öğlen: 3 kaşık patates püresi, 4 köfte, 1 dilim peynir
Ara: 10 badem
Akşam: 1 kase yeşil salata, yarım tonbalığı, 1 dilim peynir, 2 hurma

Spor: 40 dk bölgesel egzersizler
Sıvı: 2 bardak kahve, 2 bardak çay, 1.5 lt kadar su

Son düzenleme:
gözleme,blueberry kurusu mu,çok güldüm,üzülme her genç kızın başına gelebilir böyle şeyler bi de burda şöyle bir yöntem var yoldan çıkanlar için tabi benim tasvip ettiğim bir yöntem değil de bu smiley i hep kullanmak istemiştim sana kısmetmiş:26:

Son düzenleme:

merhaba canım.saat 3 de 2. ogununu yeseydın bu kaçamaklar olmazdı sanırım.acıktıgın saatte bıraz daha dayanayım bır kahveyle gecıstıreyım dedıgın ıcın boyle oldu zannedıyorum.
yarın yenı bır gun tabıı ki,zaten ıdeal kılolarına ındın,yarın sağlıklı beslenmene devam edersın,bu akşam da bol bitki çayı içersen yarına kadar odemlerını atarsın.

haaa bide kolbastı yapmayı unutma

patates püresi ve ton balığı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…