Akrabalarla görüşmek açısından güzeldi
Ama maalesef tatlıdan sarmadan kaçamadım yedim yanii
Neyse senede 2 kere bayram kalan günler bizimdir
cok guzel menu ve spor canım ya ben seyı sorcam kosu bandında kacındı kademede yuruyosun canım
canım gercekten okurken gozlerım yuvalarından fırlıyodu neee 30muuuuuuuu
kızlar 72 kısı bu topıkte baya kalabalıgız
bugunkı menum
sabah 2yumurta
4zetın 2kayısı
3ıncır 1kasık corekotu,
beyz peynır
bol acık cay
ıkıncı ogunumdede
17de sebze turlusu
ve yogurt yıycem
valla ben ıkıncı ogunumde genelde sebze yıyorum tavsıyede ederım wc sorunum hıc yok,
hepınızı kocaman opuyorum tatılden donenlere ve yenı katılanlara kocaman bır
bayramdan oncekı modumuza donduk
Akşam izlediğin bir dizi falan yok mu?
O başlayınca aç.
Hem izle hem yürü farketmezsin bile.
Ama yemekten en az 1.5-2 saat geçmesini bekle.
boğazım çok acıyooo..
galiba grip oluyorum burnumdada bir sızı varrrr:26:
bir adet bayram şekeri emdimm,boğazımı yumuşatsız diye,emerken iyi ama bitince yine başladı acısı
offfffffffffff akşam olsada eve gitsemmmmmmm..
daha doğrusu saat 6 olsa da eve gitsem
Merhaba kızlar,
Epey maceradan sonra (belediye geldi açamadı lavaboyu, sonra tesisatçı geldi, evin içi tazyikle verilen suyun geri tepmesi sonucu su doldu) nihayet açıldı gider
Şu ana kadarda temizlik toparlanma hiç bir şey yiyemedim sadece aralarda bol su içtim. Birazdan eşimle çıkıp yemek yiyeceğizköfte yemeyi planlıyorum. Böylelikle bugünde 2 öğün oldu. İşe başlayınca 3 e dönerim artık.
acele durumlarda muz+ceviz/badem/tuzsuz fıstık süte göre daha iyi tok tutar
Bu şekilde yiyemessen sütün yanına en azından çerezlerden ekle
Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar........ 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye,bır cay bardagını dolduracak kadar cevız(ekmek yerıne gecer ,posası cok yuksek ,kabızlıga ıyı gelır),bırkac domates,ıkı bıber,bır cay kasıgı keten tohumu(1cay kasıgı kabızlıga ıyı gelır(1 cay kasıgından fazlası ıshal yapabılır),omega3 ıcerır),bır tutam corek otu, avuc sıyah cekırdeklı kuru uzum(super bır antıoksıdan), 2yumurta (kılo verınceye kadar yenılecek ya da bır muz tuketıyorum ),15 tane zeytın(yumurta gıbı tok tutuyor ınsanı),1avuc beyaz peynır,bır bardak yesıl cay(normal cay demır eksıklıgıne neden oluyor yemekle tuketmıyorum,1,5 saat sonra cay ıcıyorum.),1 kuru ıncır(yuksek posalı),bıraz sıyah cekırdeklı kuru uzum(antıoksıdan),bır kuru ıncır.
Ayy çok geçmiş olsun çok zor bir durum neyseki sorun çözülmüş...
Merhaba kızlar,
Epey maceradan sonra (belediye geldi açamadı lavaboyu, sonra tesisatçı geldi, evin içi tazyikle verilen suyun geri tepmesi sonucu su doldu) nihayet açıldı gider
Şu ana kadarda temizlik toparlanma hiç bir şey yiyemedim sadece aralarda bol su içtim. Birazdan eşimle çıkıp yemek yiyeceğizköfte yemeyi planlıyorum. Böylelikle bugünde 2 öğün oldu. İşe başlayınca 3 e dönerim artık.
doktorlar sıtesınden Prf M Canan Efendıgıl Karatay a soruluyor,sorabılır,konuyla ılgılı cevaplarını okuyabılırsınız.
Ben de tanelı kullanıyorum,katır kutur agzımda cıgneyerek tuketıyorum. Hosgeldınız ,Yenı gelen tum arkadaslar sız de hosgeldınız.Kolay gelsın hepımızeHarika bilgiler sağol paylaşım için....Keten tohumuna cidden ihtiyacım var akşam mutlaka yicem.... Ben de tane keten tohumu var onu kullanabilir miyim?
Gectı gıttı ya ,bosverın olur boyle zamanlar takmayın.Cok mukemmelıyetcı olduk ya,bır aksılık bızı yıldırmamalı,Kolay gelsın hepımızeÇok teşekkür ederim. Allah kimsenin başına vermesin gerçekten zor.
Rıca ederım,yazın paylasalım beraber cozelım sorunlarımızı.Sagol canim gul her sorumuza cevap veriyorsun iyki varsin cok sagol
Merhaba,
Dünkü bol kaçamaklı kahvaltıdan sonra akşama da 1 lahmacun yedim bol salata ile. Sabaha da 800gr daha fazla çıktım bir önceki güne göre
Toplamda 2 güne 1700gr artış kaydettim bu da bir rekor:-((((
Bugün sabah kararlı bir şekilde karatay kahvaltımı yaptım, öğleden sonra 3'e kadar da acıkmadım aslında. 3 gibi kahve içerken yanında blueberry kurusu ve ceviz yiyeyim dedim. Sonrasında 1tatlı kaşığı yeşilfıstık ezmesi(şekerli tabii), biraz tiramisu kreması, biraz yerfıstığı ezmesi(o da şekerli malesef) yedim. Sonrasında bir muz bir de gün kurusu kayısı...
Şimdi sanırım mide fesadı geçiriyorum:-(
Nasıl tekrar yoa gireceğim bilemiyorum...Bayramda kendimi tutabildim ama bu 2 gündür ipin ucu filan değil kendisi de tamamen kaçtı:-((
Çok kötüyüm hem midem çok rahatsız hem de ruhum...Bunları da kendimden başka sadece size söyleyebildim...
Yarın yeni bir gün değil mi???
patates püresi ve ton balığı yokArkadaşlar menümü değerlendirebilir misiniz, çok mu yemişim? 11 kilo kadar vermem gerek, yanlış beslenip kilo almaktan korkuyorum.
Sabah: 2 ceviz + 1 yumurta, 2 dilim kaşar peyniri, yeşil-kırmızı biber, bıçak ucu tereyağı ile omlet, 1 bardak bitki çayı
Öğlen: 3 kaşık patates püresi, 4 köfte, 1 dilim peynir
Ara: 10 badem
Akşam: 1 kase yeşil salata, yarım tonbalığı, 1 dilim peynir, 2 hurma
Spor: 40 dk bölgesel egzersizler
Sıvı: 2 bardak kahve, 2 bardak çay, 1.5 lt kadar su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?