Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam canım...
biz diyet yapmıyoruz ki;sağlıklı besleniyoruz...sağlıklı olan herşeyden yiyoruz..ve buarada kilolarımızdanda kurtuluyoruz...şekerin ve unlu mamüllerin kime faydası olur ki?:26:

biliyorum doz aşımı yokda.ben alerjik hastayım çok kötü sıkıntılar yaşadım.ialçlar yüzünden bundanda çok alırsam korkuyorum açıkcası günde bir tane yeter.onuda ofiste içiyorumki.bir yan etki olursa hastane 5dk uzakda bana.gerçi balıkyagının yan etkisi yokda.alerjik hastalıgın heran herşeye yan etkisi olurmuş.doktorum içindekine deilde o ampülün madesine alerjin olabilir dedi.alerjik birgün çıkmaz diger birgün çıkabilir dedi.

Hayırlı olsun.Cok faydalılar gercekten.

selam yol arkadaşlarım...
yarın bildirim günü ama ben evde değilim.bulunduğum yerde tartı yok...cumartesi döneceğim..bakalım kaçamakların cezasıne olacak...

ben önceki sene diyetisyene gittim sağlıklı beslenerek 20 kilo verdim. arkadaşımla birlikte gidiyorduk farklı şeyler uygulardık ama birbirimize destek olurduk burda çok yalnızım o artık bursada bende mersin deyim. doktorumda çankırıda kaldı of çok mu karışık oldu ne? birbirimize destek olursak sağlıklı beslenebiliriz. bildiğim herşeyi paylaşırım tüm yiyeceklerin karşılıklarını biliyorum. ama neye yarar? paylaşmaya ihtiyacım var

Aslında aldığımız kalori düşündüğün kadar çok olmuyor. Ayrıca herkes aynı şekilde de beslenmiyor. Ben bu beslenme düzenine çoğunlukla uysam da haftada 1-2 defa bulgur pilavı, 1-2 defa ekmek, 1-2 defa da tatlı yiyorum. Böylece vücut bir denge sağlamış oluyor.

Bu beslenmede uygulayamadığım ve üzüldüğüm tek şey listedeki kadar balık yiyememek.

60 adet var ıcınde, ay nasıl sevındım anlatamam.

ciddimisin. ozaman benim aldıgım paraya sen nerdeyse 2.5 kutu alıyorsun yani..eczacımı bana yanlış yapmış oluyor bu durumda...eee.bak bende ne bozuldum anlatamam

Son düzenleme:
kızlar yağlarınız yerine kaslarınızı kaybetmek istemiyorsanız hergün ekmek yemelisiniz. önemli olan miktarıdır. zayıflarsınız ama kas kaybederek zayıflarsanız kötü sonuçlar doğar ayrıca iç organlarınıza zarar veririsiniz.günde 1.5 litre su içmeyi unutmayın.

yok biz ekmek almayalım.ekmek yerine ceviz yiyoz biz..suda ben bugun 3 litreye yaklaştı sanırım+1 litreye yakında yeşilçayve siyahçay var

sende ekmek yeme...

Son düzenleme:
ya bayram beni bozdu işteee şuan koca bir paket balık krakeri bitirdim yaa inanamıyorum kendime feci derecede yemek yemek istiyorumm siz ne güzel alışmışsınız böyle beslenmeye içimden hiç bir şey yapmak gelmiyo...

Merhabalar, Omega-3 balik yagi desteginden yararlanmak icin alacaginiz balik yagi kapsulleri markasinin guvenilir olmasi cok onemlidir. Cunku, baliklar toksik madde icerebilmekte ve bu toksik maddeler baligin yaginda depolanmaktadir. Dolayisiyla, zehirli maddelerin cok iyi metotlarla yagdan ayristirilmasi cok onemlidir. Aksi halde baligin yaginda bulunan butun agir metalleri kendi vucudunuza transfer edersiniz.
Diger bir konu, bir kapsulde bulunan EPA ve DHA degerleridir. Bunun 2:1 oraninda olmasi cok iyidir.
Kullandigim balik yagi kapsulleri EPA 400 mg, DHA 200 mg degerlerini tasimaktadir. Gunde 2 kapsul aliyorum. Turkiye'de piyasada satilan markalar hakkinda bir bilgim olmadigi icin, oneride bulunamayacagim.

ben bugun 30 tane yedım zeytın:)))son 1 haftada da 1,6 kg verdım.nasılım?:)

bu kadar onyargılı olma canım.ekmek kas falan yapmıyor zaten,boş kalori.
biz karbonhıdrat da alıyoruz,baklagıller ve kuruyemışlerden bolca.gayet dınc ve enerjığiz ayrıca kılolarımızı da veriyoruz.
canan karatay ,kalp ve iç hastalıkları uzmanı,profesör zaten,senelerdır hastalarına uyguladıgı beslenme onerilerini kitap haline getirmiş.yanı yaptıgımız seyler zadece zayıflamak ıcın değil ,sağlıklı yasamak ıcın.
kitabı okumanı öneririm

. Internetten bakın fıyatı bu,ben oyle yaptım aldım.

evet gördüm zaten hemde 12 bile deil 11.5 ga satılıyor nette.

neyse kızlar ben çıkıyorum herkese iyi geceler ..
tatlı rüyalar..

caremn sanada geçmiş olsun okudum yazamadım birtürlü ne berbat sıkıntı yaşamışsındır.başıma geldi biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…