Marıncap aldım 12 TL ye.
kızlar bu sizce herkesin aynı diyeti uygulaması doğru mudur? sonuç olarak herkesin metabolizma hızı, kilosu, kas, yağ oranı, kas ve yağ kaybetme hızı, beslenme şekli aynı değil. harcadığımız kaloriden fazlasını alırsak kilo alırız. biliyorsunuz 7000 kalori 1 kiloya eşittir. insan ne kadar yerse yesin günde en fazla 150 gr alır ya da verir. bu ilk sayfada yazan bir haftalık diyetin kalorisini bilen var mı? kahvaltı sırf yağdan oluşuyor. o kadar zeytin yersek ohooo(((
Morlady"Omega 3 günde 3 mg.a kadar alınabiliyor, hatta Ahmet Aydın alınmasını öneriyor. Günümüz yiyecekleri ile o kadar çok omega 6 alıyoruz ki dengeye getirmek için omega 3 alımının da arttırılması gerekiyor. (Doz aşımı yok yani 3 tane bile alsan 2,1 mg.yapar"dedıydı,fıyatı cok uygun geldı 12 TL ye aldım ıcınde 60 kapsul var.
Hayırlı olsun.Cok faydalılar gercekten.ben de keten tohumu kullanıyorum. Çöreotu ve keten tohumunu tuzluklara koydum.
Salataların üzerine tuz döker gibi döküyorum. Gayet pratik oldu. Sırf bunları öğütebilmek için kahve öğütücüsü aldım.
kızlar bu sizce herkesin aynı diyeti uygulaması doğru mudur? sonuç olarak herkesin metabolizma hızı, kilosu, kas, yağ oranı, kas ve yağ kaybetme hızı, beslenme şekli aynı değil. harcadığımız kaloriden fazlasını alırsak kilo alırız. biliyorsunuz 7000 kalori 1 kiloya eşittir. insan ne kadar yerse yesin günde en fazla 150 gr alır ya da verir. bu ilk sayfada yazan bir haftalık diyetin kalorisini bilen var mı? kahvaltı sırf yağdan oluşuyor. o kadar zeytin yersek ohooo(((
60 adet var ıcınde,marincapı nasıl aldın 12 ye???????45 adetmi var içinde..????????????
60 adet var ıcınde,ay nasıl sevındım anlatamam.
kızlar yağlarınız yerine kaslarınızı kaybetmek istemiyorsanız hergün ekmek yemelisiniz. önemli olan miktarıdır. zayıflarsınız ama kas kaybederek zayıflarsanız kötü sonuçlar doğar ayrıca iç organlarınıza zarar veririsiniz.günde 1.5 litre su içmeyi unutmayın.
selam yol arkadaşlarım...
yarın bildirim günü ama ben evde değilim.bulunduğum yerde tartı yok...cumartesi döneceğim. .bakalım kaçamakların cezası ne olacak...
merak ettık sımdıden ,ılk uc kımlerden olur acaba
kızlar yağlarınız yerine kaslarınızı kaybetmek istemiyorsanız hergün ekmek yemelisiniz. önemli olan miktarıdır. zayıflarsınız ama kas kaybederek zayıflarsanız kötü sonuçlar doğar ayrıca iç organlarınıza zarar veririsiniz.günde 1.5 litre su içmeyi unutmayın.
. Internetten bakın fıyatı bu,ben oyle yaptım aldım.ciddimisin. ozaman benim aldıgım paraya sen nerdeyse 2.5 kutu alıyorsun yani..eczacımı bana yanlış yapmış oluyor bu durumda...eee.bak bende ne bozuldum anlatamam
. Internetten bakın fıyatı bu,ben oyle yaptım aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?