Evet çok teşekkür ederim. Bundan sonra her ay lavabo aç yapacağım. Buranın suları inanılmaz kireçli herkesin başına geliyormuş burada meğerse.
Köfte yemedimiçim üşümüştü bir kase mercimek çorbası içtim bir porsiyon döner yedim. Üstüne de şekersiz Türk kahvesi harika oldu
arada bir leslie ile 2 mil
geçmiş olsun,tahmın edebılıyorum ne kadar can sıkıcı oldugunu,hem de tatil gununde.
bundan sonra onlemını alman da ıyı olur,jel lavabo aç lar çok pratık,gece yatmadan once dokuyorsun,sabaha kadar bekliyor ve tertemız oluyor gıderler
menun de guzel olmus,afiyet olsun:)
güllü yeşil çay içiyorum şimdi ben de
patates püresi ve ton balığı yok
hurma çok şekerli,illa yıycem dıyorsan,sabah tuketmelısın
Bademı sabah yesenız daha ıyı gun boyu stresı engeller ,patates ıcın "Yüksek Gİ karbonhidratlı yiyeceklerden uzak durmalısınız. Tuzu azaltmalısınız. Bezelyede, patetes de nişasta yüklüdür!!!"demıstı Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay Hoca ,edıtor arkadas Saphıra Hanıma.
Selam kızlar
bugün maalesef yasaklılardan yedim.kimi zaman tutabildim kendimi kimi zaman tutamadım.Aman bugün doğum günün ye,aman bugün bayram sonra devam edersin,aman bugünlük yiyver vs.. çok ısrar da vardı.benşm de kanasım varmış.Sonra yalnız olduğumuz bir anda eşime lütfen beni firenle,irademe sahip olma konusunda çok zayıfım şu ara dedim.sağolsun onun sayesinde bazı yerlerde firenledim kendimi..Doğum günümün şerefine şu anda hala soframız ortada.şarap içiyorum peynir eşliğinde..
Yarın çokk dikkat etmek istiyorum çünkü bayramın 3. günü komşumuzda çiğ köfte partisi yapacağız.Çokkk severim çiğ köfteyiii offf.yanında rakı ve şalgam içmeden sadece ayranla yiyerek kendimi sınırlamak istiyorum..offf bu ara çok zorlanıyorum arkadaşlarım
Kızlar bi omega3 desteği buldum netten ama değerlerine bir baksanız diyorum,fiyatıda makul geldi bana ve içinde 200 kapsül varmış.Günce kaç mg kullanıyorsunuz sizler bunuda söylerseniz sevinirim.
bir bakın da mesajı silicem link vrmek yasak diye.
Bence bunu alma, baksana sözde 1000 mg ama aktif madde toplamı 300 mg. Marincap bakabilirsin ya da biraz daha pahalısı solgar 950 mg.var tamamı aktif madde.
Ya işte sorun da o ya pahalı olmasın ve uzun süre gitsin istiyorum.Çalışmadığım için şimdi pahalı geliyor bana o yüzden de başlayamadım henüz omega3 e.Belki dedim uygun bir şey bulursam başlarım ama sen de değerleri düşük diyorsun o zaman işe başlayınca alıp başlıycam artık yapcak bişey yok
Sağol yine de canım yardımın için
Morlady"Omega 3 günde 3 mg.a kadar alınabiliyor, hatta Ahmet Aydın alınmasını öneriyor. Günümüz yiyecekleri ile o kadar çok omega 6 alıyoruz ki dengeye getirmek için omega 3 alımının da arttırılması gerekiyor. (Doz aşımı yok yani 3 tane bile alsan 2,1 mg.yapar"dedıydı,fıyatı cok uygun geldı 12 TL ye aldım ıcınde 60 kapsul var.Bence bunu alma, baksana sözde 1000 mg ama aktif madde toplamı 300 mg. Marincap bakabilirsin ya da biraz daha pahalısı solgar 950 mg.var tamamı aktif madde.
Rica ederim. marincap alabilirsin bildiğim kadarıyla 45 adet var içinde fiyatıda 27 tl.civarı
Morlady"Omega 3 günde 3 mg.a kadar alınabiliyor, hatta Ahmet Aydın alınmasını öneriyor. Günümüz yiyecekleri ile o kadar çok omega 6 alıyoruz ki dengeye getirmek için omega 3 alımının da arttırılması gerekiyor. (Doz aşımı yok yani 3 tane bile alsan 2,1 mg.yapar"dedıydı,fıyatı cok uygun geldı 12 TL ye aldım ıcınde 60 kapsul var.
Şekerkız merhaba cnm nasılsın?
keten tohumunu ben bazen yoğurda koyup yiyiyor.mu toz halinde. Bazen salataya koyuyorum süper oluyor. Damar açıcı özelliğede sahip ve kolesterole bire bir.
Marıncap aldım 12 TL ye.Seninkinin markası ne gül?günde 2 tane alsam bir ay gider 12 lira hiç bir şey değil,benim sorduklarım 45-50 den başlıyordu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?