Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Evet çok teşekkür ederim. Bundan sonra her ay lavabo aç yapacağım. Buranın suları inanılmaz kireçli herkesin başına geliyormuş burada meğerse.

geçmiş olsun,tahmın edebılıyorum ne kadar can sıkıcı oldugunu,hem de tatil gununde.

bundan sonra onlemını alman da ıyı olur,jel lavabo aç lar çok pratık,gece yatmadan once dokuyorsun,sabaha kadar bekliyor ve tertemız oluyor gıderler

Köfte yemedim içim üşümüştü bir kase mercimek çorbası içtim bir porsiyon döner yedim. Üstüne de şekersiz Türk kahvesi harika oldu

menun de guzel olmus,afiyet olsun:)

güllü yeşil çay içiyorum şimdi ben de

Tamam o zaman beklıyorum arkadaslar bıldırımlerınızı yarın,yarın tartılın bakalım ac karnına

Yenı Gelen ArkadaslarHosgeldınız ,bıldırımler yapın katılın aramıza ,gunlugunuzu tutun ,Menü
Bıdırım
Kalkınca:

1.öğün:

2. Öğün:

3. Öğün:

Sıvı:

Spor:

Kopyala yapıstır yapın doldurun,hergun ,cok farkedecek hersey,2 hafta bıldırım yaptıktan sonra,cuma gunu bıldırımlerıne de katılıyorsunuz,Bildirim:
Rumuz: Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta: Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
Hedef: Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :
Dıye dolduruyorsunuz, cuma gunlerı en cok kılo verenler bellı oluyor...............Kolay Gelsın ? Hepımıze

Sağol canım evet bundan sonra dikkat edeceğiz artık. Bende çay demledim içiyoruz eşimle. Tatili birleştirdik hala 3 gün tatilimiz var:)

Tamamdır yarın bildirimleri Güle yapıyoruz.
Bu hafta öyle pek bir kaçamağımda yok ama artılardayım.
Umarım 3 saat içinde eksilere düşeceğim.

patates püresi ve ton balığı yok

hurma çok şekerli,illa yıycem dıyorsan,sabah tuketmelısın

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Benim bu kitabı almam şart oldu ama 2. kitap daha geniş daha iyiyse diye birkaç gün daha sıkıyorum dişimi. Bayramdan sonra ne zaman çıkacak acaba...

Biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun Saphira,nice güzel huzurlu ve fit yıllara canımmmm

Kızlar bi omega3 desteği buldum netten ama değerlerine bir baksanız diyorum,fiyatıda makul geldi bana ve içinde 200 kapsül varmış.Günce kaç mg kullanıyorsunuz sizler bunuda söylerseniz sevinirim.
************bir bakın da mesajı silicem link vrmek yasak diye.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence bunu alma, baksana sözde 1000 mg ama aktif madde toplamı 300 mg. Marincap bakabilirsin ya da biraz daha pahalısı solgar 950 mg.var tamamı aktif madde.

Son düzenleme:
Bence bunu alma, baksana sözde 1000 mg ama aktif madde toplamı 300 mg. Marincap bakabilirsin ya da biraz daha pahalısı solgar 950 mg.var tamamı aktif madde.

Ya işte sorun da o ya pahalı olmasın ve uzun süre gitsin istiyorum.Çalışmadığım için şimdi pahalı geliyor bana o yüzden de başlayamadım henüz omega3 e.Belki dedim uygun bir şey bulursam başlarım ama sen de değerleri düşük diyorsun o zaman işe başlayınca alıp başlıycam artık yapcak bişey yok

Sağol yine de canım yardımın için

Rica ederim. marincap alabilirsin bildiğim kadarıyla 45 adet var içinde fiyatıda 27 tl.civarı

Morlady"Omega 3 günde 3 mg.a kadar alınabiliyor, hatta Ahmet Aydın alınmasını öneriyor. Günümüz yiyecekleri ile o kadar çok omega 6 alıyoruz ki dengeye getirmek için omega 3 alımının da arttırılması gerekiyor. (Doz aşımı yok yani 3 tane bile alsan 2,1 mg.yapar"dedıydı,fıyatı cok uygun geldı 12 TL ye aldım ıcınde 60 kapsul var.

Seninkinin markası ne gül?günde 2 tane alsam bir ay gider 12 lira hiç bir şey değil,benim sorduklarım 45-50 den başlıyordu (

Şekerkız merhaba cnm nasılsın?

keten tohumunu ben bazen yoğurda koyup yiyiyor.mu toz halinde. Bazen salataya koyuyorum süper oluyor. Damar açıcı özelliğede sahip ve kolesterole bire bir.

Merhaba, keten tohumunu tohum olarak satin almali ve buzdolabinda saklamalisiniz. Yiyeceginiz zaman, ogutebilir ve yogurdunuza karistirip, yiyebilirsiniz. Kesinlikle ogutulmus almayiniz. Bir haftada tuketeceginiz miktari ogutup, bir kavanoza koyarak, buzdolabinda saklayabilirsiniz. Ben, bir corba kasigi kadar ogutulmus keten tohumunu ve bir tatli veya corba kasigi kadar aycekirdegi icini (tuzsuz, kavrulmamis,organik) yogurduma karistiriyorum, nefis oluyor. Omega-3 yagi, aydinlik ve sicak ortamda kolaylikla bozulabilen bir yagdir.

ben de keten tohumu kullanıyorum. Çöreotu ve keten tohumunu tuzluklara koydum.

Salataların üzerine tuz döker gibi döküyorum. Gayet pratik oldu. Sırf bunları öğütebilmek için kahve öğütücüsü aldım.

kızlar bu sizce herkesin aynı diyeti uygulaması doğru mudur? sonuç olarak herkesin metabolizma hızı, kilosu, kas, yağ oranı, kas ve yağ kaybetme hızı, beslenme şekli aynı değil. harcadığımız kaloriden fazlasını alırsak kilo alırız. biliyorsunuz 7000 kalori 1 kiloya eşittir. insan ne kadar yerse yesin günde en fazla 150 gr alır ya da verir. bu ilk sayfada yazan bir haftalık diyetin kalorisini bilen var mı? kahvaltı sırf yağdan oluşuyor. o kadar zeytin yersek ohooo(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…