Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bunlar cok yararlı ,tatlı bagımlılıgımız var kuru meyveler kurtarıcı ,alkol de saf seker ,alkol bagımlılıgı olanlara sıyah cekırdeklı kuru uzumu onerıyor hoca ,zaten dıger tatlılar zehır.

Merhaba hanımlar
Dün 4 tane gün kurusu yedim. Hem de bayıla bayıla Yalnız bugün +400gr çıktım Neyse geçicidir umarım.
Bugün Marincap ve öğütülmemiş ketentohumu aldım. Yarından itibaren her öğünde bir çay kaşığı çörekotu ve ketentohumuna başlıyorum Omega3 oranımızı yükseltiyoruz, di mi ama??

Hadi hayırlısı...

Destekleriniz için teşekkürler

Kızlar sürekli wc sorunu yaşıyordum ben.
Kahvaltılara yavaş yavaş ekmek koyma kararı almıştım ama 1 kere yemiştim bugün 2 oldu.
Ve ekmeğin etkisi mi yoksa yeşil çayı biraz daha fazla tükettim onun mu ( hoş daha çok tükettiğim de olmuştu.) etkisi bilmiyorum ama bağırsaklarım gayet güzel çalıştı bugün.

Pepetıcım sormustu "soru canan hanım ben 1 aydır karatay diyeti yapıyorum kitabınızı okudum. bir köyde öğretmenim benım için kolay oluyor. 3 kılo verdım kadınlar kulubundeyım. size sorum tahlıl yaptıracagım hangılerını yaptırmalıyım kontrol amaçlı . etrafımda olumsuz yorumlardan sıkıldım işte tüm hersey normal demek istiyorum :) hayat boyu asla bırakmıyacam saldırma duygum bıttı yıyeceklere normalde herseyı ac tok farketmez hep yerdım su an 64 kıloyum sizi seviyoruzz.omega 3 seven seas kullanıyorum dogrumu acaba

cevap Rahatsanız, iyi ve mutluysanız tahlil yaptırmanıza gerek yok bence. Köydesiniz, yani hepimiz özlediği lüks içinde, doğallıklar içindesiniz. KEYFİNİZE bakın.

Temiz hava bol doğal gıda!!! Omega-3 seven seas iyidir. İçinde omega-6 olmamalı, ben bilmiyorum. Bol bol köy tavuğu, köy tereyağı, yoğurdu ve yumurtasını bizim yerimize de yemelisiniz. Sevgilerimle,

Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay" Icınde omega6 yok marıncap ın baktım.

Afıyet olsun .Evet yukseltelım Kolay gelsın hepımıze . Kıloları gonderım,ugurlar olsun.

canım karatay aklına yatmadıysa sitede kiloya göre paylaşım topikleri var
veya zayıflama takımları var, paylaşım için yer çok.
tatbi bizle de paylaşabilirsin her türlü.
ekmek bence gereksiz, hele satılan beyaz ekmeklerin ne tadı var ne görüntüsü, boşa alınan kalori

bende de karatay çalıştırmıştı.
bünyeden bünyeye farkediyo demekki, sırf protein ağırlıklı beslenme kabızlık yapar. sebze yemiyo muydun acaba
meyve de çok yenmiyo sonuçta

kaçamaklı bir bayramdan sonra diyete kaldığım yerden devam edeceğim inşallah.

kızlar ilo vermeseniz de görüntünüz deişti mi? hani karatayda kilo vermedim ya da az kilo verdim ama görüntüm deişti diolar ya.

super ya cok guzel yurumussun ben yarım saat ancak kalıyorum sonra ınıyorum bendede belfıtıgı var ama yuruyus cok zorlamıyo yanı dayanılmaz degıl kolay gelsın canım
arkadaslar yazmıslar patates puresı hurma bunları yemıyoruz canım
iyiyiz canım . sen nasılsın?

ya kızlar bugun zıyaretcı akını var topikte,sebebını anlayamadım,hoca yıne tv ye mı cıktı,yoksa bayram sonu mılletce diyete mı başladık?
aynen mıllet gunah cıkarıyo bu topıge gelıp
merak ettık sımdıden ,ılk uc kımlerden olur acaba

ben olsam hıc fena olmaz

kızlar bu hafta ben bildirim yapmayayım
felaket bi kiloda çıktım.
haftaya toparlarım belki

Yiyordum aslında sebzede haftada en az 3-4 kez.
Yine de büyük problem yaşıyordum ama orta yolu bulacağım artık
.

12 dk sonra eksilere gececeksın ya,belki bir atak yaparsın

Eksildim mi acaba
Belki sabah eski kilomda çıkarım.
Ya da hazır kilo vermeye elverişliyken kalkıp sabaha kadar spor mu yapsam

Gunaydın Karatay Dıyetıı yapan kızlar ,bıldırımlerınızı beklıyorum,

Bildirim:11/11/2011
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 88kg Bu hafta:87kg
Fark: - 1kg
Toplam fark:33kg
Beden:44
Spor: Gunde ortalama 3 saat ev ısı ve ortalama 15dakıka yuruyus.
Boy:165 cm
Yuzde: %1.1 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma ,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle.

Eklentiler

• $a2.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 78
1. Bildirim:11.11.2011 tam dıyete baslanacak günmüş:)))
Rumuz:loxandra
Başlangıç tarihi:10.07.2011
Başlangıç kg: 86.1
Geçen hafta:75.7
Bu hafta: 73.1
Fark: + veya -:-1.6
Toplam fark:13
Beden:42
Spor:yok
Boy: 167
Hedef: 57
oran:%2,11

bu diyette ekmek hiç yok mu?

hayır yok,kilo verme donemınde ekmek yenmıyor.ideal kilona ulaştıktan sonra kahvaltıda 1 dlm ,tereyagı surulmek şartıyla yenebilir.

ilk birkaç gun aranıyor ekmek ama sonra alısılıyor,aklıma bıle gelmıyor benim,çok daha güzel şeyler yiyoruz

bu diyette ekmek hiç yok mu?
KARATAY “Ekmeği hayatınızdan çıkarın” deyince şaşırıyoruz. Belki diğer öğünleri geçiştirebiliriz ama kahvaltı ekmeksiz olur mu hiç? Karatay bunun mümkün olduğunu söylüyor: “Sabah kahvaltısında iki yumurtayla yapılmış omlet, avucunuz kadar peynir. diyet olmayacak ama tansiyonu yüksek olanlar suya koyup tuzunu alabilir. Bunların yanında ince belli bir çay bardağı ceviz yiyebilirsiniz ekmek yerine. Bana gelen hastalar ‘Ekmek yemezsek B vitaminini nereden alacağız?’ diyorlar. Fındık, fıstık, ceviz bunlarla dolu. ‘Her gün iki, üç ceviz yiyorum” diyorlar. İki ceviz 80 kiloluk insanın nesine yarar ama onun yerine sekiz dilim ekmek yiyor. İşte terslik burada. Çeviri diyet listelerinde zeytin yer almaz çünkü adamların memleketinde zeytin yok. Bir tek kokteyl zeytinini biliyorlar. Sabah kahvaltısında 9-10 isterseniz 20 tane zeytin yiyebilirsiniz. Pastırma en sağlıklı et çünkü kurutulmuş. Kahvaltıda rahatlıkla pastırmalı yumurta yiyebilirsiniz. Böyle bir kahvaltı yaptığınızda size iki öğün bile yeter. Eğer bir şeyler yedikten iki saat sonra acıkıyorsanız o zaman sorun var! Zaten kilo vermenin karşısındaki en büyük korku da açlık korkusu. Düşük glisemik indeksli gıdalar açlığı önlüyor. Siz her öğün arasında 3-4 saat verdiğinizde leptin hormonu devreye giriyor, yağlarımızı ara öğün olarak kullanıyor ve böylece kilo veriyoruz.” Dıyor Prf MCanan Efendıgıl Karatay Hoca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…