Bunlar cok yararlı ,tatlı bagımlılıgımız var kuru meyveler kurtarıcı ,alkol de saf seker ,alkol bagımlılıgı olanlara sıyah cekırdeklı kuru uzumu onerıyor hoca ,zaten dıger tatlılar zehır.
O kadar kaçamaksız geçirmeme rağmen ben değilim, artılardayım.
Afıyet olsun .Evet yukseltelım Kolay gelsın hepımıze .Merhaba hanımlar
Dün 4 tane gün kurusu yedim. Hem de bayıla bayılaYalnız bugün +400gr çıktım Neyse geçicidir umarım.
Bugün Marincap ve öğütülmemiş ketentohumu aldım. Yarından itibaren her öğünde bir çay kaşığı çörekotu ve ketentohumuna başlıyorumOmega3 oranımızı yükseltiyoruz, di mi ama??
Hadi hayırlısı...
Destekleriniz için teşekkürler
ben önceki sene diyetisyene gittim sağlıklı beslenerek 20 kilo verdim. arkadaşımla birlikte gidiyorduk farklı şeyler uygulardık ama birbirimize destek olurduk burda çok yalnızım o artık bursada bende mersin deyim. doktorumda çankırıda kaldı of çok mu karışık oldu ne?birbirimize destek olursak sağlıklı beslenebiliriz. bildiğim herşeyi paylaşırım tüm yiyeceklerin karşılıklarını biliyorum. ama neye yarar? paylaşmaya ihtiyacım var
canım karatay aklına yatmadıysa sitede kiloya göre paylaşım topikleri varkızlar yağlarınız yerine kaslarınızı kaybetmek istemiyorsanız hergün ekmek yemelisiniz. önemli olan miktarıdır. zayıflarsınız ama kas kaybederek zayıflarsanız kötü sonuçlar doğar ayrıca iç organlarınıza zarar veririsiniz.günde 1.5 litre su içmeyi unutmayın.
bende de karatay çalıştırmıştı.Kızlar sürekli wc sorunu yaşıyordum ben.
Kahvaltılara yavaş yavaş ekmek koyma kararı almıştım ama 1 kere yemiştim bugün 2 oldu.
Ve ekmeğin etkisi mi yoksa yeşil çayı biraz daha fazla tükettim onun mu ( hoş daha çok tükettiğim de olmuştu.) etkisi bilmiyorum ama bağırsaklarım gayet güzel çalıştı bugün.
kızlar ilo vermeseniz de görüntünüz deişti mi? hani karatayda kilo vermedim ya da az kilo verdim ama görüntüm deişti diolar ya.
Maximum 5,5 ta yürüyorum. Bugün 5,1-5,3 arası yürüdüm yani çok hızlı değil ama bel fıtığı nedeniyle zaten yeni yeni yürümeye başladım birden yüklenmek istemiyorum. Amam özellikle uzun sürdü diye herhalde epey terledim sucuk gibi oldum. 4,10 km.gösteriyordu bittiğinde ve 215 kalori yakılmış
arkadaslar yazmıslar patates puresı hurma bunları yemıyoruz canımArkadaşlar menümü değerlendirebilir misiniz, çok mu yemişim? 11 kilo kadar vermem gerek, yanlış beslenip kilo almaktan korkuyorum.
Sabah: 2 ceviz + 1 yumurta, 2 dilim kaşar peyniri, yeşil-kırmızı biber, bıçak ucu tereyağı ile omlet, 1 bardak bitki çayı
Öğlen: 3 kaşık patates püresi, 4 köfte, 1 dilim peynir
Ara: 10 badem
Akşam: 1 kase yeşil salata, yarım tonbalığı, 1 dilim peynir, 2 hurma
Spor: 40 dk bölgesel egzersizler
Sıvı: 2 bardak kahve, 2 bardak çay, 1.5 lt kadar su
aynen mıllet gunah cıkarıyo bu topıge gelıpiyiyiz canım . sen nasılsın?
ya kızlar bugun zıyaretcı akını var topikte,sebebını anlayamadım,hoca yıne tv ye mı cıktı,yoksa bayram sonu mılletce diyete mı başladık?
merak ettık sımdıden ,ılk uc kımlerden olur acaba
kızlar bu hafta ben bildirim yapmayayım
felaket bi kiloda çıktım.
haftaya toparlarım belki
bence yapmalısın gunahıyla sevabıyla herseyı paylasyoruz burda hem bıcogumuz kılo veremedı alanlarda var tek degılsın
canım karatay aklına yatmadıysa sitede kiloya göre paylaşım topikleri var
veya zayıflama takımları var, paylaşım için yer çok.
tatbi bizle de paylaşabilirsin her türlü.
ekmek bence gereksiz, hele satılan beyaz ekmeklerin ne tadı var ne görüntüsü, boşa alınan kalori
bende de karatay çalıştırmıştı.
bünyeden bünyeye farkediyo demekki, sırf protein ağırlıklı beslenme kabızlık yapar. sebze yemiyo muydun acaba
meyve de çok yenmiyo sonuçta
12 dk sonra eksilere gececeksın ya,belki bir atak yaparsın
bu diyette ekmek hiç yok mu?
KARATAY Ekmeği hayatınızdan çıkarın deyince şaşırıyoruz. Belki diğer öğünleri geçiştirebiliriz ama kahvaltı ekmeksiz olur mu hiç? Karatay bunun mümkün olduğunu söylüyor: Sabah kahvaltısında iki yumurtayla yapılmış omlet, avucunuz kadar peynir. diyet olmayacak ama tansiyonu yüksek olanlar suya koyup tuzunu alabilir. Bunların yanında ince belli bir çay bardağı ceviz yiyebilirsiniz ekmek yerine. Bana gelen hastalar Ekmek yemezsek B vitaminini nereden alacağız? diyorlar. Fındık, fıstık, ceviz bunlarla dolu. Her gün iki, üç ceviz yiyorum diyorlar. İki ceviz 80 kiloluk insanın nesine yarar ama onun yerine sekiz dilim ekmek yiyor. İşte terslik burada. Çeviri diyet listelerinde zeytin yer almaz çünkü adamların memleketinde zeytin yok. Bir tek kokteyl zeytinini biliyorlar. Sabah kahvaltısında 9-10 isterseniz 20 tane zeytin yiyebilirsiniz. Pastırma en sağlıklı et çünkü kurutulmuş. Kahvaltıda rahatlıkla pastırmalı yumurta yiyebilirsiniz. Böyle bir kahvaltı yaptığınızda size iki öğün bile yeter. Eğer bir şeyler yedikten iki saat sonra acıkıyorsanız o zaman sorun var! Zaten kilo vermenin karşısındaki en büyük korku da açlık korkusu. Düşük glisemik indeksli gıdalar açlığı önlüyor. Siz her öğün arasında 3-4 saat verdiğinizde leptin hormonu devreye giriyor, yağlarımızı ara öğün olarak kullanıyor ve böylece kilo veriyoruz. Dıyor Prf MCanan Efendıgıl Karatay Hoca.bu diyette ekmek hiç yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?