ne oluyor kuzum?canını sıkacağın en son şey kilo olsun umarım...haklısın,en çok çaba sarfedenlerden birisin...evet ama bazen akışına bırakmak gerek1,5aydır yaşadığım kabus gibi günlerden sonra gereksiz şeyleri kafama takmamayı öğrendim...çünkü sağlık hepsinden önemliymiş vücudun bu tempoya alıştı...ne bileyim değişiklik mi yapsan:26:belki de ideal kilondasındır...sağlıklı besleniyorsun ya,takma kiloyu boşver...
Canım olsun öyle düşünme lütfen ... Benim annemde hep yürür uıllardır .. Yürüyüşü sağlık açısından düşün..bi süre iyi vermissin belki durma dönemindesinn sanırım...üzme kendini cnm sağlığın yerinde olsun.. Sen bizim topiğin canısın canııı...
Canımbenim beden belki direniyordur... Ama vereceksin ben inanıyorummm .. Sen de İnan ben diyorum bayrama 75 olacam diye... Hadi şimdi inanarak söyle yarın tartıda -- lerigöreceksin...
........
marketlerde satılan doğal yazan tereyağları kullanabilirmiyim
2 tabak uff naptın sen ya hu:))
Kitapta şöyle bi ibare vardı Düşük gli ind gıdalarda fazla tületildiğinde yüksek gli ind. oluyor. Bilmiyorum aynı mı yapılıyor ama bende çok severim keşkeği ama 1 tabak olsaydı keşke:)
İyi geceler kizlar en son yemegi saat dortde yedim iyi yedim ama ax once daysnamadim biraz yogurt ve findik ceviz yedim.kotumu yaptim sizce .ama dayanamadim titredim.birde ara ogun yok demisti bir arkadas. İlk sayfada ara ogun kuruyemis yenilebilir diyor birde iki ogun yedikten sonra aksam salata yemis arkadas bu serbesmi bunun yerine cacikta olabilir dimi .birde aksam saat on da yogurdun icine keten tohumu koyup yesem olurmuki....
.........Aynen canım.!! Bayrama incelip cicilerimizi giyinecezzz:)
........Felluz deeee:) kendimi yaşlı hissetmeyim bari 42 yaşındayım ama olsun.ruhum daha gennnçç
Az önce eşimle yemekteydik,şarabı,künefesi eksik olmadı az önce de çerez yiyordu.! Hiç dikkat etmiyooor hiçççkendinin göbeği önünde,bana da böyle devam et diyor:)
......
xc9 görmedin msjımı,güncelledim...
Arkadaşlar düzenli olarak yeşil çay içenler ne gibi faydasını görüyorlar acaba? Bir de şalgam suyu serbest miydi?
Bir de menümü yazayım henüz spor yapmadım ama birazdan çıkıcam koşu bandına
sabah 7.30 kkk
öğlen 13.00 köfte, salata, ayran
akşam 20.00 1 kase mercimek çorbası (et suyuna), ızgara tavuk göğsü, yoğurt
İyi geceler kizlar en son yemegi saat dortde yedim iyi yedim ama ax once daysnamadim biraz yogurt ve findik ceviz yedim.kotumu yaptim sizce .ama dayanamadim titredim.birde ara ogun yok demisti bir arkadas. İlk sayfada ara ogun kuruyemis yenilebilir diyor birde iki ogun yedikten sonra aksam salata yemis arkadas bu serbesmi bunun yerine cacikta olabilir dimi .birde aksam saat on da yogurdun icine keten tohumu koyup yesem olurmuki....
bugun
sabah kkk tek yumurta
öğlen saat 4 gibi komşum geldi kahvenin yanında 2 kurukayısı yedim
akşam 1 tabak etli sebze yemeği 3 kaşık bulgur, cacık
30 d yürüyüş
iyigeceler
az önce sporumu da bitirdim kızlar 1 saat yürüyüş. bugünü de sağ salim atlattık
10gunden sonra bir sürü ciss larim oldu bu gün. Hic kilo verememistim.aman bir farki yok diyip yedim.suan cok pişmanım kilo aldim gibi hissediyorum.yarin duzenime geri donucem.misafirlikte karataya gore olanlari tercih edebiliyorda insan .misafir geldiginde kacirabiliyor cisslardan:-(buraya yeni tasindik sürekli hosgeldine geliyorlar evde pasta Börek eksik olmuyor 1 ailede gelse herseyi bir tepsi yapiyorsun geriye kalanlardan 1 kez yemiyorsun 2 kez yemiyorsun sonra ucundankiyisindan tadına bakiyosun..ayy cok anlasilmaz yazdim galiba
Afiyet olsun canımm:)bol leptinler..!!
Sağlığın için devam etmelisin canım.!! Ben misafirler gidince; evdeki hamur işlerini gönderiyorum evden..!!
günaydın arkadaşlar
ilk karatay kahvaltı mönüm
2 yumurtalı omlet zeytinyağlı
az peynir
6 ad. zeytin
domates, salatalık
ufak bir bardak fındık içi
2 bardak şekersiz çay
vee doydum
y aaklıma bişey takıldı omega 3 ü takviye olarakmı alcaz
Evet canım. Balık yağı tabletleri ama içinde omega 6 olmayacak ve kullandıktan sonra hemen ağzını kapatıp buzdolabına. bi de 1 çk keten tohumu peynir salata yoğurt vs üzerine
Canım peynir ve zeytini artırabilirsin. Gerçi bitirmel zor oluyor ya.
keten tonumu günde 1 çay kaşığımı her öğündemi
Evet canım. Balık yağı tabletleri ama içinde omega 6 olmayacak ve kullandıktan sonra hemen ağzını kapatıp buzdolabına. bi de 1 çk keten tohumu peynir salata yoğurt vs üzerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?