Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Baklagillere karşı değilsiniz yani…

- Asla! En sağlıklı yiyecekler. Kan şekerini yavaş yavaş yükseltir, posası boldur. Pastırmalı kuru fasulye son derece lezzetlidir. Kuru soğanla yenecek yalnız, pilavüstü değil!

Siz meyveye de sınırlama getiriyorsunuz, öyle değil mi?

- Kilo vermek isteyenlerin, yol yürümeyenlerin, onun yerine evde oturup televizyon seyredenlerin, meyve şekerinin her türlüsünden uzak durmaları gerek! Ama günlük hayatına hareketi sokanlar, sabah ve öğlen öğünlerinde bir tane yiyebilirler.

xc9 görmedin msjımı,güncelledim...

günaydın arkadaşlar
ilk karatay kahvaltı mönüm

2 yumurtalı omlet zeytinyağlı
az peynir
6 ad. zeytin
domates, salatalık
ufak bir bardak fındık içi
2 bardak şekersiz çay
vee doydum

hepinize güzel bir gün diliyorum bugün mutsuzluğum biraz geçti sanırın regl in de etkisi vardı oldum ve üzerimdeki sevimsiz ruh halini attım

tşk ederim canımmmm
evet pzt kesin ---- göreceğim 100 gr dahi olsa göreceğim
yürüyüş hayatımın vazgeçilmezi zaten yürürken kalabalığı görünce son 15-20 yıldır halkın bu konuda ne kadar bilinçlendiğini düşünüyorum hep
artık yaşlı genç herkes yürüyor kimi ayakkabıyla kimi terlikle kimse var yok takmıyor yürüyüşünü yapıyor bu müthiş bişey

marketlerde satılan doğal yazan tereyağları kullanabilirmiyim

ben yurtdışından gelen tereyağı aromasının kokusuna maruz kaldım bi ortamda o kadar keskin bi kokuydu ki saatlerce burnumdan gitmedi o zaman anladım ki her tereyağ gerçek tereyağı değil

evet canım hoca glisemik yük diye bahsediyor düşük gi gıdayı fazla tükettiğinde glisemik yükü artıyormuş

o bendim canım kitaptaki örnek menüde araöğün var ama şart değil diyor diyetin ilk günlerinde alışmakta zorluk çekelirse öneriliyor yoksa hoca 2 en fazla 3 öğün diyor
çok acıkırsan gi si 0 olan ayran süt yoğurt tüketebilirsin

kadınlar yaşlanmaz yaş alırlar zaten hem 42 yaş mı en güzel yılların tadını çıkar
adamlar hep böyle 2 lokma ekmek yesem hemen noluyoruz xc9(evde adım bu değil tabi) ama içerken de eşlik etmemi istiyor o ayrı çifte standart

Son düzenleme:
xc9 görmedin msjımı,güncelledim...

evte canım görmemişim kusura bakma güncellemen iyi olmuş ideal kilomda değilim ama vücudum çok alıştı evet bi de spor arsızı yapmıştım tempomu biraz düşürünce yetmemeye başladı
neyse nasılsa gidecek bu kilolar
topiğini takip edemedim ama felluz yazmış sanırım 2. tahlil de temiz çıkmış çok sevindim herzaman önce sağlık

yeni gelen arkadaşlar hoşğeldiniz
angel
profil resmindeki bebek şahane bişey senin mi

dışarı çıkmam gerek kaçıyorum öpüldünüz

Canım bende 2 bardaktan fazla içmeye çalışıyorum. GEcen radyo programında 2 bardaktan sonra yag yakma özelliğ gösterdiğini söylüyordu.
Yag yakmaya ne kadar etkisi var bilmiyorum ama ödem söktüğüne inanıyorum. Normalde regldönemlerimde 2 kilo fazla çıkardım bu reglimde hiç şişkinliğim ve kiloda artış yoktu. Neredeyse hayatımın en rahat regl dönemiydi. Hem de her anlamda.

Canım kitabında araöğünler yazıyor ama zorunlu değil ibaresi var. Ama hoca hiç önermiyor. Bol bol cıss olmayanlardan yiyip karnımızı güzelce doyurup 4-5 saat katı şekerli hiç bi sey yemiycez. BEn ayran şekersiz çayları ve sütü ( sütten emin değilim)zorunda kalırsak içicez diye bilmiyorum içilebilir diye hatırlıyorum.

Saat 4 çk erken olmuş Felluz'un dediği gibi. Bi de eksik yemekte bence sakıncalı sonra istenmeyen sonuçlara yolaçıyor.
BEn ilk zamanlar eski alışkanlıklardan mı yoksa hala tam inanamadığımdan mu yağları falan gramla koyuyordum. Kuruyemişleri peyniri, zeytini eksik yiyordum. Sonra farkettim ki ne kadar eksik o kadar açlık kısırdöngüsü. Yeni başlayan arkadaşlar bence bunu da gözönünde bulundurmalılar.

Canım benimde kızımın pazartesileri börek poğaca günleri. iki hafta önce yapıp buzluğa kaldırdım ( bir tane yemiştim((). İki hafta kullandım bu hafta gene bır cıss yapcam. Bakalım bunu nasıl atlatcam. Ama buzluğa kaldırmak iyi oluyor

Evet canım. Balık yağı tabletleri ama içinde omega 6 olmayacak ve kullandıktan sonra hemen ağzını kapatıp buzdolabına. bi de 1 çk keten tohumu peynir salata yoğurt vs üzerine

canım ya keten tohumu çekilmiş toz halinde mi olacak? Bende pazartesi geliyorum kızlar aranıza...şu iki gün 2 ana 1 ara öğüne alışayım diyorum..karatay diyeti tam bana göre 6 öğün yemeği bende mantıklı bulmuyorum...ayrıca bana kilo yapan abur cuburlar ve hamur işleri gerçi herkesin sorunu da budur heralde...hergün girip yediğimi içtiğimi yazacam kilo:73.6 boy:169 hedef 1 ocağa kadar 60 55 olmak umarım olurum:)..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…