Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arkadaşlar özellikle hanımlar ben bundan 2 sene önce 3 haftada tam 6 kilo verdiğimi hatırlıyorum ki zor alıp veren bir insanım. Inandırıcı gelmeyebilir ama denemekten zarar gelmez diyerekte başlarsanız farkedecesiksiniz. öncelikle sabah kalvaltısında herşeyden yiyoruz ama çayın şekersiz olması ve ağzınıza attığınız her lokmayı çok çiğnemeye özen göstereceksiniz.tam 6 yıl tekvandoyla uğraştım oradan net biliyorum bilgileri. öğlen yemeğine kadar gecen sürede bir tane meyve ve eti form yiyeceksiniz 3 hafta hayatınızda çikolata şeker olan hiç bir şey olmıycak. Acıktıysanız herseyı ekmezsiz ve çok çiğniyerek yiyebilirsiniz akşam 6 dan sonra yememek cok önemli ve altıdan sonra yarım saat ayırın kendinize ve içinizden geldiğince dans edin bu hem motivasyon hem de zayıflamınıza yardımcı olacak.binevi spor. Hem evinizde hem de yorucu olmadığını fark edecesiniz. Kalcalarımda ve bacaklarımda muthiş incelme gördüm. Deneyin derim.

İnşallah hepimiz sağlıklı yaş alırız:) xcdokuuuuuzzzz..!!! diye çağrıldığını hayal ettim bi an.! bazenn içicezzz mecbuuuuurrr:))
Kesinlikle bu da iyi fikir. Ben kalan yaş pastaları çöpe attığımı bile bilirim kurtulmak için.
Ben misafirlere(yabancı değilse) paket yapıyorumm:))az önce birine baklavayı verdimmm.
Öğütülüp anında tüketilmeli ..öğütmeden de çiğneyerek olur..

Hoşgeldiiinnn...doğru yerdesin canım.:)

aramıza hoşgeldin

ŞOK oldum sabah tartilinca persembe gunu 1 kg vermistim ayran detoksuyla dun sabah 68 dim bu sabah 69 dunden bugune 1 kg almisim bu nasil olurki dun evdeydim yuruyus yapamadim hastaydim otura kalka biraz is biraz dinlenme gecti vakit sabah...kkk...aksam mercimek corba..et sote yarim tabak ...salata ve kucuk kase yogurt yedim 2 tanede salatalik tursusu ....kabizim diye bol yagli yedim salatayi ....normalde hep boyle yemek lazim doyana kadar ki acikmayalim acikinca leptin calismazmis....

ödem falandır belki biraz yürüyüş veya egzersiz yaparsan gider sanırım. ya da detokstan çıkıp yemeye başlayınca da olmuş olabilir

Canim ben ne zaman detoks yapsam 1-1,5 kilo gidiyor ertesi gün geri geliyo hic kalici olmuyor o yüzden artik yapmiyorum

TavsiyeniZ uzere cankiri tuz aldim ama omega 3 destegi bulamadim istedigim gibi tavsiyeniz var mi omega3 için

Icinde en cok EPA si olan yeni bir urun var antioksidanda icinde saglikli yasi.oruz diye face sayfasi var orayi takip edin karatayla ilgili hersey var orada googleden bulun. Oradaki kislier tavsiye ediyor ben onlarin tavsiyesine gore aldim..GN. nin noktayi anlarsin marka yazamiyoruz... triple strenght fish oil +resveratrol olan urunu pahali ama 3 al 2 ode kampanyasi var ondan alinca digerleriyle ayni fiata geliyor antioksidana ayrica para vermiyorsun bunun icinde...gunde 3 tane yetiyor ..ben bundan oncekinde 5 tane iciyordum gunde EF, s 1200 den ...arti bide antioksidan 6 tane iciyordum hergun ...

zamanında uyguladığınız yöntemle güzel kilo vermişsiniz tebrik ederim ancak önerileriniz bizim beslenme düzenimize uymazara öğün form bisküvi vs vs ayrıca biz herşeyi değil glisemik indeksi düşük gıdaları tüketiyoruz
egzersiz öneriniz çok güzel spor zaten sadece zayıflamak için değil sağlıklı bir yaşam sürmek açısından olmazsa olmaz

kızlar geçenlerde yazmıştım tekrar etmek istedim
karatay hoca son katıldığı programda yeşil çayın fazlasının vücuttan potasyumu attığını ayaklarda kırampa sebeb olduğunu söylemişti

şimdiden Hoşgeldin
Pazartesi görüşürüz.

dün akşam yemeği içli köfte peynirli ve cevizli
sabah kahvaltım yumurtalı tost
domates 2-3 zeytın ve roka
öğle yemeğim bulgur pilavı 1 ad de elma yedım
ama kılolar kaldı yapıştı çıldırcammmmmmmmmmyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dün akşam spor yapmadım ama sabah cam sıldım bırazdan da dıp bucak sılınıp süpürülcek akşama spor yapabılırsem belım tutulmazsa spor yapıcam arkadaşlar

Canım ellerine sağlık teşekkürler. Ama bizler hızla zayıflatan şok diyetler peşinde değiliz. Karatay uyguluyoruz. Biraz sağlık, biraz zayıflama, biraz sohbet olsun.
Ben mesela unutkanlıktan kurtulmak, zayıflamak ve 50 yaş üstü dejeneratif hastalıklardan korunmak için yapıyorum.

kızlar geçenlerde yazmıştım tekrar etmek istedim
karatay hoca son katıldığı programda yeşil çayın fazlasının vücuttan potasyumu attığını ayaklarda kırampa sebeb olduğunu söylemişti

Canım bende 3 bardak içmye çalışıyorum. Fazla dediği miktar ne kadar acaba hocanın?

Canım bende 3 bardak içmye çalışıyorum. Fazla dediği miktar ne kadar acaba hocanın?

miktar söylemedi programın sunucuları gün boyu içiyoruz iyi midir dediler onun üstüne söyledi ben de yıllar önce günde 3 fincan diye öğrenmiştim herhalde sınır budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…