Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kafama takılan tek şey o ama ben sonuçta diyetimi bozmuyorum sadece uygulama şeklini değiştiriyorum çok geri almam heralde

zannetmiyorum da sen ilk dönemde yürüyüşünü veya sporunu ihmal etme,madem alacağım diye korkuyorsun

zannetmiyorum da sen ilk dönemde yürüyüşünü veya sporunu ihmal etme,madem alacağım diye korkuyorsun

şu an zaten sabah akşam işe yürüyerek gisiyorum günde 2 saate denk geliyor bu da aynı şekilde devam edicembuna su ve yeşil çayda tabi bol bol tüketiyorum

peki yediğimiz peynir ve yumurtanın light olma gibi bi şartı varmı

light değil,tamamen doğal tüketiyoruz,işlenmiş,pakete girmiş hiçbirşey tüketmiyoruz...ben çıkıyorum şimdi başka sorun olursa mutlaka başka arkadaş görünce cevaplar...ama kitabı okumaya çalış

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için akşam ilk işim kitabı almak zaten

kisir yiyebiliyomuyuzz.bilen cevaplarsa sevinirim

EVETTTT. Arkadaslarin yazdigi menuleri okumus olsaydin simdiye yemis olurdun. :)

gormustumde belki kendileri eklemistir diye dusundum.cok sagol yemeye basladim :))

gül maşallah hızır gibi yetişmişsin

evet canım ne kadar fit ve ince görünüyordum kendimi ne kadar iyi hissediyordum
yavaş yavaş toparlanıyorum kendime gelmezsem sonuç çok daha kötü olacak onu düşünmek bile istemiyorum

peki yediğimiz peynir ve yoğurtun light olma gibi bi şartı varmı

Karatayda light bisey yok hersey yagli olacak peynir.et.yogurt.sut aklina gelen hersey yagli olacak ..zeytini bile yagda yiyeceksin sizma yada soguk sıkım bunlari salatayada yemegede bol bol dokeceksin ki bagirsaklari callissin

Canım olsun öyle düşünme lütfen ... Benim annemde hep yürür uıllardır .. Yürüyüşü sağlık açısından düşün..bi süre iyi vermissin belki durma dönemindesinn sanırım...üzme kendini cnm sağlığın yerinde olsun.. Sen bizim topiğin canısın canııı...
Hadi hayırlısı çok mutlu ol cnm..

Canımbenim beden belki direniyordur... Ama vereceksin ben inanıyorummm .. Sen de İnan ben diyorum bayrama 75 olacam diye... Hadi şimdi inanarak söyle yarın tartıda -- lerigöreceksin...
Hoşgeldin.. Karatayla doğru yerdesin....
herkese merhabalar araniza yeni katildim sayilir 2 haftadir karatay yapiyorum 2.2 kg vermis bulunmaktayim benide arniza alirsaniz cok sevinirim

Hoşgeldin...

beni cok zorlamadi acikcasi canim insallah senide zorlamaz :))

akşam kitabı alıp okudum şimdiden mutluyum her sabah domates badem yiyebilceğimi düşünmek harika bi duygu :)
sadece doğal tereyağı nasıl bulcam onu düşünüyorum acaba sizin kullandığınız bi ürün varmı

Karatayda light bisey yok hersey yagli olacak peynir.et.yogurt.sut aklina gelen hersey yagli olacak ..zeytini bile yagda yiyeceksin sizma yada soguk sıkım bunlari salatayada yemegede bol bol dokeceksin ki bagirsaklari callissin

marketlerde satılan doğal yazan tereyağları kullanabilirmiyim

Sabah 78,7 yi görünce kaçamak yapmamanın ödülünü aldım.. Sabah 11 kk saat 6:30 2 kase tarhana çorba.. 2 kaşık nutella sanırım az yemek cısları tetikliyor.. neyse pazartesiye 77 yi göreceğim. İnşallah.. O kadar yorgudum ki bi de esim yoktu başka bişey yapmak istemedim.. Yarın tartıyı merak ediyorum.. Leptinimm salgılansın da bol bol vereyim inş .. Herkesi öptüm..

Canım ne guzel dualar etmişsin. Agzına, yüreğine saglık. İnanırmısım kendi kendime yazışıyorum diye bugun bırakıyordum forumu sonra yazını gördüm, sağol canım. Umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun.

Arkadaşlar düzenli olarak yeşil çay içenler ne gibi faydasını görüyorlar acaba? Bir de şalgam suyu serbest miydi?

Bir de menümü yazayım henüz spor yapmadım ama birazdan çıkıcam koşu bandına

sabah 7.30 kkk

öğlen 13.00 köfte, salata, ayran

akşam 20.00 1 kase mercimek çorbası (et suyuna), ızgara tavuk göğsü, yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…