Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhabalar kızlar diyetim iyi gidiyo hiç acıkmadım az önce öğlen yemeği yerine 2 ceviz 2 kayısı yedim kitapta omega 3 alın diyo buda balık yağı hağında var bunu kullanan var mı aranızda

merhabalar kızlar diyetim iyi gidiyo hiç acıkmadım az önce öğlen yemeği yerine 2 ceviz 2 kayısı yedim kitapta omega 3 alın diyo buda balık yağı hağında var bunu kullanan var mı aranızda
Canim ben kullaniyorum oglen ayni konuya cevap yazmistim markasina kadar verdim lutfen gecmisi okurmusun

benim aldığım üründe EPA 330 mg diyo antioksidan olarak tokoferol karışımı içerir diyo ben ne kadar kullanıyım ayrıca ben bu balık yapğı haplarının kilo almak için kullanıldığını sanıyodum

gul-0663
teşekkür ederim ama şuan alamıcam galiba,biraz pahalı geldi,sonra almayı düşünüyorum,tuz siparişi verdim ama kargo takibi yapılmıyo gönderildi diyo tarih 13 ü,acaba o zaman mı gelecek

[mavibisiklet]
Canım ne guzel dualar etmişsin. Agzına, yüreğine saglık. İnanırmısım kendi kendime yazışıyorum diye bugun bırakıyordum forumu sonra yazını gördüm, sağol canım. Umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun.

Canim benim forumu birakmak ne demek? Forumu birakmak demek saglikli yasamdan uzaklasmak demek.
Bunu tavsiye etmem sana, Hic bir yere gitmek yok. Benim dualarim cümle din kardeslerimiz icin.
Ben bu aralar cok Uzun bir rahatsizlik gecirdim.
Hala dinlenemedim. Birde el isi yapiyorum. Yoksa senin gibi arkadaslarin burdan uazaklasmasi beni üzer.
Bugün sabah saat 8.10 da komsum yufka yapiyormus ona yardima gittim, geldigimde saat 14.30 du.
Epey de yorulmusum canim yattim 1 saat uyuyudum.
Gözümm hep seni arayacak haa bir yere kaybolma dermisim.

Menü bildirimi.

03.Ekim 2013
Ögle 2 kase bulgurlu ayran corbasi, 1 Kücük salatalik, 2 Kaysi, 1 avuc badem su.

Ara ögün 1 fincan kahve, cay olmazsa olmazim.

Aksam. 1 kase bulgur corbasi, bamya, 3 kanat, icine biber, sogan, domates dogradim biraz tuz Siviyagla borcamda,
firina verdim tadi Güzel olmustu, Yatmadan önce 1 bardak ayran.

04,Ekim 2013

Sabah komsuya yufka yapiyordu yardima gittim sabah 1 tane peynirli sac böregi 1 fincan kahve,
3 kaysi 7 tane findik.

ögle 1 tabak bulgur pilavi, 1 kase yogurt, 1 demet kuzu kulagi Yarim yufkayla, biraz tursu.

ara ögün 1 avuc badem. su, & cay.

Aksama ne yesem bilmiyorum.

Yine bana kurstan kagit geldi 09. 10. 2013 randevu vermisler saat 9.00 da.
üffffff ya yeni bitmisti.
Kizlar ben kendimi coook zorladim ama bu yesil cayin tadini sevemedim. :120:

Son düzenleme:
Kizlar hastayken gece uyuyamiyordum ya bakinn neler yaptim.

Keceden bebek battaniyesi kenarini oyaladim Bir yegenime.

Elbise liflerim. 12 tane oldu. ama bir kaci model gitti.

Buda igneligim.

Dut ipten kiz cocuklarina ördügüm cantalar.

Burasi zayiflama topigi biliyorum & anlayisiniza siginiyorum.

Son düzenleme:
ya arkadaşlar yeşil çay beni acıktırıyor gibi hissediyorum aynı sorunu yaşayan var mı?yalnız karatay yaparken denemedim daha önce öyle oluyodu

canım sabh yazmıştım fazlası vücuttan potasyumu uzaklaştırırmış potasyum tokluk hissi veren bi mineral kayısı muz patates gibi tok tutan yiyeceklerin ortak özelliği potasyum yönünden zengin olmaları ama içlerinde gi en düşük olan kayısı tabi ki

çok abarttım ya farkındayım dayanamadım, anne elinden çıkmıştı bi de:)

Kizlar hastayken gece uyuyamiyordum ya bakinn neler yaptim.
..............
.............
Burasi zayiflama topigi biliyorum & anlayisiniza siginiyorum.

eline sağlık canım
zaman zaman hepimiz özel şeyler paylaşıyoruz sadece diyet konuşursak çok kasılırız bence

Demek ondanmis .Teşekkürler yeni bisey öğrenmiş oldum.kayisi yicem madem potasyum var

[xc9]eline sağlık canım
zaman zaman hepimiz özel şeyler paylaşıyoruz sadece diyet konuşursak çok kasılırız bence

cx9 Cok tsk ediyorum canim anlayisiniz icin sagolun.
Birde cizgili bebek yelegi ördüm ama o tepetakla cikiyor, bu pc nin tüm ayarlarini ögrenemdim de.
Aksam. 1 kase yogurt yedim az önce.

Ya ben bisey sorucam bende 2 öğün yapiyorum ama kahvaltimi gec yaptigimdan.erken kahvalti yapip 2 ogun yapan ve acikmayan var mi?ben dayanamam gibi geliyor 2 ogun arası 5 saat olarak ayarlamaya çalışıyorum

sabah
1 yumurta
yarım muz
1 dilim peynr
10-12 zeytin
domates
1 avuç fıstık

akşam
1 tabak ciğer kavurma
soğan salatası
1 yk tahin+3 kayısı

2 lt su 1 saat yürüyüş

Sivasin gulu eline saglik bende kece amigurimi ve tilda bebek yapimiyla ilgileniyorum el işleriyle 1yildir ilgileniyorum keske daha önce deneseydim çok zevkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…