Canim ben kullaniyorum oglen ayni konuya cevap yazmistim markasina kadar verdim lutfen gecmisi okurmusunmerhabalar kızlar diyetim iyi gidiyo hiç acıkmadım az önce öğlen yemeği yerine 2 ceviz 2 kayısı yedim kitapta omega 3 alın diyo buda balık yağı hağında var bunu kullanan var mı aranızda
Icinde en cok EPA si olan yeni bir urun var antioksidanda icinde saglikli yasi.oruz diye face sayfasi var orayi takip edin karatayla ilgili hersey var orada googleden bulun. Oradaki kislier tavsiye ediyor ben onlarin tavsiyesine gore aldim..GN. nin noktayi anlarsin marka yazamiyoruz... triple strenght fish oil +resveratrol olan urunu pahali ama 3 al 2 ode kampanyasi var ondan alinca digerleriyle ayni fiata geliyor antioksidana ayrica para vermiyorsun bunun icinde...gunde 3 tane yetiyor ..ben bundan oncekinde 5 tane iciyordum gunde EF, s 1200 den ...arti bide antioksidan 6 tane iciyordum hergun ...
Hadi böyle bişey mi var.
Benim bünye sıkıya gelmiyor o yüzden hiç denememiştim detoksu
Canım bende 3 bardak içmye çalışıyorum. Fazla dediği miktar ne kadar acaba hocanın?
ya arkadaşlar yeşil çay beni acıktırıyor gibi hissediyorum aynı sorunu yaşayan var mı?yalnız karatay yaparken denemedim daha önce öyle oluyodu
2 tabak uff naptın sen ya hu:))
Kitapta şöyle bi ibare vardı Düşük gli ind gıdalarda fazla tületildiğinde yüksek gli ind. oluyor. Bilmiyorum aynı mı yapılıyor ama bende çok severim keşkeği ama 1 tabak olsaydı keşke:)
Kizlar hastayken gece uyuyamiyordum ya bakinn neler yaptim.
..............
.............
Burasi zayiflama topigi biliyorum & anlayisiniza siginiyorum.
canım sabh yazmıştım fazlası vücuttan potasyumu uzaklaştırırmış potasyum tokluk hissi veren bi mineral kayısı muz patates gibi tok tutan yiyeceklerin ortak özelliği potasyum yönünden zengin olmaları ama içlerinde gi en düşük olan kayısı tabi ki
miktar söylemedi programın sunucuları gün boyu içiyoruz iyi midir dediler onun üstüne söyledi ben de yıllar önce günde 3 fincan diye öğrenmiştim herhalde sınır budur
ya arkadaşlar yeşil çay beni acıktırıyor gibi hissediyorum aynı sorunu yaşayan var mı?yalnız karatay yaparken denemedim daha önce öyle oluyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?