ohhh ne güzel bende 10 kilo verebilsem sonrada bir 10 kg daha sabah kahvaltısını zar zor yaptım öglen yemegi hak getire bebecigim sagolsun birdakka durmuyo bir zayıflasam ist da bütün pazarları alışvetiş merkezlerini dolanaaa dolanaaaaa gezip kıyafetler alıcam oyyyyyyyyyyyyy
akşam kitabı alıp okudum şimdiden mutluyum her sabah domates badem yiyebilceğimi düşünmek harika bi duygu :)
sadece doğal tereyağı nasıl bulcam onu düşünüyorum acaba sizin kullandığınız bi ürün varmı
selam arkadaşlar herkese merhaba ben yeni katıldım foruma yaklaşık 5 haftadır diyetteyim normal diyetimle 2 kg verdim sonra dukana başladım ve 4 kg daha gitti ama etten tavuktan bıktım artık şimdi karatay diyetine başlasam sizce verdiğim kiloları geri alırmıyım
78 kg olarak başladım şu an 71,500 boyum 1.72 66-68 olmak istiyorum
herkese merhabalar araniza yeni katildim sayilir 2 haftadir karatay yapiyorum 2.2 kg vermis bulunmaktayim benide arniza alirsaniz cok sevinirim
merhabalar :) bugün normal kk yaptım, akşam 19 gibi 2 tabak keşkek ve çilbir yedim biraz fazla oldu heralde
kahvaltimi karatayi birebir anlattigi sekilde yaptim canim 2 ogun beslendim 10da kahvalti 6da aksam yemegimi yedim kacamak nerdeyse hic yapmadim aksam yemeklerimdede ogun evimde ne varsa onu pisirdim sebze varsa sebze et varsa et :)
İyi geceler kizlar en son yemegi saat dortde yedim iyi yedim ama ax once daysnamadim biraz yogurt ve findik ceviz yedim.kotumu yaptim sizce .ama dayanamadim titredim.birde ara ogun yok demisti bir arkadas. İlk sayfada ara ogun kuruyemis yenilebilir diyor birde iki ogun yedikten sonra aksam salata yemis arkadas bu serbesmi bunun yerine cacikta olabilir dimi .birde aksam saat on da yogurdun icine keten tohumu koyup yesem olurmuki....
Aslında zayıflamak isteyenler 3,4 kaşığı geçmemeli diye biliyorum.bazen dayanamıyorum 2 kaşık daha alıp sonraki öğünümde telafi etmeye çalışıyorum:)kısıra izin varmı karatyda ne kadar tüketiyosun
İyiyim tatlım:)sayfandan iyi haberlerini aldık,iyi olduk:)evet ben dukandan karataya geçenlerdenim...nasılsın felluz?forumu pek takip edemedim...umarım herşey yolundadır
Aramıza hoşgeldin angell:)herkese merhabalar araniza yeni katildim sayilir 2 haftadir karatay yapiyorum 2.2 kg vermis bulunmaktayim benide arniza alirsaniz cok sevinirim
Aynen canım.!! Bayrama incelip cicilerimizi giyinecezzz:)evet canım ne kadar fit ve ince görünüyordum kendimi ne kadar iyi hissediyordum
yavaş yavaş toparlanıyorum kendime gelmezsem sonuç çok daha kötü olacak onu düşünmek bile istemiyorum
Çok iyi gidiyorsunnnSabah 78,7 yi görünce kaçamak yapmamanın ödülünü aldım.. Sabah 11 kk saat 6:30 2 kase tarhana çorba.. 2 kaşık nutellasanırım az yemek cısları tetikliyor.. neyse pazartesiye 77 yi göreceğim. İnşallah.. O kadar yorgudum ki bi de esim yoktu başka bişey yapmak istemedim.. Yarın tartıyı merak ediyorum.. Leptinimm salgılansın da bol bol vereyim inş .. Herkesi öptüm..
Yeşil çayın ödem çözücü özelliği var.! Zayıflamayada yardımcı oluyor..ben içmediğim zaman şişiyorum.!! Günde 2 taneyi geçmiyorum.! Fazlası bende Çarpıntı ve uykusuzluk yapıyor..Arkadaşlar düzenli olarak yeşil çay içenler ne gibi faydasını görüyorlar acaba? Bir de şalgam suyu serbest miydi?
Bir de menümü yazayım henüz spor yapmadım ama birazdan çıkıcam koşu bandına
sabah 7.30 kkk
öğlen 13.00 köfte, salata, ayran
akşam 20.00 1 kase mercimek çorbası (et suyuna), ızgara tavuk göğsü, yoğurt
Felluz deeee:) kendimi yaşlı hissetmeyim bari 42 yaşındayım ama olsun.ruhum daha gennnççFelluz canım ( abla mı demem gerekliydi emin olmadım) benim eşimde ortaya karışık yapıyor. İşine geleni yiyor. güya kahvaltıda artık ceviz, fındık yiyor ama yanında ekmek tabi, bol tereyağlı yumurta yapıp ekmek banıyor sonrada ne de olsa artık yağ serbest demiyor mu. Tam komedi.
1 tabak bile bana fazla geliyor .!! 4 kaşığı geçersem kilo vermem hayal oluyor:)2 tabak uff naptın sen ya hu:))
Kitapta şöyle bi ibare vardı Düşük gli ind gıdalarda fazla tületildiğinde yüksek gli ind. oluyor. Bilmiyorum aynı mı yapılıyor ama bende çok severim keşkeği ama 1 tabak olsaydı keşke:)
4 çok erken olmuş canım.! Ondan acıkmışsın.20:00 da akşam yemeği yiyebilirdin aradan 4 saat geçmişti zaten.! 8'den sınra acıkırsan ayran ve süt içebilirsin.çiğnemeli bir şey olmasın.İyi geceler kizlar en son yemegi saat dortde yedim iyi yedim ama ax once daysnamadim biraz yogurt ve findik ceviz yedim.kotumu yaptim sizce .ama dayanamadim titredim.birde ara ogun yok demisti bir arkadas. İlk sayfada ara ogun kuruyemis yenilebilir diyor birde iki ogun yedikten sonra aksam salata yemis arkadas bu serbesmi bunun yerine cacikta olabilir dimi .birde aksam saat on da yogurdun icine keten tohumu koyup yesem olurmuki....
Aslında zayıflamak isteyenler 3,4 kaşığı geçmemeli diye biliyorum.bazen dayanamıyorum 2 kaşık daha alıp sonraki öğünümde telafi etmeye çalışıyorum:)
İyiyim tatlım:)sayfandan iyi haberlerini aldık,iyi olduk:)
kilolarımızı aç kalmadan vermeye çalışıyoruz:)
Aramıza hoşgeldin angell:)
Aynen canım.!! Bayrama incelip cicilerimizi giyinecezzz:)
Çok iyi gidiyorsunnnbende 77.5 e düştümmm:)ama regl olamadım dahaaaa üzereee gibi.!!
Yeşil çayın ödem çözücü özelliği var.! Zayıflamayada yardımcı oluyor..ben içmediğim zaman şişiyorum.!! Günde 2 taneyi geçmiyorum.! Fazlası bende Çarpıntı ve uykusuzluk yapıyor..
Şalgamın tuzu az olmalı..
Felluz deeee:) kendimi yaşlı hissetmeyim bari 42 yaşındayım ama olsun.ruhum daha gennnçç
Az önce eşimle yemekteydik,şarabı,künefesi eksik olmadı az önce de çerez yiyordu.! Hiç dikkat etmiyooor hiçççkendinin göbeği önünde,bana da böyle devam et diyor:)
1 tabak bile bana fazla geliyor .!! 4 kaşığı geçersem kilo vermem hayal oluyor:)
4 çok erken olmuş canım.! Ondan acıkmışsın.20:00 da akşam yemeği yiyebilirdin aradan 4 saat geçmişti zaten.! 8'den sınra acıkırsan ayran ve süt içebilirsin.çiğnemeli bir şey olmasın.
Afiyet olsun canımm:)bol leptinler..!!teşekkür ederim canım. cevabını okurken yeşil çayımı yudumluyordum
Sağlığın için devam etmelisin canım.!! Ben misafirler gidince; evdeki hamur işlerini gönderiyorum evden..!!10gunden sonra bir sürü ciss larim oldu bu gün. Hic kilo verememistim.aman bir farki yok diyip yedim.suan cok pişmanım kilo aldim gibi hissediyorum.yarin duzenime geri donucem.misafirlikte karataya gore olanlari tercih edebiliyorda insan .misafir geldiginde kacirabiliyor cisslardan:-(buraya yeni tasindik sürekli hosgeldine geliyorlar evde pasta Börek eksik olmuyor 1 ailede gelse herseyi bir tepsi yapiyorsun geriye kalanlardan 1 kez yemiyorsun 2 kez yemiyorsun sonra ucundankiyisindan tadına bakiyosun..ayy cok anlasilmaz yazdim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?