Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım allak kolaylık versin.

Karadeniz tereyağı kullanabilirsin. şarküterilerde ya da karadeniz ürünleri satan yerlerde bulunuyor. paket tereyağlarına göre daha sarı oluyor rengi. Karatay hoca da öneriyor Karadeniz tereyağını. hiç bulamazsan evde yapımı da kolaymış. Karatay Mutfağı kitabında tarifi varmış, hiç denemedim ama zor değilmiş yapmak.

Hoşgeldin canım. Dukan iyi verdiriyormuş ama çok ta kalıcı olamayacağını okumuştum. Hayırlısı olsun senin için.
Karatay'a gönülden bağlı biri olarak bence çok iyi de yaptın.

Felluz canım ( abla mı demem gerekliydi emin olmadım) benim eşimde ortaya karışık yapıyor. İşine geleni yiyor. güya kahvaltıda artık ceviz, fındık yiyor ama yanında ekmek tabi, bol tereyağlı yumurta yapıp ekmek banıyor sonrada ne de olsa artık yağ serbest demiyor mu. Tam komedi.

Gün içerisinde yoğunluktan fazla giremiyorum. Aramıza yeni katılanlar olmuş topluca hepiniz hoşgeldiniz yeni Karataycılar

merhabalar :) bugün normal kk yaptım, akşam 19 gibi 2 tabak keşkek ve çilbir yedim biraz fazla oldu heralde

2 tabak uff naptın sen ya hu:))
Kitapta şöyle bi ibare vardı Düşük gli ind gıdalarda fazla tületildiğinde yüksek gli ind. oluyor. Bilmiyorum aynı mı yapılıyor ama bende çok severim keşkeği ama 1 tabak olsaydı keşke:)

İyi geceler kizlar en son yemegi saat dortde yedim iyi yedim ama ax once daysnamadim biraz yogurt ve findik ceviz yedim.kotumu yaptim sizce .ama dayanamadim titredim.birde ara ogun yok demisti bir arkadas. İlk sayfada ara ogun kuruyemis yenilebilir diyor birde iki ogun yedikten sonra aksam salata yemis arkadas bu serbesmi bunun yerine cacikta olabilir dimi .birde aksam saat on da yogurdun icine keten tohumu koyup yesem olurmuki....

bugun
sabah kkk tek yumurta
öğlen saat 4 gibi komşum geldi kahvenin yanında 2 kurukayısı yedim
akşam 1 tabak etli sebze yemeği 3 kaşık bulgur, cacık

bugun
sabah kkk tek yumurta
öğlen saat 4 gibi komşum geldi kahvenin yanında 2 kurukayısı yedim
akşam 1 tabak etli sebze yemeği 3 kaşık bulgur, cacık
30 d yürüyüş
iyigeceler

İyi geceler kizlar en son yemegi saat dortde yedim iyi yedim ama ax once daysnamadim biraz yogurt ve findik ceviz yedim.kotumu yaptim sizce .ama dayanamadim titredim.birde ara ogun yok demisti bir arkadas. İlk sayfada ara ogun kuruyemis yenilebilir diyor birde iki ogun yedikten sonra aksam salata yemis arkadas bu serbesmi bunun yerine cacikta olabilir dimi .birde aksam saat on da yogurdun icine keten tohumu koyup yesem olurmuki....

iyi geceler. Karatay diyetinde ara öğün hiçbir şekilde yok. Ne yersek yiyelim insülinimizi yükseltiyoruz bu da kilo vermemize yani yağ yakmamıza engel oluyor. öğün aralarında mutlaka en az 4-5 saat olmalı. çok zorda kalırsak yani titreme falan gibi bir bardak ayran ya da bir bardak süt içebiliriz.

Son düzenleme:
az önce sporumu da bitirdim kızlar 1 saat yürüyüş. bugünü de sağ salim atlattık

kısıra izin varmı karatyda ne kadar tüketiyosun
Aslında zayıflamak isteyenler 3,4 kaşığı geçmemeli diye biliyorum.bazen dayanamıyorum 2 kaşık daha alıp sonraki öğünümde telafi etmeye çalışıyorum:)
evet ben dukandan karataya geçenlerdenim...nasılsın felluz?forumu pek takip edemedim...umarım herşey yolundadır
İyiyim tatlım:)sayfandan iyi haberlerini aldık,iyi olduk:)
kilolarımızı aç kalmadan vermeye çalışıyoruz:)
herkese merhabalar araniza yeni katildim sayilir 2 haftadir karatay yapiyorum 2.2 kg vermis bulunmaktayim benide arniza alirsaniz cok sevinirim
Aramıza hoşgeldin angell:)
evet canım ne kadar fit ve ince görünüyordum kendimi ne kadar iyi hissediyordum
yavaş yavaş toparlanıyorum kendime gelmezsem sonuç çok daha kötü olacak onu düşünmek bile istemiyorum
Aynen canım.!! Bayrama incelip cicilerimizi giyinecezzz:)
Çok iyi gidiyorsunnn bende 77.5 e düştümmm:)ama regl olamadım dahaaaa üzereee gibi.!!

Yeşil çayın ödem çözücü özelliği var.! Zayıflamayada yardımcı oluyor..ben içmediğim zaman şişiyorum.!! Günde 2 taneyi geçmiyorum.! Fazlası bende Çarpıntı ve uykusuzluk yapıyor..
Şalgamın tuzu az olmalı..
Felluz deeee:) kendimi yaşlı hissetmeyim bari 42 yaşındayım ama olsun.ruhum daha gennnçç
Az önce eşimle yemekteydik,şarabı,künefesi eksik olmadı az önce de çerez yiyordu.! Hiç dikkat etmiyooor hiççç kendinin göbeği önünde,bana da böyle devam et diyor:)
1 tabak bile bana fazla geliyor .!! 4 kaşığı geçersem kilo vermem hayal oluyor:)
4 çok erken olmuş canım.! Ondan acıkmışsın.20:00 da akşam yemeği yiyebilirdin aradan 4 saat geçmişti zaten.! 8'den sınra acıkırsan ayran ve süt içebilirsin.çiğnemeli bir şey olmasın.

Sabah:kkk

Öğlen:sebzeli bulgur pilavı,arap kebabı,domates,salatalık,1 kase yoğurt.

Akşam:5 tane çiğ köfte,1 şiş et,salata.1 kadeh şarap(cıssssssss)

Kalbe iyi geliyormuş diye içtimdi.! İnşallah kiloma yansımaz.

teşekkür ederim canım. cevabını okurken yeşil çayımı yudumluyordum

10gunden sonra bir sürü ciss larim oldu bu gün. Hic kilo verememistim.aman bir farki yok diyip yedim.suan cok pişmanım kilo aldim gibi hissediyorum.yarin duzenime geri donucem.misafirlikte karataya gore olanlari tercih edebiliyorda insan .misafir geldiginde kacirabiliyor cisslardan:-(buraya yeni tasindik sürekli hosgeldine geliyorlar evde pasta Börek eksik olmuyor 1 ailede gelse herseyi bir tepsi yapiyorsun geriye kalanlardan 1 kez yemiyorsun 2 kez yemiyorsun sonra ucundankiyisindan tadına bakiyosun..ayy cok anlasilmaz yazdim galiba

teşekkür ederim canım. cevabını okurken yeşil çayımı yudumluyordum
Afiyet olsun canımm:)bol leptinler..!!
Sağlığın için devam etmelisin canım.!! Ben misafirler gidince; evdeki hamur işlerini gönderiyorum evden..!!

Et yerken illa salata ya da sebze mi yiyeceğiz? Bulgur pilavı ne kadar yiyebiliriz?

- Hepsini de doyuncaya kadar yiyebilirsiniz, abartıya kaçmadan tabii… Aç kalarak kilo vermek mümkün değil, sağlıklı proteinler, sağlıklı yağlar ve sağlıklı karbonhidratlar her gün dengeli olarak alınmalı. İşte o zaman adet dönemlerinizde tatlı krizinizin önüne geçebilirsiniz! Deneyin bizzat kendiniz görün, ne olacak denemesi bedava!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…