Ya ben bisey sorucam bende 2 öğün yapiyorum ama kahvaltimi gec yaptigimdan.erken kahvalti yapip 2 ogun yapan ve acikmayan var mi?ben dayanamam gibi geliyor 2 ogun arası 5 saat olarak ayarlamaya çalışıyorum
[mavibisiklet]
Canım ne guzel dualar etmişsin. Agzına, yüreğine saglık. İnanırmısım kendi kendime yazışıyorum diye bugun bırakıyordum forumu sonra yazını gördüm, sağol canım. Umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun.
Canim benim forumu birakmak ne demek? Forumu birakmak demek saglikli yasamdan uzaklasmak demek.
Bunu tavsiye etmem sana, Hic bir yere gitmek yok. Benim dualarim cümle din kardeslerimiz icin.
Ben bu aralar cok Uzun bir rahatsizlik gecirdim.
Hala dinlenemedim. Birde el isi yapiyorum. Yoksa senin gibi arkadaslarin burdan uazaklasmasi beni üzer.
Bugün sabah saat 8.10 da komsum yufka yapiyormus ona yardima gittim, geldigimde saat 14.30 du.
Epey de yorulmusum canim yattim 1 saat uyuyudum.
Gözümm hep seni arayacak haa bir yere kaybolma dermisim.
Yok canım bende fark yaratmıyor.
Canım kuru yufka yapmışsınız ellerinize sağlık. Ne güzel olur tavada böreği.Menü bildirimi.
03.Ekim 2013
Ögle 2 kase bulgurlu ayran corbasi, 1 Kücük salatalik, 2 Kaysi, 1 avuc badem su.
Ara ögün 1 fincan kahve, cay olmazsa olmazim.
Aksam. 1 kase bulgur corbasi, bamya, 3 kanat, icine biber, sogan, domates dogradim biraz tuz Siviyagla borcamda,
firina verdim tadi Güzel olmustu, Yatmadan önce 1 bardak ayran.
04,Ekim 2013
Sabah komsuya yufka yapiyordu yardima gittim sabah 1 tane peynirli sac böregi 1 fincan kahve,
3 kaysi 7 tane findik.
ögle 1 tabak bulgur pilavi, 1 kase yogurt, 1 demet kuzu kulagi Yarim yufkayla, biraz tursu.
ara ögün 1 avuc badem. su, & cay.
Aksama ne yesem bilmiyorum.
Yine bana kurstan kagit geldi 09. 10. 2013 randevu vermisler saat 9.00 da.
üffffff ya yeni bitmisti.
Kizlar ben kendimi coook zorladim ama bu yesil cayin tadini sevemedim. :120:
Hoşgeldin canım:)yeni üye oldum, herkese merhaba. öncelikle kilo takip cetvellerini nasıl oluşturduğunuzu öğrenebilir miyim?
[mavibisiklet]Tamam canım arkadaşım burdayım hep, çok sağol.
Çok yoruyorsun bakıyorum da sen kendini. Bİraz iyileşmeyi beklesen, dinlensen azcık.
Canım kuru yufka yapmışsınız ellerinize sağlık. Ne güzel olur tavada böreği.
Canım yeşil çayın bargomatlı veya yaseminlisini dene bir de eminim farklı gelecek. Beni acayip dinlendirir.
Canim benim haklisinsu 3 haftda hic dinlenemedim ki. Ne yapayim komsuyu zorda birakmak istemedim canim.
Komsu, komsuya her Zaman muhtactir. INSAALLAH bayramdan sonra dinlenirim.
Beni düsündügün icin cok sagol canim.Rabbim senden razi olsun & sevdiklerini sana,
seni onlara bagislasin INSAALLAH.
Canim evet yaptik ama bana degil 10 kg da ben yapmak istiyorum ama Zaman bulursam yaparim ins.
Bana 6 tane yufka düstü. 5 kisiydik yardimci. Bende her zamanki gibi pizza panda yaparim sac yufkasi olmazsa.
Texmuh
Sivasin gulu eline saglik bende kece amigurimi ve tilda bebek yapimiyla ilgileniyorum el işleriyle 1yildir ilgileniyorum keske daha önce deneseydim çok zevkli
Texmuh
Canim tsk ediyorum benim yaptigim hazir kece canim. sende resimlersen görmek isterim el islerini bidenem.
Tilda bebek nasil oluyor canim.?
Bu arada aramiza yeni katilan arkadaslar aramiza hosgeldiniz.
yeni üye oldum, herkese merhaba. öncelikle kilo takip cetvellerini nasıl oluşturduğunuzu öğrenebilir miyim?
Ya ben bisey sorucam bende 2 öğün yapiyorum ama kahvaltimi gec yaptigimdan.erken kahvalti yapip 2 ogun yapan ve acikmayan var mi?ben dayanamam gibi geliyor 2 ogun arası 5 saat olarak ayarlamaya çalışıyorum
[texmuh]Nasil fotograf yüklenir bilmiyorum telefon dan giriyorum anlamadım oyuzden tilda doll diye
yazarsan cikar google amcadan;-)
texmuh canim inan cepten bende bilmiyorum ben önce tlf dan pc ye yollayip. sonra image hosting sitesinden yüklüyorum.
Bez bebekmis Google amcadan ALLAH razi olsun.
Canim bana bir animi hatirlatti bu bebek.
Ben cok kücükkken amcamin kizi yeni evliymis yalniz oldugu icin beni yanina götürmüs, beni cok sevdigi icin birazda
yanliz oldugu icin kendi saclarindan kesip bana bebek yapmis garibim.
Benimde hircinligim tutmus ben anneme gidecegim diye bez bebegi tandira atip yakmissim. Amcamin kizi hep anlatir.
Acele edip annemin Yanina giotmek istemisim canim anam gözümde klacakmis demekki. ben 5 -6 yasindayken annemle babam ayrilmislar. 2011. 26 Nisanda hakkin rahmetine kavustu annem.
Sevgili karatay citirlari bilin bakim su an ne yapiyorum bennn.
Yesil cay icmeyi deniyorum, :120::120::120:Hani bir söz vardir [AH MINEL ASK SEN NELERE KADIRSIN]
Ahh zayiflama ugruna neler yapiyorum kilolar bilse benim heykelimi dikerdi.
COKKK fedakarim ben coook
Birde sabah kalkinca karnim düz & aksam 6 aylik hamile gibiyim nedense?
Doktorun dedigi gibiyse ac mi duracagim ben, sebze agirlikli beslendigim icinmis.
3 haftadir spor da yok.. Benden ne köy olur ne kasaba.
Öncelikle Sivasın gülü arkadaşım ellerine sağlık ne cici şeyler öyle. Çok beğendim. Ben çok beceriksizim böyle konularda.
Canım ben geç kahvaltı yapıp 2 öğünü denedim ona bile zor dayndım. Benim limitim 5 saat
[texmuh]Nasil fotograf yüklenir bilmiyorum telefon dan giriyorum anlamadım oyuzden tilda doll diye
yazarsan cikar google amcadan;-)
texmuh canim inan cepten bende bilmiyorum ben önce tlf dan pc ye yollayip. sonra image hosting sitesinden yüklüyorum.
Bez bebekmis Google amcadan ALLAH razi olsun.
Canim bana bir animi hatirlatti bu bebek.
Ben cok kücükkken amcamin kizi yeni evliymis yalniz oldugu icin beni yanina götürmüs, beni cok sevdigi icin birazda
yanliz oldugu icin kendi saclarindan kesip bana bebek yapmis garibim.
Benimde hircinligim tutmus ben anneme gidecegim diye bez bebegi tandira atip yakmissim. Amcamin kizi hep anlatir.
Acele edip annemin Yanina giotmek istemisim canim anam gözümde klacakmis demekki. ben 5 -6 yasindayken annemle babam ayrilmislar. 2011. 26 Nisanda hakkin rahmetine kavustu annem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?