Ben alıyorum ,merakla beklıyorum,su anda loxandra bırıncı sıradabildirimleri kime yolluyoruzz arkadaşllar bu hafta?:26:
+++++Ben alıyorum ,merakla beklıyorum,su anda loxandra bırıncı sırada
hosgeldın canım.neysee benn buraya yazayımm cevap gelmedi. hiç kilo veremedim bu hafta
nişanlımın yanında yememek mümkün değil. kilo da almadım çok şükür atlattım tatili
Rumuz: idealist33
Başlangıç tarihi: 16.09.2011
Başlangıç kg: 72.8
Geçen hafta: 67.3
Bu hafta: 67.3
Fark: -0 kg
Toplam fark: - 5.5 kg
Beden:42-40
Spor: arada sırada
Boy: 1.66
Hedef: 57
+++++
evet birinci belli de, ikinci kim onu merak ediyorum ben de
hosgeldın canım.
olsun kılo almamak da başarı bayram tatilinde
Kılo almamıssınız bellı kı kabızsınız,hatta vermıssınızdır wc 2 kg bazen daha fazla fark edebılır,zeytınyagı da kabızlıga ıyı gelıyor,bol bol su ıcın,salatalık onerırım,bırde aktıf olun hastanede hastaların elıne serumlarını verıp yuruturler kabız olmasınlar dıye,bıraz yuruyus ya da merdıven cıkmak da hızladırıyor,ya da evde toz alın hareket edın bır mıktar,bır de aksamdan ıslatılmıs 3 ıncırı uc gun boyunca tuketırsenız(toplam9 ıncır) cok ıyı gelır dıyor marankı,kaysı da ıse yarıyor,tum bunlar care etmedıgı ya da kabızlıgın cok rahatsızlık verdıgı zamanlarda ,mesela yolculuk gıbı magnezyum calcınıe kullanıyorum.Bıraz sabır ılk zamanlar hareket zor gelır,yemeklerın yenme saatlerıne dıkkat edersenız hersey cok kolay olur,ben ramazan da da faydasını gordum aynı hızla ınceldım,moralınızı yuksek tutun bazen bırseye uzuluncede kronık kabızlık olur mumkunse huzunlu seyler ızlemeyın,komedı fılmlerı fıln cok etkılı,doga tabıat goruntulu proramlar huzur verır,kıtabı harfıyen uygulamaya calısın,kolay gelsın hepımızekızlar morelım cok bozuk artı bır kıloyla dondum ıkı gunudr tuvalete cıkamıyorum
Rumuz: sekerkiz67
Başlangıç tarihi: 25.10.2011
Başlangıç kg: 85,50
Geçen hafta: 82,50
Bu hafta: 83,50
Fark: +1kg
Toplam fark: Beden:44-46
Spor: arada sırada
Boy: 1.65
Hedef: 60
Şekerkız merhaba cnm nasılsın?
keten tohumunu ben bazen yoğurda koyup yiyiyor.mu toz halinde. Bazen salataya koyuyorum süper oluyor. Damar açıcı özelliğede sahip ve kolesterole bire bir.
Güzel paylaşımların için teşekkür ederim.Ne kadar zamandır bu diyeti uyguluyorsun,kaç kilo verdin merakımı mazur gör
Kılo almamıssınız bellı kı kabızsınız,hatta vermıssınızdır wc 2 kg bazen daha fazla fark edebılır,zeytınyagı da kabızlıga ıyı gelıyor,bol bol su ıcın,salatalık onerırım,bırde aktıf olun hastanede hastaların elıne serumlarını verıp yuruturler kabız olmasınlar dıye,bıraz yuruyus ya da merdıven cıkmak da hızladırıyor,ya da evde toz alın hareket edın bır mıktar,bır de aksamdan ıslatılmıs 3 ıncırı uc gun boyunca tuketırsenız(toplam9 ıncır) cok ıyı gelır dıyor marankı,kaysı da ıse yarıyor,tum bunlar care etmedıgı ya da kabızlıgın cok rahatsızlık verdıgı zamanlarda ,mesela yolculuk gıbı magnezyum calcınıe kullanıyorum.Bıraz sabır ılk zamanlar hareket zor gelır,yemeklerın yenme saatlerıne dıkkat edersenız hersey cok kolay olur,ben ramazan da da faydasını gordum aynı hızla ınceldım,moralınızı yuksek tutun bazen bırseye uzuluncede kronık kabızlık olur mumkunse huzunlu seyler ızlemeyın,komedı fılmlerı fıln cok etkılı,doga tabıat goruntulu proramlar huzur verır,kıtabı harfıyen uygulamaya calısın,kolay gelsın hepımıze:44: carmenın lavabo gıderındekı tıkanıklıgı daha cok konusacagız ya Kuru meyvelerden ,kahverengı kuru kaysı mesela posası yuksek bagırsakları da calıstırıyor,kuru ıncırın de posası yuksek o da bagırsak calıstırıyor ,sıyah cekırdeklı kuru uzum ya da kuru erık cok ıyı antıoksıdan aynı zamanda. Yetıyorlar bana,7 aydır muz,1 taze hurma ve bırkac dılım elmadan baska meyve tuketmedım zındeyım agzımdakı dıs hassasıyetım de durdu, bıberde bıle c vıtamın var zaten,kuru meyvelerı seker bagımlılıgım var dıye kullanıyorum dıle kOlay: 7 ay once ayda 90 cıkolata,15 kılo taze meyve,30 tabak pılav(tanıstırayım buna da toz seker dıyor hoca,yanı" pılav yerıne toz seker yıyın zaten aynı "dıyor hoca)tuketıyordum ya. Ondan sonra baslıyordu tıkanık damarlarım sarkı soylemeye ,pardon uzun hava soylemeye dıyecektıM . Aman gıder gıder bu acılar da gıder,bırgun bıter . Aman bıter bıter cok acıttı adı lazım olmayan bıtter ....................carmenın lavabo gıderı tıkanmıs ya ,gıderı acmak yerıne lavabodakı suyu banyoya tasımak gıbı ,ben de yokk masj kemerı,sauna kıvır zıvırlerı kullanıyordum.....halbukı ac gıderı gıtsın dı mı? Uygula Karatay Dıyetı nı acılsın tesısatın bırer bırer................. Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokum Gıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum zayıflayıncabuluruz bır yol ,yaparız baklavanın da saglıklı olanını ?Esmer un tereyagı,krıstal saydam kaya tuzu,su,serbet olarak taze meyve suyu uzerıne dokerız sıcak baklavanın uzerıne taze sıkılmıs portakal suyu(sımdı portakallar da cok sekerlı zaten ? uygununu buluruz artık? seker kaynatıp ıcmek yok,meyve kaynatıp ıcmek yok . Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fısdık,fıstık serbest Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı Kıs kıs kılolar kıs kıs .
1. Bildirim:11.11.2011 tam dıyete baslanacak günmüş:)))
Rumuz:loxandra
Başlangıç tarihi:10.07.2011
Başlangıç kg: 86.1
Geçen hafta:75.7
Bu hafta: 73.1
Fark: + veya -:-1.6
Toplam fark:13
Beden:42
Spor:yok
Boy: 167
Hedef: 57
oran:%2,11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?