Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugün ki yediklerim ve yiyeceklerim.

sabah 8.00 kkk
öğlen 13.30 bir tabak barbunya,salata
akşam 20.00 20.30 gibi 1 tabak keşkek ve ayran içicem.

Son düzenleme:
teşekkür ederim 3 öğün yiyiyorum aralarda fındık tüketiyorum öğlen yemezsem acıkıyorum günde nekadar kurumeyemiş tüketmek lazım

teşekkür ederim 3 öğün yiyiyorum aralarda fındık tüketiyorum öğlen yemezsem acıkıyorum günde nekadar kurumeyemiş tüketmek lazım
Aralarda bir şey yeme.!! leptinin salgılanmasını engellersin.!! Öğünler arası en az 4 saat olmalı...kuruyemiş kahvaltıda 1 incebelli çay bardağı olacak..insülin direncini bu beslenme tarzıyla kırabilirsin...(kuruyemişler kavrulmamış tuzsuz olacak)

sivasin gulu msjin icin tesekkur ederim en kisa zamanda siteye bakicam İnsallah bende beceririm.ben sana ozel msj atmak istedim ama daha hakkim yokmus

1 çay bardağı Ketentohumu sandıydım ödüm koptu..zararlıymış fazlası.!! Yoğurdu bir kase ye.!! yoğurttan zarar gelmez canım:))
Biliyorum yogurttan zarar gelmezde ogun arasiydiya leptini engellemesin dedim kendimce ama dayanamadim yedim yemek
Verirsin canim inanki is beyinde bitiyor.bu ara iyice taktim kafaya bu defa son olsun dedim vermem gerek kilolari.tv de goruyorum kizlari.kadinlari hirs yapiyorum bilerekten sende olabilirsin diyorum evlenme prog.larina bak 60 yasindaki adam diyorki zayif olsun.bakimli olsun ama zayif olsun diyor. Karthoroz...diyetisyenleri dinliyorum.ayca kaya vardi doktorumda onu izliyorum.spor olarak takiyorum koca pc kulakligini evde hoplayip zipliyorum.yesil cayimi tuketiyorum.boyle iste.bu sefer basaracagiiiiiimmmmmm..

kolay gelsin bayanlar aralarda bişey yememeye dikkat edin kilo verme süreciniz uzun olur leptin hormonunun çalışması lazım

Son düzenleme:
Kizlaar bu gun yuruyuse de basladim 5 km yurudum sabah kkk aksam kofte taze fasulye yogurt salata yedim simdide gitmesin bakalim bu kilolar valla dovecem onlari artik

herkese merhaba foruma yeni üye oldum ama pek yeni sayılmam yaklaşık 6 ay kadar sizi takip ediyordum baya bir süredirde karatay yapıyorum üye olmak bugüne nasip oldu:)siz beni tanımasanızda hepinizin bende çok emeği var:)okul arkadaşlarım akrabalarım herkes nasıl kilo verdiğimi soruyor çok zayıfladığımı harika göründüğümü söylüyorlar.akşamları canım bişey yemek istediğinde açıp yorumlarınızı okuyup motive oldum bunca zamandır

öylesine başlamıştım karataya başta sadece ekmek yoktu sonra şeker sonra 2 yumurta derken artık karataya bağımlı oldum.ama en çokta kuruyemiş bağımlısı koca kavanoz fıstık ve kayısı yiyip çok pişmanlıklar yaşadım artık kaçamaklarım bile bol kayısı ve fıstık olmaya başladıbenide aranıza alırsanız sevinirim

Iyi aksamlar kizlar.
Dün pek zamanim yoktu, kuaföre gidecektim, tam evden cikmadan aradi kadin rahatsizmis.
Bugüne erteledik. Yabanci kuaförüm iranli iple cok Güzel kas, biyik aliyor,
gitmisken hem saclarimin ucunu hem kas, biyik aldirdim. Biyik cok yok ama tek tük var.
Cimbizla cok tez geliyor. Bende o beceri yok iple kas almak, Cevremde bilende yok.
Bayrama az bakimli girelim istedim.

Dün ögle 1 Kücük tabak bulgur pilavi, 1 domates, tursu, 1 kase yogurt. su, cay.

Ara ögün 1 avuc badem, 1 kupa nes cafe.

Aksam. 4-5 tane mercimek köftesi, 5-6 dal kuzu kulagi, 2 bardak ayran.

Bugün sabah 1 bucuk yumurta, yarim yumurta oglumundu. [O hep sarisini yer beyazi kalir.
Beyazini sevmiyor kuzucum.]
1 avuc badem, 2 kaysi, 2 hurma, 8 zeytin, 3 kasik ev yapimi peynir. Cay.

Omega 3.

ögle 1 avuc badem. 2 kupa makine kahvesi.

Aksam 2 cöp sis, 1 domates, 3 bardak ayran. Yogurdu kendim yapiyorum.
1 elma.

Son düzenleme:
arkadaşlarr ben aranıza yeni katıldımm uzun zamandrr kiloo vermeye çalısıyormm olmuyorr en sonn çaree karatay diyetnee başladmm inşş veririrmm şu ann 71 kiloyumm 55 olmak istyormm benmm gibi olup kilo verenlerroldu muu

Yogunlugumun sebebi birazda bu canlar.
10-12 sira birsey kaldi.
Kardelen canimcim & diger yeni gelen arkadaslar aramiza hosgeldiniz.
Kardelen canimcim özlettin kendini.

Ben de senin gibiyim fındık ceviz badem dozu kaçıyor... Sanırım bu yüzden kilo veremiyorum... Bir ayda sadece bir kilo verebildim. Kaçamak yaptığım için bildirimi de yapmadım... Utandım diyelim... Ama sıkı takipteyim... Sen altı ayda kaç kilo verdin...

Arkadaşlar merhaba
Telefondan yazmak zor oluyor diye sık yazamıyorum... Birşey soracağım.. Akşam sekizden sonra çok acikırsak ayran süt içebiliyoruz ya o zaman leptin bozuluyor mu.

Arkadaşlar merhaba
Telefondan yazmak zor oluyor diye sık yazamıyorum... Birşey soracağım.. Akşam sekizden sonra çok acikırsak ayran süt içebiliyoruz ya o zaman leptin bozuluyor mu.

Canim Aksam 8 den sonra acikirsak, 1 bardak ayran & süt icebiliyoruz. Leptin bozulmuyor canim.
1. Sayfayi okudunsa yaziyor Canimcim.

Bak senin icin alinti yaptim ilk sayfadan.

1)) Akşamları süt/ayran içiyorum demişsin. Saat kaçta? O da insülin dengesini bozmuyor mu?
Sekızden sonra ıcıyorum,bozmuyor,ıyı gelıyor.

Son düzenleme:
teşekkür ederim:))) bakalım eşimle de iddaya girdim:))) bu sefer kendimi bile alt edeceğim,başaracağım..

iyi geceler kızlar. ben bugün yine spor yapamadım saat 11 oldu işten geldiğimden beri üzerimi yeni değiştirdim sağolsun oğlumun öğretmeni bir ödev vermiş tam 10 sayfa. çocuk da geç yattı ödevi bitirelim derken bugünkü menümü yazayım

sabah 7.30: 1 tane muz, 1 tane salatalık, peynir, ceviz, fıstık

öğlen 14:00 2 bardak ayran, yarım kase fıstık

akşam 20:00 dünkü mercimek kombinasyonumun aynısı (neyse ki bitirdim)

aramıza yeni katılanlar hoşgelmişler. doğru yerdesiniz arkadaşlar

Canim aclik süren cok güzel masallah sana uzun suredir mi karatay yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…