bugün ki yediklerim ve yiyeceklerim.
sabah 8.00 kkk
öğlen 13.30 bir tabak barbunya,salata
akşam 20.00 20.30 gibi 1 tabak keşkek ve ayran içicem.
Aralarda bir şey yeme.!! leptinin salgılanmasını engellersin.!! Öğünler arası en az 4 saat olmalı...kuruyemiş kahvaltıda 1 incebelli çay bardağı olacak..insülin direncini bu beslenme tarzıyla kırabilirsin...(kuruyemişler kavrulmamış tuzsuz olacak)teşekkür ederim 3 öğün yiyiyorum aralarda fındık tüketiyorum öğlen yemezsem acıkıyorum günde nekadar kurumeyemiş tüketmek lazım
Biliyorum yogurttan zarar gelmezde ogun arasiydiya leptini engellemesin dedim kendimce ama dayanamadim yedim yemek1 çay bardağı Ketentohumu sandıydım ödüm koptu..zararlıymış fazlası.!! Yoğurdu bir kase ye.!! yoğurttan zarar gelmez canım:))
Verirsin canim inanki is beyinde bitiyor.bu ara iyice taktim kafaya bu defa son olsun dedim vermem gerek kilolari.tv de goruyorum kizlari.kadinlari hirs yapiyorum bilerekten sende olabilirsin diyorum evlenme prog.larina bak 60 yasindaki adam diyorki zayif olsun.bakimli olsun ama zayif olsun diyor. Karthoroz...Ben de başladım diyete:) Allahın izniyle bu sefer başaracağım.Sizce 6 ay içinde 20 kilo verebilir miyim karatay diyeti ile?
Bakalım inşallah olacak bu sefer.Karatay kitabım ve karatay mutfağı kitaplarım var.Spor imkanım da evde yapabildiğim kadar işte.
kolay gelsin bayanlar aralarda bişey yememeye dikkat edin kilo verme süreciniz uzun olur leptin hormonunun çalışması lazım
Ben de senin gibiyim fındık ceviz badem dozu kaçıyor... Sanırım bu yüzden kilo veremiyorum... Bir ayda sadece bir kilo verebildim. Kaçamak yaptığım için bildirimi de yapmadım... Utandım diyelim... Ama sıkı takipteyim... Sen altı ayda kaç kilo verdin...herkese merhaba foruma yeni üye oldum ama pek yeni sayılmam yaklaşık 6 ay kadar sizi takip ediyordum baya bir süredirde karatay yapıyorum üye olmak bugüne nasip oldu:)siz beni tanımasanızda hepinizin bende çok emeği var:)okul arkadaşlarım akrabalarım herkes nasıl kilo verdiğimi soruyor çok zayıfladığımı harika göründüğümü söylüyorlar.akşamları canım bişey yemek istediğinde açıp yorumlarınızı okuyup motive oldum bunca zamandır
öylesine başlamıştım karataya başta sadece ekmek yoktu sonra şeker sonra 2 yumurta derken artık karataya bağımlı oldum.ama en çokta kuruyemiş bağımlısıkoca kavanoz fıstık ve kayısı yiyip çok pişmanlıklar yaşadım artık kaçamaklarım bile bol kayısı ve fıstık olmaya başladı benide aranıza alırsanız sevinirim
Arkadaşlar merhaba
Telefondan yazmak zor oluyor diye sık yazamıyorum... Birşey soracağım.. Akşam sekizden sonra çok acikırsak ayran süt içebiliyoruz ya o zaman leptin bozuluyor mu.
iyi geceler kızlar. ben bugün yine spor yapamadım saat 11 oldu işten geldiğimden beri üzerimi yeni değiştirdim sağolsun oğlumun öğretmeni bir ödev vermiş tam 10 sayfa. çocuk da geç yattı ödevi bitirelim derkenbugünkü menümü yazayım
sabah 7.30: 1 tane muz, 1 tane salatalık, peynir, ceviz, fıstık
öğlen 14:00 2 bardak ayran, yarım kase fıstık
akşam 20:00 dünkü mercimek kombinasyonumun aynısı (neyse ki bitirdim)
aramıza yeni katılanlar hoşgelmişler. doğru yerdesiniz arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?