Öncelikle menümü yazayım sabah 10:00 kkk .. Saat 19 :00 tarhana , yoğurt,etli nohut.. Etli nohutu az yemeye çalıştım.. Bol su..
Ben de iddaya başladım.. Bakalım ben kazanacağım iddayı ..
Hoşgeldin ihmal etme bizi özledik seni..herkese günaydın arkadaşlar, bir süredir burayı ve sağlıklı yaşamı ihmal ediyorum, farkındayım ama en kısa sürede dönüyorum inşallah, işyerim o kadar skıntılıydı ki, dünkü tartı gününü bile unutmuşum
birazdan listemize bakıcim, verenleri tebrik ederim..
Harikasın devam..Günaydın karataydaşlarım :)
dün akşamki menüm ve sabahki menümü paylaşıp geçmişe bi göz atıcam.
akşam yemeğim 20,30 da patlıcan yemeği ve ayran.
sabah kahvaltısı 08.00
Eki Görüntüle 825814 Eki Görüntüle 825815
Eki Görüntüle 825816
bu arada bugün karatayın kitabınıda aldım akşam okumaya başlıcam :)
Evet hep süzen bakışlar var.. Ben de hissediyorum.. Artık hoşuma da gidiyor.. Onlar da tutsunlar boğazlarını dimi ya..Sabah ütü yaptım...sonra kkk yaptım...bulgurlu dolma yapayım derken; zaman geçti...
Güzel sözleriniz için teşekkürler HEDEF60,BCNVHEDEF60 cım aslında kimseye gıcıklık etmek istemem ama;görümcemin kıskanç bakışlarını yakaladım.! Habire börekleri çörekleri yiyecek; kimsecikler de ondan zayıf olmayacak
Tabi ki katılabilirsin nursenacımm:)
Of senin kayınvalide de fenaymış cnm.. Yeri geldiğinde söyle lafını sen de .. Ben artık öyle yapıyorum .. İçimde kalmıyor.. Biraz gıcık oluyorum ama olsun..arada gıcıklık etmek lazımm hakedene söylücen valla bazen şişmanız diye kalbimizin olmadığını zannedip kırıveriyo dangalaklar
vaktizamanında kayın validem görümceme az ye dedim bak ben gibi kilolu olursun sonra vermek zor oluyo dedim kayın validem aman allah korusun senin gibi olamaz benim kızım dedi ayy çok zoruma gittiki sormayınn şimdi aldı kilo basen de çok daha evlenmedi evlenip doğursa dahada alır
allaha havale ediyorum söylenenleri de
amma aradada laf sokuşturmadan duramıyom işte
Gecmiş olsun cnmm..ne tesadüf felluzum sabah ben de uzuuuuun uzun ütü yaptım ardından kkk tam rahatım derken
bi de ne göreyim mutfak su içinde
güneş enerjisinin borusu delnmiş havalandırmanın duvarından aka aka havalandırma penceresinden mutfağa akıyor allahtan daha halıları sermemiştim hemen kapıya tel açtım adam gönderdiler yapıldı ama bu arada mutfaktan 3-4 kovaya yakın su attım fırın bul mak falan hepsini çektim altlarını temizledim dolap altlarından 1 saate yakın ince ince sızıntı devam etti rezil bi gündü yani
Aynen gelin katılın okumayın sadrce...Toplam 20 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 17 ziyaretçi)
herkes karataya gelsin
Evet verirsin ben 3 ayda verdim.. İnan ve Başar....Ben de başladım diyete:) Allahın izniyle bu sefer başaracağım.Sizce 6 ay içinde 20 kilo verebilir miyim karatay diyeti ile?
Bakalım inşallah olacak bu sefer.Karatay kitabım ve karatay mutfağı kitaplarım var.Spor imkanım da evde yapabildiğim kadar işte.
Hoşgeldinnn.. Biz çok eğleniyor ve motive oluyoruz.. Doğru yerdesin..herkese merhaba foruma yeni üye oldum ama pek yeni sayılmam yaklaşık 6 ay kadar sizi takip ediyordum baya bir süredirde karatay yapıyorum üye olmak bugüne nasip oldu:)siz beni tanımasanızda hepinizin bende çok emeği var:)okul arkadaşlarım akrabalarım herkes nasıl kilo verdiğimi soruyor çok zayıfladığımı harika göründüğümü söylüyorlar.akşamları canım bişey yemek istediğinde açıp yorumlarınızı okuyup motive oldum bunca zamandır
öylesine başlamıştım karataya başta sadece ekmek yoktu sonra şeker sonra 2 yumurta derken artık karataya bağımlı oldum.ama en çokta kuruyemiş bağımlısıkoca kavanoz fıstık ve kayısı yiyip çok pişmanlıklar yaşadım artık kaçamaklarım bile bol kayısı ve fıstık olmaya başladı benide aranıza alırsanız sevinirim
Evet hoş geldin.. Doğru yerdesin. Hepimiz veriyoruzarkadaşlarr ben aranıza yeni katıldımm uzun zamandrr kiloo vermeye çalısıyormm olmuyorr en sonn çaree karatay diyetnee başladmm inşş veririrmm şu ann 71 kiloyumm 55 olmak istyormm benmm gibi olup kilo verenlerroldu muu
Canım eline sağlık..
Yogunlugumun sebebi birazda bu canlar.
10-12 sira birsey kaldi.
Kardelen canimcim & diger yeni gelen arkadaslar aramiza hosgeldiniz.
Kardelen canimcim özlettin kendini.
teşekkür ederim:))) bakalım eşimle de iddaya girdim:))) bu sefer kendimi bile alt edeceğim,başaracağım..
Ben de iddaya başladım.. Bakalım ben kazanacağım iddayı ..