Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Öncelikle menümü yazayım sabah 10:00 kkk .. Saat 19 :00 tarhana , yoğurt,etli nohut.. Etli nohutu az yemeye çalıştım.. Bol su.. Hoşgeldin ihmal etme bizi özledik seni..
Harikasın devam..
Evet hep süzen bakışlar var.. Ben de hissediyorum.. Artık hoşuma da gidiyor.. Onlar da tutsunlar boğazlarını dimi ya..
Of senin kayınvalide de fenaymış cnm.. Yeri geldiğinde söyle lafını sen de .. Ben artık öyle yapıyorum .. İçimde kalmıyor.. Biraz gıcık oluyorum ama olsun..
Gecmiş olsun cnmm..
Toplam 20 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 17 ziyaretçi)

herkes karataya gelsin
Aynen gelin katılın okumayın sadrce...
Evet verirsin ben 3 ayda verdim.. İnan ve Başar....
Hoşgeldinnn.. Biz çok eğleniyor ve motive oluyoruz.. Doğru yerdesin..
Evet hoş geldin.. Doğru yerdesin. Hepimiz veriyoruz

Yogunlugumun sebebi birazda bu canlar.
10-12 sira birsey kaldi.
Kardelen canimcim & diger yeni gelen arkadaslar aramiza hosgeldiniz.
Kardelen canimcim özlettin kendini.
Canım eline sağlık..
teşekkür ederim:))) bakalım eşimle de iddaya girdim:))) bu sefer kendimi bile alt edeceğim,başaracağım..

Ben de iddaya başladım.. Bakalım ben kazanacağım iddayı ..

. Aynen önceden cevizi fıstığı çok aramazdm şimdi ise durduramıyorum kendimi:))
Yaklaşık 10 kilo verdim şuan istediğim kiloya geldim gibi artık veremiyorum aynı kiloda kaldm regl döneminde verebiliyorum genelde ilk 6 kilo çok hızlı gitti sonra vermem yavaşladı baya.kaç haftadır tartı hep aynı rakamda kaldı.ama karataya devaam:))

Canim 3 ayda 20 kg mu verdin super ya ,benim 3.haftam gr vermedim ama sporsuz bu hafta spora basladim bakalim farkedecek mi.omega3 aliyo musun

Burdan öğün aralarında bitki çayı içmenin leptini etkilemiyeceğini çıkarabilir miyiz:) İlk menümüde yazayım 8.30 kkk 12.30bir avuç fıstık bir bardak ayran 18.00 5 köfte 5 biber domates bir avuç fıstık ceviz.gün içinde 3 bardak yeşilçay kahve:)

Evet aynen oyle,çiğnenilen bisey olmayacakmis bide kahven turk kahvesimiydi granul kahve olmayacakmis canim

Teşekkür ederim... Bugün saat dört gibi yine ne bulduysam yedim sonra birşey yemedim de gece çok acikip kaçamak yapmak istemediğim için süt hatim bir bardak...

Canlar yetisemiyorum size
Aksam da misafirlige gittim. Yeni gelenler ne iyi etti iz geldiniz. Rengarenk, cok sesli hep birlikte hedefe gidiyoruz:))
xcg canim uzuldum bi suru is cikmis .Kolay gelsin.

Herkese iyi geceler karatay citirlari.
Dut ipten battaniyem bitti sükür. Birazdan yatmalyim yarin deneme isi icin randevum var sabah 09.00 da
Danimarka saati.

felluz gördüm seni, hayrola bu saatte? seni de mi uyku tutmadı? naber bu arada, görüşemiyoruz bir süredir?

topik kalabalıklaştıkça sayfalarda akıp gitmiş oku oku yoruldum

alıntı yapmıştım ama çok yer kaplayacak diye sildim geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim gerçekten de halı olmaması işimi kolaylaştırdı evde olmasaymışım yanmıştım

kaynanalar görümceler eltiler gıcıklık yapmış cevabı verilmiş süpersiniz
kadın kadına muhabbet gibisi var mı yaaa

yeni gelenler hoşgeldiniz topiğin 1. sayfasını okursanız diyetle ilgili özet bilgilere ulaşabilirsiniz

Arkadaşlar merhaba,cumartesiden beri hastaydım şiddetli ateşli bir gribe tutuldum..iştahsızlıkta vardı.kilomda 2 kğ yakın değişiklik oldu halen devam ediyor iştahsızlığım sabah karatay kahvaltımı getirdim iş yerine ama tam bitiremedim..bu iştahsızlıkta kötü bişeymiş yaa..allah kimseyi sağlıından etmesin..

msjını yeni gördüm çok teşekkürler yazdıkların için hepsinde haklısın böyle yüzüme söylenince iyi oldu kendime geldim :)) zorlicam kendimi artık sabah kahvaltı canım istemiyor midem bulanıyordu 1 haftadır hasta gibiydim bu aralar acaba karatay değilde normal 1-2 dilim ekmek yazan diyetlere mi dönsem diye kafam çok karışık sen hemen anlamışsın kafam karışık olunca menüler de karıştı tabi :))

Kizlaar bu gun yuruyuse de basladim 5 km yurudum sabah kkk aksam kofte taze fasulye yogurt salata yedim simdide gitmesin bakalim bu kilolar valla dovecem onlari artik

ohh maşallah. bende okadar yürüyebilsem süper olucak.

hoşgeldin :)

4-5 saatlik öğün aralarında bitki çayı içmek leptin hormonunu engeller mi?

hayır engellemiyor.

Yogunlugumun sebebi birazda bu canlar.
10-12 sira birsey kaldi.
Kardelen canimcim & diger yeni gelen arkadaslar aramiza hosgeldiniz.
Kardelen canimcim özlettin kendini.

eline sağlık çok güzel olmuş.

Gunaydin herkese
Bugun 62'leri gordum 6 yil sonra ilk kez. Ne buyuk sanssin benim icin Karatay. Diyet yapmayarak, doyarak ,sikmayarak kilo vermek ne guzel ne kolay seymis.
Sabah sabah gene askla doldum sevgili hocama karsi.

herkese selamlar..
xc9 bir geçmiş olsun da benden olsun canım, dün alıntılayarak gitmiştim mesajları ama cevaplayamadım maalesef, topik kalabalıklaştıkça takip etmem de iyice zorlaştı, böyle de içime sinmiyor ama ne yapalım artık, bir süre böyle idare edicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…