Arkadaşlar merhaba,cumartesiden beri hastaydım şiddetli ateşli bir gribe tutuldum..iştahsızlıkta vardı.kilomda 2 kğ yakın değişiklik oldu halen devam ediyor iştahsızlığım sabah karatay kahvaltımı getirdim iş yerine ama tam bitiremedim..bu iştahsızlıkta kötü bişeymiş yaa..allah kimseyi sağlıından etmesin..
Gunaydin herkese
Bugun 62'leri gordum 6 yil sonra ilk kez. Ne buyuk sanssin benim icin Karatay. Diyet yapmayarak, doyarak ,sikmayarak kilo vermek ne guzel ne kolay seymis.
Sabah sabah gene askla doldum sevgili hocama karsi.
Mahzencim; dün akşama doğru migren gibi bir ağrı tuttufelluz gördüm seni, hayrola bu saatte? seni de mi uyku tutmadı? naber bu arada, görüşemiyoruz bir süredir?
Tebrikler canımGunaydin herkese
Bugun 62'leri gordum 6 yil sonra ilk kez. Ne buyuk sanssin benim icin Karatay. Diyet yapmayarak, doyarak ,sikmayarak kilo vermek ne guzel ne kolay seymis.
Sabah sabah gene askla doldum sevgili hocama karsi.
Teşekkürler türk kahvesiydi canım:) hoşgeldin mesajlarınız için teşekkürler çok sevdim burayı:)Evet aynen oyle,çiğnenilen bisey olmayacakmis bide kahven turk kahvesimiydi granul kahve olmayacakmis canim
arada acıktım 1 mandalina 1 elma yedim şimdide yoğurt yiyorum akşama tavuk yemeyi düşünüyorum meyve fazla oldu yine :/
yapmaya çalışıyorum pek uyamasam da toparlanıcam inş meyve tamamen yasak mıydı karatay dakaania karatay mı yapıyorsun ?
yapmaya çalışıyorum pek uyamasam da toparlanıcam inş meyve tamamen yasak mıydı karatay da
merhabalar kızlar,nasılsınız bakalım,sabahki menüm:08:30 2 yumurta peynirli ve çorekotlu omlet.1 domates,1 salatalık,7 zeytin,2kk peynir,10 ceviz.öğle :yine dayanamadım:4kaşık yeşil mercimek,1 büyük kase cacık keten tohumlu :)..akşamada ıspanak ve çorba var......birşey sorucam kızlar arpa şehriye çorbası içilmez sanırım değilmi akşama ondan yaptım
Kızlaaarrrr pantolonlarım bana bol geliyoooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?