Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canim gecmis olsun. Bu Havalar hasta etti hepimizi. Benim cocuklarimda var bi kiriklik, istahsizlik.

Gunaydin herkese
Bugun 62'leri gordum 6 yil sonra ilk kez. Ne buyuk sanssin benim icin Karatay. Diyet yapmayarak, doyarak ,sikmayarak kilo vermek ne guzel ne kolay seymis.
Sabah sabah gene askla doldum sevgili hocama karsi.

Ne güzel gözüm aydın... Ben kiloları son dört senede aldım... Ben de veririm inşallah... Dün dörtten sonra birşey yemedim sadece süt ictim ve sabah 76.5 çıktım... Normalde 77 78 arası çıkıyorum... Aynen ben de mutlu oldum...

felluz gördüm seni, hayrola bu saatte? seni de mi uyku tutmadı? naber bu arada, görüşemiyoruz bir süredir?
Mahzencim; dün akşama doğru migren gibi bir ağrı tuttu ilaç alıp yattım gece uyanınca da, topiğe bi bakiim dedim:) oğluşun nasıl oldu canım..??
Gunaydin herkese
Bugun 62'leri gordum 6 yil sonra ilk kez. Ne buyuk sanssin benim icin Karatay. Diyet yapmayarak, doyarak ,sikmayarak kilo vermek ne guzel ne kolay seymis.
Sabah sabah gene askla doldum sevgili hocama karsi.
Tebrikler canım hep beraber devam ediyoruuuz:)....

Dün akşam yemeği olarak bulgur pilavı ve taze fasulye yedım
sabah kek yedım muz yedımm akşam adet olduğum için tatlı krızım çok ama muz yedımmmmmmmm

sabah canım istemedi
öğle muntazam bi karatay kahvaltısı yaptm uzun bi aradan sonra çok iyi geldi
2 yumurta beyaz peynirle omlet
çiğ badem
1 salatalık
10 tane yeşil zeytin
1 üçgen peynir
çok fena doydum fazla geldi kalmasın diye zorladım kendimi

akşama ne yicem hiç fikrim yok belki brokoli haşlarım

Tam da bu kadar kilo vermek istiyorken...!! Dün akşam biraz patates yedim ve çooooookkk pişmanım..!!! İtiraf ettim rahatladım.! üzerimde bir yük vardı...
Pazartesi gününe kadar bir kilo vermezsem ayıp banaaa..!!

Hedef60 çok iyi gidiyorsun canım seni çok tebrik ediyorummmm...bayrama kadar yarışmasından vazgeçmedim.!!! ne versem kardır:)))

Bugün ki yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım.

Sabah 07.30 - KKK
Öğlen 14:00 - 1 kase tarhana, 2 baget tavuk yoğurt.
Akşam 20:30 gibi - çiğköfte yemeyi düşünüyorum.

arada acıktım 1 mandalina 1 elma yedim şimdide yoğurt yiyorum akşama tavuk yemeyi düşünüyorum meyve fazla oldu yine :/

merhabalar kızlar,nasılsınız bakalım,sabahki menüm:08:30 2 yumurta peynirli ve çorekotlu omlet.1 domates,1 salatalık,7 zeytin,2kk peynir,10 ceviz.öğle :yine dayanamadım:4kaşık yeşil mercimek,1 büyük kase cacık keten tohumlu :)..akşamada ıspanak ve çorba var......birşey sorucam kızlar arpa şehriye çorbası içilmez sanırım değilmi akşama ondan yaptım

Kızlaaarrrr pantolonlarım bana bol geliyoooooooo

Son düzenleme:

ben de çok severim ama şehriye yok malesef. Makarna, şehriye aynı şey

felluzcum sana da geçmiş olsun, oğlum iyi çok şükür, o üşümeleri geçti.. psikoloğun faydasını gördük, korkularıyla baş edemediğini, hayal ve gerçek dünya arasında sıkışıp kaldığını söylemişti.. izlediği tv programlarını kontrol altına aldık. CN adlı kanalı yasakladık, aslında yasaklamadık da izlememesi gerektiğini anlattık, o da sağolsun zorluk çıkarmadı.. yumurcak ve trt çocuk izliyor sadece.. bazen de özlüyor sanırım o lanet kanalı, anne üşümem geçti artık izleyebilir miyim? diyor, ben de tekrar başlasın diye mi? diyince vazgeçiyor tabi.. çok şükür iyiyiz artık.. bir de annesi atlatabilse şu depresyonu, hiç fena olmayacak :)

7:45kkk 3 günkurusu kayısı 1 çaybardağı fıstık
12:45 ayran-5 fıstık
17:30 bir tabak yumurtalı kabak yoğurt ile-off yine durduramadım üzerine 4 kurukayısı 15 kuru üzüm 2 bardak kadar fıstık ceviz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…