20:00 a kadar yemeğini yemiş olman gerekiyor canım.!!Bugün ki yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım.
Sabah 07.30 - KKK
Öğlen 14:00 - 1 kase tarhana, 2 baget tavuk yoğurt.
Akşam 20:30 gibi - çiğköfte yemeyi düşünüyorum.
Kızlaaarrrr pantolonlarım bana bol geliyoooooooo
Geçmesine çok sevindim canım:) maalesef izledikleri programlar çocukları çok etkiliyor.! Benim oğlumda zamanında yüzüklerin efendisini izledikten sonra çok etkilenmişti; gece uyanıp girişte koşuyor,kendi kendine konuşuyor güya savaşıyordu..onu böyle görünce kafayı yedimm..sonra öyle filmleri yasakladık tabii...felluzcum sana da geçmiş olsun, oğlum iyi çok şükür, o üşümeleri geçti.. psikoloğun faydasını gördük, korkularıyla baş edemediğini, hayal ve gerçek dünya arasında sıkışıp kaldığını söylemişti.. izlediği tv programlarını kontrol altına aldık. CN adlı kanalı yasakladık, aslında yasaklamadık da izlememesi gerektiğini anlattık, o da sağolsun zorluk çıkarmadı.. yumurcak ve trt çocuk izliyor sadece.. bazen de özlüyor sanırım o lanet kanalı, anne üşümem geçti artık izleyebilir miyim? diyor, ben de tekrar başlasın diye mi? diyince vazgeçiyor tabi.. çok şükür iyiyiz artık.. bir de annesi atlatabilse şu depresyonu, hiç fena olmayacak :)
Gecmis olsun canim oglunun iyilesmesine sevindim....cocukla ilgili sıkıntını atlattin darisi isle ilgili sıkıntına onuda atlatacagina eminim sen guclu bir bayansin herseyin ustesinden gelirsin ...oğlum iyi çok şükür, o üşümeleri geçti.. psikoloğun faydasını gördük, korkularıyla baş edemediğini, hayal ve gerçek dünya arasında sıkışıp kaldığını söylem..
Ne güzel gözüm aydın... Ben kiloları son dört senede aldım... Ben de veririm inşallah... Dün dörtten sonra birşey yemedim sadece süt ictim ve sabah 76.5 çıktım... Normalde 77 78 arası çıkıyorum... Aynen ben de mutlu oldum...
Kızlaaarrrr pantolonlarım bana bol geliyoooooooo
7:45kkk 3 günkurusu kayısı 1 çaybardağı fıstık
12:45 ayran-5 fıstık
17:30 bir tabak yumurtalı kabak yoğurt ile-off yine durduramadım üzerine 4 kurukayısı 15 kuru üzüm 2 bardak kadar fıstık ceviz
merhaba arkadaşlar ben de menümü yazayım(sanki yazmazsam iradem kırılacak diye korkuyorum)
sabah:
peynirli omlet
zeytin
çay(şekersiz)
domates
öğle:
sebze yemeği
bir avuçtan az badem ve kan üzümü
yine çay
akşam:
köfte
salata
mercimek çorbası
umarım bir hatam yoktur.
Hepinize iyi geceler.Bu arada eğer iddiayı kaybedersem eşim 6 ay boyunca ev işi yapmayacak:ama ben kazanırsam yepyeni bir giysilerin doldurduğu dolabım olacak:)Hepsini de peşin almak zorunda:))) yazılı olarak sözleşme yaptık da:)))
felluzcum sana da geçmiş olsun, oğlum iyi çok şükür, o üşümeleri geçti.. psikoloğun faydasını gördük, korkularıyla baş edemediğini, hayal ve gerçek dünya arasında sıkışıp kaldığını söylemişti.. izlediği tv programlarını kontrol altına aldık. CN adlı kanalı yasakladık, aslında yasaklamadık da izlememesi gerektiğini anlattık, o da sağolsun zorluk çıkarmadı.. yumurcak ve trt çocuk izliyor sadece.. bazen de özlüyor sanırım o lanet kanalı, anne üşümem geçti artık izleyebilir miyim? diyor, ben de tekrar başlasın diye mi? diyince vazgeçiyor tabi.. çok şükür iyiyiz artık.. bir de annesi atlatabilse şu depresyonu, hiç fena olmayacak :)
Selamlar kizlar hayirli geceler herkese.
Kizlar bugün sabah belediyede randevum vardi. sabah 8.00 de kalktim yola koyuldum, yürüyerek vardim.
Benimle görüsecek iş danışmanı gelmemis otimobili bozulmus. 2 saat beklemem gerekmis, Evine gidip geri gelebilirsin dediler.
Bende yok burda beklerim dedim. 15 dk bekledim baktim Zaman gecmiyor. Yakinda 1 park var oraya gittim bende. Yaklasik 2 saat yürüdüm, toplam, 3 saat diyelim. Sonunda tesrif etti hanfendi.Isin kötüsü sabah kahvalti etmeden gitmistim. kantinde salata yedim 1 elma, bir kupa kahve. saat 12.00 de. uytg uytg uytg uytg gözümün önünde ay, yildiz hepsi ucustu.
Yine bana is vermek istiyorlar Yani pratik. Beles is.
Epey yürüdüm bugün en az 5 km.
Ögle salata, cevizli, bulgurlu, 1 kac dilim armut, kirmizi, sari dolmalik biber, lahana cok Ince kiyilmis, kaysi da vardi.
1 Elma, 1 erik. Su 1 kupa kahve.
Ara ögün 2 hurma, 1 ringa baligi kirmizi, beyaz lahana kirmizi biber, soganli salata.
Aksam 1 tabak yogurtlu fellah köftesi. cay. yalniz aksam yemegini 20.30 yedim evde yoktum.
Ya kızlar pazartesi başlycktm bşlayamadm regl oldum malum çikolata krizi erteledm dahacuma günü başlayacm inşallah hem eksiklerim de var...yalnız bir kaç sorum olacak...ben öğrenciyim mesela kavrulmamış ürünler bayağı pahallı diğerlerine göre 1 çay bardağı kavrulmamış yerine yarım ç.bardağı kavrulmuş yesem olurmu?? Bide kayısı çekirdeği var belki biliyorsunuzdur fındık falan yerine bazı günler ondan yesem olur mu? O da kavrulmamış olacak..son soru:) yumurtayı yurtta yiyebilirm ama evde 2 günde 1 sadece bir tane yiyeblrm..o eksikliği nasıl tamamlarım? Yerine ne yiyeym?karatayın kitabını aldm da yanımda dğl evde kaldı:)
Ablacim hayirlisi olsun. iyi de yurutmus seni.
Snowdrop Gun kurusu olucak canim.
İyigeceler herkese . Bir de 40 dak. yuruyus. byeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?