Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bugün ki yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım.

Sabah 07.30 - KKK
Öğlen 14:00 - 1 kase tarhana, 2 baget tavuk yoğurt.
Akşam 20:30 gibi - çiğköfte yemeyi düşünüyorum.
20:00 a kadar yemeğini yemiş olman gerekiyor canım.!!
Kızlaaarrrr pantolonlarım bana bol geliyoooooooo

Geçmesine çok sevindim canım:) maalesef izledikleri programlar çocukları çok etkiliyor.! Benim oğlumda zamanında yüzüklerin efendisini izledikten sonra çok etkilenmişti; gece uyanıp girişte koşuyor,kendi kendine konuşuyor güya savaşıyordu..onu böyle görünce kafayı yedimm..sonra öyle filmleri yasakladık tabii...
Sende çabuk toparlan canım:) hepimiz yanındayız unutmaaa:)

mahzen 77 arkadasim cok gecmis olsun.ben bir sene once o kanallari acmayi biraktim.oglum onlari seyredince daha kavgaci oluyodu.ama zamanla hic izi kalmiyo ama cok emek ve ilgi istiyo.Allah yardimcin olsun.
bide corbaki sehriyeyi dusunen arkadaslari okurken bir yandan kurabiye yedigim icin cok utandim (((( ama oructan heralde bozunca sirf yemek yiyip duramiyorum.ama abartmadan yiyorum :)

oğlum iyi çok şükür, o üşümeleri geçti.. psikoloğun faydasını gördük, korkularıyla baş edemediğini, hayal ve gerçek dünya arasında sıkışıp kaldığını söylem..
Gecmis olsun canim oglunun iyilesmesine sevindim....cocukla ilgili sıkıntını atlattin darisi isle ilgili sıkıntına onuda atlatacagina eminim sen guclu bir bayansin herseyin ustesinden gelirsin ...

Sabah 9.30 ....kkk
Aksam 18.00...bu aksam kizim evdeydi salata yapip sofrayi hazirlamis erken yedik :) bende hemen yemekleri isittim...etli... sebze .kiymali bulgurlu kabak.domates ve kirmizi biber dolmasi.salata ve naneli yogurt...simdide bol bol ihlamur

Canim tesekkuederi m. İns hep birlikte istedigimiz kilolara geliriz. Seni de tebrikederim iyi gitmis.

sabah:kkk

öğlen:yarım şiş tavuk,salata,ayran.2 kuru kayısı

akşam:bulgurlu dolma,yoğurt

bugün kızımın evi için halı baktık,çarşıda bol bol yürüdük..umarım bu yürüyüş iyi gelir...
kızlar bu sefer reglim çok kanamalı geçti sanırım ondan kendimi zor frenliyoruuum az önce kayısı canım çekti de yemedim..yemiyeceeeeeeeeemmmm..:119:

Canim napmissin oyle oy oy oy.
acaba tekrar bi 3 ogune mi gecsen diyorum ben 2 ogun yerken kitliktan cikmis gibi saldiriyordum. 3 ogun yaparkense ogleleyin bir tabak sebze yemegi yogurt derken yada balik tavuk derken daha hafif beslenip tamamliyorum.

merhaba arkadaşlar ben de menümü yazayım(sanki yazmazsam iradem kırılacak diye korkuyorum)
sabah:
peynirli omlet
zeytin
çay(şekersiz)
domates
öğle:
sebze yemeği
bir avuçtan az badem ve kan üzümü
yine çay
akşam:
köfte
salata
mercimek çorbası

umarım bir hatam yoktur.
Hepinize iyi geceler.Bu arada eğer iddiayı kaybedersem eşim 6 ay boyunca ev işi yapmayacak:ama ben kazanırsam yepyeni bir giysilerin doldurduğu dolabım olacak:)Hepsini de peşin almak zorunda:))) yazılı olarak sözleşme yaptık da:)))

Canim uzum disinda hersey gayet iyi bence.
Ufff yasima uygun olmayan sirf biraz daha kilolu gostermesin diye aldigim kiyafetlerden kurtulmak benimde hayalim.
UMarim sen kazanirsin

canımcım oğlunun iyileşmesine çok sevindim
umrım sen de sıkıntılarından bir an evvel kurtulursun buradan uzaklaşma biz seni toparlarız:13:

sabah
kkk
1 poğaça

akşam
1 kase şehriye çorbası(cıss)
1 tabak soslu karatay kızartması
1 kase yoğurt
biraz fıstık

ben karatayla 85 ten 68 e dustum ama sıkı yaptım baya ilk ay cok kilo verdimde sonra iki ay yavasladi ama bence en etkili diyetlerden birisi yani herkese oneririm cokta iyi hissettiriyor. yaklasık uc ayda verdım bu kıloları bunyeden bunyeye degısıyo ama gordugum kadarıyla

Selamlar kizlar hayirli geceler herkese.
Kizlar bugün sabah belediyede randevum vardi. sabah 8.00 de kalktim yola koyuldum, yürüyerek vardim.
Benimle görüsecek iş danışmanı gelmemis otimobili bozulmus. 2 saat beklemem gerekmis, Evine gidip geri gelebilirsin dediler.
Bende yok burda beklerim dedim. 15 dk bekledim baktim Zaman gecmiyor. Yakinda 1 park var oraya gittim bende. Yaklasik 2 saat yürüdüm, toplam, 3 saat diyelim. Sonunda tesrif etti hanfendi.Isin kötüsü sabah kahvalti etmeden gitmistim. kantinde salata yedim 1 elma, bir kupa kahve. saat 12.00 de. uytg uytg uytg uytg gözümün önünde ay, yildiz hepsi ucustu.
Yine bana is vermek istiyorlar Yani pratik. Beles is.
Epey yürüdüm bugün en az 5 km.

Ögle salata, cevizli, bulgurlu, 1 kac dilim armut, kirmizi, sari dolmalik biber, lahana cok Ince kiyilmis, kaysi da vardi.
1 Elma, 1 erik. Su 1 kupa kahve.

Ara ögün 2 hurma, 1 ringa baligi kirmizi, beyaz lahana kirmizi biber, soganli salata.

Aksam 1 tabak yogurtlu fellah köftesi. cay. yalniz aksam yemegini 20.30 yedim evde yoktum.

Ablacim hayirlisi olsun. iyi de yurutmus seni.

Snowdrop Gun kurusu olucak canim.
İyigeceler herkese . Bir de 40 dak. yuruyus. byeeee

Ya kızlar pazartesi başlycktm bşlayamadm regl oldum malum çikolata krizi erteledm daha cuma günü başlayacm inşallah hem eksiklerim de var...yalnız bir kaç sorum olacak...ben öğrenciyim mesela kavrulmamış ürünler bayağı pahallı diğerlerine göre 1 çay bardağı kavrulmamış yerine yarım ç.bardağı kavrulmuş yesem olurmu?? Bide kayısı çekirdeği var belki biliyorsunuzdur fındık falan yerine bazı günler ondan yesem olur mu? O da kavrulmamış olacak..son soru:) yumurtayı yurtta yiyebilirm ama evde 2 günde 1 sadece bir tane yiyeblrm..o eksikliği nasıl tamamlarım? Yerine ne yiyeym?karatayın kitabını aldm da yanımda dğl evde kaldı:)

canim daha eskiler daha iyi bilir ama ben yumurta yerine muz yenebilir diye biliyorum.kayisi cekirdegide bir cay bardagi yenebilir bence.bende findigi cogu zaman pakette aliyorum yapicak bisey yok.her zaman taze kirilmis olmuyo yanimda.benim yanlis bildigimi duzelten olursa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…