Kavrulmus kuruyemis translasmis demek taranslasmis seyi yemek yasak en ucuzu cig findik ve fistik ondan al ye .........kayisi cekirdeginde siyanür var zamanla zehirleme yapiyor zararli.....yumurta yerine muz...kofte..soguk balik gibi proteinler yenebilir aklima gelenler bunlar .....kavrulmamış ürünler bayağı pahallı diğerlerine göre 1 çay bardağı kavrulmamış yerine yarım ç.bardağı kavrulmuş yesem olurmu?? Bide kayısı çekirdeği var belki biliyorsunuzdur fındık falan yerine bazı günler ondan yesem olur mu? O da kavrulmamış olacak..son soru:) yumurtayı yurtta yiyebilirm ama evde 2 günde 1 sadece bir tane yiyeblrm..o eksikliği nasıl tamamlarım? Yerine ne yiyeym?karatayın kitabını aldm da yanımda dğl evde kaldı:)
Kizlar becel tereyagi tadinda yagini tuketebiliyomuyuz omega vardiyo nasilki..
Bugunku menum:
Kahvaltı:saat 11.30 kkk
Aksam yemeği:18,30 kuru fasulye ayran salata
Canim cekirdek istiyordu kac gündür leptini bozmayayim diye yemiyordum yemegi yer yemez cekirdek citledim dogrumu bilmiyorum bide cekirdek kavrulmus:--(
arkadaş da yazmış olmuyormuş yapack bir şey yok alacaz daha:))canim daha eskiler daha iyi bilir ama ben yumurta yerine muz yenebilir diye biliyorum.kayisi cekirdegide bir cay bardagi yenebilir bence.bende findigi cogu zaman pakette aliyorum yapicak bisey yok.her zaman taze kirilmis olmuyo yanimda.benim yanlis bildigimi duzelten olursa sevinirim
arkadaş da yazmış olmuyormuş yapack bir şey yok alacaz daha:))
20:00 a kadar yemeğini yemiş olman gerekiyor canım.!!
:)
felluz biliyorum 20.00 de yemiş olmam gerektiğini ama ancak 6.30 da işten çıkıp 20 de evde oluyorum. yolda da yemek yiyemem.
mağlesef yemek yemem 20.30 oluyor. yapıcak bişey yok. trafik çilesi bitse keşke büyük şehirler için
çok sagol canım ilgin için..Geçmesine çok sevindim canım:) maalesef izledikleri programlar çocukları çok etkiliyor.! Benim oğlumda zamanında yüzüklerin efendisini izledikten sonra çok etkilenmişti; gece uyanıp girişte koşuyor,kendi kendine konuşuyor güya savaşıyordu..onu böyle görünce kafayı yedimm..sonra öyle filmleri yasakladık tabii...
Sende çabuk toparlan canım:) hepimiz yanındayız unutmaaa:)
teşekkür edrim canım, o kanaldan ben hep nefret eder ama izlemesini engelleyemezdim, bizim evde uydu yoktu ama internet izler yada uydu olan bir eve gittiğimizde o kanal için eziyet ederdi. nitekim eve uydu aldık, dışarıda böyle saldırmasın diye ama o da olmadı, şimdi anlatınca şiddet içerdiğini ve üşümelerin nedeninin o olduğunu psikolog da söyleyince çok şükür izlemiyor, evlatlarımızı o kanaldan (CN) koruyalım arkadaşlar mümkün olduğunca..mahzen 77 arkadasim cok gecmis olsun.ben bir sene once o kanallari acmayi biraktim.oglum onlari seyredince daha kavgaci oluyodu.ama zamanla hic izi kalmiyo ama cok emek ve ilgi istiyo.Allah yardimcin olsun.
bide corbaki sehriyeyi dusunen arkadaslari okurken bir yandan kurabiye yedigim icin cok utandim(((( ama oructan heralde bozunca sirf yemek yiyip duramiyorum.ama abartmadan yiyorum :)
teşekkür ederim ablacım sağolasın desteğin için..Gecmis olsun canim oglunun iyilesmesine sevindim....cocukla ilgili sıkıntını atlattin darisi isle ilgili sıkıntına onuda atlatacagina eminim sen guclu bir bayansin herseyin ustesinden gelirsin ...
canim iddian ne kadar sürede ne kadar vermek bilmiyorum ama kazanmaman için bir engel yok.. yazılı anlaşma da iyiymiş hani :).Bu arada eğer iddiayı kaybedersem eşim 6 ay boyunca ev işi yapmayacak:ama ben kazanırsam yepyeni bir giysilerin doldurduğu dolabım olacak:)Hepsini de peşin almak zorunda:))) yazılı olarak sözleşme yaptık da:)))
canımcım oğlunun iyileşmesine çok sevindim
umrım sen de sıkıntılarından bir an evvel kurtulursun buradan uzaklaşma biz seni toparlarız:13:
tebrik ederim canım, süpersinben karatayla 85 ten 68 e dustum ama sıkı yaptım baya ilk ay cok kilo verdimde sonra iki ay yavasladi ama bence en etkili diyetlerden birisi yani herkese oneririm cokta iyi hissettiriyor. yaklasık uc ayda verdım bu kıloları bunyeden bunyeye degısıyo ama gordugum kadarıyla
yumurta yerine muz, mantar,köfte yiyebilirsin. hoca tüm tohumlar faydalıdır diyor ama kayısı tohumu için ne der bilmiyorum, şiyanür içerdiğini duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum.. biz kayısı çekirdeği ile büyüdük diyebilirim çok da severimYa kızlar pazartesi başlycktm bşlayamadm regl oldum malum çikolata krizi erteledm dahacuma günü başlayacm inşallah hem eksiklerim de var...yalnız bir kaç sorum olacak...ben öğrenciyim mesela kavrulmamış ürünler bayağı pahallı diğerlerine göre 1 çay bardağı kavrulmamış yerine yarım ç.bardağı kavrulmuş yesem olurmu?? Bide kayısı çekirdeği var belki biliyorsunuzdur fındık falan yerine bazı günler ondan yesem olur mu? O da kavrulmamış olacak..son soru:) yumurtayı yurtta yiyebilirm ama evde 2 günde 1 sadece bir tane yiyeblrm..o eksikliği nasıl tamamlarım? Yerine ne yiyeym?karatayın kitabını aldm da yanımda dğl evde kaldı:)
ablacım kaysı çekirdeğindeki siyanürü duydum ama inanmak istemiyorum, umarım o da yanlış bir bilgidir :)Kavrulmus kuruyemis translasmis demek taranslasmis seyi yemek yasak en ucuzu cig findik ve fistik ondan al ye .........kayisi cekirdeginde siyanür var zamanla zehirleme yapiyor zararli.....yumurta yerine muz...kofte..soguk balik gibi proteinler yenebilir aklima gelenler bunlar .....
kavrulmamış olması lazım ama yemeğin üstüne yemen isabet olmuş..Bugunku menum:
Kahvaltı:saat 11.30 kkk
Aksam yemeği:18,30 kuru fasulye ayran salata
Canim cekirdek istiyordu kac gündür leptini bozmayayim diye yemiyordum yemegi yer yemez cekirdek citledim dogrumu bilmiyorum bide cekirdek kavrulmus:--(
margarin yok canım, tereyağı,zeytinyağı,içyağı kuyruk yağı.. başka yağlar sağlıksız maalesef..Kizlar becel tereyagi tadinda yagini tuketebiliyomuyuz omega vardiyo nasilki..
iyiyiz canım ben de senin gibi pek uğrayamıyorum ama keşke ben de tam gaz devam edebilsemselam çıtırlar
çok ama çok yoğunum gelemiyorum beni mazur görün
hepiniz iyisinizdir umarım
ben iyiyim diyet tam hız devam
öptüm herkesi
canııımmmm üzgünüm açtım şöyle alıntılayarak geliyordum ki oğlum yemeğe geldi ona kalktımi bu arada bugün izinliyim evdeyim, temizlik yapayım diye almıştım ama an itibariyle bişey yapamadım ama yürüyüşümü yaptım çok şükür :)mahzencim seni gördümnasılsın oğlun da iyileşmiş çok sevindim
aaaaaaa!!!!!!! enter a basana kadar kaçmışsın:26:
melekcim, 3 haftada 2.5 kilo gayet iyi, karatayda yavaş veriliyor ama aç kalmadan..merhaba kizlarr bugun canim cok sıkıldı gercekten karataya baslayali 3 hafta oldu spor yapiyorum hergun en az 45 dakika,7den sonra tek lokma koymuyorum agzima,ara ogun kesinlikle yok gunde 2 ogun besleniyorum ve agzima tek lokma ekmek koymamama ragmen 3 hafatda sadece 2,5 kilo verebildim bana bu kadar cabaya ragmen az geliyor nedenseşevkim çok kirildi gercekten aklima gelen teksey anemiyim gunde 2 kere kan ilaci kullaniyorum sebebi bumudur acaba?bilgisi olanlar yardimci olabilirse cok sevinirim
merhaba kizlarr bugun canim cok sıkıldı gercekten karataya baslayali 3 hafta oldu spor yapiyorum hergun en az 45 dakika,7den sonra tek lokma koymuyorum agzima,ara ogun kesinlikle yok gunde 2 ogun besleniyorum ve agzima tek lokma ekmek koymamama ragmen 3 hafatda sadece 2,5 kilo verebildim bana bu kadar cabaya ragmen az geliyor nedenseşevkim çok kirildi gercekten aklima gelen teksey anemiyim gunde 2 kere kan ilaci kullaniyorum sebebi bumudur acaba?bilgisi olanlar yardimci olabilirse cok sevinirim
spora başlanan ilk 2-3 haftada vücut kas yapar+su tutar, bu etki önümüzdeki haftadan itibaren azalacak, daha güzel kilo vereceksin inşallah. sen ki 2,5 kilo vermişsin bu süreçte. çoğu insan sporun bu ilk etksini bilmez, diyet ve spora aynı anda başlar kilo veremiyorum diye ikisini birden bırakır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?