Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kavrulmus kuruyemis translasmis demek taranslasmis seyi yemek yasak en ucuzu cig findik ve fistik ondan al ye .........kayisi cekirdeginde siyanür var zamanla zehirleme yapiyor zararli.....yumurta yerine muz...kofte..soguk balik gibi proteinler yenebilir aklima gelenler bunlar .....

Bugunku menum:
Kahvaltı:saat 11.30 kkk
Aksam yemeği:18,30 kuru fasulye ayran salata
Canim cekirdek istiyordu kac gündür leptini bozmayayim diye yemiyordum yemegi yer yemez cekirdek citledim dogrumu bilmiyorum bide cekirdek kavrulmus:--(

Yürüyüş 4km Bu gun 1km eksik oldu neyse yarin 5 olacak insallah bide her gun 3 lt ye yakin su iciyorum

arkadaş da yazmış olmuyormuş yapack bir şey yok alacaz daha:))

20:00 a kadar yemeğini yemiş olman gerekiyor canım.!!

:)

felluz biliyorum 20.00 de yemiş olmam gerektiğini ama ancak 6.30 da işten çıkıp 20 de evde oluyorum. yolda da yemek yiyemem.
mağlesef yemek yemem 20.30 oluyor. yapıcak bişey yok. trafik çilesi bitse keşke büyük şehirler için

selam çıtırlar
çok ama çok yoğunum gelemiyorum beni mazur görün

hepiniz iyisinizdir umarım
ben iyiyim diyet tam hız devam
öptüm herkesi

Günaydınnn kızlaaaaarrr:))))
Bugün çok yoğunum.!! kızıma misafir geliyor.! börek çörek hazırlayıp gidecem ona..o evini temizleyecek anca:) yemiyecem söööözzz.!!
Kolay gelsin canım:) anlıyorum seni .!

Sabah 1 Kücük kabak, (Bahcemden.) 1/2 sogan rendeleyip biraz tereyaginda kavurdum kirmizi biberle.
Sonra 1 yumurta kirdim. 10 zeytin, 3 dilim peynir (mozzeralla peyniri) 1 avuc findik, kabuksuz, 2 hurma.

Sevgili ark adaslar benim Kan sekeri tahlilleri icin alinan tahlili sonucunu alamadim.
Diger tahlilllerin hepsi gelmis, & kan sekeri tahlili disinda COK SÜKÜR hersey normal.
Kan sekeriyle ilgili tahlil kaybolmus galiba.
Ocak ayinda biraz yüksekti kolestorol yeni tahlillerde gayet normal dedi, Metabolizma iyi calisiyormus.
Rabbime bin SÜKÜR Canlarim.Biraz olsun rahatladim. Kan tahlili nasil kaybolur ya.
Bugün bir ara ugrayip yeniden aldiracagim. Kalp kardigrafisiyle. Hadi hayirlisi.
Cook isim var kizlar Bayram geliyor. bir yerden baslama lazim dimi.? Yardim edecek kimsemde yok...

Son düzenleme:
bugün keyifler nasıl umarım herkes iyidir
sivasıngülü tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim kanın kaybolmasına ben de şaşırdım böyle şeyler türkiyede çok olur da oralarda da olurmuymuş öğrrenmiş olduk
ben de geçen gün tahlil vermiştim herşey iyi çıktı sadece şeker sınırın biraz altında o hep öyle çıkıyor karataydan sonra normal sınırlarda bile çıksa şaşardım zaten ayrıca hdl (iyi kolesterol) sınırın biraz üstünde çıkmış bunu da yediğim yağlara borçluyum sanırım demir alt sınıra yakın onu biraz daha yükseltsem hiç fena olmaz belki kilo vermem de hızlanır

felluzcum kolay gelsin sen karataya uygun şeyler de hazırlamışsındır mutlaka

kızlar çiğ kuruyemişi kuruyemişçilere sorarsanız verirler teşhirdekiler kavrulmuş oluyor ama ellerinde çiğ de bulunuyor

mahzencim seni gördüm nasılsın oğlun da iyileşmiş çok sevindim

aaaaaaa!!!!!!! enter a basana kadar kaçmışsın:26:

Son düzenleme:
merhaba kizlarr bugun canim cok sıkıldı gercekten karataya baslayali 3 hafta oldu spor yapiyorum hergun en az 45 dakika,7den sonra tek lokma koymuyorum agzima,ara ogun kesinlikle yok gunde 2 ogun besleniyorum ve agzima tek lokma ekmek koymamama ragmen 3 hafatda sadece 2,5 kilo verebildim bana bu kadar cabaya ragmen az geliyor nedense şevkim çok kirildi gercekten aklima gelen teksey anemiyim gunde 2 kere kan ilaci kullaniyorum sebebi bumudur acaba?bilgisi olanlar yardimci olabilirse cok sevinirim

çok sagol canım ilgin için..
teşekkür edrim canım, o kanaldan ben hep nefret eder ama izlemesini engelleyemezdim, bizim evde uydu yoktu ama internet izler yada uydu olan bir eve gittiğimizde o kanal için eziyet ederdi. nitekim eve uydu aldık, dışarıda böyle saldırmasın diye ama o da olmadı, şimdi anlatınca şiddet içerdiğini ve üşümelerin nedeninin o olduğunu psikolog da söyleyince çok şükür izlemiyor, evlatlarımızı o kanaldan (CN) koruyalım arkadaşlar mümkün olduğunca..
Gecmis olsun canim oglunun iyilesmesine sevindim....cocukla ilgili sıkıntını atlattin darisi isle ilgili sıkıntına onuda atlatacagina eminim sen guclu bir bayansin herseyin ustesinden gelirsin ...
teşekkür ederim ablacım sağolasın desteğin için..
.Bu arada eğer iddiayı kaybedersem eşim 6 ay boyunca ev işi yapmayacak:ama ben kazanırsam yepyeni bir giysilerin doldurduğu dolabım olacak:)Hepsini de peşin almak zorunda:))) yazılı olarak sözleşme yaptık da:)))
canim iddian ne kadar sürede ne kadar vermek bilmiyorum ama kazanmaman için bir engel yok.. yazılı anlaşma da iyiymiş hani :)
canımcım oğlunun iyileşmesine çok sevindim
umrım sen de sıkıntılarından bir an evvel kurtulursun buradan uzaklaşma biz seni toparlarız:13:

canım çook teşekkür ederim, yoğunluktan ihmal ettim burayı
malesef ama bırakmamaya çalışıyorum çok sağol ilgin ve desteğin için.. sayenizde daha çabuk toparlanıyorum..
tebrik ederim canım, süpersin

yumurta yerine muz, mantar,köfte yiyebilirsin. hoca tüm tohumlar faydalıdır diyor ama kayısı tohumu için ne der bilmiyorum, şiyanür içerdiğini duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum.. biz kayısı çekirdeği ile büyüdük diyebilirim çok da severim

ablacım kaysı çekirdeğindeki siyanürü duydum ama inanmak istemiyorum, umarım o da yanlış bir bilgidir :)
Bugunku menum:
Kahvaltı:saat 11.30 kkk
Aksam yemeği:18,30 kuru fasulye ayran salata
Canim cekirdek istiyordu kac gündür leptini bozmayayim diye yemiyordum yemegi yer yemez cekirdek citledim dogrumu bilmiyorum bide cekirdek kavrulmus:--(
kavrulmamış olması lazım ama yemeğin üstüne yemen isabet olmuş..
ben kavrulmamış tuzsuz çekirdeği daha çok severim, çocukluğumda kendi bahçemizde yetiştirir, güneşte güzelce kuruttuktan sonra bir güzel yerdik kış boyunca, o tadı hiçbirşeye değişmem, kavrulmuş-tuzlu çekirdek yerken zorlanırım..
geçensene bizim pazarda 2 kilo kavrulmamış çekirdek aldım, başka bir pazarcı elimde koca poşeti görünce kaça aldığımı sordu, heralde çok ucuz olduğu için aldım sandı.. ben de fiyatı söyleyince şaşırdı teyze, kızım onu alcağına aynı paraya kavrulmuş alsaydın ya dedi.. ne diyeceğimi şaşırdım bir an duraksadım ve ben böyle seviyorum teyze dedim. traji-komik bir olay aslında :))
Kizlar becel tereyagi tadinda yagini tuketebiliyomuyuz omega vardiyo nasilki..
margarin yok canım, tereyağı,zeytinyağı,içyağı kuyruk yağı.. başka yağlar sağlıksız maalesef..
selam çıtırlar
çok ama çok yoğunum gelemiyorum beni mazur görün

hepiniz iyisinizdir umarım
ben iyiyim diyet tam hız devam
öptüm herkesi
iyiyiz canım ben de senin gibi pek uğrayamıyorum ama keşke ben de tam gaz devam edebilsem
mahzencim seni gördüm nasılsın oğlun da iyileşmiş çok sevindim

aaaaaaa!!!!!!! enter a basana kadar kaçmışsın:26:
canııımmmm üzgünüm açtım şöyle alıntılayarak geliyordum ki oğlum yemeğe geldi ona kalktımi bu arada bugün izinliyim evdeyim, temizlik yapayım diye almıştım ama an itibariyle bişey yapamadım ama yürüyüşümü yaptım çok şükür :)
melekcim, 3 haftada 2.5 kilo gayet iyi, karatayda yavaş veriliyor ama aç kalmadan..

merhavba arkadaşlar
dun akşam taze fasulye ve domates söğüş yedım gece çok acıktım
sabah 1 dılım kek (fındıklı unsuz ve şekersız kek) 1 muz ve 1/2 armut yedım
öğle yemeği bulgur pilavı kıymalı yumurta ve elma yedım

canim iddian ne kadar sürede ne kadar vermek bilmiyorum ama kazanmaman için bir engel yok.. yazılı anlaşma da iyiymiş hani :)

Nisan ayına kadar 20 kilo canım bence başarabilirim:))İnanıyorum.

spora başlanan ilk 2-3 haftada vücut kas yapar+su tutar, bu etki önümüzdeki haftadan itibaren azalacak, daha güzel kilo vereceksin inşallah. sen ki 2,5 kilo vermişsin bu süreçte. çoğu insan sporun bu ilk etksini bilmez, diyet ve spora aynı anda başlar kilo veremiyorum diye ikisini birden bırakır.

ayyy canimm icimi rahatlattin gercektenn cok tesekkur ederim okadar emek verince cok uzulmustum gercekten :) dedigine gore bu haftadan sonra normale donecek ins kilo vermem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…