Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah....kkk
25 dkk yürüyüş
5 tüp kan verdim 100 gram zayıflamışımdır ....:))))))))) ayda 100 gram veremeyince buna sevineyim
pazartesi -500 dü hiç bi değişiklik yapmadım leslie 3 ekledim salı +500 eeee sıfıra sıfır elde var sıfır bu ne yaaaaa
dün akşam bağırsaklarım bozuldu 2 saatte 6 kere Wc ye gittim sabah -500 çıktı sevindim artık hastalığa bile seviniyoruz =)))) gerçi yarın +500 çıkar yine sıfırlar (((((

Selam kızlar. umarım herkes iyidir. ben bu hafta nedense hiç spor yapamıyorum. kendimi çok yorgun hissediyorum. umarım kısa zamanda geçer bu durumum. yarın sabah vakit bulursam kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum insülin ve kolesterol için. bakalım neler olmuş :44:
bu arada ben öğle yemeklerini çok hafif geçmeye başladım bu hafta. acıkmıyorum da zaten öğle yemeği fazla geliyordu. bir de malum iş yerinde diyete uygun şeyler bulmak zor oluyor. dışarıdan söyleyince de kullandıkları yağa ve malzemeye güvenemiyorum. ben de son birkaç gündür öğlenleri ayran içip fıstık yiyorum. bugün de önce 1 tane yeşil elma yeyip arkasından ayran içtim. umarım pazartesi günü bu durum bana tartıda kendini gösterir

Kızlar regl olacağımdan mı ne 2 gündür kendimi firenleyemiyorum bugün yine akşam kayısı üzüm ne varsa yedim en azından daha sağlıklı diye kendimi teselli ediyorum ama yinede çok huzursuzum

karatayla yavaş verilir ona rağmen durumun iyi sevin bence ayrıca kansızlık kilo vermeyi engeller

hahhaaa
al ver yalama olcak

kahvaltı fazla geliyor bi süredirbiraz az yeyip 3 öğün yaptım
sabah
2 yumurtyla kaşarlı omlet
1 avç fıstık

öğle
2 kase ayranlı çorba

akşam
4 yk kavurma
salata
2 yk haşlamış dövme

Canım Ablacım çok seviindim tahlilerin iyi çıkmasına. Gözün aydın. Kan şekeri tahlilin kaybolması ilginç cidden umarım bulunur. Ama karataydasın ya yüksek çıkıcagınıda hiç sanmam.
Kolay gelsin

Canım senin de gözünaydın. İyi kolestrolünün yükselmesi ne güzel bir haber Karatay uygulayan biri olarak. Demir bende genelde sınırın altında çıkıyor malesef sanırım genetik.

Canım Karatay'ı sadece diyet olarak düşünme bence ve kendini çok zorlama. Sağlığın için seçtiğin bir yaşam biçimi olduğunu düşün ve bununla beraber zayıfla. Benim de bazen yetersiz bulduğum karamsarlığa düştüğüm oluyor ama sonra kendime şöyle bakıyorum çok şey değişti hayatımda ve zayıfladım Karatayla . Sabretmeyi de öğrendim 300-400 gr seviniyorum ben açıkçası bu kadar rahat olupta bu kiloyu vermek bana iyi geliyor.
Bence sende öncelikle Karatay'ı yaşam biçimi olarak algıla
sonrada kendini çok sıkma 2 öğündü aç kalmaydı

Canım kendi ritmini bulman ne güzel. Umarım tartıya yansır canım.

Umarım tartıda güzel değişikler yaratır yeni beslenme düzenin. Bende sürekli arayıştayım ama sanırım bana da en uyanı şimdilik enazından 3 öğün yapıp akşam ve öğleni hafif atlatmak.

Şimdi de benden haberler
Ara kanamam oldu bgun gecen ayda olmuştu. Bi dr görünmem gerekecek.Hem şöyle bir tam tahlilde yaptırmş olurum. 2 aylık bir süreden sonra vucudumun ne tepki verdiğini merak ediyorum.
Kızımın toplantısı vardı bugün. çarşı, pazar derken geç geldim. yemek saatleri biraz kaydı öğlen ve akşam arası 4 saatten kısa oldu.
bügün şöyleydi
sabah kkk yarım elma
öğlen 1 tabak keşkek 2 k kayısı 1 ceviz
akşam balık salata 1 kibrit k. t. helvası
Bİrazdan da 40 d kadar yürüyüş.

Umarim herkes iyidir.menum;
Kahvalti:kkk ama ogluma yaptigim kepekli krepten 1tane yedim dayanamadim cok güzel olmustu cocuklugumda ki bazlamalarin tadini aldim sanki:-(
Aksam yemegi:kavurma kuru fasulye atran salata
5km yürüyüş
2;5lt su

Iyi geceler canim.

Doktora gittim Kaybolan kan tahlilimi bulmuslar bilgisayrada sorun varmis. Tekrar kan almadilar,
Gecen yila göre biraz yüksekmis, Dikkat et, kilo alma dedi.
Kalbimin ritimleride iyi cikti sükür.

Ögle 1 tane ringa baligi, KARISIK Lahana salatasi, 1 tabak türlü bahcemin mahsülünden.
Su, cay,

ara ögün 1 tane elma.
1 kupa kahve.

canim ben sok oldum ya hic duymamistim. Bilgisayarin azizligine ugramislar.
Seninde tahlillerin temiz cikmasina sevindim.

Sabah:kkk

Öğlen:1peymacun

Akşam:1 içli köfte,1 küçük patlıcan dolması,yoğurt,3 kaşık et sote.

İyi geceler kızlar:) çok yoğundum ancak yazabildim...akşam da yemeğe davetliydik.! Dolma ve içli köfte dayanılmazdı..!! Ama ben azcık yedim:)

hepinize güzel bir gün diliyorum

Canım senin de gözünaydın. İyi kolestrolünün yükselmesi ne güzel bir haber Karatay uygulayan biri olarak. Demir bende genelde sınırın altında çıkıyor malesef sanırım genetik.

tşk ederim canım demir eksikliği kilo vermeye engel doktora gidecekmişsin ona da baktır umarım ara kanamaların önemsiz bişeydir

Umarım tartıda güzel değişikler yaratır yeni beslenme düzenin. Bende sürekli arayıştayım ama sanırım bana da en uyanı şimdilik enazından 3 öğün yapıp akşam ve öğleni hafif atlatmak.

kahvaltı çok geliyordu 2 öğün yapıcam diye hepsini yiyordum midemi çöplük gibi hissetmeye başladım son zamanlarda 8 saat kadar aç kalınca da akşam dan çok yiyordum aslında pek acıkmıyordum ama midem genişlemiş herhalde bir iki lokmadan sonra yedikçe yiyesim geliyordu araları 5 saat tutacağım kahvaltıda yiyemediklerimi diğer öğünlere dağıtacağım

evet canım bende böyle düşünüyorum,ama az önce tartıldım,baktımki + çıktı moralim bozuldu dedim heralde haftaya veririm ama çok üzüldüm, dünkü menüm:08:30 kkk. öğle 14:30 yoğurtlu ıspanak koca bir tabak.akşam 18çorba ıspanak,kıymalı yumurta .21:00 (oğlum un canı mantı istemişti ona yaptım evde pişirdim dayanamadım 1 tabak yedim cıssss biliyorum ama dayanamadım ,acaba o hemen etkilemişmidir bu kadar hemen hemen hiç kg veremedim başlayalı evde spor yapıyorum oynayıp zıplıyorum ama kemiklerim agrıyor yani kas mı yapıyor acaba vucut:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…