merhaba kizlarr bugun canim cok sıkıldı gercekten karataya baslayali 3 hafta oldu spor yapiyorum hergun en az 45 dakika,7den sonra tek lokma koymuyorum agzima,ara ogun kesinlikle yok gunde 2 ogun besleniyorum ve agzima tek lokma ekmek koymamama ragmen 3 hafatda sadece 2,5 kilo verebildim bana bu kadar cabaya ragmen az geliyor nedenseşevkim çok kirildi gercekten aklima gelen teksey anemiyim gunde 2 kere kan ilaci kullaniyorum sebebi bumudur acaba?bilgisi olanlar yardimci olabilirse cok sevinirim
sabah....kkk
25 dkk yürüyüş
5 tüp kan verdim 100 gram zayıflamışımdır ....:))))))))) ayda 100 gram veremeyince buna sevineyim
pazartesi -500 dü hiç bi değişiklik yapmadım leslie 3 ekledim salı +500 eeee sıfıra sıfır elde var sıfır bu ne yaaaaa
dün akşam bağırsaklarım bozuldu 2 saatte 6 kere Wc ye gittim sabah -500 çıktı sevindim artık hastalığa bile seviniyoruz =)))) gerçi yarın +500 çıkar yine sıfırlar(((((
Sabah 1 Kücük kabak, (Bahcemden.) 1/2 sogan rendeleyip biraz tereyaginda kavurdum kirmizi biberle.
Sonra 1 yumurta kirdim. 10 zeytin, 3 dilim peynir (mozzeralla peyniri) 1 avuc findik, kabuksuz, 2 hurma.
Sevgili ark adaslar benim Kan sekeri tahlilleri icin alinan tahlili sonucunu alamadim.
Diger tahlilllerin hepsi gelmis, & kan sekeri tahlili disinda COK SÜKÜR hersey normal.
Kan sekeriyle ilgili tahlil kaybolmus galiba.
Ocak ayinda biraz yüksekti kolestorol yeni tahlillerde gayet normal dedi, Metabolizma iyi calisiyormus.
Rabbime bin SÜKÜR Canlarim.Biraz olsun rahatladim. Kan tahlili nasil kaybolur ya.
Bugün bir ara ugrayip yeniden aldiracagim. Kalp kardigrafisiyle. Hadi hayirlisi.
Cook isim var kizlar Bayram geliyor. bir yerden baslama lazim dimi.? Yardim edecek kimsemde yok...
bugün keyifler nasıl umarım herkes iyidir
sivasıngülü tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim kanın kaybolmasına ben de şaşırdım böyle şeyler türkiyede çok olur da oralarda da olurmuymuş öğrrenmiş olduk
ben de geçen gün tahlil vermiştim herşey iyi çıktı sadece şeker sınırın biraz altında o hep öyle çıkıyor karataydan sonra normal sınırlarda bile çıksa şaşardım zatenayrıca hdl (iyi kolesterol) sınırın biraz üstünde çıkmış bunu da yediğim yağlara borçluyum sanırım demir alt sınıra yakın onu biraz daha yükseltsem hiç fena olmaz belki kilo vermem de hızlanır
felluzcum kolay gelsin sen karataya uygun şeyler de hazırlamışsındır mutlaka
kızlar çiğ kuruyemişi kuruyemişçilere sorarsanız verirler teşhirdekiler kavrulmuş oluyor ama ellerinde çiğ de bulunuyor
selam çıtırlar
çok ama çok yoğunum gelemiyorum beni mazur görün
hepiniz iyisinizdir umarım
ben iyiyim diyet tam hız devam
öptüm herkesi
merhaba kizlarr bugun canim cok sıkıldı gercekten karataya baslayali 3 hafta oldu spor yapiyorum hergun en az 45 dakika,7den sonra tek lokma koymuyorum agzima,ara ogun kesinlikle yok gunde 2 ogun besleniyorum ve agzima tek lokma ekmek koymamama ragmen 3 hafatda sadece 2,5 kilo verebildim bana bu kadar cabaya ragmen az geliyor nedenseşevkim çok kirildi gercekten aklima gelen teksey anemiyim gunde 2 kere kan ilaci kullaniyorum sebebi bumudur acaba?bilgisi olanlar yardimci olabilirse cok sevinirim
Selam kızlar. umarım herkes iyidir. ben bu hafta nedense hiç spor yapamıyorum. kendimi çok yorgun hissediyorum. umarım kısa zamanda geçer bu durumum. yarın sabah vakit bulursam kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum insülin ve kolesterol için. bakalım neler olmuş :44:
bu arada ben öğle yemeklerini çok hafif geçmeye başladım bu hafta. acıkmıyorum da zaten öğle yemeği fazla geliyordu. bir de malum iş yerinde diyete uygun şeyler bulmak zor oluyor. dışarıdan söyleyince de kullandıkları yağa ve malzemeye güvenemiyorum. ben de son birkaç gündür öğlenleri ayran içip fıstık yiyorum. bugün de önce 1 tane yeşil elma yeyip arkasından ayran içtim. umarım pazartesi günü bu durum bana tartıda kendini gösterir
kahvaltı fazla geliyor bi süredirbiraz az yeyip 3 öğün yaptım
sabah
2 yumurtyla kaşarlı omlet
1 avç fıstık
öğle
2 kase ayranlı çorba
akşam
4 yk kavurma
salata
2 yk haşlamış dövme
Sabah 10:00 kkk saat 7 de yoğurt çorba patlıcan ve bulgur.. Kızlar 3 gündür tartışmıyorum bakalım ne olacak.. Görüşmek üzere..
Canım Ablacım çok seviindim tahlilerin iyi çıkmasına. Gözün aydın. Kan şekeri tahlilin kaybolması ilginç cidden umarım bulunur. Ama karataydasın ya yüksek çıkıcagınıda hiç sanmam.
Kolay gelsin
bugün keyifler nasıl umarım herkes iyidir
sivasıngülü tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim kanın kaybolmasına ben de şaşırdım böyle şeyler türkiyede çok olur da oralarda da olurmuymuş öğrrenmiş olduk
ben de geçen gün tahlil vermiştim herşey iyi çıktı sadece şeker sınırın biraz altında o hep öyle çıkıyor karataydan sonra normal sınırlarda bile çıksa şaşardım zatenayrıca hdl (iyi kolesterol) sınırın biraz üstünde çıkmış bunu da yediğim yağlara borçluyum sanırım demir alt sınıra yakın onu biraz daha yükseltsem hiç fena olmaz belki kilo vermem de hızlanır
felluzcum kolay gelsin sen karataya uygun şeyler de hazırlamışsındır mutlaka
kızlar çiğ kuruyemişi kuruyemişçilere sorarsanız verirler teşhirdekiler kavrulmuş oluyor ama ellerinde çiğ de bulunuyor
Canım senin de gözünaydın. İyi kolestrolünün yükselmesi ne güzel bir haber Karatay uygulayan biri olarak. Demir bende genelde sınırın altında çıkıyor malesef sanırım genetik.
Umarım tartıda güzel değişikler yaratır yeni beslenme düzenin. Bende sürekli arayıştayım ama sanırım bana da en uyanı şimdilik enazından 3 öğün yapıp akşam ve öğleni hafif atlatmak.
spora başlanan ilk 2-3 haftada vücut kas yapar+su tutar, bu etki önümüzdeki haftadan itibaren azalacak, daha güzel kilo vereceksin inşallah. sen ki 2,5 kilo vermişsin bu süreçte. çoğu insan sporun bu ilk etksini bilmez, diyet ve spora aynı anda başlar kilo veremiyorum diye ikisini birden bırakır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?