Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın Leptin dostları
Yaşasın leptin kardeşliği

Oooh neler varmış öyle. Valla bravo büyük badire atlatmışsın.

ekim başında karatay diyetine başladım ilk günlerde tartı 95 civarı gösteriyordu
bugün uzun bir aradan sonra tartıda 91'i gördüm çok mutluyummm

arada kaçamaklar olsa da leptine dikkat ederek bunu aşmaya çalışıyorum

kahvaltıyı 7 de öğle yemeğini 1 de akşam yemeğini de 7 de yiyorum
kaçamaklara rağmen 3 kg gitti

Günaydın kızlar dünkü menümü yazayım

sabah 7.30 kkk

öğlen 14.00 1 tane yeşil elma, 1 bardak ayran

akşam 20.00 ciğer sote, yoğurt

Tebrikler canım. Kaçamaklara rağmen durumu iyi yönetmişsin.

cok haklisin canim benim abartmam sanirim 67.2 ile baslamistim karataya bu sabah itibariyle 64.6yim cok sukurki kansizligima ragmen kilo verebiliyorum :)
hic ac kalmiyorum karatayla sukretmem gerekirken niye az diye isyan ediyorum benim hatamdi gercekten sen kac kilosun canim sende yenisin sanirim benim gibi sitede :)

tebrik ederim canimm ins kisa zamanda 8li rakamlarida goreceksinn :)

kahvaltimi yaptim saat 9.30 gibi aksam yemegimde 7yi bulur kesin kaynanamdayiz cunku aksam lahana sarmasi yapmiss :) umarim bulgurludur dicem ama bulgurlu yapmaz o kesin pirinclidir oldukca az yerim bendee :)

kahvaltim

1 zeytinyagli peynirli omlet
1 domates
1 cay bardagi cig findik
3 parca beyaz peynir
9 adet siyah zeytin
1 bardak yesilcay
maydanoz

selam kızlar
hayırlı cumalar

geçmişi okuyamadım tatilde artık.
bi merhaba diyim dedim herkese.
diyet devam sabah kkk yaptım. yalnız ben de lawyer gibi bu hafta sporu aksattım. bunda çok yoğun oluşum ve yürüyüş yaptığım yerin yakınına kurulmuş olan kurban pazarı var. baya bi kokuyor yürüyesim gelmiyor.
9 günlük tatilde toparlarım inşallah kendimi..

sabah kkk yaptım, öğlen ne yerim şimdi bilmiyorum. akşam evde tavuk sote var. salata, yoğurt vs yerim artıkın akşam.
öptüm.
bol leptinli günler.

Selammm kızlaarrr:))
Bayram temizliği yapıyoruz..her yıl büyük kurban keseriz ve çooook misafirimiz olur,işlerimi ancak yetiştiririm.!! temizliğe gelen kadın hile yapıyor hiç güzel silmiyor onunla beraber yapıyoruz,yine bel fıtığım azacak

sabah 1 yumurta
2 üçgen peynir
1 avuç badem
1 salatalık domates
zeytin kalmamış
Canım üçgen peynir yememen gerekiyor.!! Peynirin doğal olmalıııııııı.!!

Benim hiç vaktim yok hemen gideyim.!! kadına yemek te hazırleyecemmm daha

Ben bozmuyoruuuum.!! inşalllah bayrama az da olsa vermiş olurum.! Öpüldünüzzzz:)

Son düzenleme:
Kızlar sabah kan vermiştim tahlil sonuçlarımı aldım az önce. veeee yağlarımı yakıyorum yuppppiiiiiii trigliserid üst sınır 150 ben de 86 çıktı. kolesterol yüksek görünüyor tahlil sonucunda ama tabi biz bundan korkmuyoruz. ve Canan Hoca'nın haklılığını bir kez daha anladım ki kolesterol yüksekliği demek damarlarda yağ birikmesi demek değilmiş işte sonuç ortada kolesterol yüksek ama trigliserid normal sınırlarda. inşallah daha da düşecek. insülin sonucum bayramdan sonra çıkacakmış onu da paylaşıcam sizlerle daha sonra.

gozunaydin canim cok sevindim boyle tahlil sonuclarini arkadaslar paylastikca kolestrol kotudur cumlesinin ustunede bir cizik cekiyoruz her defasinda :)

öğlen garnitürsüz tavuk ızgara ve 5 çiğ köfte (lavaşsız) yedim
ve 1 saat yürüyüş yaptım
kendimi kuş kadar hafif hissediyorum 91 kg olmama rağmen

Dün akşam
bulgurlu yaprak sarması
sabah: 1 yumurtalı omlet ve 1 muz
öğlen : Pırasa mercımek çorba 1 elma
akşam ?

Canım bende yeniyim evet 2 hafta oldu sanırım. Ama karatayda 2. ayımı bitirdim. 70 ten 62,7 düştüm.

Canım gözünaydın. Çok güzel bir kanıt olmuş cidden. Hep genç hep saglıklı, yaşasın Karatay yaşam biçimimiz:)))))

[kızlar dün verdiğim tahlil sonuçlarımı aldım..4 ay önce karataya yeni başladığımda kan aldırmıştım 4 ayda bakalım ne değişmiş.. önceki sonuçlarımla karşılaştıracağım

4 ay önceki Yeni sonuçlar Olması gereken
sonuçlar
Glukoz..... 89 82 74-106 Düşmüş Güzel
kolesterol 145 191 50-200 Yükselmiş
HDL 51 53 45-65 Yükselmiş
LDL 78 117 0-130 Yükselmiş
Trigliserid 82 103 0-200 Yükselmiş
Demir 52 58 33-193 Yükselmiş
Demir bağlama 369 373 168-585 Yükselmiş
kapasitesi
Ferritin 19 42 13-150 Yükselmiş
İNSÜLİN 7.27 5.01 2.6-24.9 DÜŞMÜŞ
SÜPER
B12 307 454 197-866 yükselmiş

Ne güzel canım bayram dediğin de böyle olur, tam tadında işte.
Annemler dün itibariyle tatile gittiler. Bu bayram biraz yalnızız. Bu sene hiç bir yere gidemediler ancak mümkün olabildi onlarda haklı hani.

Gerçi gidmemiz gereken çok yer var. Bir sürü büyük, hasta vs Geçen bayram tatildeydik gidemedik kimselere artık bu bayram çologu cocuğu alıp kapı kapı gezi ez artık.

Canım gözünaydın denilir gibi geldi bana. Sonuçta Demir,B12 ve İnsülin yükselmiş. Yükselenlerde sınır değerlerin çok altndalar. Saglı( cak)k kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…