canım insülin direncini kırmışsın seni çok tebrik ediyorum
[kızlar dün verdiğim tahlil sonuçlarımı aldım..4 ay önce karataya yeni başladığımda kan aldırmıştım 4 ayda bakalım ne değişmiş.. önceki sonuçlarımla karşılaştıracağım karatay yapmayanlarada örnek olsun nasıl değişiyormuş sonuçlar görsünler..
tablo yaptım olmadı sıralar kayıyor ilk rakamlar 4 ay önceki, yanındaki rakamlar yeni sonuçlar onun yanındaki normal olması gereken değerler
Glukoz..... 89........... 82............... 74-106........ Düşmüş Güzel
kolesterol...........145........ 191.............. 50-200........ Yükselmiş :18: yağlı yemekten
HDL.......... 51.......... 53.............. 45-65.......... Yükselmiş:18:yağlı yemekten
LDL............. 78.......... 117.............. 0-130.......... Yükselmiş:18:yağlı yemekten
Trigliserid...... 82.......... 103.............. 0-200.......... Yükselmiş:18:yağlı yemekten
Demir...... 52.......... 58.............. 33-193........ Yükselmiş
Demir bağlama.....369........ 373.............. 168-585...... Yükselmiş
kapasitesi
Ferritin.........19......... 42............. 13-150....... Yükselmişsüper ilaçla bile zor yükseliyordu
İNSÜLİN........ 7.27....... 5.01............. 2.6-24.9...... DÜŞMÜŞSÜPERRRRR sonunda kitaptaki gibi 5 e indirdim
B12......... 307....... 454............. 197-866....... yükselmişbuda süper iğne kullanırken bile bu kadar yükselmiyordu
BUDA demek oluyorki kızlar karatay ilaçsız, iğnesiz canımız yanmadan bütün değerlerimizi yükseltiyor ....iyiki varsın KARATAY hoca sayende yıllardır yükselmeyen değerlerim yükseldi.....D vitamini sonuçları çıkmadı bayramdan sonra yazarım...
NOT: karataya başlamadan önce demir, ferritin, B12, D vitamini sınırın altındaydı 4 ay önceki sonuçlar karataya başladıktan sonra biraz düzelmiş haliydi şimdi iyice düzelmiş
sağol canım 5 aydır insülin direncini kırmak için bir kere bile kaçamak yapmadım mükafatımıda aldım....D vitaminimide tamamlarsam 100 gram değil bundan sonra 200 gram zayıflarım dermişim
bi arkadaşım ve eşi kısa sürede inanılmaz zayıfladı fakat meyve bile yasak
[kızlar dün verdiğim tahlil sonuçlarımı aldım..4 ay önce karataya yeni başladığımda kan aldırmıştım 4 ayda bakalım ne değişmiş.. önceki sonuçlarımla karşılaştıracağım
4 ay önceki Yeni sonuçlar Olması gereken
sonuçlar
Glukoz..... 89 82 74-106 Düşmüş Güzel
kolesterol 145 191 50-200 Yükselmiş
HDL 51 53 45-65 Yükselmiş
LDL 78 117 0-130 Yükselmiş
Trigliserid 82 103 0-200 Yükselmiş
Demir 52 58 33-193 Yükselmiş
Demir bağlama 369 373 168-585 Yükselmiş
kapasitesi
Ferritin 19 42 13-150 Yükselmiş
İNSÜLİN 7.27 5.01 2.6-24.9 DÜŞMÜŞ
SÜPER
B12 307 454 197-866 yükselmiş
Tahlil sonuçlarına sevindim cnm.. Gem zayıflayıp hem sağlıklı olmak süper..[kızlar dün verdiğim tahlil sonuçlarımı aldım..4 ay önce karataya yeni başladığımda kan aldırmıştım 4 ayda bakalım ne değişmiş.. önceki sonuçlarımla karşılaştıracağım karatay yapmayanlarada örnek olsun nasıl değişiyormuş sonuçlar görsünler..
tablo yaptım olmadı sıralar kayıyor ilk rakamlar 4 ay önceki, yanındaki rakamlar yeni sonuçlar onun yanındaki normal olması gereken değerler
kolesterol...........145........ 191.............. 50-200........ Yükselmiş :18: yağlı yemekten
HDL.......... 51.......... 53.............. 45-65.......... Yükselmiş:18:yağlı yemekten
LDL............. 78.......... 117.............. 0-130.......... Yükselmiş:18:yağlı yemekten
Trigliserid...... 82.......... 103.............. 0-200.......... Yükselmiş:18:yağlı yemekten
kapasitesi
Ferritin.........19......... 42............. 13-150....... Yükselmişsüper ilaçla bile zor yükseliyordu
İNSÜLİN........ 7.27....... 5.01............. 2.6-24.9...... DÜŞMÜŞSÜPERRRRR sonunda kitaptaki gibi 5 e indirdim
B12......... 307....... 454............. 197-866....... yükselmişbuda süper iğne kullanırken bile bu kadar yükselmiyordu
BUDA demek oluyorki kızlar karatay ilaçsız, iğnesiz canımız yanmadan bütün değerlerimizi yükseltiyor ....iyiki varsın KARATAY hoca sayende yıllardır yükselmeyen değerlerim yükseldi.....D vitamini sonuçları çıkmadı bayramdan sonra yazarım...
NOT: karataya başlamadan önce demir, ferritin, B12, D vitamini sınırın altındaydı 4 ay önceki sonuçlar karataya başladıktan sonra biraz düzelmiş haliydi şimdi iyice düzelmiş
Bendi de tahlil yapturacam çok merak ettim değerlerimi..sağol canım 5 aydır insülin direncini kırmak için bir kere bile kaçamak yapmadım mükafatımıda aldım....D vitaminimide tamamlarsam 100 gram değil bundan sonra 200 gram zayıflarım dermişim
Kolay gelsin felluzcumm .. Bozmak yok süper.. Devam cnm.. Dikkat et yorma kendini..Selammm kızlaarrr:))
Bayram temizliği yapıyoruz..her yıl büyük kurban keseriz ve çooook misafirimiz olur,işlerimi ancak yetiştiririm.!! temizliğe gelen kadın hile yapıyorhiç güzel silmiyor onunla beraber yapıyoruz,yine bel fıtığım azacak
Canım üçgen peynir yememen gerekiyor.!! Peynirin doğal olmalıııııııı.!!
Benim hiç vaktim yok hemen gideyim.!! kadına yemek te hazırleyecemmm daha
Ben bozmuyoruuuum.!! inşalllah bayrama az da olsa vermiş olurum.! Öpüldünüzzzz:)
Herkes tahlil yaptırmış.. O sağlığımız bol olsun...Kızlar sabah kan vermiştim tahlil sonuçlarımı aldım az önce. veeee yağlarımı yakıyorum yuppppiiiiiii trigliserid üst sınır 150 ben de 86 çıktı. kolesterol yüksek görünüyor tahlil sonucunda ama tabi biz bundan korkmuyoruz. ve Canan Hoca'nın haklılığını bir kez daha anladım ki kolesterol yüksekliği demek damarlarda yağ birikmesi demek değilmiş işte sonuç ortada kolesterol yüksek ama trigliserid normal sınırlarda. inşallah daha da düşecek. insülin sonucum bayramdan sonra çıkacakmış onu da paylaşıcam sizlerle daha sonra.
Tebrikler.. Süpersin..Canım bende yeniyim evet 2 hafta oldu sanırım. Ama karatayda 2. ayımı bitirdim. 70 ten 62,7 düştüm.
Tebrik ederim cnmm Hoşgeldin..ekim başında karatay diyetine başladım ilk günlerde tartı 95 civarı gösteriyordu
bugün uzun bir aradan sonra tartıda 91'i gördüm çok mutluyummm
arada kaçamaklar olsa da leptine dikkat ederek bunu aşmaya çalışıyorum
kahvaltıyı 7 de öğle yemeğini 1 de akşam yemeğini de 7 de yiyorum
kaçamaklara rağmen 3 kg gitti
Kızlar.. Bu tam süpriz benim için:) daha tartılmadım.. Salıdan beri evde değilim ve kaç kiloyum bilmiyorum.. İnşallah tartılırım yarın ya da Pazartesi .. Kaçamağım yok.. Bakalım 75 i ucundan da olsa yakalayabilecekmiyim.. Sabah saat 9:30 kkk yaptım..saat 7 de et sote, yoğurt ve bulgur pilavı..bakalım tartı ne diyecek.. Tam meraklı bekleyiş oldu benim için .. Önceki haftalarda tartıldıkça motive oluyordum.. Bu sefer ne olacak bakalım.. Ucundan da olsa 75 i görmek dileğiyle.. İyi bakın kendinize..
Iyi geceler canlarim.
Bu sabah doktorumu aradim, laborant beni kokrkuttu dedim.
Oda korkma kan sekerin normal dedi.Kg almaman gerek zayfilama yolunda iyi yoldasin.
Gecen yil kolestrol biraz yüksekti, o düsmüs dedi. hersey normak. kalb ritm lerin normal dedi.
Sen azimlisin istedigin sürece basaramiyacagin birsey yok dedi.
Sabah 2 yumurta 8 zeytin, 3 kasik ev yapimi peynir 1 domates. cay, su.
Sabah yemeginden sonra oturma odami temizledim. Perdeleri yikadim, camlari sildim, toz aldim koltuklarin altioni silidim.
Ögle 2 ispanakli börek, cay,
Aksam 1 kase sütlü bulgur corbasi, su 2 fincan TÛRK kahvesi.
Canim benim ins diyorum senin Adina. RABBIM hayirlisiyla deilegimizi, & dilegini versin.
10,000 olunca topik kapanacak hepimiz farkli yerlere savrulacagiz hakkinizi helal edin canim bi daha nerde karsilasacagiz kim bilir ,,,,,:) nazar degmesin canim topik ve karatay devam azmini kutlarim hem azim hem vucudun calismasi ne guzel xc9 la ben yanalim halimize :'(Topik 10000 e ulaşıncaa bişey olmayacak dimi.. Maşallahımız var da.. Korktum bi an ya toparlanamazsak diye..
biliyor musun bazen yalnızlığı da özlüyorummm.!Ne güzel canım bayram dediğin de böyle olur, tam tadında işte.
Annemler dün itibariyle tatile gittiler. Bu bayram biraz yalnızız. Bu sene hiç bir yere gidemediler ancak mümkün olabildi onlarda haklı hani.
Gerçi gidmemiz gereken çok yer var. Bir sürü büyük, hasta vs Geçen bayram tatildeydik gidemedik kimselere artık bu bayram çologu cocuğu alıp kapı kapı gezi ez artık.
Gözünaydıın canım:) artık gönül rahatlığıyle devam edecem karatayaaa..:)[kızlar dün verdiğim tahlil sonuçlarımı aldım..4 ay önce karataya yeni başladığımda kan aldırmıştım 4 ayda bakalım ne değişmiş.. önceki sonuçlarımla karşılaştıracağım karatay yapmayanlarada örnek olsun nasıl değişiyormuş sonuçlar görsünler..
kapasitesi
Neyse..!! sonu kıza yaramışşş:)) bende bu hafta park yüzünden bir olay yaşadımmm.!! Çarşıda işim vardı bayram öncesi kalabalıktır, park yeri bulamam diyerek kızımın azarlamalarına rağmen dolmuşla gittim..dönüşte de zar zor dolmuş bulmuşken o da ayakta ki yolcuları trafik kontrolü var diyerek 1. Durakta indirdi.eşyalarımla ortada kaldım..ne eşim ne kızımın telefonuna ulaşamadım 2. Dolmuşla ayakta belim tutularak eve ulaşabildim..kızım da bir güzel kızdı bana:)Sabah sabah ne iskence cektim yaaa kucuk kizim 7 de istanbula babasinin yanina gidecekti ciktik heryer bos terminale giriste anacadde tikali terminal acik ama ilerleyemiyorum bi yandan firmayi ariyorum (burda terminalde otobus 5 dkkdan fazla bekletilmez) otobus cikista beklesin oradan bindireyim diye tel acilmiyor trafik acilmiyor gec kaldik girdim park yeri yok kizi yakin bir yerde indirdim sen cik firmayla konusa dur park bulunca gelirim kiz konusmus otobusu yakalayamazsiniz 7,30 a bindirelim diye ek otobus koymuslar neyse park yeri buldum bu arada belim tutulmus iki buklum yuruyorum 2 kat merdiveni zor ciktim aklima park yerinin 25 dkk dan sonra ucretli oldugu geldi kiz para almak icin cuzdanimi cikarmisgeri koymamis mi :'( sure gecmeden cikmam lazim geri dondum son 2 dkkyla kurtardim kiz icerde kaldi ya binemezse aklim onda guvenlikciye derdimi anlattim kenara cek hemen git gel dedi indim 2 buklum kosturmaya calisiyorum polis gecse bide ceza yiyecegim,,,kizi buldum otobuse bindirdim ...ehliyette cuzdanda evde polis olmayan yerlerden geldim ama canimda cikti ...ek otobuste 6 kisi var bombos istedigin yere otur dediler kiz yayila yayila gidecek 2 kisilik yere otur ayaklarinda uzat dedimiskenceden kiz sansli cikti
felluz..Çarşıda işim vardıdönüşte de zar zor dolmuş bulmuşken o da ayakta ki yolcuları trafik kontrolü var diyerek 1. Durakta indirdi.eşyalarımla ortada kızımda güzel kızdı bana:)[/QUOTE .!.:Canim bazen yanlis kararlar verebiliyoruzz...daha kolay olur diye dusundugumuz seyler basimiza buyuk isler acabiliyorlar...ben sabah 6,30 da metro ya binmeyelim belimde agriyor oraya kadar yurumeyelim dedim bin kerede pisman oldum 3 duraklik yer 10 dkk da gidecektik yuruduk gittik 25 dkk ...arabayla evden ciktim bi suru sikinti yasadim geldim 1,5 saatim gitti
Hosgeldin canim tahlil yaptiranlarin kan degerleri normalmi cikti demissin onceki sayfada benim butun degerlerim var oncesi ve sonrasi onlara dikkatli bakarsan sorunun cevabini alacaksin..ben onlari karatay yapanlara ve yapacaklara ornek olsun diye yayinladim ....ilacsiz degerlerin nasil duzeldigini gorup saglikli beslenmeye baslasinlar karatayla kafalarina takilan sorulara cevap alsinlar bir kisiye dogru yolu gostermek en az 2~3 kisiyide (esi..cocuklari..arkadaslari gibi ona yakin cevresini kastetim) sagliksiz beslenmeden kurtarmak demekarkadaşlar size karatayla ilgili merak ettiklerimi sormak istiyorum bende yen başladım kolestrolüm çıkmasından korkuyorum kan tahlili yaptıranlar kan değerleri normalmi çıktı merak ettim. Ayrıca bazı diyetisyenler ekmeksiz diyetin tehlikeli olduğunu vücuttaki kas kitlesini azalttığını söylüyorlar bu konuda bilgisi olan varsa bana yazabilirmi teşekkurler
Ekmekle ilgili konularda ben ne desem bos olur kitaplarini alip okuman lazim o zaman o soylenenlerin ne kadar sacma oldugunu anlarsin..biz kastan degil yagdan veriyoruz karataya devam ettikcede verilen yaglar geri alinmiyor hala verilmeye devam ediyor ...canan hoca 75 yasinda yillardir ekmek yemiyor datcada cekilmis resimleri var sortlu bacaklari o kadar muntazamki ne sarkma ne varis yok kasli kasli ekmek kas eritseydi canan hoca su an ayakta duramaz kassizliktan yatalak olurdu..
Iyi geceler canlarim.
Bu sabah doktorumu aradim, laborant beni kokrkuttu dedim.
Oda korkma kan sekerin normal dedi.Kg almaman gerek zayfilama yolunda iyi yoldasin.
Gecen yil kolestrol biraz yüksekti, o düsmüs dedi. hersey normak. kalb ritm lerin normal dedi.
Sen azimlisin istedigin sürece basaramiyacagin birsey yok dedi.
Sabah 2 yumurta 8 zeytin, 3 kasik ev yapimi peynir 1 domates. cay, su.
Sabah yemeginden sonra oturma odami temizledim. Perdeleri yikadim, camlari sildim, toz aldim koltuklarin altioni silidim.
Ögle 2 ispanakli börek, cay,
Aksam 1 kase sütlü bulgur corbasi, su 2 fincan TÛRK kahvesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?