Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

[kızlar dün verdiğim tahlil sonuçlarımı aldım..4 ay önce karataya yeni başladığımda kan aldırmıştım 4 ayda bakalım ne değişmiş.. önceki sonuçlarımla karşılaştıracağım karatay yapmayanlarada örnek olsun nasıl değişiyormuş sonuçlar görsünler..
tablo yaptım olmadı sıralar kayıyor ilk rakamlar 4 ay önceki, yanındaki rakamlar yeni sonuçlar onun yanındaki normal olması gereken değerler

Glukoz..... 89........... 82............... 74-106........ Düşmüş Güzel
kolesterol...........145........ 191.............. 50-200........ Yükselmiş :18: yağlı yemekten
HDL.......... 51.......... 53.............. 45-65.......... Yükselmiş:18:yağlı yemekten
LDL............. 78.......... 117.............. 0-130.......... Yükselmiş:18:yağlı yemekten
Trigliserid...... 82.......... 103.............. 0-200.......... Yükselmiş:18:yağlı yemekten
Demir...... 52.......... 58.............. 33-193........ Yükselmiş
Demir bağlama.....369........ 373.............. 168-585...... Yükselmiş
kapasitesi

Ferritin.........19......... 42............. 13-150....... Yükselmiş süper ilaçla bile zor yükseliyordu
İNSÜLİN........ 7.27....... 5.01............. 2.6-24.9...... DÜŞMÜŞ SÜPERRRRR sonunda kitaptaki gibi 5 e indirdim
B12......... 307....... 454............. 197-866....... yükselmişbuda süper iğne kullanırken bile bu kadar yükselmiyordu

BUDA demek oluyorki kızlar karatay ilaçsız, iğnesiz canımız yanmadan bütün değerlerimizi yükseltiyor ....iyiki varsın KARATAY hoca sayende yıllardır yükselmeyen değerlerim yükseldi.....D vitamini sonuçları çıkmadı bayramdan sonra yazarım...

NOT: karataya başlamadan önce demir, ferritin, B12, D vitamini sınırın altındaydı 4 ay önceki sonuçlar karataya başladıktan sonra biraz düzelmiş haliydi şimdi iyice düzelmiş

Son düzenleme:
canım insülin direncini kırmışsın seni çok tebrik ediyorum

sağol canım 5 aydır insülin direncini kırmak için bir kere bile kaçamak yapmadım mükafatımıda aldım....D vitaminimide tamamlarsam 100 gram değil bundan sonra 200 gram zayıflarım dermişim

sonuçlar harika tebrik ederim. özellikle insüline bayıldım benim de bugün kolesterol (total olan) 351 çıktı. Canan Karatay'a da kolesterolünüz kaç dediklerinde 350 demişti yanlış hatırlamıyorsam. şimdi ben bu değerleri doktora göstersem hemen kolesterol ilacı verir değil mi? oNdan sonra gelsin alzheimer, gelsin unutkanlık. Hıhhh hiiiiiç işim olmaz ben kendimi çok iyi ve sağlıklı hissediyorum

sağol canım 5 aydır insülin direncini kırmak için bir kere bile kaçamak yapmadım mükafatımıda aldım....D vitaminimide tamamlarsam 100 gram değil bundan sonra 200 gram zayıflarım dermişim

hahaaa
sen günah keçini buldun benimki ne acaba bi elime geçirsem çok fena yapıcam

bi arkadaşım ve eşi kısa sürede inanılmaz zayıfladı fakat meyve bile yasak

meyve yasak değil ki...gi si düşük meyveleri sabah ya da en geç öğle saatlerinde tüketiyoruz...bunun da bir mantığı var,meyve demek şeker demek,direk karaciğerde depolanıyor...ben ki meyve canavarıydım,günde 5 porsiyon yerdim,kilolarca ...önde kocaman göbek vardı...faydasından çok zararı var...

Kızlar.. Bu tam süpriz benim için:) daha tartılmadım.. Salıdan beri evde değilim ve kaç kiloyum bilmiyorum.. İnşallah tartılırım yarın ya da Pazartesi .. Kaçamağım yok.. Bakalım 75 i ucundan da olsa yakalayabilecekmiyim.. Sabah saat 9:30 kkk yaptım..saat 7 de et sote, yoğurt ve bulgur pilavı..bakalım tartı ne diyecek.. Tam meraklı bekleyiş oldu benim için .. Önceki haftalarda tartıldıkça motive oluyordum.. Bu sefer ne olacak bakalım.. Ucundan da olsa 75 i görmek dileğiyle.. İyi bakın kendinize..

Tahlil sonuçlarına sevindim cnm.. Gem zayıflayıp hem sağlıklı olmak süper..
Bendi de tahlil yapturacam çok merak ettim değerlerimi..
Kolay gelsin felluzcumm .. Bozmak yok süper.. Devam cnm.. Dikkat et yorma kendini..
Herkes tahlil yaptırmış.. O sağlığımız bol olsun...
Canım bende yeniyim evet 2 hafta oldu sanırım. Ama karatayda 2. ayımı bitirdim. 70 ten 62,7 düştüm.
Tebrikler.. Süpersin..
Tebrik ederim cnmm Hoşgeldin..

Iyi geceler canlarim.
Bu sabah doktorumu aradim, laborant beni kokrkuttu dedim.
Oda korkma kan sekerin normal dedi.Kg almaman gerek zayfilama yolunda iyi yoldasin.
Gecen yil kolestrol biraz yüksekti, o düsmüs dedi. hersey normak. kalb ritm lerin normal dedi.
Sen azimlisin istedigin sürece basaramiyacagin birsey yok dedi.

Sabah 2 yumurta 8 zeytin, 3 kasik ev yapimi peynir 1 domates. cay, su.
Sabah yemeginden sonra oturma odami temizledim. Perdeleri yikadim, camlari sildim, toz aldim koltuklarin altioni silidim.

Ögle 2 ispanakli börek, cay,
Aksam 1 kase sütlü bulgur corbasi, su 2 fincan TÛRK kahvesi.

Canim benim ins diyorum senin Adina. RABBIM hayirlisiyla deilegimizi, & dilegini versin.

Canim benim ins diyorum senin Adina. RABBIM hayirlisiyla deilegimizi, & dilegini versin.

Aminn cnm çok sağol.. Senin de bi an evvel sağlığına kavuşman dileğiyle ....BİZ DE SANA GÜVENİYORUZ...

Topik 10000 e ulaşıncaa bişey olmayacak dimi.. Maşallahımız var da.. Korktum bi an ya toparlanamazsak diye..
10,000 olunca topik kapanacak hepimiz farkli yerlere savrulacagiz hakkinizi helal edin canim bi daha nerde karsilasacagiz kim bilir ,,,,,:) nazar degmesin canim topik ve karatay devam azmini kutlarim hem azim hem vucudun calismasi ne guzel xc9 la ben yanalim halimize :'(

Sabah sabah ne iskence cektim yaaa kucuk kizim 7 de istanbula babasinin yanina gidecekti ciktik heryer bos terminale giriste anacadde tikali terminal acik ama ilerleyemiyorum bi yandan firmayi ariyorum (burda terminalde otobus 5 dkkdan fazla bekletilmez) otobus cikista beklesin oradan bindireyim diye tel acilmiyor trafik acilmiyor gec kaldik girdim park yeri yok kizi yakin bir yerde indirdim sen cik firmayla konusa dur park bulunca gelirim kiz konusmus otobusu yakalayamazsiniz 7,30 a bindirelim diye ek otobus koymuslar neyse park yeri buldum bu arada belim tutulmus iki buklum yuruyorum 2 kat merdiveni zor ciktim aklima park yerinin 25 dkk dan sonra ucretli oldugu geldi kiz para almak icin cuzdanimi cikarmisgeri koymamis mi :'( sure gecmeden cikmam lazim geri dondum son 2 dkkyla kurtardim kiz icerde kaldi ya binemezse aklim onda guvenlikciye derdimi anlattim kenara cek hemen git gel dedi indim 2 buklum kosturmaya calisiyorum polis gecse bide ceza yiyecegim,,,kizi buldum otobuse bindirdim ...ehliyette cuzdanda evde polis olmayan yerlerden geldim ama canimda cikti ...ek otobuste 6 kisi var bombos istedigin yere otur dediler kiz yayila yayila gidecek 2 kisilik yere otur ayaklarinda uzat dedimiskenceden kiz sansli cikti

biliyor musun bazen yalnızlığı da özlüyorummm.!
Ortalık durulunca akraba ziyaretlerini de halledecez inşallah:)) kutlu olsun canımmm:)
Gözünaydıın canım:) artık gönül rahatlığıyle devam edecem karatayaaa..:)
Neyse..!! sonu kıza yaramışşş:)) bende bu hafta park yüzünden bir olay yaşadımmm.!! Çarşıda işim vardı bayram öncesi kalabalıktır, park yeri bulamam diyerek kızımın azarlamalarına rağmen dolmuşla gittim..dönüşte de zar zor dolmuş bulmuşken o da ayakta ki yolcuları trafik kontrolü var diyerek 1. Durakta indirdi.eşyalarımla ortada kaldım..ne eşim ne kızımın telefonuna ulaşamadım 2. Dolmuşla ayakta belim tutularak eve ulaşabildim..kızım da bir güzel kızdı bana:)

Son düzenleme:

Günaydin kizlar. Hepinize kolay gelsin. Bayram temizligi.
herkese Güzel bir hafta sonu dilegiyle.

Sabah. 1 Ince belli bardak findik. 8 tane zeytin, 2 tereyaginda pizsmis yumurta, 2 ksik peynir. . 2 bardak yesil cay.
Dün yatmadan da 1 bardak ictim.

arkadaşlar size karatayla ilgili merak ettiklerimi sormak istiyorum bende yen başladım kolestrolüm çıkmasından korkuyorum kan tahlili yaptıranlar kan değerleri normalmi çıktı merak ettim. Ayrıca bazı diyetisyenler ekmeksiz diyetin tehlikeli olduğunu vücuttaki kas kitlesini azalttığını söylüyorlar bu konuda bilgisi olan varsa bana yazabilirmi teşekkurler

Hedef60busondiyet teşekkürederim.

kan şekerinin normal olmasına çok sevindim. Sıhhatle kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…