Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhaba aranıza yeni katıldım.İletilerden gördüğüm kadarıyla çok güzel bir dayanışma var. Kendimi yalnız hissetmeyeceğim kesin. Dün itibariyle diyete başlamış bulunuyorum. İnternette bulunan 1 haftalık menüyü dikkate aldım. Ancak kitabımı da tabi ki sipariş geçtim. Sabırsızlıkla bekliyorum bana ulaşmasını. Bir sorum olacak yanıtlayacağınızı umuyorum. Ben iş yerimde ve hatta evde de çok sık çay tüketiyorum. Şekersiz ve açık bunda bir sakınca var mı. Sevgilerimle.
NOT : Kilo bildirimi için adımı yazdıracaktım ama sabah evde baskülü bulamadım. Haftaya İnşallah :)

Hosgeldin simdiden kolay gelsin. Cay demir eksikligi yapiyormus hoca tavsiye etmiyor onun yerine yesil caya alistirabilirsin kendini

geçmis olsun bende aynıyım 2 haftadır ve dün de aft çıkmıs boğazıma yakın ağrı 2 katladı yanı
Ben de tanelı kullanıyorum,katır kutur agzımda cıgneyerek tuketıyorum. Hosgeldınız ,Yenı gelen tum arkadaslar sız de hosgeldınız.Kolay gelsın hepımıze
canım ya geçen bir arkadaş yazmıstı keten tohumu dövmeden yenirse bağırsaklara batıyormus ve kalıyormus demisti. ilk defa duymustum ve lavobonun kenarına girmis saplanmıs tam ucundan yanı 1 adet keten tohumunu elimle alarak çıkarabıldim suyun tazyiği falan etkilemedi sonra döverek yiyorum artık.
bugunku garip menüm:)

sabah: 1 muz

ogle:1 avuc çörekotlu peynır
1 nar
30 zeytın

Aksameynırlı maydanozlu omlet
domates salatası
1 kase yogurt
zeytin bol bellli

masallah z tebrik ediyorum

sabah
1kk peynir
1dlm ekmek
marul
5 zeytin
2 kayısı
2ceviz

dün iki dlm ekmek yedim tam bugday ekmeği

ben ben ben dermişim.hatta haftanın birincisi olurumuşum..carmende duyar bayılırmış.....pehhh

gerçi ben listede yokum ya.

Hahahah niye bayılayım çoooook mutlu olurum. Olacak inşallah arkadaşım.

Canım çok teşekkür ederim sağolasın.
Tebrik ederim, harika gidiyorsun.
Loxi tebrikler, hadi liste yayınlasında görelim bayramda neler olmuş ?

Günaydın kızlar,

Kalkınca: 2 bardak oda sıcaklığında su

1.öğün: 2 yumurta 4-5 dilim sucuk, yazdan hazırlanan menemenlik ile hindistan cevizi yağında omletimsi
roka, dereotu ve maydanoz (zeytinyağlı, zerdeçallı, limonlu, keten tohumlu)
10 adet zeytin (siyah ve yeşil)
1 avuç tam yağlı beyaz peynir ve eski kaşar
1/2 çay bardağı ceviz
Şekersiz siyah çay

Giderin ardından dün arıza veren bulaşık makinası için servis şu anda burada (gelince hep arka arkaya geliyor murphy yasası gibi) makinanın sirkülasyon motoru bozulmuş
Neyseki ellerinde vardı değiştiriyorlar. Bundan sonraki arızayı artık herhalde fırın verir aman vermesin yeter ya

Hepinize sevgiler, kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyen ve alanlarında bayramdan çıktığımızı göz önünde bulundurmalarını ve önümüzdeki hafta verebilmelerini diliyorum. ben tartılmama kararı aldım.

Son düzenleme:

Merhaba,

Öncelikle hoşgeldin. Ben de çayı çok tüketiyorum hem de yemeklerle beraber ya da hemenarkasından ama bende demir yüksekliği var. Arkadaşların dediği gibi besinlerle beraber alırsan demir emilimini bozuyor. yemeklerden en az 2 saat sonra içersen (şekersiz) bence hiç sakıncası olmas.

Günaydın kızlar
Listede olmadığım için kısa bildirim yapayım
Bayramda yaptığım kaçamaklar yüzünden kilomda değişiklik yok bu haftada 61 kg yum. Ama en azından kilo almamışım haftaya inşallah kilo vermiş olucam.

öğlen için

ciğer 1 kase
yoğurt 1 kase
marul

ekmeği yine unutmusum alıstım ya karataya inanın ekmek aklıma gelmiyo sabah geliyo sadece oda yumurta olmayınca

diyetisyen 4 dilim vermis ama ben 2 yiyim bisi olmaz zaten insilün direncim yok artık öle saldırmıyorum herseye ama bayramda bu hastane vs canımı sıkıncı yedim ekemek arası ızgaraları çikolata seker de yedmi valla ama 5 gün ara vermis oluyorum diyete

canan hocaya soru sorcam ama limiti doluyo onun 3 soru alma hakkı varmıs. ben hiç ara yapmıyordum diyetisyen arada içtiğin sut ayran leptin salınımını artırır deyince ara yapmaya basladım sabh ara süt ikindin az tuzlu ayran saat 9 dada süt 1 ç bardağı içiyorum canan hocada süt ayran serbestti ya

soralımda eğer leptin artıyorsa herkes arada içsin dimi:26::26:

Evet bol kaçamaklı bir bayramdan sonra işe döndük.89 la bayrama girdim ve 1 kilo almış olarak geri döndüm.Gül'ün yazdıklarından çok etkilendim hani diyor ya bildirim yapın beyninizde olumlamaya neden olur diye.İzin verirseniz bende bildirim yapmak istiyorum.Sizde değerlendiriseniz çok sevinirim.Sabah kahvaltılarında çok zorlanıyorum çünkü vaktim olmuyor,hızlı bir şekilde yemem gerekiyor.Eskiden bir simit alıp giderdim işe de şimdi yumurtaları toplayıp gitmek olmuyor.Bu sabah 2 haşlanmış yumurta,1 dilim peynir,1 domates,5-6 ceviz yedim.Bayramda uzun güzel kahvaltılardan sonra zorlandım tabii ama şunu çok net deneyimledim öyle ekmekle simitle falan kahvaltı yapmak kesinlikle çok mutsuz ediyor insanı.Bende omega 3 olarak marincap aldım 11 liraya.Günde 1 tane alıyorum ama artırmalımıyım bilemiyorum.Hepiniz çok tatlı ve samimisiniz,dilerim hepimiz başarırız..

1. Bildirim:11.11.2011

Rumuzapadiya

Geçen hafta:102.0
Bu hafta: 100.7
Fark: -1.3

Beden:48

Spor:yarım saat yuruyus
Boy: 170

günaydın hatunlar
marincap ın ağır metal testi yapılmış mı?bilen var mı?
birkaç gündür akşam 9 civarı yemek yedim,yasaklardan da yedim ve gece kabus görüyorum,o kadar sahici kabuslarki gündüz bile moralimi bozuyor,beslenmeyle ruh hali bu kadar ilişkili olabilir mi,geçen sene akşam yemeğinden sonra meyveydi,kestaneydi yerdik de yerdik,öyle bişey yoktu,nooluyor bir anlasam:44:

11.11.11 umarım uğurlu gelir.
Ben de bildirimde bulunayım:
Kilo: 103
Başlama kilosu: 110
Başlama tarihi: 20 eylül
Hedef kilo: 87
Ölçüler: 128 - 108 - 130 (gögüs - bel - basen(göbek))

Kahvaltı menüm:
10 adet tuzsuz zeytin
tuzsuz peynir
yağda 1 adet yumurta
ceviz

sağol cnm. sen nasıl başardınn maşallah hiç kaçamak yapmadın heralde.
nişanlım ha bire bişey yedirmeye çalışıyoduuu zor kurtuldum elinden valla
kaçamak olarak bır akşam sınemada patlamıs mısır yedım,ertesı gun de akşsam saat 10 da 1 dlm kunefe:)
sabahları kuruyemiş de yıyemedım bu arada

tebrikler loxii süpersinnnnnnn
sağol canımm

Loxandracım harikasın ne güzel kilo vermişsin öyle.
ben derse gideyim şimdi, görüşürüz .
teşekkürler canım.herkes kurban rehavetındeyken ortamı degerlendıreyım dedım

amaninnnnnnnnnnnnnnnnnnn boooooooooooooooooo tepriklerrr gıyzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ben bugün tatılmayı unutmuşummm,yoksa kesin sollardım seniiii:86:

kesınnnnnn

yarın tartıl da soyle bakem sonucunu,o kadar zipor da yaptım ,fayda etmıstır mutlaka

hergun tartılmamak mı ıyı geldı dıye bıle dusundum bılıyomusun,evden uzak olunca 6 gun tartılamamıstım:)

hosgeldın,sekersız cay ıcelebılır tabii ki

tesekkurler canımmm,şimdiden birinci gibi tabrikleri kabul etmeye başladım yalnız,

canım ekmegını kendın yap bari,hoca o da dogal olmalı dıyor.
bir makına alırsan daha kolay olur:26:

bir dilek tutimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....

hepimizzzz çıtır olalım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

eğer tezin doğru ise bende 1 haftadır tartılmıyorum bakalım ben kaç oldumm...
ama reglimin3. günü bugünn:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…