Merhaba aranıza yeni katıldım.İletilerden gördüğüm kadarıyla çok güzel bir dayanışma var. Kendimi yalnız hissetmeyeceğim kesin. Dün itibariyle diyete başlamış bulunuyorum. İnternette bulunan 1 haftalık menüyü dikkate aldım. Ancak kitabımı da tabi ki sipariş geçtim. Sabırsızlıkla bekliyorum bana ulaşmasını. Bir sorum olacak yanıtlayacağınızı umuyorum. Ben iş yerimde ve hatta evde de çok sık çay tüketiyorum. Şekersiz ve açık bunda bir sakınca var mı. Sevgilerimle.
NOT : Kilo bildirimi için adımı yazdıracaktım ama sabah evde baskülü bulamadım. Haftaya İnşallah :)
geçmis olsun bende aynıyım 2 haftadır ve dün de aft çıkmıs boğazıma yakın ağrı 2 katladı yanıboğazım çok acıyooo..
galiba grip oluyorum burnumdada bir sızı varrrr:26:
bir adet bayram şekeri emdimm,boğazımı yumuşatsız diye,emerken iyi ama bitince yine başladı acısı
offfffffffffff akşam olsada eve gitsemmmmmmm..
daha doğrusu saat 6 olsa da eve gitsem
canım ya geçen bir arkadaş yazmıstı keten tohumu dövmeden yenirse bağırsaklara batıyormus ve kalıyormus demisti. ilk defa duymustum ve lavobonun kenarına girmis saplanmıs tam ucundan yanı 1 adet keten tohumunu elimle alarak çıkarabıldim suyun tazyiği falan etkilemedi sonra döverek yiyorum artık.Ben de tanelı kullanıyorum,katır kutur agzımda cıgneyerek tuketıyorum. Hosgeldınız ,Yenı gelen tum arkadaslar sız de hosgeldınız.Kolay gelsın hepımıze
zeytin bol belllibugunku garip menüm:)
sabah: 1 muz
ogle:1 avuc çörekotlu peynır
1 nar
30 zeytın
Aksameynırlı maydanozlu omlet
domates salatası
1 kase yogurt
Bildirim:11/11/2011
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 88kg Bu hafta:87kg
Fark: - 1kg
Toplam fark:33kg
Beden:44
Spor: Gunde ortalama 3 saat ev ısı ve ortalama 15dakıka yuruyus.
Boy:165 cm
Yuzde: %1.1 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle.
1. Bildirim:11.11.2011 tam dıyete baslanacak günmüş:)))
Rumuz:loxandra
Başlangıç tarihi:10.07.2011
Başlangıç kg: 86.1
Geçen hafta:75.7
Bu hafta: 73.1
Fark: + veya -:-1.6
Toplam fark:13
Beden:42
Spor:yok
Boy: 167
Hedef: 57
oran:%2,11
ben ben ben dermişim.hatta haftanın birincisi olurumuşum..carmende duyar bayılırmış.....pehhh
gerçi ben listede yokum ya.
evet gördüm zaten hemde 12 bile deil 11.5 ga satılıyor nette.
neyse kızlar ben çıkıyorum herkese iyi geceler ..
tatlı rüyalar..
caremn sanada geçmiş olsun okudum yazamadım birtürlü ne berbat sıkıntı yaşamışsındır.başıma geldi biliyorum.
Tebrik ederim, harika gidiyorsun.Bildirim:11/11/2011
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 88kg Bu hafta:87kg
Fark: - 1kg
Toplam fark:33kg
Beden:44
Spor: Gunde ortalama 3 saat ev ısı ve ortalama 15dakıka yuruyus.
Boy:165 cm
Yuzde: %1.1 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle.
Loxi tebrikler, hadi liste yayınlasında görelim bayramda neler olmuş ?1. Bildirim:11.11.2011 tam dıyete baslanacak günmüş:)))
Rumuz:loxandra
Başlangıç tarihi:10.07.2011
Başlangıç kg: 86.1
Geçen hafta:75.7
Bu hafta: 73.1
Fark: + veya -:-1.6
Toplam fark:13
Beden:42
Spor:yok
Boy: 167
Hedef: 57
oran:%2,11
Merhaba aranıza yeni katıldım.İletilerden gördüğüm kadarıyla çok güzel bir dayanışma var. Kendimi yalnız hissetmeyeceğim kesin. Dün itibariyle diyete başlamış bulunuyorum. İnternette bulunan 1 haftalık menüyü dikkate aldım. Ancak kitabımı da tabi ki sipariş geçtim. Sabırsızlıkla bekliyorum bana ulaşmasını. Bir sorum olacak yanıtlayacağınızı umuyorum. Ben iş yerimde ve hatta evde de çok sık çay tüketiyorum. Şekersiz ve açık bunda bir sakınca var mı. Sevgilerimle.
NOT : Kilo bildirimi için adımı yazdıracaktım ama sabah evde baskülü bulamadım. Haftaya İnşallah :)
kaçamak olarak bır akşam sınemada patlamıs mısır yedım,ertesı gun de akşsam saat 10 da 1 dlm kunefe:)sağol cnm. sen nasıl başardınn maşallahhiç kaçamak yapmadın heralde.
nişanlım ha bire bişey yedirmeye çalışıyoduuu zor kurtuldum elinden valla
sağol canımmtebrikler loxii süpersinnnnnnn
teşekkürler canım.herkes kurban rehavetındeyken ortamı degerlendıreyım dedımLoxandracım harikasın ne güzel kilo vermişsin öyle.
ben derse gideyim şimdi, görüşürüz .
amaninnnnnnnnnnnnnnnnnnn boooooooooooooooooo tepriklerrr gıyzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben bugün tatılmayı unutmuşummm,yoksa kesin sollardım seniiii:86:
tesekkurler canımmm,şimdiden birinci gibi tabrikleri kabul etmeye başladım yalnız,Hahahah niye bayılayım çoooook mutlu olurum. Olacak inşallah arkadaşım.
Canım çok teşekkür ederim sağolasın.
Tebrik ederim, harika gidiyorsun.
Loxi tebrikler, hadi liste yayınlasında görelim bayramda neler olmuş ?
öğlen için
ciğer 1 kase
yoğurt 1 kase
marul
ekmeği yine unutmusumalıstım ya karataya inanın ekmek aklıma gelmiyo sabah geliyo sadece oda yumurta olmayınca
diyetisyen 4 dilim vermis ama ben 2 yiyim bisi olmaz zaten insilün direncim yok artık öle saldırmıyorum herseye ama bayramda bu hastane vs canımı sıkıncı yedim ekemek arası ızgaraları çikolata seker de yedmi valla ama 5 gün ara vermis oluyorum diyete
canan hocaya soru sorcam ama limiti doluyo onun 3 soru alma hakkı varmıs. ben hiç ara yapmıyordum diyetisyen arada içtiğin sut ayran leptin salınımını artırır deyince ara yapmaya basladım sabh ara süt ikindin az tuzlu ayran saat 9 dada süt 1 ç bardağı içiyorum canan hocada süt ayran serbestti ya
soralımda eğer leptin artıyorsa herkes arada içsin dimi:26::26:
bir dilek tutimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....
hepimizzzz çıtır olalım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kesınnnnnn
yarın tartıl da soyle bakem sonucunu,o kadar zipor da yaptım ,fayda etmıstır mutlaka
hergun tartılmamak mı ıyı geldı dıye bıle dusundum bılıyomusun,evden uzak olunca 6 gun tartılamamıstım:)
hayallerım gercek olduuu
bu topik binli sayfaları gorur mu dıyordum bır zamanlar
hızlı ılerledıkk:)))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?