Hay Allah sabah sabah ne sıkıntılar yaşamıssın. Enazından sonu iyi bitmiş.Sabah sabah ne iskence cektim yaaa kucuk kizim 7 de istanbula babasinin yanina gidecekti ciktik heryer bos terminale giriste anacadde tikali terminal acik ama ilerleyemiyorum bi yandan firmayi ariyorum (burda terminalde otobus 5 dkkdan fazla bekletilmez) otobus cikista beklesin oradan bindireyim diye tel acilmiyor trafik acilmiyor gec kaldik girdim park yeri yok kizi yakin bir yerde indirdim sen cik firmayla konusa dur park bulunca gelirim kiz konusmus otobusu yakalayamazsiniz 7,30 a bindirelim diye ek otobus koymuslar neyse park yeri buldum bu arada belim tutulmus iki buklum yuruyorum 2 kat merdiveni zor ciktim aklima park yerinin 25 dkk dan sonra ucretli oldugu geldi kiz para almak icin cuzdanimi cikarmisgeri koymamis mi :'( sure gecmeden cikmam lazim geri dondum son 2 dkkyla kurtardim kiz icerde kaldi ya binemezse aklim onda guvenlikciye derdimi anlattim kenara cek hemen git gel dedi indim 2 buklum kosturmaya calisiyorum polis gecse bide ceza yiyecegim,,,kizi buldum otobuse bindirdim ...ehliyette cuzdanda evde polis olmayan yerlerden geldim ama canimda cikti ...ek otobuste 6 kisi var bombos istedigin yere otur dediler kiz yayila yayila gidecek 2 kisilik yere otur ayaklarinda uzat dedimiskenceden kiz sansli cikti
Canim bazen yanlis kararlar verebiliyoruzz...daha kolay olur diye dusundugumuz seyler basimiza buyuk isler acabiliyorlar...ben sabah 6,30 da metro ya binmeyelim belimde agriyor oraya kadar yurumeyelim dedim bin kerede pisman oldum 3 duraklik yer 10 dkk da gidecektik yuruduk gittik 25 dkk ...arabayla evden ciktim bi suru sikinti yasadim geldim 1,5 saatim gitti
Hosgeldin canim tahlil yaptiranlarin kan degerleri normalmi cikti demissin onceki sayfada benim butun degerlerim var oncesi ve sonrasi onlara dikkatli bakarsan sorunun cevabini alacaksin..ben onlari karatay yapanlara ve yapacaklara ornek olsun diye yayinladim ....ilacsiz degerlerin nasil duzeldigini gorup saglikli beslenmeye baslasinlar karatayla kafalarina takilan sorulara cevap alsinlar bir kisiye dogru yolu gostermek en az 2~3 kisiyide (esi..cocuklari..arkadaslari gibi ona yakin cevresini kastetim) sagliksiz beslenmeden kurtarmak demek
Ekmekle ilgili konularda ben ne desem bos olur kitaplarini alip okuman lazim o zaman o soylenenlerin ne kadar sacma oldugunu anlarsin..biz kastan degil yagdan veriyoruz karataya devam ettikcede verilen yaglar geri alinmiyor hala verilmeye devam ediyor ...canan hoca 75 yasinda yillardir ekmek yemiyor datcada cekilmis resimleri var sortlu bacaklari o kadar muntazamki ne sarkma ne varis yok kasli kasli ekmek kas eritseydi canan hoca su an ayakta duramaz kassizliktan yatalak olurdu..
Topik 10000 e ulaşıncaa bişey olmayacak dimi.. Maşallahımız var da.. Korktum bi an ya toparlanamazsak diye..
9.00:kkk 3 gunkurusu 1 çay bardağı kuruyemiş
13.30:yeşil çay bir avuç ceviz
19.00:bir dolu tabak kuru fasulye bir tabak salata 1 çay bardağı kuruyemiş
Kızlar aksam yemeği fazla mı sizce?
. Ya çok seviyorumberil ne yaptın yav:44:kuruyemiş serbest ama sadece kahvaltıda 1 çay bardağı kadar tüketiyoruz,her öğün yersen kilo vermeyi bırak alacaksınfasulye ve salata çok değil,hatta doymazsan yoğurt ye ama k.yemiş ıııh
arkadaşlar size karatayla ilgili merak ettiklerimi sormak istiyorum bende yen başladım kolestrolüm çıkmasından korkuyorum kan tahlili yaptıranlar kan değerleri normalmi çıktı merak ettim. Ayrıca bazı diyetisyenler ekmeksiz diyetin tehlikeli olduğunu vücuttaki kas kitlesini azalttığını söylüyorlar bu konuda bilgisi olan varsa bana yazabilirmi teşekkurler
Kızlar bişey merak ediyorum karatay regl düzeninizde herhangi bir değişiklik yaptı mı acaba?
9.00:kkk 3 gunkurusu 1 çay bardağı kuruyemiş
13.30:yeşil çay bir avuç ceviz
19.00:bir dolu tabak kuru fasulye bir tabak salata 1 çay bardağı kuruyemiş
Kızlar aksam yemeği fazla mı sizce?
Nerde bu topik...? nerde bu millet..?
Çok ıssızlaştı burası..!
......!
Selam ben de kuruyemiş çok tüketiyorum demiştim ya... Dün yediğim fındıklar mahvetti beni... Mide bulantısı ishal kusma... Mutfağa girmek bile istemiyorum... Dikkat ev bence...
karnınız tok mu tok
ben ne yiyeceğim derdiniz var mı yok
sağlıklı beslendiğinize inanıyor musunuz evet
o zaman hatta kalın :102:
nasılsa zayıflarsınız üstelik uzun süre veremeyenler sonra birden açılıyor benim de umudum o
diyette umut etmek zayıflamanın yarısıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?