Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hay Allah sabah sabah ne sıkıntılar yaşamıssın. Enazından sonu iyi bitmiş.

teşekkürler cevapladığın için:)

Dünkü mönümü yazamamıştım canlar...

Sabah:kkk

Öğlen:1 şiş et, 6 kaşık bulgur pilavı,salata,1 hurma.

Akşam:5,6 kaşık et sote.

Topik 10000 e ulaşıncaa bişey olmayacak dimi.. Maşallahımız var da.. Korktum bi an ya toparlanamazsak diye..

Ben sizsiz yapamam gibi geliyor bana:) çoook alıştımmm.!!! Ne olur Allahım topiğimizi koruuuu..!

Bugün

Sabah:kkk

Öğlen:1 tabak kabak borani,4,5 kaşık kısır,marul.

Akşama et,salata yerim...dışardayız..mezelere kesinlikle dadanmayı düşünmüyorum pt ye kadar 1 kg gitmeliiiii ..!!! Topiğin yüzüne bakacak yüzüm yoookkk.!!:))

Son düzenleme:
Hayirli aksamlar kizlar.

ögle biesey yemedim 2 bardak su ictim.
slex te ekmek yaptim 4 kg bayrama.
Birde tatlimi yapsam.
Aksam. 110 gr balik. biraz karnibahar, zeytin yagiyla soteledim. yaninda, kuzu kulagi 2 bardak su

9.00:kkk 3 gunkurusu 1 çay bardağı kuruyemiş
13.30:yeşil çay bir avuç ceviz
19.00:bir dolu tabak kuru fasulye bir tabak salata 1 çay bardağı kuruyemiş

Kızlar aksam yemeği fazla mı sizce?

beril ne yaptın yav:44:kuruyemiş serbest ama sadece kahvaltıda 1 çay bardağı kadar tüketiyoruz,her öğün yersen kilo vermeyi bırak alacaksınfasulye ve salata çok değil,hatta doymazsan yoğurt ye ama k.yemiş ıııh

. Ya çok seviyorumhaklısın ama tmm yarından itibaren akşam yemiyorum cidden kilo almaya başlıycam yoksa:)

Nerde bu topik...? nerde bu millet..?
Çok ıssızlaştı burası..!

Az önce eve döndümm ve diyetimi bozmadımmm:) süzme yoğurt,beyaz peynir,et sote,salatadan az miktarda yedim:) bu hafta oldukça hareketliydim temizlik ve koşuşturmaca ile geçti.reglimin son günü ve çok şükür kendimi çok hafiflemiş hissediyorummm :) inşallah pt günü tartıya yansır.!!

iyi geceler kızlar bugünkü menümü bildiriyorum

sabah 11.00 kkk

akşamüzeri midem kazındı saat 15.30 gibi bir elma yedim

akşam 19.00 buğdaylı yoğurt çorbası, mantarlı tavuk sote, brokoli

öptüm hepinizi

merhaba aramıza hoşgeldin. eğer kolesterolden korkuyorsan bu diyeti yapamayabilirsin. kolesterol korkulacak birşey değil, buna güvenmek için youtube'dan Canan Karatay'ın çıktığı programların videolarını izlemen, ve mutlaka ama mutlaka kitaplarını okumanı tavsiye ederim. Zaten kitapları okumadan ne o diyetisyenlerin dediklerinin etkilerinden kurtulabilirsin ne de kolesterolle ilgili endişelerini giderebilirsin. Kolaylıklar dilerim

herkese iyi aksamlar.bu topige iki gun girmedimmi oku oku bitmiyo valla. benim menu yazmaya yuzum yok oyuzden sadece okuyorum.bayramdan sonra cok sıkı sarilicam İnsallah.ama simdiden birazcik kilo vermis olmama ragmen vucudumda farklilik hissediyorum.

Sabah,,,,kkk
Aksam......bugdayli yogurt corbasi ...salata...1 tane salatalik tursusu ve kirmizi sogan
spor yok 2 gundur belim agriyor

Güzel pazarlar diliyorum sizlere
Dün bildirim yapamamıştım.
sabah kkk
akşam 4-5 arası yedim yarım muz biraz fıstık sonrada 1 tabak tavuklu pırasa biraz balık
5 ten sonra yememeyi ilk kez denedim vve hiç acıkmadım. Şimdi bile tok gibiyim.

Selam ben de kuruyemiş çok tüketiyorum demiştim ya... Dün yediğim fındıklar mahvetti beni... Mide bulantısı ishal kusma... Mutfağa girmek bile istemiyorum... Dikkat ev bence...

herkese çook güzel bir gün diliyorum
yarın listeler bende bakalım neler olacak

Nerde bu topik...? nerde bu millet..?
Çok ıssızlaştı burası..!

......!

evet canımcım ben de ne zaman gelsem çok ısssız önceden aynı anda en az 4-5 kişi olur laflardık bayram geçsin de kahve saati belirleyelim aynı anda online olalım yoksa sadece menü yaz diyet konuş sonra da vınn... hiç zevkli olmuyor

Selam ben de kuruyemiş çok tüketiyorum demiştim ya... Dün yediğim fındıklar mahvetti beni... Mide bulantısı ishal kusma... Mutfağa girmek bile istemiyorum... Dikkat ev bence...

geçmiş olsun sanırım besin zehirlenmesi ama fındıktan mı acaba bozuk olsa tadından anlardın belki başka bişeyden olmuştur

karnınız tok mu tok
ben ne yiyeceğim derdiniz var mı yok
sağlıklı beslendiğinize inanıyor musunuz evet
o zaman hatta kalın :102:
nasılsa zayıflarsınız üstelik uzun süre veremeyenler sonra birden açılıyor benim de umudum o
diyette umut etmek zayıflamanın yarısıdır[/QUOTE]

çok doğru diyorsunuz katılıyorum size.diğer diyetlerde olduğu gibi etten sütten kısmıyoruz her şeyi yiyoruz herhangi bi şeyin özlemini çekmiyoruz.böyle bir diyet (aslında diyet demek bile doğru değil."sağlıklı yaşam "diyorum ben) daha önce yapmadım.mutlaka sevdiğim bir şeylerden mahrum kalıyor ve özlüyordum.kalıcı olmadı tabiki hiç biri.şu an çok iyi gidiyor yavaş da olsa.Teşekkürler Canan Karatay.eli öpülesi insan ...

Bende bir bebek sagolsun korkunç yoruyor beni. Bu aralar dişlerini tamamlıyor sanırım uyku yok yemek yok , sürekli aglıyor, mız mız. Bende depresif takılıyorum sayesinde.

Sagolsun kayınvalidem yetişti. Bayram temizliği yapıcam azbişey artık burdayken. Gene dinlenemiycem malesef, burayada çok gelemiyorum, gelsem de kimseciklerde yok gerçi pek. Bayramdan sonra bol bol görüşmek dileğiyle

çok doğru diyorsunuz katılıyorum size.diğer diyetlerde olduğu gibi etten sütten kısmıyoruz her şeyi yiyoruz herhangi bi şeyin özlemini çekmiyoruz.böyle bir diyet (aslında diyet demek bile doğru değil."sağlıklı yaşam "diyorum ben) daha önce yapmadım.mutlaka sevdiğim bir şeylerden mahrum kalıyor ve özlüyordum.kalıcı olmadı tabiki hiç biri.şu an çok iyi gidiyor yavaş da olsa.Teşekkürler Canan Karatay.eli öpülesi insan ... [/QUOTE]

Canım bende kesinlikle bu fikirdeyim. Hep söylüyorum beni diyetler mahvetti o yasaklar yokmu yemediği şeyi yediriyor insana hem de katıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…