Nerde bu topik...? nerde bu millet..?
Çok ıssızlaştı burası..!
Az önce eve döndümm ve diyetimi bozmadımmm:) süzme yoğurt,beyaz peynir,et sote,salatadan az miktarda yedim:) bu hafta oldukça hareketliydim temizlik ve koşuşturmaca ile geçti.reglimin son günü ve çok şükür kendimi çok hafiflemiş hissediyorummm :) inşallah pt günü tartıya yansır.!!
kadınlar kulübündeki diyet hikayemle başlayayım.
önce karbonhidrat diyeti yaptım. kilom 71den 69a düştü fakat hiç altına inmedi, bıraktım.
geçen şubatın 6'sında yani ara tatil dönüşü(öğretmenim bu arada) yine 71le dukan'a başladım. aslında gayet iyi gidiyordu. fakat dukan'ın bana uygun gördüğü 65 kg'ın altına inip 62yi görünce sanırım şımardım ve güçlendirmeye ha geçtim ha geçicem derken yaz tatilinin de etkisiye diyeti bıraktım.
yine...
spor yapıyordum onu da bıraktım.
ilk etapta çok hızlı gelmedi kilolar fakat birkaç haftanın içinde gözlerime inanamadım.
69 kg olmuştum.
geçen yıl diyete başlamaya karar verdiğimde dukan mı karatay mı diye çok düşünmüş, arkadaştan aldığım dukan kitabının da etkisiyle dukancı olmuştum.
sadede geleyim:)
1 haftadır çaktırmadan sizleri takip ediyor ve karatay yapıyorum.
henüz gözle görülür bir değişim yok ama ümitliyim:)
herkese başarılar dilerim...
Hikayeler hep birbirine benziyor bende gittim o yollardan dukani netten arastirdim sadece, ben özel beslenmekten diyet yemekleri yapmaktan evde herkese ayri yemek pisirmekten cok sıkıldım dukan da böyle gibi geldi bana ama karatay turk mutfagina uygun,simdi kuru fasulye pisiriyorum mesala koca bir tabak yicem ve beni tok tutacak ayrı bir yemek yapmicam karatayin bir cok artisi var bu onlardan sadece 1tanesi.....
Birde surekli kalori hesaplamak, unite hesaplamak yok atak seyir ne bileyim cok sıkıcı. ..karatayda yok bunlar ölçü;doymak....daha guzeli var mi ya
Basınız sagolsun canim...tekrar hosgeldinArkadaşlar ben de geri döndüm!! Cenazemiz vardı iki ay önce, bi daha da ne diyete uyabildim ne topice yazabildim. bu akşam itibariyle tekrar başlıyorum hemen!
Bende bir bebek sagolsun korkunç yoruyor beni. Bu aralar dişlerini tamamlıyor sanırım uyku yok yemek yok , sürekli aglıyor, mız mız. Bende depresif takılıyorum sayesinde.
Sagolsun kayınvalidem yetişti.
kadınlar kulübündeki diyet hikayemle başlayayım.
önce karbonhidrat diyeti yaptım. kilom 71den 69a düştü fakat hiç altına inmedi, bıraktım.
geçen şubatın 6'sında yani ara tatil dönüşü(öğretmenim bu arada) yine 71le dukan'a başladım. aslında gayet iyi gidiyordu. fakat dukan'ın bana uygun gördüğü 65 kg'ın altına inip 62yi görünce sanırım şımardım ve güçlendirmeye ha geçtim ha geçicem derken yaz tatilinin de etkisiye diyeti bıraktım.
yine...
spor yapıyordum onu da bıraktım.
ilk etapta çok hızlı gelmedi kilolar fakat birkaç haftanın içinde gözlerime inanamadım.
69 kg olmuştum.
geçen yıl diyete başlamaya karar verdiğimde dukan mı karatay mı diye çok düşünmüş, arkadaştan aldığım dukan kitabının da etkisiyle dukancı olmuştum.
sadede geleyim:)
1 haftadır çaktırmadan sizleri takip ediyor ve karatay yapıyorum.
henüz gözle görülür bir değişim yok ama ümitliyim:)
herkese başarılar dilerim...
Arkadaşlar ben de geri döndüm!! Cenazemiz vardı iki ay önce, bi daha da ne diyete uyabildim ne topice yazabildim. bu akşam itibariyle tekrar başlıyorum hemen!
anladm canım benimde gecikmeli oldu hala gelmedi normalde çok düzenli gelirdi birde geçen ayda baya az geldi ondan sordum bende bi doktora görüneyim olmadı.Canım benim regl dönemim genelde bir 5 gün kadargecikmeli oluyordu. İlk kez 5 gün erken oldu. Hiç bu kadar rahat geçmemişti. Ama buaralar arakanamam oluyor. Bir doktora görünmem sart.
Geçmiş olsun canım çok nasıl oldun şimdi? evet fazlasıda zarar gerçekten bugün daha az yedim bende.Selam ben de kuruyemiş çok tüketiyorum demiştim ya... Dün yediğim fındıklar mahvetti beni... Mide bulantısı ishal kusma... Mutfağa girmek bile istemiyorum... Dikkat ev bence...
Canım Hoşgeldin
Çaktırmadan dedin ya o şekilde takipçilerimiz oluyormuş. Geçen bir arkadaşım da benim mavibisiklet olduğumu bilmeden okuyormuş yazıları.
Canım kesinlikle doğru yerdesin. Koruma devresi diye bişey yok zaten yaşam biçimi kendisi. O anlamda çok ümitvar bir şey. Benim ikinci ayım bitti kimse beni diyette olduğuma inandıramaz. Bu benim yaşam şeklim. tokum, canımın ıstediğini yiyorum, sağlıklıyım ve mutluyum.
Buarada meslektaşız ama ben atanamadım 3 yıl kadar ücretli ve dershane. Sonra çoluk cocuk derken evdeyim. Oğlum biraz büyüsün gene hazırlanıcam bakalım.
Basınız sagolsun canim...tekrar hosgeldin
Allah kolaylik versin bebek zor is hepimiz gectik o yollardan....temizlikte kolay gelsin ben bayramin ilk gunu Antalya ya babama gidecegim derin temizlik yapmiyorum gelince yaparim...
allah bağışlasın yavrunu!
inşallah en kısa zamanda atanırsın. ne öğretmenisin bu arada?
sabah bir dilim ekmek olaydı iyiydi, ben de öyle hissedebilirdim:)
ekmeğe, pilava ya da makarnaya bir düşkünlüğüm yok ama kahvaltıda illaki arıyor insan.
gerçi biraz verebilirsem kendime bir iki dilim ekmek izni verebilirim. sonuçta karatay için diyet değil bu sağlıklı yaşam biçimi.
eski yediklerimle kıyaslarsam bir kaç dilimin lafı olmaz diye düşünüyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?