protein ağırlıklı diyet, şeker tüketimi sıfır karbonhidrat sıfır yani, meyve yok 3 öğün sadece protein tüketimi var...belki şuan kilo vermemize yardımcı olabilir ama ileriki yaşlarımızda umarım sadece protein ağırlıklı beslenmenin ceremesini çekmeyiz şimdilik hava hoş
KIZLAR MALESEF HEDEFE ULAŞAMADIM. ÖNCELİKLE DÜN AKŞAM O KADAR ABARTTIM Kİ SABAH TARTIDA GÖRDÜM SONUCUNU.. SABAH KKK YAPTIM . AKŞAM 2 KADEH ŞARAP, SONRA BALIK MEZELER VE TAHİNLİ HELVAMI YEDİM AMA YEDİĞŞM SAAT EPEY GEÇTİ.. ÜSTÜNE GECE GECE MEYVEMİ DE YEDİM.. HAKTIR BANA ÖANTA VALİZ NE VARSA KABULÜM.. BU SABAH DA PATATESLİ YUMURTA YEDİM .. OF İŞTE SONUÇ BU.. ŞİMDİDEN HERKESE İYİ BAYRAMLAR.. Rumuz:Hedef60busondiyet. Başlangıç tarihi:1 Temmuz. Başlangıç kilo:100. Geçen hafta: 77,9 Bu hafta: 77,6 Fark: 300 gr Toplam fark: 22,4kg Beden:40-42 Spor: yürüyüş Boy:170cm. Yas:30. Hedef : 60. Yüzde: .....
Canlar nasılsınızzzz..??? dileğim herkes musmutlu bir bayram yaşasııııın :)
75 'i görmek nasip olmadı.! Ama olsun..!!! aslında 75 olamayacağımı adım gibi biliyordum,amacım kendimi frenlemek...yeter ki eksiyi görebilmekti... Kendimi çook çooook sıkmasam veremeyeceğimi biliyorummm.!! Ortamımda bu çoook zor zaten.!!! 20 li,30 lu yaşımdaki gibi hızlı vermek gibi beklentim de yok.!! 100 gr verdiğim zaman 1000gr vermiş gibi sevindiğim de oluyor:)
Kiloyu korumak da çok çaba gerektiriyor..bunu da gördümmm...kilonuzu koruyabiliyorsanız vermiş kadar sevinin bence...:))
Spor mutlaka olmalı.!!
Seni tebrik ediyoruuum canımm..verdiğin kilo çok iyi:)) devam edelim.!! Benim hedefimm 13 kasım doğum günüme kadar 75 i ucundan da olsa görmek.!! Yılmak yokk.!! İyi bayramlar..:)KIZLAR MALESEF HEDEFE ULAŞAMADIM. ÖNCELİKLE DÜN AKŞAM O KADAR ABARTTIM Kİ SABAH TARTIDA GÖRDÜM SONUCUNU.. SABAH KKK YAPTIM . AKŞAM 2 KADEH ŞARAP, SONRA BALIK MEZELER VE TAHİNLİ HELVAMI YEDİM AMA YEDİĞŞM SAAT EPEY GEÇTİ.. ÜSTÜNE GECE GECE MEYVEMİ DE YEDİM.. HAKTIR BANA ÖANTA VALİZ NE VARSA KABULÜM.. BU SABAH DA PATATESLİ YUMURTA YEDİM .. OF İŞTE SONUÇ BU.. ŞİMDİDEN HERKESE İYİ BAYRAMLAR.. Rumuz:Hedef60busondiyet. Başlangıç tarihi:1 Temmuz. Başlangıç kilo:100. Geçen hafta: 77,9 Bu hafta: 77,6 Fark: 300 gr Toplam fark: 22,4kg Beden:40-42 Spor: yürüyüş Boy:170cm. Yas:30. Hedef : 60. Yüzde: .....
Aynen öyle canımmm:)Karatay diyeti bahsettğiniz şekilde bir diyet değil. Yani sıfır şeker sıfır karbonhidrat sıfır meyve diye bişey yok. meyvemizi de yiyoruz sağlıklı ve doğal olan karbonhidratımızı da alıyoruz. şşekeri de vücudumuzun ihtiyacı olduğu kadar besinlerden doğal yolla alıyoruz Dolayısıyla ceremesini çekeceğimiz bişey yok.
Teşekkürler canımcım:)100 gr da olsa yağdan gidiyor sonuçta. tebrikler
Karatay diyeti bahsettğiniz şekilde bir diyet değil. Yani sıfır şeker sıfır karbonhidrat sıfır meyve diye bişey yok. meyvemizi de yiyoruz sağlıklı ve doğal olan karbonhidratımızı da alıyoruz. şşekeri de vücudumuzun ihtiyacı olduğu kadar besinlerden doğal yolla alıyoruz Dolayısıyla ceremesini çekeceğimiz bişey yok.
1. sivasıngülü % 1.05:119::119::119:
gurbette olduğun için senin 1. liğini bayrakla da kutlamak istedim
2. lawyer % 0.93:119::119:
3. felluz % 0.64:119:
4. mavibisiklet % 0.63
5. bicnv % 0.59
6. hedef60 % 0.38
7. xc9 % 0.15
8. gül % 0
bildirim yapmayı unutan arkadaşlar oldu sanırım
bu hafta kilo alan olmadığı için hepimizi tebrik ediyorum umarım bayram sonrası daha güzel sonuçlar elde ederiz
meyve yasak değil ki...gi si düşük meyveleri sabah ya da en geç öğle saatlerinde tüketiyoruz...bunun da bir mantığı var,meyve demek şeker demek,direk karaciğerde depolanıyor...ben ki meyve canavarıydım,günde 5 porsiyon yerdim,kilolarca ...önde kocaman göbek vardı...faydasından çok zararı var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?