sıfır diyerek yanlış bir kelime kullanmışım doğru söylüyorsun cho alınımı var evet ama temel olarak bu diyet protein ağırlıklı bir diyettir ve protein alınımı fazla olduğu zaman bu vücuda ileriki dönemlerde zarar olarak döner...Yüksek proteinli diyetler ile vücut kilo vermeye daha iyi cevap verir. Ancak proteini yüksek diyetleri çok uzun süreli uygulamak, sağlık sorunlarına neden olabilir. Proteinli diyetler aynı zamanda yüksek kolesterol içerir ve kalp ve damar hastalıkları riskini artırır. Fazla protein almak kalsiyumun idrar yoluyla vücuttan atılmasına neden olduğu için de uzun dönemde kemikler için risk oluşturur, böbreklere zarar verir.bir diyetisyen adayı olarak duyarsız kalmak istemedim.sadece bildiklerimi paylaşmak istedim karar yine sizin tabi.
1. sivasıngülü % 1.05:119::119::119:
gurbette olduğun için senin 1. liğini bayrakla da kutlamak istedim
2. lawyer % 0.93:119::119:
3. felluz % 0.64:119:
4. mavibisiklet % 0.63
5. bicnv % 0.59
6. hedef60 % 0.38
7. xc9 % 0.15
8. gül % 0
bildirim yapmayı unutan arkadaşlar oldu sanırım
bu hafta kilo alan olmadığı için hepimizi tebrik ediyorum umarım bayram sonrası daha güzel sonuçlar elde ederiz
4. mavibisiklet % 0.63
5. bicnv % 0.59
6. hedef60 % 0.38
7. xc9 % 0.15
8. gül % 0
bu hafta kilo alan olmadığı için hepimizi tebrik ediyorum umarım bayram sonrası daha güzel sonuçlar elde ederiz
dün gece 1.30 gibi uykum kaçtı kkn ya girdim sen de online dın henüz uyumamışmıydın yoksa senin de mi uykun kaçmıştı
biraz bakındıktan sonra uyudum rüyamda seni gördüm yani sen olduğunu söyleyen biri güya grupla antakyaya gelmişiz senin evinde misafir olmuşuz konuşmalardan evsahibinin felluz diye biri olduğunu anlıyorum yanına gelip soruyorum ben xc9 diyorum o sırada gerçek adımı da söylüyorum tabi kucaklaşmalar sohbetler vs vs
bu kk öyle sardı ki gece rüyamda gündüz düşümde
4. mavibisiklet % 0.63
5. bicnv % 0.59
6. hedef60 % 0.38
7. xc9 % 0.15
8. gül % 0
protein ağırlıklı diyet, şeker tüketimi sıfır karbonhidrat sıfır yani, meyve yok 3 öğün sadece protein tüketimi var...belki şuan kilo vermemize yardımcı olabilir ama ileriki yaşlarımızda umarım sadece protein ağırlıklı beslenmenin ceremesini çekmeyiz şimdilik hava hoş
Ellerine saglik canim herkesi tebrik ediyorum
Canımcım çooook güldümmmmbende geçen buna benzer bir rüya gördümmm sanırım biz bir ara tanışı..
Canımcım çooook güldümmmmbende geçen buna benzer bir rüya gördümmm sanırım biz bir ara tanışıcaz.. 6. Hissim çok güçlü benim.:)evet evet tanışalııımmm inşallah:)
Dün çok yorucu bir gün geçirdim,adaklarım vardı onları yaptım...aileme yemek kurdum,25 kişi kadar,oğlum,yeğenlerim bayrama istanbul ve Ankaradan geldiler.. Özlem giderdik..Tam curcunaaa idi...herkes gittikten sonra temizlik yaptım.ancak 2 de yattım..
Ellerine saglik canim herkesi tebrik ediyorum
Ben 5 aydir buradayim sizlerle realdeki arkadaslarimdan daha cok yazisiyorum .... biz buradan 3 kisi saglikli yasiyoruz sayfasinda birbirimi tanidik ve face ekledik arkadas olduk....taniyarak sohbet etmek daha guzel....
4. mavibisiklet % 0.63
5. bicnv % 0.59
6. hedef60 % 0.38
7. xc9 % 0.15
8. gül % 0
evet canim ilk heedefe az kaldi ama benim gibi gram gram zayiflayana cokhedefe az kalmış
Canim mesajini gormedim ..ne zaman attin...burayami attin face mi attin..bu arada ben sana mesaj atmıştım cevap yazmadın
Uzakta olmana ragmen geleneklerimizi surduruyorsun helal olsun sana canim herseyi hazirlamissin...ben.yarin antalya ya gidecegim hic bisey yapmadim temizlikte dahil gelince yapacagim kizlarda istanbula babalarinin yanina gittiler bende yarin babamin yanina gidecegim annem 21 sene once öldu o zamandan beri ilk defa 5 kardes bir bayramda biraraya gelecegiz allah nasip ederse....bayramda hem sevinci hem huzunu bir arada yasamissin canim gecmisinde kotu anilarin cok olmus insallah bundan sonra olmaz..Babaannem, bana nalin verecegini söylemisti evin icinde giymek icin. ôyle heveslenmistim ki.
Nasil birseydi nalin? ben sabirsizlikla sorup duruyordum. O
[/B][/COLOR]
Cnm ben de merak ediyorum .. Ben de görüşmek isterim..Ellerine saglik canim herkesi tebrik ediyorum
Ben 5 aydir buradayim sizlerle realdeki arkadaslarimdan daha cok yazisiyorum .... biz buradan 3 kisi saglikli yasiyoruz sayfasinda birbirimi tanidik ve face ekledik arkadas olduk....taniyarak sohbet etmek daha guzel....
Canım öncelikle tebrik ederim maşallah sana.. Hep böyle devam et.. Bayram hazırlıklarına da bayıldım.. Ellerine sağlık..Cok tsk ediyorum canim liste icin eline saglik.. Enemm ben birinci olmusum.
xc9 Cok tsk ediyorum bayrak icin canim. Ben o bayraga ÖLÜRÜM.
Bütün arkadaslari tebrik ediyorum. Hepimiz basariliyiz.
Yarin Bayram & ben korkuyorum tatli yerim dayanamam.
Simdiden hepiniizn bayrami Mübarek olsun.
Islerim hala boimedi. bir düdüklü yaprak sardim. asure yaptim.
Ilginc bir Bayram anim aklima geld, 7-8 yasindaydim sanirim ilk olarak hatirladigim Bayram benim icin.
Annesiz, babasiz ilk bayramimdi, Annemle babam ayrilmisti. Babam danimarakadaydi.
Annem Ayni köyde olmasina ragmen göremiyorduk yasakti.
Babaannem, bana nalin verecegini söylemisti evin icinde giymek icin. ôyle heveslenmistim ki.
Nasil birseydi nalin? ben sabirsizlikla sorup duruyordum. O hala sakin, sakin bayrama diyordu.
Neyse beklenen gün geldi Arefe günü bana babaannem bak kizim yarin Bayram eline kina yakacagim,
dedeyin aldigi elbiseyi giyeceksin. Nalini yarin verecegim dedi. Elbisemi verdi yeni elbisemi elime alinca sanki dün yalar benim olmustu, Turkuaz renk kendiliginden desenli bir elbiseydi.
Elbisemi yastigimin Altina koydum dedem bir cifte siyah ayakkabi almisti onuda yanima koydum.
Koyun koyuna yattik cocukluk iste. Gözlerim kamasmisti o güzelliklerle.
Sabah uyandigimda kiragi düsmüstü ama yinede babaannem nalini odaya birakmisti.
O anki sevincimi tarif edemem. Dedem kurban kesilince kiz kardesimle benim payimi bir sahana koyup bu sizin demisti, Ben ne yapacagimi bilmez halde Evlik ddedigimiz yerdeki rafa koymustum, hain kedi aniden elimden kapti eti.
Ben aglayarak dedemin Yanina gitmistim. Dedem kizim evde et cok sen aglama.
Ben bayramin anlamini iyice ögrenin diye verdim o payi size dedi.. Tandirda delgide (Sis) közleyip yufkaya dürüp bize verdi.
Mekaniniz Cennet olsun canlarim.Nalinim kirmiziydi arkadaslar.
Son 3 gündür bitkinim. Birazdan Karadayi izliyecegim belki dinlenirim.
Sabah 1 yumurta, 10 tane zeytin, 2 dilim peynir,, 1 avuc findik. cay.
Ögle 1 kase nercimekli bulgur corbasi. su.
Aksam 3 tane kuru bibber dolmasi, 1 kase ayranli bugdayli corbasi. su.
Ellerine sağlık xc9 cummm ...1. sivasıngülü % 1.05:119::119::119:
4. mavibisiklet % 0.63
5. bicnv % 0.59
6. hedef60 % 0.38
7. xc9 % 0.15
8. gül % 0
Rüyalarda bile birliktesiniz.. Süper...dün gece 1.30 gibi uykum kaçtı kkn ya girdim sen de online dın henüz uyumamışmıydın yoksa senin de mi uykun kaçmıştı
biraz bakındıktan sonra uyudum rüyamda seni gördüm yani sen olduğunu söyleyen biri güya grupla antakyaya gelmişiz senin evinde misafir olmuşuz konuşmalardan evsahibinin felluz diye biri olduğunu anlıyorum yanına gelip soruyorum ben xc9 diyorum o sırada gerçek adımı da söylüyorum tabi kucaklaşmalar sohbetler vs vs
bu kk öyle sardı ki gece rüyamda gündüz düşümde
Evet spor mutlaka olmalı.. Neyse gram gram gitmeye başladı benimde.. Olsun sağlık olsun...Canlar nasılsınızzzz..??? dileğim herkes musmutlu bir bayram yaşasııııın :)
75 'i görmek nasip olmadı.! Ama olsun..!!! aslında 75 olamayacağımı adım gibi biliyordum,amacım kendimi frenlemek...yeter ki eksiyi görebilmekti... Kendimi çook çooook sıkmasam veremeyeceğimi biliyorummm.!! Ortamımda bu çoook zor zaten.!!! 20 li,30 lu yaşımdaki gibi hızlı vermek gibi beklentim de yok.!! 100 gr verdiğim zaman 1000gr vermiş gibi sevindiğim de oluyor:)
Kiloyu korumak da çok çaba gerektiriyor..bunu da gördümmm...kilonuzu koruyabiliyorsanız vermiş kadar sevinin bence...:))
Spor mutlaka olmalı.!!
Sağolasınn canımcım ..almaktan iyidir canım. 300 gr vermek de başarı bence, toplamda verdiğin kiloya bak ve kendinle gurur duy. ara sıra kaçamakar olacak mutlaka
Seni tebrik ediyoruuum canımm..verdiğin kilo çok iyi:)) devam edelim.!! Benim hedefimm 13 kasım doğum günüme kadar 75 i ucundan da olsa görmek.!! Yılmak yokk.!! İyi bayramlar..:)
Aynen öyle canımmm:)
Teşekkürler canımcım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?