Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Verdiğin bilgiler için teşekkürler ama; karatay diyeti protein ağırlıklı değil..!! Dukan,isveç ve benzeri diyetler protein ağırlıklıdır.karatayda dövme buğday,bulgur,kurubaklagil de yiyebiliyoruz...özellikle her gün et yenecek diye bir zorunluluk da yok..herhangi bir sebze yemeği ile salata ve yoğurt yiyebiliyoruz..

Öncelikle sivasıngülü olmak üzere hepimizi tebrik ediyoruuuuummm
Bayramda dikkat edelim kızlar.!!! Bir anlık zevk için yemek yok.!!! sonra faturası ağır oluyorrr.!!!

dün gece 1.30 gibi uykum kaçtı kkn ya girdim sen de online dın henüz uyumamışmıydın yoksa senin de mi uykun kaçmıştı

biraz bakındıktan sonra uyudum rüyamda seni gördüm yani sen olduğunu söyleyen biri güya grupla antakyaya gelmişiz senin evinde misafir olmuşuz konuşmalardan evsahibinin felluz diye biri olduğunu anlıyorum yanına gelip soruyorum ben xc9 diyorum o sırada gerçek adımı da söylüyorum tabi kucaklaşmalar sohbetler vs vs
bu kk öyle sardı ki gece rüyamda gündüz düşümde

Son düzenleme:

Tebrikler kızlar:))herkese iyi bayramlar şimdiden:)bayramı olabildiğince az kaçamakla atlatırız umarım

Son düzenleme:

Canımcım çooook güldümmmm bende geçen buna benzer bir rüya gördümmm sanırım biz bir ara tanışıcaz.. 6. Hissim çok güçlü benim.:)evet evet tanışalııımmm inşallah:)

Dün çok yorucu bir gün geçirdim,adaklarım vardı onları yaptım...aileme yemek kurdum,25 kişi kadar,oğlum,yeğenlerim bayrama istanbul ve Ankaradan geldiler.. Özlem giderdik..Tam curcunaaa idi...herkes gittikten sonra temizlik yaptım.ancak 2 de yattım..

Son düzenleme:

Canım ellerine sağlık. Ne güzel kilo vermeyen yok. Kutlarım herkesi muckssss. Darısı bayrama diycem ama zorrrr.
İşlerimi kısmen bitirdim.Şimdi kuafördeyim. Biraz da alışveriş derken.
Görüşürüz öptüm.

Yorumların için çok teşekkürler. Ama Karatay'ın sürekli bu şekilde servis edilmesine o kadar alıştık ki.
Karbonhidrat yok değil yararlı karbonhidrat tüketiyoruz
Meyve yok değil. Sabah veya öğlen 1 porsiyon şeklinde 4 meyve dışında tüketiyoruz
Protein diyeti falan değil. Bir coğumuzun sadece kahvaltıda protein tükettiği bile oluyor.
Ömürboyu değil. kilo verme döneminden sonra günde 20 d yürüyüş şartıyla ekmek bazı zararlı karbonhidratlar dışında tüketebiliyoruz.

Birçoğumuz bu diyeti sadece zayıflamak için değil saglık için yapıyoruz.

Ellerine saglik canim herkesi tebrik ediyorum
Canımcım çooook güldümmmm bende geçen buna benzer bir rüya gördümmm sanırım biz bir ara tanışı..

Ben 5 aydir buradayim sizlerle realdeki arkadaslarimdan daha cok yazisiyorum .... biz buradan 3 kisi saglikli yasiyoruz sayfasinda birbirimi tanidik ve face ekledik arkadas olduk....taniyarak sohbet etmek daha guzel....

Merhaba arkadaşlar, sabah kk
öğlen tavuk ve bol salata
akşam domates çorbası ve yoğurt
ama yemekte sadece çorba içmek insanı çok acıktırıyormuş. karatay diyetinde çorba hakkında ne diyordu bilmiyorum ama insan baya hafif hissediyor yiyince. ama sanırım karbonhidrat değeri yüksek olduğu için çabuk acıktırıyor

ne güzel bayılıyorum ailece toplanmaya
şimdilik rüyalarda buluşuyoruz gerçektede olur elbet

hahahaa
realdeki deyince market olan real sandım da ne alaka dedim
bu arada ben sana mesaj atmıştım cevap yazmadın

Cok tsk ediyorum canim liste icin eline saglik.. Enemm ben birinci olmusum.
xc9 Cok tsk ediyorum bayrak icin canim. Ben o bayraga ÖLÜRÜM.
Bütün arkadaslari tebrik ediyorum. Hepimiz basariliyiz.
Yarin Bayram & ben korkuyorum tatli yerim dayanamam.
Simdiden hepiniizn bayrami Mübarek olsun.

Islerim hala boimedi. bir düdüklü yaprak sardim. asure yaptim.

Ilginc bir Bayram anim aklima geld, 7-8 yasindaydim sanirim ilk olarak hatirladigim Bayram benim icin.
Annesiz, babasiz ilk bayramimdi, Annemle babam ayrilmisti. Babam danimarakadaydi.
Annem Ayni köyde olmasina ragmen göremiyorduk yasakti.
Babaannem, bana nalin verecegini söylemisti evin icinde giymek icin. ôyle heveslenmistim ki.
Nasil birseydi nalin? ben sabirsizlikla sorup duruyordum. O hala sakin, sakin bayrama diyordu.
Neyse beklenen gün geldi Arefe günü bana babaannem bak kizim yarin Bayram eline kina yakacagim,
dedeyin aldigi elbiseyi giyeceksin. Nalini yarin verecegim dedi. Elbisemi verdi yeni elbisemi elime alinca sanki dün yalar benim olmustu, Turkuaz renk kendiliginden desenli bir elbiseydi.
Elbisemi yastigimin Altina koydum dedem bir cifte siyah ayakkabi almisti onuda yanima koydum.
Koyun koyuna yattik cocukluk iste. Gözlerim kamasmisti o güzelliklerle.
Sabah uyandigimda kiragi düsmüstü ama yinede babaannem nalini odaya birakmisti.
O anki sevincimi tarif edemem. Dedem kurban kesilince kiz kardesimle benim payimi bir sahana koyup bu sizin demisti, Ben ne yapacagimi bilmez halde Evlik ddedigimiz yerdeki rafa koymustum, hain kedi aniden elimden kapti eti.
Ben aglayarak dedemin Yanina gitmistim. Dedem kizim evde et cok sen aglama.
Ben bayramin anlamini iyice ögrenin diye verdim o payi size dedi. . Tandirda delgide (Sis) közleyip yufkaya dürüp bize verdi.
Mekaniniz Cennet olsun canlarim. Nalinim kirmiziydi arkadaslar.
Son 3 gündür bitkinim. Birazdan Karadayi izliyecegim belki dinlenirim.

Sabah 1 yumurta, 10 tane zeytin, 2 dilim peynir,, 1 avuc findik. cay.

Ögle 1 kase nercimekli bulgur corbasi. su.

Aksam 3 tane kuru bibber dolmasi, 1 kase ayranli bugdayli corbasi. su.

Son düzenleme:
sabah 11.00 kkk

akşam 17.30 1 kase buğdaylı yoğurt çorbası, tavuk sote, brokoli, 2 tane günkurusu kayısı

Babaannem, bana nalin verecegini söylemisti evin icinde giymek icin. ôyle heveslenmistim ki.
Nasil birseydi nalin? ben sabirsizlikla sorup duruyordum. O
[/B][/COLOR]
Uzakta olmana ragmen geleneklerimizi surduruyorsun helal olsun sana canim herseyi hazirlamissin...ben.yarin antalya ya gidecegim hic bisey yapmadim temizlikte dahil gelince yapacagim kizlarda istanbula babalarinin yanina gittiler bende yarin babamin yanina gidecegim annem 21 sene once öldu o zamandan beri ilk defa 5 kardes bir bayramda biraraya gelecegiz allah nasip ederse....bayramda hem sevinci hem huzunu bir arada yasamissin canim gecmisinde kotu anilarin cok olmus insallah bundan sonra olmaz..

Cnm ben de merak ediyorum .. Ben de görüşmek isterim..
Canım öncelikle tebrik ederim maşallah sana.. Hep böyle devam et.. Bayram hazırlıklarına da bayıldım.. Ellerine sağlık..
Ellerine sağlık xc9 cummm ...
Rüyalarda bile birliktesiniz.. Süper...
Evet spor mutlaka olmalı.. Neyse gram gram gitmeye başladı benimde.. Olsun sağlık olsun...
almaktan iyidir canım. 300 gr vermek de başarı bence, toplamda verdiğin kiloya bak ve kendinle gurur duy. ara sıra kaçamakar olacak mutlaka
Sağolasınn canımcım ..

Çok sağol canımcımmn .... Neyse bir milat daha belirleyelim bari.. Öptüm ... Herkese mutlu bayramlar .. Sevgiler...

Sabahki patatesli yumurtadan sonra .. Saat 4 te 1 kase tarhana çorba ve yoğurtla cezalandırdım kendimi.. Daha birsey yenedim uyusam iyi olacak... Leptin salgılansın bol boll...

Mutlu yüzlerin, Sıcacık sohbetlerin, Keyifli kahkahaların, Güzel sofraların, Hoş sohbetlerin, Kavuşmaların, Barışmaların, Renk kattığı, dualarınızın kabul olduğu, bereketli ve hayırlı olması dileğiyle; Kurban Bayramınız Mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…