Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

eline sağlık xc9cuğum...
leptinimize sağlık hepimizin. aman bayramda kaçırmayalım güzeller...

öptüm herkesi

süpermiş, hayır olsun..

Allah kabul etsin felluzcum, Allah ailecek ağzınızın tadını bozmasın.

gul ablacım, Allah anneciğinin mekanını cennet etsin.
bayramın kutlu olsun

herkese mutlu bayramlar diliyorum kızlarrr!!!!!

çok diyet denemiş biri olarak söylemeliyim ki hiç biri bi işe yaramıyor...karatay bana çok mantıklı geliyor....bir kere yapmaya çalıştım ama araya bişeyler girdi ve daha ilk haftada bıraktım diyeti...şimdi tekrar başlamak istiyorum....yarın başlıyorum karatay diyetime....umarım 60lı kiloları görürüm artık....ne zamandır inanın üzerime hiç bi kıyafet alamıyorum sırf yakıştıramadığım için....

Allah kabul etsin felluzcum, Allah ailecek ağzınızın tadını bozmasın.
Teşekkürler canım:) cümlemizin..
Aramıza hoşgeldin thalia:) bize takıl kiloları beraber verelimmm:)
Topikteki herkese sevdikleriyle iyi ve mutlu bayramlar....

Seninde bayramın kutlu olsun canım:)

Kkk

1kağıt kebabı,yoğurt

1 şiş tavuk,salata,1 kaşık ali nazik,1 kaşık humus,1 dilim meyveli yaşpasta

Bugün

Kkk

1 hurma,1 mandalina,1dilim şam tatlısı,1 avuç fındık.

6 kaşık et sote,yoğurt.

Felluz naptin sennnnn..500 gram verdi arifeden baslamissin yaspasta yiyerek...bugunde tatli. Ooooo......sabah ...kkk ...aksam....18,30 ucaga bindim 9 da antalya ya inecegim icin babamda yemek gec olacak diye yanima ceviz.badem.findik.kayisi karisimli yogurt almistim onu yedim babama geldim manti..yaprak dolma ve el yapimi baklavalar doluydu herkes beni yemege bekliyordu ben ucakta yogurdumu yedim dedim baba evinde ilk gun yemeyecekmisin dediler yarin sabah birlikte yeriz dedim..gelinimiz ablama israr etmeyin o karar verdigi seyden donmez icimizde tek istikrarli kisi o dedi :) onlar yediler ben sohbet ettim onlarla.....

çok haklısın canım hemen şişiyorum zaten dün damadımın doğum günüydü..hem yemek geç oldu,hem pasta yedim,bugünde babamda şan tatlı ama bu kadar yeter..!!! Telafi etmeye çalışacam.! Özellikle yazdım ki beni uyarın diye.!!
Valla sana bravo böyle günlerde bile kararından vazgeçmiyorsun..

Pt ye kadar yarım kilo daha gitmeli.!! bunun için uğraşacam....

Selam canlar.. HERKESE MUSMUTLU BAYRAMLAR ÖNCELİKLE... Sonracıma bende haberler kötü... Sabah kkk mı yaptım kaçamaksız... Sonra bi güzel köyde etimi yedim 1 gibi.. Ama insanlık dışı yedim .. Bu da güzel... 2 dilim tatlı 2 şeker yedim.. Sonra 4 te bi daha az da olsa et yedim.. Akşam dur demi saat 10 da midem bi garip oldu diye 1 tabak makarna da yedim..5 çikolata daha yedim kahveyle... Gercekten tatlıyı bir yedimmi arkası geliyor... Gecen Bayram bu kadar değildim , bu Bayram mahvettim... Şimdi midem bulanıyor... Ne yemişim ama.. Utandım yazınca... Yarın tatlı şeker yok.. Leptine de müsaade etmedim salgılansın diye... 2 öğün besleniyorum yarın.. Tamam ödülde canına okudum ödülün... Durduruyorum kendimi.. Midemin ağrısından yatamıyorummmm... Bünye alışık değil tabi gece yemeye.. Hem de makarna..:) neyse öptüm hepinizi kızlar. İyi bakın kkendinize..

Canım evet abartmışsııııınnn artıkın kendimize çekidüzen verelimmm.!! Bayramsa bayram napalımmm,, kilolarımızı geri alcaz yoksa valla.!! Ben bozmuycam artıııık.!! hadiii sende peşime takılll :)))

Xcdokuuuuuuzzz sesin çıkmıyor..!!! İnşallah sen uslu durmuşsundurrr:)))
İYİ GECELERR HERKESE:))

Massallah size bayramin ilk gunu 2 kisi yazmis buraya 2 side kacamakli..hedef60 busondiyet sanada aferin bu kadar yasagi bir gune nasil sigdirdin .....kitliktan ckimis gibi olmussun

bayramın 2. günü abcak gelebildim hepinizin bayramını kutlarım
mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim karataycı kızkardeşlerim

.........Xcdokuuuuuuzzz sesin çıkmıyor..!!! İnşallah sen uslu durmuşsundurrr:)))
İYİ GECELERR HERKESE:))

bayramda kendimi nadasa çekeceğim abartmadan tabi ki ardından yeni başlamış gibi diyete devam vücudumum biraz şaşırmış olacak ve bana daha iyi sonuçla dönecek diye umut ediyorum
ilk gün 1-2 dilim ekmek 1 tane susamlı şeker(bayılıyorum çikolatadan daha güzel geliyor bana:)) dışında kaçamağım olmadı ama tatlı yapmamıştık evde diyabetliler var diye amaaaa olsa yerdim kesin
haberiniz olsun bayramda bir kere tatlı yiyeceğim kaçamağım da sadece ekmekten olur onu da sınırlı tutuyorum zaten ha bi de alkolden olur
hadi ben kaçtım yine uğrarım bye

Canlarım tamam bu gün kaçamak falan yok ..,size birsey söyleyeceğim.. Bayramda herkes şok oldu.. Ne kadar verdin nasıl verdin .. Kardeşim bile uzun zamandır görüşmemiştik.. Verdim diyordun ama bu kadar olduğunu düşünmedim dedi... 1,5 ay oldu görüşmeyeli.. Bu arada artık kardesimle aynı bedeni giyiyoruz.. Kardeşim 65 kilo ama sanırım bende yağdan gittiği için mi bilmiyorum çok şaşırdık ikimizde.. KV nin akrabaları da süze süze öldüler.. Bi de gıcık gıcık biz de yapıyoruz ama bizim niye olmuyorsa diyorlar.. Kesin başka bişey de yapıyorsun söylemiyorsun diyorlar... Arkadaş ekmek yerler kahvaltıda.. Tatlı buldumu kaçırmazlar.. Sonra biz de yapıyoruz diyorlar... Töbe töbeee.. Adamı Bayram Bayram günaha sokarlar .... Neyse KV akrabaları da sabah sabah çekiştirdikkk rahatladık ohh.. Cnm iyi bayramlar inşallah işe yarar bedeni nadasa çekmek :) ben dün yaptığımı bi daha yapmayı düşünmüyorum... Yedikçe yiyesi geliyor insanın..
Massallah size bayramin ilk gunu 2 kisi yazmis buraya 2 side kacamakli..hedef60 busondiyet sanada aferin bu kadar yasagi bir gune nasil sigdirdin .....kitliktan ckimis gibi olmussun
Aynen tarife uygun KITLUKTAN ÇIKMIŞ tam manası :) varya şunu anladım.. İnsan tatlının tadını hissettiği anda devamını arıyor .. En tatlı zehir dediği doğru canan hocanın..bi daha yok böyle ... İyi bayramlar cnmmmcımmm...

Evet cnm dur diyorum kendime artık.. Ben de çeki düzen verdim şimdi kendime... Bi daha yok.. "İyi bayramlar cnmmmcımmm "

kahvaltımı yaptım şimdi deçay keyfi yapıyorum:126:
hedefcim maşallah bayram seyran demeden kv ve efradını yine çekiştirmişsin ohh sefan olsunen iyisi bile olsa dedikodusunu yaapmak zevkli oluyor görümce kv gelin dedikodusuna bir alkış bendenbiz de dün 3 kız 1 anne gelinimizi çekiştirdik ohh çok rahatladık öyle sinir bişey ki bizimkiler son yılarda yaza denk geldiği için bayramlarda yazlıkta(yai burada) oluyorlar abimleri de sürekli çağırır onlar gelmez dün bayram tebriği iöin aradığımda hepimiz buradayız keşke siz de olsaydınız dedim çağrılsaydım gelirdim demez mi tam bi dangalakyahu her sene 2 bayramdan 4-5 senedir 10 bayram eder memlekette kimse kalmıyor hepsi buraya geliyor onlar gelmiyor ama hata abimde irade gösteremiyor kadın parmağında oynatıyor benimki de demir leblebi gibi 14 senede ancak yumuşadı o da kıznın sayesinde benim yaptıramadığımı kızı yaptırıyor artık üstelik ben de inatçı ve kararlı bi tipim güüyaa

ohhh koca dedikodusu da çok rahatlatıyor yaşasın kk yaşasın kadın muhabbeti

tosun kestıkte masalah baya eti var :) bende karatay dıyetıne baslayayım dedım bugun .bana bıraz gaz verin ve bıraz yol gosterın olurmu kızlaraar:) 164 boyunda 70kılo kadarım 70 yoksada 69 baskul gunde 1560kere tartıldıgım ıcın bozulmusta çneyse 70 kabul edelım.bugun baslamak ıstıyorum ama uyanruynamzz elma yedım :)

ilk hedefim 65 kılo olmAK. 1 ayda olabılımrıyım ? yılbasına kadarda 60 kılo olmak ve onu korumak ıstıyorum.daha once unlu bı proteın dıyetı yapmıstım 72 de 57 ye kadar dusmustum ama 3.evrede yarım bıraktıgım ıcın bı yıl ıcınde hepsini gerı aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…