1. sivasıngülü % 1.05:119::119::119:
gurbette olduğun için senin 1. liğini bayrakla da kutlamak istedim
2. lawyer % 0.93:119::119:
3. felluz % 0.64:119:
4. mavibisiklet % 0.63
5. bicnv % 0.59
6. hedef60 % 0.38
7. xc9 % 0.15
8. gül % 0
bildirim yapmayı unutan arkadaşlar oldu sanırım
bu hafta kilo alan olmadığı için hepimizi tebrik ediyorum umarım bayram sonrası daha güzel sonuçlar elde ederiz
dün gece 1.30 gibi uykum kaçtı kkn ya girdim sen de online dın henüz uyumamışmıydın yoksa senin de mi uykun kaçmıştı
biraz bakındıktan sonra uyudum rüyamda seni gördüm yani sen olduğunu söyleyen biri güya grupla antakyaya gelmişiz senin evinde misafir olmuşuz konuşmalardan evsahibinin felluz diye biri olduğunu anlıyorum yanına gelip soruyorum ben xc9 diyorum o sırada gerçek adımı da söylüyorum tabi kucaklaşmalar sohbetler vs vs
bu kk öyle sardı ki gece rüyamda gündüz düşümde
Canımcım çooook güldümmmmbende geçen buna benzer bir rüya gördümmm sanırım biz bir ara tanışıcaz.. 6. Hissim çok güçlü benim.:)evet evet tanışalııımmm inşallah:)
Dün çok yorucu bir gün geçirdim,adaklarım vardı onları yaptım...aileme yemek kurdum,25 kişi kadar,oğlum,yeğenlerim bayrama istanbul ve Ankaradan geldiler.. Özlem giderdik..Tam curcunaaa idi...herkes gittikten sonra temizlik yaptım.ancak 2 de yattım..
Uzakta olmana ragmen geleneklerimizi surduruyorsun helal olsun sana canim herseyi hazirlamissin...ben.yarin antalya ya gidecegim hic bisey yapmadim temizlikte dahil gelince yapacagim kizlarda istanbula babalarinin yanina gittiler bende yarin babamin yanina gidecegim annem 21 sene once öldu o zamandan beri ilk defa 5 kardes bir bayramda biraraya gelecegiz allah nasip ederse....bayramda hem sevinci hem huzunu bir arada yasamissin canim gecmisinde kotu anilarin cok olmus insallah bundan sonra olmaz..
Goruselim canim artik arkadas olduk hepimizde....fecebook adresimi atarim sana ...Cnm ben de merak ediyorum .. Ben de görüşmek isterim...
Teşekkürler canım:) cümlemizin..Allah kabul etsin felluzcum, Allah ailecek ağzınızın tadını bozmasın.
Aramıza hoşgeldin thalia:) bize takıl kiloları beraber verelimmm:)herkese mutlu bayramlar diliyorum kızlarrr!!!!!
çok diyet denemiş biri olarak söylemeliyim ki hiç biri bi işe yaramıyor...karatay bana çok mantıklı geliyor....bir kere yapmaya çalıştım ama araya bişeyler girdi ve daha ilk haftada bıraktım diyeti...şimdi tekrar başlamak istiyorum....yarın başlıyorum karatay diyetime....umarım 60lı kiloları görürüm artık....ne zamandır inanın üzerime hiç bi kıyafet alamıyorum sırf yakıştıramadığım için....
Topikteki herkese sevdikleriyle iyi ve mutlu bayramlar....
Kkk
1kağıt kebabı,yoğurt
1 şiş tavuk,salata,1 kaşık ali nazik,1 kaşık humus,1 dilim meyveli yaşpasta
Bugün
Kkk
1 hurma,1 mandalina,1dilim şam tatlısı ,1 avuç fındık.
6 kaşık et sote,yoğurt.
Felluz naptin sennnnn..500 gram verdi arifeden baslamissin yaspasta yiyerek...bugunde tatli. Ooooo......sabah ...kkk ...aksam....18,30 ucaga bindim 9 da antalya ya inecegim icin babamda yemek gec olacak diye yanima ceviz.badem.findik.kayisi karisimli yogurt almistim onu yedim babama geldim manti..yaprak dolma ve el yapimi baklavalar doluydu herkes beni yemege bekliyordu ben ucakta yogurdumu yedim dedim baba evinde ilk gun yemeyecekmisin dediler yarin sabah birlikte yeriz dedim..gelinimiz ablama israr etmeyin o karar verdigi seyden donmez icimizde tek istikrarli kisi o dedi :) onlar yediler ben sohbet ettim onlarla.....
Selam canlar.. HERKESE MUSMUTLU BAYRAMLAR ÖNCELİKLE... Sonracıma bende haberler kötü... Sabah kkk mı yaptım kaçamaksız... Sonra bi güzel köyde etimi yedim 1 gibi.. Ama insanlık dışı yedim .. Bu da güzel... 2 dilim tatlı 2 şeker yedim.. Sonra 4 te bi daha az da olsa et yedim.. Akşam dur demi saat 10 da midem bi garip oldu diye 1 tabak makarna da yedim..5 çikolata daha yedim kahveyle... Gercekten tatlıyı bir yedimmi arkası geliyor... Gecen Bayram bu kadar değildim , bu Bayram mahvettim... Şimdi midem bulanıyor... Ne yemişim ama.. Utandım yazınca... Yarın tatlı şeker yok.. Leptine de müsaade etmedim salgılansın diye... 2 öğün besleniyorum yarın.. Tamam ödülde canına okudum ödülün... Durduruyorum kendimi.. Midemin ağrısından yatamıyorummmm... Bünye alışık değil tabi gece yemeye.. Hem de makarna..:) neyse öptüm hepinizi kızlar. İyi bakın kkendinize..
.........Xcdokuuuuuuzzz sesin çıkmıyor..!!! İnşallah sen uslu durmuşsundurrr:)))
İYİ GECELERR HERKESE:))
Cnm iyi bayramlar inşallah işe yarar bedeni nadasa çekmek :) ben dün yaptığımı bi daha yapmayı düşünmüyorum... Yedikçe yiyesi geliyor insanın..bayramın 2. günü abcak gelebildim hepinizin bayramını kutlarım
mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim karataycı kızkardeşlerim
bayramda kendimi nadasa çekeceğim abartmadan tabi ki ardından yeni başlamış gibi diyete devam vücudumum biraz şaşırmış olacak ve bana daha iyi sonuçla dönecek diye umut ediyorum
ilk gün 1-2 dilim ekmek 1 tane susamlı şeker(bayılıyorum çikolatadan daha güzel geliyor bana:)) dışında kaçamağım olmadı ama tatlı yapmamıştık evde diyabetliler var diye amaaaa olsa yerdim kesin
haberiniz olsun bayramda bir kere tatlı yiyeceğim kaçamağım da sadece ekmekten olur onu da sınırlı tutuyorum zaten ha bi de alkolden olur
hadi ben kaçtım yine uğrarım bye
Aynen tarife uygun KITLUKTAN ÇIKMIŞ tam manası :) varya şunu anladım.. İnsan tatlının tadını hissettiği anda devamını arıyor .. En tatlı zehir dediği doğru canan hocanın..bi daha yok böyle ... İyi bayramlar cnmmmcımmm...Massallah size bayramin ilk gunu 2 kisi yazmis buraya 2 side kacamakli..hedef60 busondiyet sanada aferin bu kadar yasagi bir gune nasil sigdirdin .....kitliktan ckimis gibi olmussun
Canım evet abartmışsııııınnnartıkın kendimize çekidüzen verelimmm.!! Bayramsa bayram napalımmm,, kilolarımızı geri alcaz yoksa valla.!! Ben bozmuycam artıııık.!! hadiii sende peşime takılll :)))
Xcdokuuuuuuzzz sesin çıkmıyor..!!! İnşallah sen uslu durmuşsundurrr:)))
İYİ GECELERR HERKESE:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?