tosun kestıkte masalah baya eti var :) bende karatay dıyetıne baslayayım dedım bugun .........:)
hahahahaaa
tosun kestiği için diyete başlayan da ilk kez görüyorum
canım karatay bilindiğinin aksine sadec protein yenilen bi diyet değildir hocanın kitaplarını okuyarak başlamanı tavsiye derim
arkadaslar cok acılll karatatay dıyetıne baslamam lazım. Lutfen yardım ogle yemegı menusunu sayıyımda ne yıycem bı soleyın yarma corba , hasanpasa kofte , spagettı , meyve , kısır , borulce salata , ıceberg salata cok acıl yardım lutfenn
Canim deniz tuzu tavsiye edilmiyor bende yeni basladigimda deniz tuzu almistim..kitapi okuyunca cankiri kristal kaya tuzu aldim internettenbugün kayınvalideme bayramlaşmaya gittim...etler,baklavalar,dolmalar derken bugünü son bayram günüm ilan ettim....yarın başlıyorum bende...yer fıstığı aldım...deniz tuzu aldım...iyotlu tuzların hepsini çöpe attım...yarından itibaren yeme tarzımı değiştiriyorum...karatayla daha zayıf,sağlıklı ve mutlu olacağıma inanıyorum
. Dogru karar vermissin karataya baslamakla ..senin gibi kucuk bebegi olan birssuru arkadasimiz var burada dogum kg larini cok cabuk veriyorlar...hedef60busondiyet ilk ay 10 kg.ikinci,ay,8 kg ya yakin verdi sende verirsin dogru beslenirsen...neler yedigini yazarsan sana yardimci olbiliriz sora sora dogruyu buluyoruz ....Merhaba arkadaşlar benim Karatay diyetine başlayalı 6 günüm !Günde kahvaltı ve ana öğün yiyorum yani 2 öğün besleniyorum sadece!Ben doğumdan sonra kilo veremedim o yuzden başladım bu diyete!8 aylık bebeğim var en az 10 kilo vermem lazım bugune kadar hiç bir kilo sorunum olmamıştı hatta zayıflıktan yakınırdım o yuzden bu kilolar bana çok dert oldu piskolojimi çok bozdu!Fakat diyete başlayalı dahada kilo almışım gibi hissediyorum tartılmak istemedim moralım bozulmasın diye!Acaba sadece 2 öğün beslendiğim için mi?tavsiyelerinizi beklerim........
Canim deniz tuzu tavsiye edilmiyor bende yeni basladigimda deniz tuzu almistim..kitapi okuyunca cankiri kristal kaya tuzu aldim internetten
. Dogru karar vermissin karataya baslamakla ..senin gibi kucuk bebegi olan birssuru arkadasimiz var burada dogum kg larini cok cabuk veriyorlar...hedef60busondiyet ilk ay 10 kg.ikinci,ay,8 kg ya yakin verdi sende verirsin dogru beslenirsen...neler yedigini yazarsan sana yardimci olbiliriz sora sora dogruyu buluyoruz ....
canım 22 kilo vermişsin, dile kolay.aylarca diyet yapmak sıkıyor, bunaltıyor bir süre sonra.arada böyle serbest bırakmak insana iyi hissettiriyor.hiç pişman olma.kaldığın yerden karataya devam.sporunu sakın aksatma... sporsuz ancak yerinde sayıyıorsun....KIZLAR MALESEF HEDEFE ULAŞAMADIM. ÖNCELİKLE DÜN AKŞAM O KADAR ABARTTIM Kİ SABAH TARTIDA GÖRDÜM SONUCUNU.. SABAH KKK YAPTIM . AKŞAM 2 KADEH ŞARAP, SONRA BALIK MEZELER VE TAHİNLİ HELVAMI YEDİM AMA YEDİĞŞM SAAT EPEY GEÇTİ.. ÜSTÜNE GECE GECE MEYVEMİ DE YEDİM.. HAKTIR BANA ÖANTA VALİZ NE VARSA KABULÜM.. BU SABAH DA PATATESLİ YUMURTA YEDİM .. OF İŞTE SONUÇ BU.. ŞİMDİDEN HERKESE İYİ BAYRAMLAR.. Rumuz:Hedef60busondiyet. Başlangıç tarihi:1 Temmuz. Başlangıç kilo:100. Geçen hafta: 77,9 Bu hafta: 77,6 Fark: 300 gr Toplam fark: 22,4kg Beden:40-42 Spor: yürüyüş Boy:170cm. Yas:30. Hedef : 60. Yüzde: .....
süper bir irade örneği daha. ayakta alkışlamak istiyorum seni....En doğrusu da bu zaten !!!!!!!!!Felluz naptin sennnnn..500 gram verdi arifeden baslamissin yaspasta yiyerek...bugunde tatli. Ooooo......sabah ...kkk ...aksam....18,30 ucaga bindim 9 da antalya ya inecegim icin babamda yemek gec olacak diye yanima ceviz.badem.findik.kayisi karisimli yogurt almistim onu yedim babama geldim manti..yaprak dolma ve el yapimi baklavalar doluydu herkes beni yemege bekliyordu ben ucakta yogurdumu yedim dedim baba evinde ilk gun yemeyecekmisin dediler yarin sabah birlikte yeriz dedim..gelinimiz ablama israr etmeyin o karar verdigi seyden donmez icimizde tek istikrarli kisi o dedi :) onlar yediler ben sohbet ettim onlarla.....
Sabah iyi...oglenle arasinda en az 5 saat gectimi ?...bulgur pilavi 3 kasigi gecmeyecek.....elma sabah kahvaltida yenmeli zayiflama asamasinda meyve yenince kayisi yemeyecek kayisi yenince meyve yenmeyecek....meyve yaninda protein mutlaka olmali...ewet doğru karar verdiğimi düşünüyorum inşallah uygulaya bilirim aslinda çok yemek yemiyorum sık yemek yiyordum!Bu sabah 2 yumurtalı omlet zeytin peynir domates ceviz ve gun kurusu yanında da sütlü çay içtim.sonraki öğünde mercimek çorba haşlama et bulgur pilav yeşillik yedim akşam üstü bir elma yedim!gün içerisinde yarım saat yürüyüş yaptım fazla yapamadım bebek var hava rüzgarlı olunca uzun süre dışarda kalamıyorum gibi geçti
Evet evet çok rahatlatıyor kayınvalide gelin muhabbeti.. Sizin gelin de gıcıkmiş yani.. Neyse çekiştiripp rahatlayalım... Ohh...kahvaltımı yaptım şimdi deçay keyfi yapıyorum:126:
hedefcim maşallah bayram seyran demeden kv ve efradını yine çekiştirmişsin ohh sefan olsunen iyisi bile olsa dedikodusunu yaapmak zevkli oluyor görümce kv gelin dedikodusuna bir alkış benden biz de dün 3 kız 1 anne gelinimizi çekiştirdik ohh çok rahatladık öyle sinir bişey ki bizimkiler son yılarda yaza denk geldiği için bayramlarda yazlıkta(yai burada) oluyorlar abimleri de sürekli çağırır onlar gelmez dün bayram tebriği iöin aradığımda hepimiz buradayız keşke siz de olsaydınız dedim çağrılsaydım gelirdim demez mi tam bi dangalak yahu her sene 2 bayramdan 4-5 senedir 10 bayram eder memlekette kimse kalmıyor hepsi buraya geliyor onlar gelmiyor ama hata abimde irade gösteremiyor kadın parmağında oynatıyor benimki de demir leblebi gibi 14 senede ancak yumuşadı o da kıznın sayesinde benim yaptıramadığımı kızı yaptırıyor artık üstelik ben de inatçı ve kararlı bi tipim güüyaa
ohhh koca dedikodusu da çok rahatlatıyor yaşasın kk yaşasın kadın muhabbeti
Hadi bakalım hoş geldin tosun bahane olsun kurtulursun kilolarından inşallahtosun kestıkte masalah baya eti var :) bende karatay dıyetıne baslayayım dedım bugun .bana bıraz gaz verin ve bıraz yol gosterın olurmu kızlaraar:) 164 boyunda 70kılo kadarım70 yoksada 69 baskul gunde 1560kere tartıldıgım ıcın bozulmusta çneyse 70 kabul edelım.bugun baslamak ıstıyorum ama uyanruynamzz elma yedım :)
Hoş geldin cnm .. Doğru yerdesin.. Yaşam şekli haline getirirsen kilo almazsın..ilk hedefim 65 kılo olmAK. 1 ayda olabılımrıyım ? yılbasına kadarda 60 kılo olmak ve onu korumak ıstıyorum.daha once unlu bı proteın dıyetı yapmıstım 72 de 57 ye kadar dusmustum ama 3.evrede yarım bıraktıgım ıcın bı yıl ıcınde hepsini gerı aldım.
Hadi bakalım gün bugundur hayırlı olsun...bugün kayınvalideme bayramlaşmaya gittim...etler,baklavalar,dolmalar derken bugünü son bayram günüm ilan ettim....yarın başlıyorum bende...yer fıstığı aldım...deniz tuzu aldım...iyotlu tuzların hepsini çöpe attım...yarından itibaren yeme tarzımı değiştiriyorum...karatayla daha zayıf,sağlıklı ve mutlu olacağıma inanıyorum
Merhaba arkadaşlar benim Karatay diyetine başlayalı 6 günüm !Günde kahvaltı ve ana öğün yiyorum yani 2 öğün besleniyorum sadece!Ben doğumdan sonra kilo veremedim o yuzden başladım bu diyete!8 aylık bebeğim var en az 10 kilo vermem lazım bugune kadar hiç bir kilo sorunum olmamıştı hatta zayıflıktan yakınırdım o yuzden bu kilolar bana çok dert oldu piskolojimi çok bozdu!Fakat diyete başlayalı dahada kilo almışım gibi hissediyorum tartılmak istemedim moralım bozulmasın diye!Acaba sadece 2 öğün beslendiğim için mi?tavsiyelerinizi beklerim........
GÜL ABLAM VE RİNA: evet Gül ablamın anlattığı gibi süreç içinde doğru yapınca veriyorsun..2 öğün beslenilmeli.. Kitabı da okursan sindirmiş olursun ..Canim deniz tuzu tavsiye edilmiyor bende yeni basladigimda deniz tuzu almistim..kitapi okuyunca cankiri kristal kaya tuzu aldim internetten
. Dogru karar vermissin karataya baslamakla ..senin gibi kucuk bebegi olan birssuru arkadasimiz var burada dogum kg larini cok cabuk veriyorlar...hedef60busondiyet ilk ay 10 kg.ikinci,ay,8 kg ya yakin verdi sende verirsin dogru beslenirsen...neler yedigini yazarsan sana yardimci olbiliriz sora sora dogruyu buluyoruz ....
Et yemekten öleceğiz dimi :)Sabah...yumurtasiz et kavurma ile kkk...aksam..ciger sote.yogurt.salatalik tursusu.
Sağolasınn cnmmmm ... Toparlanıyorum hemen bugun hiç kaçamağım yok ...canım 22 kilo vermişsin, dile kolay.aylarca diyet yapmak sıkıyor, bunaltıyor bir süre sonra.arada böyle serbest bırakmak insana iyi hissettiriyor.hiç pişman olma.kaldığın yerden karataya devam.sporunu sakın aksatma... sporsuz ancak yerinde sayıyıorsun....
Hepinizin tek tek bayramı mübarek olsun arkadaşlar Gönlüm sizlerle
Hepinizin tek tek bayramı mübarek olsun arkadaşlar Gönlüm sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?