Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tosun kestıkte masalah baya eti var :) bende karatay dıyetıne baslayayım dedım bugun .........:)

hahahahaaa
tosun kestiği için diyete başlayan da ilk kez görüyorum

canım karatay bilindiğinin aksine sadec protein yenilen bi diyet değildir hocanın kitaplarını okuyarak başlamanı tavsiye derim

hahahahaaa
tosun kestiği için diyete başlayan da ilk kez görüyorum

canım karatay bilindiğinin aksine sadec protein yenilen bi diyet değildir hocanın kitaplarını okuyarak başlamanı tavsiye derim

tşk canım daha once bıraz okumustum yıllardır dıyet yaptıgım ıcın :) evet sadece proteın yenılen bı dıyet degıl ama her ogun proteın alıyoruz dıye bılıyorum . birde herzman kasaptan et alıyoruzz.tosunu koyden aldık :) ot yıyerek buyumuş :) hocamın dıyetıne cok uygun

arkadaslar cok acılll karatatay dıyetıne baslamam lazım. Lutfen yardım ogle yemegı menusunu sayıyımda ne yıycem bı soleyın yarma corba , hasanpasa kofte , spagettı , meyve , kısır , borulce salata , ıceberg salata cok acıl yardım lutfenn

spagetti olmamış yemeklerin yanında ekmek ,makarna, pirinç yasaktır karatay diyetinde kısır ise 2 kaşık alınabilir

Kızlar bayramınız güzel ve kaçamaksız geçiyordur umarım:) ben çok pişmanım o kadar güzelce sporumu kahvaltımı yapıp ziyaretlere öyle başladım ama malesef kendime hakim olamadım

bugün kayınvalideme bayramlaşmaya gittim...etler,baklavalar,dolmalar derken bugünü son bayram günüm ilan ettim....yarın başlıyorum bende...yer fıstığı aldım...deniz tuzu aldım...iyotlu tuzların hepsini çöpe attım...yarından itibaren yeme tarzımı değiştiriyorum...karatayla daha zayıf,sağlıklı ve mutlu olacağıma inanıyorum

Merhaba arkadaşlar benim Karatay diyetine başlayalı 6 günüm !Günde kahvaltı ve ana öğün yiyorum yani 2 öğün besleniyorum sadece!Ben doğumdan sonra kilo veremedim o yuzden başladım bu diyete!8 aylık bebeğim var en az 10 kilo vermem lazım bugune kadar hiç bir kilo sorunum olmamıştı hatta zayıflıktan yakınırdım o yuzden bu kilolar bana çok dert oldu piskolojimi çok bozdu!Fakat diyete başlayalı dahada kilo almışım gibi hissediyorum tartılmak istemedim moralım bozulmasın diye!Acaba sadece 2 öğün beslendiğim için mi?tavsiyelerinizi beklerim........

Canim deniz tuzu tavsiye edilmiyor bende yeni basladigimda deniz tuzu almistim..kitapi okuyunca cankiri kristal kaya tuzu aldim internetten
. Dogru karar vermissin karataya baslamakla ..senin gibi kucuk bebegi olan birssuru arkadasimiz var burada dogum kg larini cok cabuk veriyorlar...hedef60busondiyet ilk ay 10 kg.ikinci,ay,8 kg ya yakin verdi sende verirsin dogru beslenirsen...neler yedigini yazarsan sana yardimci olbiliriz sora sora dogruyu buluyoruz ....

ewet doğru karar verdiğimi düşünüyorum inşallah uygulaya bilirim aslinda çok yemek yemiyorum sık yemek yiyordum!Bu sabah 2 yumurtalı omlet zeytin peynir domates ceviz ve gun kurusu yanında da sütlü çay içtim.sonraki öğünde mercimek çorba haşlama et bulgur pilav yeşillik yedim akşam üstü bir elma yedim!gün içerisinde yarım saat yürüyüş yaptım fazla yapamadım bebek var hava rüzgarlı olunca uzun süre dışarda kalamıyorum gibi geçti

canım 22 kilo vermişsin, dile kolay.aylarca diyet yapmak sıkıyor, bunaltıyor bir süre sonra.arada böyle serbest bırakmak insana iyi hissettiriyor.hiç pişman olma.kaldığın yerden karataya devam.sporunu sakın aksatma... sporsuz ancak yerinde sayıyıorsun....

süper bir irade örneği daha. ayakta alkışlamak istiyorum seni....En doğrusu da bu zaten !!!!!!!!!

Sabah iyi...oglenle arasinda en az 5 saat gectimi ?...bulgur pilavi 3 kasigi gecmeyecek.....elma sabah kahvaltida yenmeli zayiflama asamasinda meyve yenince kayisi yemeyecek kayisi yenince meyve yenmeyecek....meyve yaninda protein mutlaka olmali...

Evet kızlar öncelikle sözümü tuttum.. Hiç kacamak yok.. Sabah 10:30 da kkk yaptım.. Saat 16:00 da et kavurma yoğurt.. Bu kadar.. Kardeşim ve eşim verdikleri sözü tutacaklar tutuştular tabi :) eşimin Şubat başına kadar 60 kiloya düşersem jetta sözü vardı . Kardeşim gardrobunu bana veriyordu ... Bi de ben 60 demiştim.. Onlar 65 hatırlıyorlar.. He he :) yani 3,5 ayım var.. Ve 65 e göre hesaplarsam 12 kilom var.. Ama 65 in de altına düşmem lazım.. Gıcıklar diyorlar ki 65,1 kabul etmem.. 64 ,9 olur en son.. Ben de onlara inat vericem.. Çok sistemli gidip bozmamam lazım.. Buiş inada bindi artık .. Annemde benle iddaya girilmeyeceğini kafama koyduğumu yaptığımı söylüyor.. Neyse plan program dahilinde hedefler koyarak ilerliyeceğim..şu Bayram haftasını kazasız belsasız atlatsam .. İnşallah sonu gelir..şu durumda stressiz gitmem için haftada en az 1 kilo vermem lazım.. Yardım ve motivenizi bekliyorum kızlar.. Evet evet çok rahatlatıyor kayınvalide gelin muhabbeti.. Sizin gelin de gıcıkmiş yani.. Neyse çekiştiripp rahatlayalım... Ohh...
Hadi bakalım hoş geldin tosun bahane olsun kurtulursun kilolarından inşallah
Hoş geldin cnm .. Doğru yerdesin.. Yaşam şekli haline getirirsen kilo almazsın..
Hadi bakalım gün bugundur hayırlı olsun...

GÜL ABLAM VE RİNA: evet Gül ablamın anlattığı gibi süreç içinde doğru yapınca veriyorsun..2 öğün beslenilmeli.. Kitabı da okursan sindirmiş olursun ..
Sabah...yumurtasiz et kavurma ile kkk...aksam..ciger sote.yogurt.salatalik tursusu.
Et yemekten öleceğiz dimi :)
Sağolasınn cnmmmm ... Toparlanıyorum hemen bugun hiç kaçamağım yok ...

Çok yorgunum.! Misafir vardı şimdi mutfaktan çıktım .!! Bugünü başarıyla bitirdimmm:))

Sabah: kkk

Akşam: 2 kaşık ali nazik,1 kaşık humus,3 çiğ köfte,1 parça tavuk,1 kaşık süZme yoğurt.

Hepinizin tek tek bayramı mübarek olsun arkadaşlar Gönlüm sizlerle

seni gördüm naber canım sizinkilerin iddianın 65 te bittiğini sanması iyi olmuş sakın ağzından kaçırma 60 ı

günaydın milleeeeeeeeeeeeeettttt!!!!!! bugün karatay diyetime başladımve ilk karatay kahvaltımı yaptım...tabağıma koyduklarımın hepsini bitiremedim hatta...o derece doydum yani ana deniz tuzu neden olmuyor..üzüldüm yani....o kadar da uğraştım havanda dövüp tuzluklara koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…