Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhabalar
iyi bayramlar
size karşı çok mahçubum. Hiç fırsatım olmadı inanın gelmeye.
Bayram dolu dolu ve doygun doygun geçti. Çok gezdim :), çok yedim(.
Şuan tartılmaya çok korkuyorum. Pazartesi tartılırım ve üzgün ama direngen bi şekilde yeniden başlarım.

Canım başaracaksın sana güveniyoruuuummmm iradene hayranııımmm

Hayırlı olsuuuunnn:) pişman olmayacaksın, uygulanması en kolay ve zevkli diyet...! Tuzu iyicene araştıracam.! ben kalın tuz kullanıyorum şimdilik....gül0663 ü dinleyelim bence her şeyi bilinçli yapıyor.!

Bol kilo vermeler...kitaplari mutlaka okumalisin canim,,,deniz tuzu kirlilikten nasibini aliyormus kitapta anlatiyor...kristal kaya tuzu ozellikle ulkemizde olanlari tavsiye ediyor himalayayi bile tavsiye etmiyor o hem pahali hemde adi cikmis tuccarlar kazaniyor himalaya adiyla ben inceledim cankiri tuzu 84 mineralli seluliti.odemi.tansiyonu...v.b bir suru hastaligi yok ediyor internetten arastir bu zamana kadar kullandiklarindan igreniyorsun

★★★HEDEF60cigim arkandayim canim sende benim gibi dedigini yapan birisin arabayi kazanacaksin ....bende yazin marmarise giderken cay icmeye ugrarim sana arabayi kutlariz :) jetta nla benide gezdirirsin:)

Son düzenleme:
Dün önümde nar gibi kızarmış künefeler yendi,oruklar yendi.! Bir ara canım çekti, kendimi frenledim çünkü; yiyince arkası geliyor.!kızlar şimdilik hedefimi 70 olarak değiştirdim..çevremde beni gerçekten seven insanlar '70 iyi'diyorlar..ben 70 e düşünce fotoğraf paylaşırım beraber karar veririz en iyisi..:) Sana da iyi bayramlar canımm diren mavibisiklet
Hepimizin Kurban Bayrami mubarek olsun.
Senin de bayramın kutlu olsunnn nerelerdesiiin.??
Dünü kaçamaksiz geciren herkezi ozellikle felluz ve hedef60 i kutluyorum :)

Teşekkürler canıım,dün kaçamaksız 2 öğün yaptığım için kendimi çok hafiflemiş hissettim..:) bugün aynennn devammm

kızlar bir sorum var....ben öğle yemeği yemeyeceğim...1 avuç fıstık ve 1 kase yoğurtla geçiştireceğim...akşam yemeğinden sonra fıstık yiyebilir miyim??????????????gecenin ilerleyen saatlerinde çok acıkıp saldımaktan korkuyorum:26::26::26:

Öğünler arası en az 4 saat olacak unutma.!! Akşam yemekle beraber fıstık yiyebilirsin...akşam yemeği19:00-2:00 arası olmalı...20:00 dan sonra hiç bir şey çiğnenmeyecek.! Dayanamazsan süt veya yoğurt içebilirsin canım.:)

çok teşekkür ederim canım

Felluz cidden harikasın fotoğrafları merakla bekliyoruz:)dün bende sana uymaya çalışıp yanımda yoğurdumu götürdüm ama malesef biraz kaçamaklarım oldu ama bugün iyi gidiyor:)
9.30:kkk bir çaybardak kuruyemiş 5 gün kurusu
Akşamda ciğer yoğurt salata yemeyi düşünüyorum

ılkgunum : sabah terayglı yumurtalarım cok az peynır.5.6 zeytın sekersız cayım. 10 gını 3 cevız.oglen cok az yogurtla kavurmaa.aksam kavurmaa.sade kahve ve mandalınaa.bugunu 17.30da kapattım.darısı yarına ınsallahh

Kahvaltıda kuruyemişle kuru kayısıların eksik..!! Ara öğün yapmazsan daha iyi olur.! Akşam yemekle beraber salata,yoğurt eksik.! Mandalina olmamış.! Kahvaltı ve öğlen yemeği ile birer meyve serbest...kitapları mutlaka oku

öğlen çok acıktığımı hissettim ve biraz kavurma,yoğurt,roka yedim....

akşamki menüm;köfte,marul salatası,ayran ile ilk günümü kapattım...hatta yemekleri biraz fazla kaçırdım galiba çünkü çok tok hissediyorum kendimi.....

Sabah:kkk

Akşam:1 şiş tavuk,1 kaşık ali nazik,3 çiğ köfte,1 kaşık kıyma,salata.

İçecekler:2 açık siyah çay,2 türk kahvesi,bol bol su..
Şimdi yeşil çay içecem.

Yaşasıııınn bugünü de iyi atlattım:)) dün cici kaynanam bana meyve ikram etti, yemedim diye benimle alay etti.!! Kaç dk sonra yiyebilirsin dedi.!! İçimdennnn neler saydırdımmm:)) eni boyu bir.! her şeyi löpür löpür götürüyor.!!! Neymiş kilo vermeden önce daha güzelmişimmm falan feşmekan kafamı şişirdi kıskanç karı

merhabalar
ben gecen yil yaptim karatayo, kisa surede hedefime ula$tim ve birakdim
ama kiloda almadim birakinca,gunde en az yarim saat çocuklar aokul için yuruyordum
eylulden beri yurume imkanim olmuyor ve benim gobek çikdi 2 kilo aldim galiba ;( 56 kusur geliyorum, 54-55 arasiydim, onceden bol gelen pantalon $imdi bol gelmiyor
ama bi sorun var, ben cesaret edip karataya ba$layamiyorum
halbuki gecen yoil çok guzeldi hyersey, bikmadan yumurtami yedim, dort dortluk yaptim herseyi istegimide almi$tim
ama $imdi olmuyor, ba$liyamiyorum diyete bi turlu

bana cesaret verinde bende ba$layim iki ay oncesine doneyim
çunku i$in ucunu SIKI tutmazsam 2 kiloyla klmiycam fazlasini alicamgaliba

bugun yuruyum dedim oglen yarim saat, bacaklarim hamlami$, inanamadim bu kadr mi hareketsizim ben

ama inanin yururken her istedigimi yiyordum kilo asla almadim, hareketi birakinca hersey terse döndü

Sabah....kkk........aksam..millet kiymali bazlama yedi ben icinin kiyasini yedim...domates salatasi.peynir.6 tane zeytin.3 tane dolma ivir zivirla karnimi doyurmaya calistim misafirlikteyim ne bulduysam karataya uygun onu yedim.....................
Felluzcugum tesekkur ederim canim benim icin guzel seyler yazmissin....ben arastirmaci bir ruha sahipim...kafaya taktigim herseyi arastirir dogrusunu bulunca cevremdekilere ogretmeye calisirim ki yanlisa takilip kalmasinlar.... Ben kız cocuk hastasiyim 26 sene once oglum olunca neden kizim olmadi diye kitaplari ve ansiklopedileri arastirdim o zaman internet yok ...X,,Y kromozomlari nasil birlesir ne zaman dollenme olur , X,Y ile kac gunde X,X ile kac gunde birlesir arastirdim ve kiz cocuk uygulamasi yaptim kizim oldu cevremdekilere mantikli geldi en az 30 kiside denedik hepsinin istedigi oldu.. adim prof. a cikmisti :) simdi teknoloji ilerledi kiz ve erkek uygulamasi yapan doktorlar aynen benim uygulamami oneriyorlar....neysee uzatmayayim her konuda boyleyim kulaktan dolma seylere inanmam arastiran kisiye inanirim geneldede ben arastirir cevremi aydinlatirim...TUZ ve YAG konusundada cok arastirdim satilan yerleri buldum ve saglikli yasiyoruz daki okan beye mesaj attim tcankiri tuzu konusunda takildi himalaya kullniyorlarmis ...karatay hoca datcaya gidince sormuslar artik cankiri tuzunu oneriyorlar...onlarda oradan almaya baslamislar...haşimato hastaligi karatayla duzelirmi faydasi olurmu konusu kitapta gevmiyordu kadikoy de hocanin soylesisinde bir arkadasima sordurdum hocanin verdigi cevabi saglikli yasiyoruz da paylastim kendi deneyimlerimide ekledimki o tur hastalarada karatay ornek olsun diye... Aksam 8 den sonra icilen sut ve yogurt konusunda ikilemler vardi GI sifir ama leptini engellermi diye hoca onada aydinlik getirmis leptini engellermis okan bey sormus hocaya...bence sizde icmeyin

Yanlış bir şey yememişsin sonuçta.! Üzülmene gerek yok...!

gul0663 kiz çocugu nasil buldun bana da verirmisin formulunu lutfen
bi kizim bi oglum var çok istiyorum ikinci kiziiiiiiiiiii

gul abla bide ben 10 kg kadar verdim karatayla , sut u elimden du$urmedim hiç, gece Sabah ak$am içerdim :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…