Canım başaracaksın sana güveniyoruuuummmmEvet kızlar öncelikle sözümü tuttum.. Hiç kacamak yok.. Sabah 10:30 da kkk yaptım.. Saat 16:00 da et kavurma yoğurt.. Bu kadar.. Kardeşim ve eşim verdikleri sözü tutacaklar tutuştular tabi :) eşimin Şubat başına kadar 60 kiloya düşersem jetta sözü vardı . Kardeşim gardrobunu bana veriyordu ... Bi de ben 60 demiştim.. Onlar 65 hatırlıyorlar.. He he :) yani 3,5 ayım var.. Ve 65 e göre hesaplarsam 12 kilom var.. Ama 65 in de altına düşmem lazım.. Gıcıklar diyorlar ki 65,1 kabul etmem.. 64 ,9 olur en son.. Ben de onlara inat vericem.. Çok sistemli gidip bozmamam lazım.. Buiş inada bindi artık .. Annemde benle iddaya girilmeyeceğini kafama koyduğumu yaptığımı söylüyor.. Neyse plan program dahilinde hedefler koyarak ilerliyeceğim..şu Bayram haftasını kazasız belsasız atlatsam .. İnşallah sonu gelir..şu durumda stressiz gitmem için haftada en az 1 kilo vermem lazım.. Yardım ve motivenizi bekliyorum kızlar..
Evet ..
günaydın milleeeeeeeeeeeeeettttt!!!!!! bugün karatay diyetime başladımve ilk karatay kahvaltımı yaptım...tabağıma koyduklarımın hepsini bitiremedim hatta...o derece doydum yaniana deniz tuzu neden olmuyor..üzüldüm yani....o kadar da uğraştım havanda dövüp tuzluklara koydum
Bol kilo vermeler...kitaplari mutlaka okumalisin canim,,,deniz tuzu kirlilikten nasibini aliyormus kitapta anlatiyor...kristal kaya tuzu ozellikle ulkemizde olanlari tavsiye ediyor himalayayi bile tavsiye etmiyor o hem pahali hemde adi cikmis tuccarlar kazaniyor himalaya adiyla ben inceledim cankiri tuzu 84 mineralli seluliti.odemi.tansiyonu...v.b bir suru hastaligi yok ediyor internetten arastir bu zamana kadar kullandiklarindan igreniyorsungünaydın milleeeeeeeeeeeeeettttt!!!!!! bugün karatay diyetime başladımve ilk karatay kahvaltımı yaptım...tabağıma koyduklarımın hepsini bitiremedim hatta...o derece doydum yaniana deniz tuzu neden olmuyor..üzüldüm yani....o kadar da uğraştım havanda dövüp tuzluklara koydum
Sana da iyi bayramlar canımmMerhabalar
iyi bayramlar
size karşı çok mahçubum. Hiç fırsatım olmadı inanın gelmeye.
Bayram dolu dolu ve doygun doygun geçti. Çok gezdim :), çok yedim(.
Şuan tartılmaya çok korkuyorum. Pazartesi tartılırım ve üzgün ama direngen bi şekilde yeniden başlarım.
Senin de bayramın kutlu olsunnnHepimizin Kurban Bayrami mubarek olsun.
Dünü kaçamaksiz geciren herkezi ozellikle felluz ve hedef60 i kutluyorum :)
kızlar bir sorum var....ben öğle yemeği yemeyeceğim...1 avuç fıstık ve 1 kase yoğurtla geçiştireceğim...akşam yemeğinden sonra fıstık yiyebilir miyim??????????????gecenin ilerleyen saatlerinde çok acıkıp saldımaktan korkuyorum:26::26::26:
Öğünler arası en az 4 saat olacak unutma.!! Akşam yemekle beraber fıstık yiyebilirsin...akşam yemeği19:00-2:00 arası olmalı...20:00 dan sonra hiç bir şey çiğnenmeyecek.! Dayanamazsan süt veya yoğurt içebilirsin canım.:)
Felluz cidden harikasın fotoğrafları merakla bekliyoruz:)dün bende sana uymaya çalışıp yanımda yoğurdumu götürdüm ama malesef biraz kaçamaklarım oldu ama bugün iyi gidiyor:)Dün önümde nar gibi kızarmış künefeler yendi,oruklar yendi.! Bir ara canım çekti, kendimi frenledim çünkü; yiyince arkası geliyor.!kızlar şimdilik hedefimi 70 olarak değiştirdim..çevremde beni gerçekten seven insanlar '70 iyi'diyorlar..ben 70 e düşünce fotoğraf paylaşırım beraber karar veririz en iyisi..:)3:
Kahvaltıda kuruyemişle kuru kayısıların eksik..!! Ara öğün yapmazsan daha iyi olur.! Akşam yemekle beraber salata,yoğurt eksik.! Mandalina olmamış.! Kahvaltı ve öğlen yemeği ile birer meyve serbest...kitapları mutlaka okuılkgunum : sabah terayglı yumurtalarım cok az peynır.5.6 zeytın sekersız cayım. 10 gını 3 cevız.oglen cok az yogurtla kavurmaa.aksam kavurmaa.sade kahve ve mandalınaa.bugunu 17.30da kapattım.darısı yarına ınsallahh
Yanlış bir şey yememişsin sonuçta.! Üzülmene gerek yok...!öğlen çok acıktığımı hissettim ve biraz kavurma,yoğurt,roka yedim....
akşamki menüm;köfte,marul salatası,ayran ile ilk günümü kapattım...hatta yemekleri biraz fazla kaçırdım galiba çünkü çok tok hissediyorum kendimi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?