Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

akşam 8 den sonra içilen süt leptini engellerse gündüz içilenler tamamen bozar o zaman gündüz öğün araları daha kısa:44:hoca buna ne demiş soran olmuş mu acaba

FELLUZ cugum bencede 70 kg sana yakisir boyun var senin...senin daha once yayinladigin resime yorum yapmistim. o zaman ben 74 tum senden sisman gorunuyorum demistim ...sen boydan kurtariyorsun gobek fazla kalmamis gibi

gul0663 kiz çocugu nasil buldun bana da verirmisin formulunu lutfen
bi kizim bi oglum var çok istiyorum ikinci kiziiiiiiiiiii
Canim sana mesaj atarim bu konuda buradan yazamam...su an tatildeyim unutursam bana hatirlat cepten girdigim icin butun menuyu goremiyorum

gul abla bide ben 10 kg kadar verdim karatayla , sut u elimden du$urmedim hiç, gece Sabah ak$am içerdim :))))))
bunu hocaya sormak lazim kitaptada icebilirsiniz yaziyor leptine zararlimi diye sorulunca acikan icebilir ama zarar veriri demis sakiz bile zarar veriyormus saf sakiz olmasi lazimmis
akşam 8 den sonra içilen süt leptini engellerse gündüz içilenler tamamen bozar o zaman gündüz öğün araları daha kısa:44:hoca buna ne demiş soran olmuş mu acaba
Bunu soran olmamistir ama sen saglikli yasiyoruzda sorabilirsin takip ediyorsun orayi ben oradaki yorumlarda okudum okan bey cevaplamisti...

Merhabalar xc9
Canım hoşgeldin..sende bize katıl:)) yavaş yavaş yürüyüşlere başlarsan çok iyi olacak.!
Süpersinnn..!!! ben de sürekli bir şeyler araştırıp okurum yoksa,çok sıkılırımm:) zamanında bende iki kızdan sonra,oğlan nasıl olur araştırmasını yapmıştım da o aklıma geldi
Tuza gelince; en kısa zamanda çankırı tuzu alacam..!himalaya tuzu aldım da çekmecede duruyor.!
Verdiğin bilgiler için teşekkürler canım

kilo verdiğim sürece sakız da çiğnedim zaman zaman gece süt de içtim deli gibi egzersiz yapıp bi sakız işe bozacaksa artık......
hoca katıldığı programlarda ayranı sütü aralarda içebilirsiniz diye hep söylüyor
topiğin 1. sayfasında soru-cevap olarak deneyimlerini anlatan ve 50 kg veren gül63 isimli üye 8 den sonra süt içiyorum iyi geliyor diyor ve 1. sayfadaki metnin aynısı hocanın kitabında yer alıyor

FELLUZ cugum bencede 70 kg sana yakisir boyun var senin...senin daha once yayinladigin resime yorum yapmistim. o zaman ben 74 tum senden sisman gorunuyorum demistim ...sen boydan kurtariyorsun gobek fazla kalmamis gibi

Teşekkürler canım:) moral oldu evet yorumunu hatırlıyorummm..! Sağlığım iyi olsun,giydiklerim yakışsın.! Yeter bana:)) bu yaşta manken olacak halim yok 70 kg olayım da gerisini düşünürüz:)

Hoca bazen çelişkili şeyler söylüyor kafamız karışıyor valla:44:

Cok sagol canim RABBIM herkese hayirli bayramlar nasip eylesin.
Hayat bu ne getirip ne götürecegi belli olmaz. Ne Güzel ailenle Bayram geciriyorsun.
Annecigiyin mekani Cennet olsun canim benim. RABBIM size & kardeslerine, yavrularina hayirli Ömürler nasip eylesin.

yediklerimizin sadece gi sini değil kalorisini de göz önünde bulundurmakta fayda var kanımca
herhafta az da olsa düzenli kilo verdiğim dönemlerde özellikle akşam yemeğimi az ve hafif yiyordum 9-10 gibi süt-ayran-yoğurttan birini tüketiyordum karnımı iyice doyurayım gece bunları içmeyeyim diye akşam yemeklerini dolu dolu yediğim bir döneme girdim 1 ay önce o günden beri ya kilo aldım ya hiç veremedim
kalsiyum vücuttan yağ atımına yardımcı protein de yağ yakımını artırıyor bu nedenle tüm diyetlerde yoğurdun ve sütün hergün tüketilmesi önerilir
karataya uygun düşük kalorili beslenip eğr çok ihtiyaç duyarsam hocanın önerdiği gibi arada ayran süt tüketmeyi ben daha doğru buluyorum

Iyi geceler, iyi bayramlar canlarim.
Bayramin 1. günü iyiydi menüm ama 2.3. günü bozdum tatli, asure. börek yedimm.
Sucluyum vallah ama yazmistim yerim dayanamam diye.
Sabahlari karatay diyeti. ögle & aksam bozuldu son 2 günde.

Son düzenleme:
herkes itirafta bulunuyor ben de döküleyim bari:18::18:
ben de demiştim bayramda tatlı yiyeceğim 1 kere diye tam 4 kere yedim yani olay şöyle gerçekleşti ilk günü sorunsuz atlattım az ekmek dışında herşey iyiydi 2. gün çok sevdiğim bi komşum var yalnız yaşayan yaşlı bi ressam hanım ona gittim aylardır her ikramını geri çeviriyordum bayramda sana tatlı ikram edicem ve hayır demeyeceksin dedi ilk vukuatım o
sonra ailece mangal partisi yaptıktan sonra canımız peynirli fıstıklı irmik helvası istedi 2. vukuatım o
kalan helvayı herkese paylaştırdık bugün sabah ısıtıp yedik azdı ama olsun daha da güzel olmuştu 3. vukuatım o
anne babyı evde bırakıp ablamlar bize geldiler çocuklar kadayıf istediler 4. de böylece gerçekleşti
off yazınca fena oldum kendimi nadasa çekeceğime besiye çekmişim resmen

bayram bitse de kurtulsak:92:

kızlar su kılo cızelgenız varya bende ondan yapmakıstıyorum ama nasıl yapıcam yardım edebılcek olan varmı _

merhaba güzel bayanlar
ben de karataya başlamak istiyorum ama nereden ve nasıl başlayacağımı bilemiyorum:18:
o kadar çok bilgi eksikliğim var ki
17 aylık kızım var, öğretmenim okadar koşuşturma içinde 1 senede ancak 8 kilo verdim, şu anda kilom 81
artık buraya fırsat buldukça girer,öğünlerimi yazar,bilgilerinizden faydalanırım.
hepinize sağlıklı kilo vermeler

Kızlar merhaba bugün şöyle bir durum oldu.. Tam kacamak mı bilmem ama yine de itiraf edeyim. Annecimin saç böreği vardı onu yedim 1 tane . Ama yumurtamı zeytinimi peyniri ihmal etmedim.. Sabah 10:30 gibi yaptım kahvaltımı.. Saat 6:30 a kadar bişey yemedim.. Leptin çalıştı yani .. :) Saat 6:30 da tarhana çorba. Et kavurma ve yoğurt yedim.. Sonra da yemedim bişey.. Leptinimi bozmadım.. Hadi hayırlısı şu bayramı kazasız atlatasamm.. Her hafta en az 1 kilo vermeyi planlıyorum..bunu devam ettirirsem .. İnşallah iddayı kazanıcam..1 Şubat bitiş tarihi..14 haftam var .. 60 a da 17 kilom var .. Eğer 65 olarak hatırlarlarsa 12 kilom var :) .. Haftada 1 yetecek bana.. Ama yine de hedef 60 .. Ben hedefi 60 belirledim. 65 e düşsem geri kalan 5 kiloyu her türlü veririm.. EVETTTTTTTTTTTTTTTTT EVRENE MESAJ GÖNDERİYORUM ... EVREN !!!!!!!! HAFTADA EN AZ 1 KİLO VERİYORUM ... 1 ŞUBAT'A KADAR EN AZ 65 OLUYORUM.. DAHA ÜSTÜ DE KABULÜMDÜR... 60 DA FENA OLMAZ HANİ.. HA Bİ DE EVRENNN TOPİKTEKİ TÜM ARKADAŞLARIM HEDEFLERİNE ULAŞIYORLAR.. SONRA VAY BEN DUYMADIM.. VAY BEN İŞİTMEDİM DEME!!!!! :))))
seni gördüm naber canım sizinkilerin iddianın 65 te bittiğini sanması iyi olmuş sakın ağzından kaçırma 60 ı
Evet evet uyanmadılar iyi oldu :) yine de her hafta en az 1 kilo verip hedefe ulaşmayıplanlouorum..hadi bakalım durmak yok :)
Canım başaracaksın sana güveniyoruuuummmm iradene hayranııımmm !
sağolasın cnm.. Ben de sana .. İnş. Başaracağız..

★★★HEDEF60cigim arkandayim canim sende benim gibi dedigini yapan birisin arabayi kazanacaksin ....bende yazin marmarise giderken cay icmeye ugrarim sana arabayi kutlariz :) jetta nla benide gezdirirsin:)
Tabi ki de gezdirirm Gül ablacım.. Süper olur ...görüşmeyi çok isterim.. Evet aileme göre inatçıyım.. Kendime göre kararlıyım.. Benn de kafama ne koyduysam yaparım.. İstemem yeterli..sanırım hırslıyımm..
Dün önümde nar gibi kızarmış künefeler yendi,oruklar yendi.!
harikasın felluzcumm ... Evet hedefe ulaşıp resimleri koyuyoruz.. Merak ettim seni..

Vallahi kedi uzanamayınca mındar dermiş.. Senin cici anne de kendi yapamayınca sana sarmış..sonucunu alacağız merak etme .. O dört köşe gezsin bakalım..
Hoşgeldin.. Bunu yaşam şekli Halinne getirmek önemli.. Şimdi söylüyoruz ama ben böyle yapmak istiyorum..çok almadan hemen toparla..
Ablacım cok güldüm .. Ya 2 oğlandan sonra seni önce tanımadığıma çok pişman oldum şimdi.. Ya ben de çok istedim kız ama kısmet değişmiş.. Şu an 3. De büyük konuşmayayım düşünmüyorum.. Allah isteyene versin.. Gercekten zor çocuk büyütmek.. Ama özelden bekliyorum nasıl olduğunu.. Çok merak ettim.. Ah ah keşke seni önce tanısaydım ..

Hoş geldin .. Doğru yerdesin ..

2.gun kahvaltım : 2 terayglı yumurta 7 zeytın.sekersız cay.2 cevız. dun sabah tartılamamsıtım sabah 69.3 geldım pazartesıye kadar tartılmıcam :18::18::18: herkese kolaygelsınnnnn.38 beden pantolonlar bol gelsin ınsalahh36 bedenlere gırmeyı nasıp etsın allah :)

Canlar uyandımmm ve şimdi kkk hazırlamaya gidiyorummmm:) 2 öğüne geçmişken öyle devam etmek istiyorummmm.!! daha rahatımmm sankiii:)

merhabalar
ben Sabah 8 de kahvaltimi yaptim karataya uygun
ama bogazim agriyor bulantim var, halsizlik
$ifayi kapmi$im yani

oglene ne yesemki
sanki midem bo$ gibi ama açda deilim,garip bi haldeyim yani

Nasil kahvalti yptim anlamadim evde 4 kardes, 2 yigen, baba, uvey anne 8 kisi var hepsi ben ne yaparsam ondan istiyor...babama geldigim gun badem.fistik.ceviz.kayisi.findik herseyi fazla fazla aldim evdekilerinde cani ceker diye ...ilk gun 2 kisi ayni kahvaltidan istedi sonraki gun sayi artti bugun herkes aynisindan istedi tek tek isteklerine gore yumurta yaptim kendime kaseye yag icine zeytin domates ve salatalik yaptim herkes istedi hadi onlarada yap cocuklar ister karatay diye onlra yap milletin kahvaltisi bitti ben hala isteklerle ugrasiyordum kalabalikta zor oluyor bu is herkes hevesleniyor karataya bende abla olarak sabirla ogretiyorum onlara hepsinin olculerini aldim bunlari cuzdaniniza koyacaksiniz 15 tatilde bana gelinceye kadar zayiflayacaksiniz tekrar olcunuzu alacagim 1, hediye var dedim :) hem tantana oluyor hem ogreniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…