Canim sana mesaj atarim bu konuda buradan yazamam...su an tatildeyim unutursam bana hatirlat cepten girdigim icin butun menuyu goremiyorumgul0663 kiz çocugu nasil buldun bana da verirmisin formulunu lutfen
bi kizim bi oglum var çok istiyorum ikinci kiziiiiiiiiiii
bunu hocaya sormak lazim kitaptada icebilirsiniz yaziyor leptine zararlimi diye sorulunca acikan icebilir ama zarar veriri demis sakiz bile zarar veriyormus saf sakiz olmasi lazimmisgul abla bide ben 10 kg kadar verdim karatayla , sut u elimden du$urmedim hiç, gece Sabah ak$am içerdim :))))))
Bunu soran olmamistir ama sen saglikli yasiyoruzda sorabilirsin takip ediyorsun orayi ben oradaki yorumlarda okudum okan bey cevaplamisti...akşam 8 den sonra içilen süt leptini engellerse gündüz içilenler tamamen bozar o zaman gündüz öğün araları daha kısa:44:hoca buna ne demiş soran olmuş mu acaba
Merhabalar xc9merhaba felluz
Canım hoşgeldin..sende bize katıl:)) yavaş yavaş yürüyüşlere başlarsan çok iyi olacak.!merhabalar
ben gecen yil yaptim karatayo, kisa surede hedefime ula$tim ve birakdim
ama kiloda almadim birakinca,gunde en az yarim saat çocuklar aokul için yuruyordum
eylulden beri yurume imkanim olmuyor ve benim gobek çikdi 2 kilo aldim galiba ;( 56 kusur geliyorum, 54-55 arasiydim, onceden bol gelen pantalon $imdi bol gelmiyor
ama bi sorun var, ben cesaret edip karataya ba$layamiyorum
halbuki gecen yoil çok guzeldi hyersey, bikmadan yumurtami yedim, dort dortluk yaptim herseyi istegimide almi$tim
ama $imdi olmuyor, ba$liyamiyorum diyete bi turlu
bana cesaret verinde bende ba$layim iki ay oncesine doneyim
çunku i$in ucunu SIKI tutmazsam 2 kiloyla klmiycam fazlasini alicamgaliba
bugun yuruyum dedim oglen yarim saat, bacaklarim hamlami$, inanamadim bu kadr mi hareketsizim ben
ama inanin yururken her istedigimi yiyordum kilo asla almadim, hareketi birakinca hersey terse döndü
Süpersinnn..!!! ben de sürekli bir şeyler araştırıp okurum yoksa,çok sıkılırımm:) zamanında bende iki kızdan sonra,oğlan nasıl olur araştırmasını yapmıştım da o aklıma geldiSabah....kkk........aksam..millet kiymali bazlama yedi ben icinin kiyasini yedim...domates salatasi.peynir.6 tane zeytin.3 tane dolma ivir zivirla karnimi doyurmaya calistim misafirlikteyim ne bulduysam karataya uygun onu yedim.....................
Felluzcugum tesekkur ederim canim benim icin guzel seyler yazmissin....ben arastirmaci bir ruha sahipim...kafaya taktigim herseyi arastirir dogrusunu bulunca cevremdekilere ogretmeye calisirim ki yanlisa takilip kalmasinlar.... Ben kız cocuk hastasiyim 26 sene once oglum olunca neden kizim olmadi diye kitaplari ve ansiklopedileri arastirdim o zaman internet yok ...X,,Y kromozomlari nasil birlesir ne zaman dollenme olur , X,Y ile kac gunde X,X ile kac gunde birlesir arastirdim ve kiz cocuk uygulamasi yaptim kizim oldu cevremdekilere mantikli geldi en az 30 kiside denedik hepsinin istedigi oldu.. adim prof. a cikmisti :) simdi teknoloji ilerledi kiz ve erkek uygulamasi yapan doktorlar aynen benim uygulamami oneriyorlar....neysee uzatmayayim her konuda boyleyim kulaktan dolma seylere inanmam arastiran kisiye inanirim geneldede ben arastirir cevremi aydinlatirim...TUZ ve YAG konusundada cok arastirdim satilan yerleri buldum ve saglikli yasiyoruz daki okan beye mesaj attim tcankiri tuzu konusunda takildi himalaya kullniyorlarmis ...karatay hoca datcaya gidince sormuslar artik cankiri tuzunu oneriyorlar...onlarda oradan almaya baslamislar...haşimato hastaligi karatayla duzelirmi faydasi olurmu konusu kitapta gevmiyordu kadikoy de hocanin soylesisinde bir arkadasima sordurdum hocanin verdigi cevabi saglikli yasiyoruz da paylastim kendi deneyimlerimide ekledimki o tur hastalarada karatay ornek olsun diye... Aksam 8 den sonra icilen sut ve yogurt konusunda ikilemler vardi GI sifir ama leptini engellermi diye hoca onada aydinlik getirmis leptini engellermis okan bey sormus hocaya...bence sizde icmeyin
FELLUZ cugum bencede 70 kg sana yakisir boyun var senin...senin daha once yayinladigin resime yorum yapmistim. o zaman ben 74 tum senden sisman gorunuyorum demistim ...sen boydan kurtariyorsun gobek fazla kalmamis gibi
kilo verdiğim sürece sakız da çiğnedim zaman zaman gece süt de içtim deli gibi egzersiz yapıp bi sakız işe bozacaksa artık......
hoca katıldığı programlarda ayranı sütü aralarda içebilirsiniz diye hep söylüyor
topiğin 1. sayfasında soru-cevap olarak deneyimlerini anlatan ve 50 kg veren gül63 isimli üye 8 den sonra süt içiyorum iyi geliyor diyor ve 1. sayfadaki metnin aynısı hocanın kitabında yer alıyor
Uzakta olmana ragmen geleneklerimizi surduruyorsun helal olsun sana canim herseyi hazirlamissin...ben.yarin antalya ya gidecegim hic bisey yapmadim temizlikte dahil gelince yapacagim kizlarda istanbula babalarinin yanina gittiler bende yarin babamin yanina gidecegim annem 21 sene once öldu o zamandan beri ilk defa 5 kardes bir bayramda biraraya gelecegiz allah nasip ederse....bayramda hem sevinci hem huzunu bir arada yasamissin canim gecmisinde kotu anilarin cok olmus insallah bundan sonra olmaz..
kızlar su kılo cızelgenız varya bende ondan yapmakıstıyorum amanasıl yapıcam yardım edebılcek olan varmı _
Evet evet uyanmadılar iyi oldu :) yine de her hafta en az 1 kilo verip hedefe ulaşmayıplanlouorum..hadi bakalım durmak yok :)seni gördümnaber canım sizinkilerin iddianın 65 te bittiğini sanması iyi olmuş sakın ağzından kaçırma 60 ı
sağolasın cnm.. Ben de sana .. İnş. Başaracağız..Canım başaracaksın sana güveniyoruuuummmmiradene hayranııımmm !
Tabi ki de gezdirirm Gül ablacım.. Süper olur ...görüşmeyi çok isterim.. Evet aileme göre inatçıyım.. Kendime göre kararlıyım.. Benn de kafama ne koyduysam yaparım.. İstemem yeterli..sanırım hırslıyımm..★★★HEDEF60cigim arkandayim canim sende benim gibi dedigini yapan birisin arabayi kazanacaksin ....bende yazin marmarise giderken cay icmeye ugrarim sana arabayi kutlariz :) jetta nla benide gezdirirsin:)
harikasın felluzcumm ... Evet hedefe ulaşıp resimleri koyuyoruz.. Merak ettim seni..Dün önümde nar gibi kızarmış künefeler yendi,oruklar yendi.!
Vallahi kedi uzanamayınca mındar dermiş.. Senin cici anne de kendi yapamayınca sana sarmış..sonucunu alacağız merak etme .. O dört köşe gezsin bakalım..Sabah:kkk
Akşam:1 şiş tavuk,1 kaşık ali nazik,3 çiğ köfte,1 kaşık kıyma,salata.
İçecekler:2 açık siyah çay,2 türk kahvesi,bol bol su..
Şimdi yeşil çay içecem.
Yaşasıııınn bugünü de iyi atlattım:)) dün cici kaynanam bana meyve ikram etti, yemedim diye benimle alay etti.!! Kaç dk sonra yiyebilirsin dedi.!! İçimdennnn neler saydırdımmm:)) eni boyu bir.! her şeyi löpür löpür götürüyor.!!! Neymiş kilo vermeden önce daha güzelmişimmm falan feşmekan kafamı şişirdi kıskanç karı
Hoşgeldin.. Bunu yaşam şekli Halinne getirmek önemli.. Şimdi söylüyoruz ama ben böyle yapmak istiyorum..çok almadan hemen toparla..merhabalar
ben gecen yil yaptim karatayo, kisa surede hedefime ula$tim ve birakdim
ama kiloda almadim birakinca,gunde en az yarim saat çocuklar aokul için yuruyordum
eylulden beri yurume imkanim olmuyor ve benim gobek çikdi 2 kilo aldim galiba ;( 56 kusur geliyorum, 54-55 arasiydim, onceden bol gelen pantalon $imdi bol gelmiyor
ama bi sorun var, ben cesaret edip karataya ba$layamiyorum
halbuki gecen yoil çok guzeldi hyersey, bikmadan yumurtami yedim, dort dortluk yaptim herseyi istegimide almi$tim
ama $imdi olmuyor, ba$liyamiyorum diyete bi turlu
bana cesaret verinde bende ba$layim iki ay oncesine doneyim
çunku i$in ucunu SIKI tutmazsam 2 kiloyla klmiycam fazlasini alicamgaliba
bugun yuruyum dedim oglen yarim saat, bacaklarim hamlami$, inanamadim bu kadr mi hareketsizim ben
ama inanin yururken her istedigimi yiyordum kilo asla almadim, hareketi birakinca hersey terse döndü
Ablacım cok güldüm .. Ya 2 oğlandan sonra seni önce tanımadığıma çok pişman oldum şimdi.. Ya ben de çok istedim kız ama kısmet değişmiş.. Şu an 3. De büyük konuşmayayım düşünmüyorum.. Allah isteyene versin.. Gercekten zor çocuk büyütmek.. Ama özelden bekliyorum nasıl olduğunu.. Çok merak ettim.. Ah ah keşke seni önce tanısaydım ..Sabah....kkk........aksam..millet kiymali bazlama yedi ben icinin kiyasini yedim...domates salatasi.peynir.6 tane zeytin.3 tane dolma ivir zivirla karnimi doyurmaya calistim misafirlikteyim ne bulduysam karataya uygun onu yedim.....................
Felluzcugum tesekkur ederim canim benim icin guzel seyler yazmissin....ben arastirmaci bir ruha sahipim...kafaya taktigim herseyi arastirir dogrusunu bulunca cevremdekilere ogretmeye calisirim ki yanlisa takilip kalmasinlar.... Ben kız cocuk hastasiyim 26 sene once oglum olunca neden kizim olmadi diye kitaplari ve ansiklopedileri arastirdim o zaman internet yok ...X,,Y kromozomlari nasil birlesir ne zaman dollenme olur , X,Y ile kac gunde X,X ile kac gunde birlesir arastirdim ve kiz cocuk uygulamasi yaptim kizim oldu cevremdekilere mantikli geldi en az 30 kiside denedik hepsinin istedigi oldu.. adim prof. a cikmisti :) simdi teknoloji ilerledi kiz ve erkek uygulamasi yapan doktorlar aynen benim uygulamami oneriyorlar....neysee uzatmayayim her konuda boyleyim kulaktan dolma seylere inanmam arastiran kisiye inanirim geneldede ben arastirir cevremi aydinlatirim...TUZ ve YAG konusundada cok arastirdim satilan yerleri buldum ve saglikli yasiyoruz daki okan beye mesaj attim tcankiri tuzu konusunda takildi himalaya kullniyorlarmis ...karatay hoca datcaya gidince sormuslar artik cankiri tuzunu oneriyorlar...onlarda oradan almaya baslamislar...haşimato hastaligi karatayla duzelirmi faydasi olurmu konusu kitapta gevmiyordu kadikoy de hocanin soylesisinde bir arkadasima sordurdum hocanin verdigi cevabi saglikli yasiyoruz da paylastim kendi deneyimlerimide ekledimki o tur hastalarada karatay ornek olsun diye... Aksam 8 den sonra icilen sut ve yogurt konusunda ikilemler vardi GI sifir ama leptini engellermi diye hoca onada aydinlik getirmis leptini engellermis okan bey sormus hocaya...bence sizde icmeyin
merhaba güzel bayanlar
ben de karataya başlamak istiyorum ama nereden ve nasıl başlayacağımı bilemiyorum:18:
o kadar çok bilgi eksikliğim var ki
17 aylık kızım var, öğretmenim okadar koşuşturma içinde 1 senede ancak 8 kilo verdim, şu anda kilom 81
artık buraya fırsat buldukça girer,öğünlerimi yazar,bilgilerinizden faydalanırım.
hepinize sağlıklı kilo vermeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?