Geçmiş olsun canım...öğlene karataya uygun menü seç kendine..ilk sayfalarda bulabilirsinnn:)merhabalar
ben Sabah 8 de kahvaltimi yaptim karataya uygun
ama bogazim agriyor bulantim var, halsizlik
$ifayi kapmi$im yani
oglene ne yesemki
sanki midem bo$ gibi ama açda deilim,garip bi haldeyim yani
Sabrına hayranımm:) inşallah emeklerin boşa gitmez de devam ederlerNasil kahvalti yptim anlamadim evde 4 kardes, 2 yigen, baba, uvey anne 8 kisi var hepsi ben ne yaparsam ondan istiyor...babama geldigim gun badem.fistik.ceviz.kayisi.findik herseyi fazla fazla aldim evdekilerinde cani ceker diye ...ilk gun 2 kisi ayni kahvaltidan istedi sonraki gun sayi artti bugun herkes aynisindan istedi tek tek isteklerine gore yumurta yaptim kendime kaseye yag icine zeytin domates ve salatalik yaptim herkes istedi hadi onlarada yap cocuklar ister karatay diye onlra yap milletin kahvaltisi bitti ben hala isteklerle ugrasiyordum kalabalikta zor oluyor bu is herkes hevesleniyor karataya bende abla olarak sabirla ogretiyorum onlara hepsinin olculerini aldim bunlari cuzdaniniza koyacaksiniz 15 tatilde bana gelinceye kadar zayiflayacaksiniz tekrar olcunuzu alacagim 1, hediye var dedim :) hem tantana oluyor hem ogreniyorlar
günaydın kızlarrrrrr!!!!!!!kkk kahvaltımı yaptım..
yalnız dün akşam karnım tıka basa tok olmasına rağmen allahım canım bir tatlı istedi bir tatlı istedi ki anlatamam...:18::18::18:
ama merak etmeyin hiçbişi yemedim...sadece 8 den sonra 1 bardak süt içtim...
Senin de bayramın kutlu olsunnnnerelerdesiiin.??
Karatayı aşılamak bizim görevimiz helal Gül ablacım..Nasil kahvalti yptim anlamadim evde 4 kardes, 2 yigen, baba, uvey anne 8 kisi var hepsi ben ne yaparsam ondan istiyor...babama geldigim gun badem.fistik.ceviz.kayisi.findik herseyi fazla fazla aldim evdekilerinde cani ceker diye ...ilk gun 2 kisi ayni kahvaltidan istedi sonraki gun sayi artti bugun herkes aynisindan istedi tek tek isteklerine gore yumurta yaptim kendime kaseye yag icine zeytin domates ve salatalik yaptim herkes istedi hadi onlarada yap cocuklar ister karatay diye onlra yap milletin kahvaltisi bitti ben hala isteklerle ugrasiyordum kalabalikta zor oluyor bu is herkes hevesleniyor karataya bende abla olarak sabirla ogretiyorum onlara hepsinin olculerini aldim bunlari cuzdaniniza koyacaksiniz 15 tatilde bana gelinceye kadar zayiflayacaksiniz tekrar olcunuzu alacagim 1, hediye var dedim :) hem tantana oluyor hem ogreniyorlar
Evet özledik seni.. Bırakma devam ..Evet, cok uzun zaman oldu siteye ugramayali. Hatta bir aydan bile fazla... Ve dogal olarak rejimim de ucup gitti.ama yine basladim, bugun 3. Gunumdeyim. Sitede kendime bir gunluk actim, yediklerimi oraya yaziyorum. Cok zevkli oluyor... :)
Sizleri de beklerim... :))
sırf merakımdanbakalım 10.000 sayfaya geçecek mi
Evet nihayet 10000 e ulaştık cnmm..geçmedim,bakalım kime kısmet
sırf merakımdanbakalım 10.000 sayfaya geçecek mi
geçmedim,bakalım kime kısmet
ben geçtim galiba 10.000 . sayfaya :)
merhaba,benim bildiğim aramızdan giden yokBende uygulamak istiyorum.aramızda Canan karataya bizzat giden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?