Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın kızlarrrrrr!!!!!!!kkk kahvaltımı yaptım..

yalnız dün akşam karnım tıka basa tok olmasına rağmen allahım canım bir tatlı istedi bir tatlı istedi ki anlatamam...:18::18::18:

ama merak etmeyin hiçbişi yemedim...sadece 8 den sonra 1 bardak süt içtim...

tam karatay neferi gibi çalışıyorsun tebrikler
onları besleyeceğim diye arada aç kalma bari

merhabalar
ben Sabah 8 de kahvaltimi yaptim karataya uygun
ama bogazim agriyor bulantim var, halsizlik
$ifayi kapmi$im yani

oglene ne yesemki
sanki midem bo$ gibi ama açda deilim,garip bi haldeyim yani
Geçmiş olsun canım...öğlene karataya uygun menü seç kendine..ilk sayfalarda bulabilirsinnn:)

Sabrına hayranımm:) inşallah emeklerin boşa gitmez de devam ederler

.geçen gün bana da aynısı oldu:) şimdi yemediğime şükrediyorummm..tatlı tatlının mayasıdır.! Yedikçe yedirtir.!!

Senin de bayramın kutlu olsunnn nerelerdesiiin.??

Evet, cok uzun zaman oldu siteye ugramayali. Hatta bir aydan bile fazla... Ve dogal olarak rejimim de ucup gitti. ama yine basladim, bugun 3. Gunumdeyim. Sitede kendime bir gunluk actim, yediklerimi oraya yaziyorum. Cok zevkli oluyor... :)
Sizleri de beklerim... :))

oglen menum
ezogelin çorbasi
somon baligi
salata
az peynir

bolcada yuruyu$ yaptim hepi topu 30 dk ama olsun hiç yokdan iyidir :)

Kızlar 10000 deyiz hepimize tebrikler.. Nice 10000 lere inşallah.. ama bu sayfada hiç iyi haberim yok .. Sabah pişi derler bizde .. Mayalı hamur kızartması 2 tane onu yedim kahvaltıyla.. Sonra biraz önce koca 1 paket Alman çikolatası yedim offff.... Kocaman paketi turtıklaya tırtıklaya yedim ya of ... Şimdi de midem bi garip oldu... Bu gün ağzıma bişey sürmek yok artık.. Akşama kadar ceza bana.. Bayram bitsin işe başlayalım artık da düzenli yaşama devam edelim... Karatayı aşılamak bizim görevimiz helal Gül ablacım..
Evet özledik seni.. Bırakma devam ..
sırf merakımdanbakalım 10.000 sayfaya geçecek mi

geçmedim,bakalım kime kısmet
Evet nihayet 10000 e ulaştık cnmm..

Umarım herkes iyidir, , bayramınız güzel geciyordur, ben arada girip topigi okudum ama yazmaya yuzum yoktu ne yasaksa hepsinden yedim cok Üzgünüm sabah hep kkk yaptim sonrasini getiremedim cok kötü oldu bu yaa kilo verememistim karataya basladigimdan beri ama sporu duzenli yapamamistim onu ekleyeyim bu da etken oldu galiba neyse önümüze bakalım artik. .kacamak yapmayan yada az yapan herkesi tebrik ediyorum

öğlen yemek yemedim...bir avuç fıstık,2 bardak ayran içtim...akşam yemeğinde yeşil mercimek,az bulgur pilavı,domates roka,ayran vardı....

merhaba arkadaşlar 10.000. sayfsmz hayırlı olsun:)bende bayramı atlattıktan snra bşlayayım defim malum bayram ziyaretlerinde yememek olmuyo ipin ucunu kaçırmdım ama:)) vee yarın başlıyorum ben haftada 2 gün karabuğday kürünü uygulayacam..sabah kkk akşam karabuğday yurtta kalıyorum zaten o yağlı tuzlu yemekleri yemekten iyidir.. Bi de bir gün 2 bir gün 3 öğün beslenecem alışmak adına 2 öğüne... Acıkırsam da ayran falan içerim öğlen... Haftada 3 gün spora gidiyorum diğer günlerde en az 45 dk yürüyüş yapacam.. Hedef 1 Ocak 2014 e kadar 55 60 olmak inşallahh

2yumurta.3 cevız 7 zeytın le basladım.oglen bı tabak sırkelı lahana salatası.5 gıbı kıymalı yumurtaa bugunde boyle bıttı anlız rahatsızdım suya katılan bı ılac varya ondan ıctım bıraz şekerlıydi uzuldum kı gundurr cok ıyı gıdıyordumm.

Günaydın arkadaşlar
Tartılmıycam dedim ama bi cesaretle tartıldım dün ve 3 günde 1,5 kilo almışım. Tabi hemen geri döndüm canım Karatayıma. Bizimkilere söylediğimde hiç üzülme sen artık nasıl vvereceğini iyi biliyorsun dediler. Gerçektende haklıydılar. Üzüntüm geçti ve yeniden başladım( he he yendim seni İstanbul:)))) )
Neyse bol leptinli günler diliyorum.
Buarada bayramda rahat bir 7-8 kişiye Karatay yaşam biçimini anlatmak yazmak durumunda kaldım. Ve anlattığım herkes de baya bir heyecan uyandırdı. İlerleyen günlerde ailecek değiişip, dönüşücez galiba.

Günaydın bayanlar bende artık bu külo problemine yeter demek istiyorum ve sizlerle haftalık diyet programına katılmak istiyorum benide alırmısınız aranıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…