Sabah...kkk
Eve yolculuk buradaki tarti dijital degildi 1,5 kg da eksik gosteriyordu benimkine gore ..herkes biizmki ayni sen zayiflamissindir dediller ama w gunde 1,5 kg veremeyecegime gore benim tartinin ayari farkli eve gidince belli olacak hic kacamak yapmadim.
aramıza hoşgeldinnnGünaydın bayanlar bende artık bu külo problemine yeter demek istiyorum ve sizlerle haftalık diyet programına katılmak istiyorum benide alırmısınız aranıza.
aynen canım bende siz verince seviniyorummumarım vermişsindir sen ve felluz verince kendim vermiş gibi seviniyorum biz çoook zor veriyoruz onlar veriyorsa ben de veririm diye düşünüyorum hep umudumsunuz yani
Doğru anımsıyorsam bugün gelinlikler içinde düğününüzü yapıyor olmalısınız..Başını sevdiğin adamla aynı yastığa koyduğunda; aranızda hiç bitmeyen bir aşk, gönlünde doğru insanla beraber olmanın huzuru ve yaşamının tüm detaylarını saran sıcacık bir aile olmanın mutluluğu içinde olmanı dilerim ve seni çok tebrik ederim arkadaşım..
Ha konunun karatay topiği ile ne ilgisi var derseniz, o gelinliğin içinde nasıl muhteşem görünüyor sanıyorsunuz
Bu vesileyle diğer bütün arkadaşlarıma da selam ederim, hepiniz çok öpüldünüz kızlar, detaylarımla, maceralarımla akasya is back.. ama azz sonra..
Aynen canim pazartesi olunca sizin bildirimlerinize bakiyorum sen 100 gram verdin oh vermis nihayet dedim felluz 500 verdi sonraki gunlerde kacamaklari baslayinca hemen tepki gosterdim geri alacaksin diye.... Insallah hep birlikte istedigimiz kg ya gelecegizumarım vermişsindir sen ve felluz verince kendim vermiş gibi seviniyorum biz çoook zor veriyoruz onlar veriyorsa ben de veririm diye düşünüyorum hep umudumsunuz yani
evet canım kesinlikle öyle, ben bayramda abartmadım ama zaten sürekli abartmış olduğum için, aslında tek sıkıntım ekmekti diyebilirim ama bugün itibariyle güzel başladım, sabahtan beri de torrent den pilates videoları indirdim, sonra tv de oynatmadı, dosya dönüştürme programı indirdim, şimdi onları çeviriyorum mp4 formatına.. İngilizce ama olsun bu sayede dilimi geliştiririm belkim :)canım hoşgeldin
ben de bayramda nadasa bıraktım kendimi pzt den itibarem gümbür gümbür geleceğim
bugün bol bol aile fotoğrafı çekildik yarın herkes yazlığını kapatıp memlekete dönüyor diye son kez buluştuk fotolarda kilo aldığım çok net görünüyor ama hiç korkum yok biliyorum ki haftaya yeni başlamış gibi güzel kilolar vereceğim
sen de öyle olacaksın eminim dönüşümüz muhteşem olacak:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?