Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah...kkk
Eve yolculuk buradaki tarti dijital degildi 1,5 kg da eksik gosteriyordu benimkine gore ..herkes biizmki ayni sen zayiflamissindir dediller ama w gunde 1,5 kg veremeyecegime gore benim tartinin ayari farkli eve gidince belli olacak hic kacamak yapmadim.

umarım vermişsindir sen ve felluz verince kendim vermiş gibi seviniyorum biz çoook zor veriyoruz onlar veriyorsa ben de veririm diye düşünüyorum hep umudumsunuz yani

günaydın bu arada

kızlar siz hangi tür müzik seversiniz bilmiyorum ama joy fm i mutlaka dinleyin derim şu an yine müthiş şarkılar çalıyor
bi de yeni keşfettiğim max fm var o da müthiş

Doğru anımsıyorsam bugün gelinlikler içinde düğününüzü yapıyor olmalısınız.. Başını sevdiğin adamla aynı yastığa koyduğunda; aranızda hiç bitmeyen bir aşk, gönlünde doğru insanla beraber olmanın huzuru ve yaşamının tüm detaylarını saran sıcacık bir aile olmanın mutluluğu içinde olmanı dilerim ve seni çok tebrik ederim arkadaşım..

Ha konunun karatay topiği ile ne ilgisi var derseniz, o gelinliğin içinde nasıl muhteşem görünüyor sanıyorsunuz

Bu vesileyle diğer bütün arkadaşlarıma da selam ederim, hepiniz çok öpüldünüz kızlar, detaylarımla, maceralarımla akasya is back.. ama azz sonra..

önce hanginiden başlasam bilemedim:44:
önce lenevadan başlayayım en iyisi

lenevacım
yeni bir hayata adım attığın bu günde kalbimizde olduğunu bilesin
sevdiğinle aşk dolu bir ömür geçirmeni dilerim seni sevgiyle kucaklıyorum mutluluklar canım

ve akasya
zayıflama topiğinde kendine yol arkadaşı seçtiğin lenevayı bu özel gününde unutmayıp bizlere de hatırlatarak gösterdiğin dostluk örneği için seni de sevgiyle kucaklıyorum

canlar dün de süpeerrr uyguladıımmm ama henüz tartıda tıkkk yok çıldıracammm gerçi üstümde bir ağırlık var şimdi form çayı içiyorum...şu spastik bağırsaklarım çalışırsa belki az da olsa kilo veririmmm:106:

Günaydın bayanlar bende artık bu külo problemine yeter demek istiyorum ve sizlerle haftalık diyet programına katılmak istiyorum benide alırmısınız aranıza.
aramıza hoşgeldinnnberaber zayıflayacazzz
umarım vermişsindir sen ve felluz verince kendim vermiş gibi seviniyorum biz çoook zor veriyoruz onlar veriyorsa ben de veririm diye düşünüyorum hep umudumsunuz yani
aynen canım bende siz verince seviniyorumm ne yapalımmm bu sabrın karşılığını bir gün alırız elbet

dünnn

sabah kkk

akşam.19:00 1 kaşık humus,1 kaşık ali nazik,2 çiğ köfte,salata,et sote

on bin birinci sayfamız hayırlı olsun.
on bininci sayfaya yetişemedim; internetin azizliğine uğradım.
nice onbininci sayfalarda sağlıkla görüşmek dileğiyle..
herkese bol leptinli, bollllll iradeli günler ....
leneva ya ömür boyu mutluluklar ....

Zevkle okudum. Bu yazı buranın zayıflama topiğinden çok daha fazlası olduğunu kanıtlıyan çok içten bir yazı. Hissiyatınız için tebrikler.

Leneva ömür boyu mutluluklar.

Aynen canim pazartesi olunca sizin bildirimlerinize bakiyorum sen 100 gram verdin oh vermis nihayet dedim felluz 500 verdi sonraki gunlerde kacamaklari baslayinca hemen tepki gosterdim geri alacaksin diye.... Insallah hep birlikte istedigimiz kg ya gelecegiz

********LENAVA cigim sanada ömur boyu mutluluklar dilerim ...insallah bir problem cikmadan mutlu sona ulasmissindir...hersey gonlunce olsun

evet karatayın çıtır hatunları, hepinizin bayramını geç te olsa kutlar, fit bir ömür sürmenizi dilerim..
bir süredir gelemiyordum malum çeşitli sebeplerden dolayı ama artık sahalardayım ve her zamankinden daha kararlı ve daha istirkrarlı bir şekilde.. kaybettiğim 2.5 ayı ve aldığım 4 kiloyu telafi etmeliyim tez zamanda.. bu arada geçmişi okumaya çalışıcam ama ne kadar okuyabilirim bilmiyorum, umarım hepiniz iyisinizdir. herkese selam eder, büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim :)

ve menüm:

Sabah (saat 10.00):
2 yumurta
peynir-zeytin
kaymak
2 gün kurusu
antep fıstığı (çiğ-tuzsuz)

Akşam (saat 18.00)
1 tabak ızgara et
2,5 bardak ayran
salata

2 litre su, çay
spor olarak 2 saat ev işi ve çarşıya gidiş-geliş (1 saat)

Son düzenleme:
MAHZEN cigim hos geldin cnim seninde gecmis bayramin kutlu olsun....bizler 2,5 ayda 4 kg veremiyoruz ama almasi ne kadar kolay ,,,,,,bundan sonra aramizdan ayrilma kararinin arkasinda dur canim...bundan sonra karatay siz hayat dusunmememiz lazim ....

Hoşbulduk ablacım, bu sefer buralardayım hep inşallah... haklısın bundan sonra karataydan uzak durmak yok.. senden naber, bayağı iyi gitmişsin çizelgene bakılırsa.. tebrik ederim, azmin ve kararlılığından dolayı da tebrik ederim ayrıca.. bizler için iyi bir emsalsin..

canım hoşgeldin

ben de bayramda nadasa bıraktım kendimi pzt den itibarem gümbür gümbür geleceğim
bugün bol bol aile fotoğrafı çekildik yarın herkes yazlığını kapatıp memlekete dönüyor diye son kez buluştuk fotolarda kilo aldığım çok net görünüyor ama hiç korkum yok biliyorum ki haftaya yeni başlamış gibi güzel kilolar vereceğim
sen de öyle olacaksın eminim dönüşümüz muhteşem olacak:13:

evet canım kesinlikle öyle, ben bayramda abartmadım ama zaten sürekli abartmış olduğum için, aslında tek sıkıntım ekmekti diyebilirim ama bugün itibariyle güzel başladım, sabahtan beri de torrent den pilates videoları indirdim, sonra tv de oynatmadı, dosya dönüştürme programı indirdim, şimdi onları çeviriyorum mp4 formatına.. İngilizce ama olsun bu sayede dilimi geliştiririm belkim :)
sabahları pilates akşamları yürüyüş düşünüyorum.. bir de karatayı eklersek gerçekten gümbür gümbür geleceğiz.. bu arada oğlum başımda bekliyor pc ye geçmek için, ben de netbook a geçiyorum, geçmişi okumaya ordan devam edicem.. görüşmek üzere canım :)

Merhabalar
yeni katılan ve buraya geri dönen arkadaşlara öncelikle hoşgeldiniz diyorum.Karar vermek hedefe ulaşmanın yarısı.
Ben bugun nasıl beslendim.
sabah kkk çeyrek bi kete( çörek)
akşam 3 kaşık bulgur,2 kaşık bezelye yemegi, yarım porsiyon balık
akşam 6 gibi komşum geldi kahveye 2 kuru kayısı, 2 badem
40 dak. yürüyüş

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.umarım sizinde desteklerinizle karatay diyetini başarıyla sonlandırıp fazlalıklarımı üzerimden atarım.aranızdaki dayanışma beni heyecanlandırdı.ben canan karatay'ın kitabını dün sipariş ettim.sanırım hafta içinde elime geçer.fakat sizin paylaşımlarınızdan yola çıkarak diyetime bugün başladım.8 kg fazlam var.şu an 62,500 kilogramım boyum 158 yaşım 32.hedefim 54-55.ben yaklaşık5 yıldır tüp bebek tedavisi görüyorum ve kullandığım kortizonlu ilaçlardan dolayı 1 ay içinde balon gibi şişiyorum ve bu kiloları vermekte zorlanıyorum.inşallah başarırım.merak ettiğim konu yemeklerinizin ölçüsü ne kadar oluyor?kepçe -aşık veya bardak hesabı

1. bicnv
2. yklm
3. selmanınkızı
4. hedef60
5. elifce
6. lawyer
7. sivasıngülü
8. calm yok
9. haloson yok
10. xc9
11. felluz
12. mahzen
13. leneva izinli
14. gül
15. akasya iznli
16. seraym
17. mavibisiklet
18. nursena

felluz bu hafta liste sırası sende canım umarım bol---- bi liste olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…