Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

a haftaya da bendeymiş hadi bakalım hayırlısı.. ben bu hafta bildirim yaparım ama listeye giremem, geçen haftaki kilomu bilmiyorum çünkü..

benide listenize alır mısınız?şarltarınız nedir?umarım banada uyar.

yaklaşık 10 günlük bir okudum benden bugünlük bu kadar
lenevaya ben de mutluluklar diliyorum onu da bekliyoruz blayından sonra buraya..
akasyacım hoşgeldin, ben de bir süredir yoktum, ne iyi ettik de geldik.. :)
canım kepçe kaşık kalori hesabı yok, doğru brsinlerden doyana kadar yiyebiliyoruz tabi çok da abartmadan.. zaten bu diyetin en güzel yanı da bu, aç kalmadan kilo veriyorsun
listeye girmek için liste yapmayı kabul etmek ve düzenli bildirim yapmak gerekiyor canım

Hoşbulduk ablacım, senden naber, bayağı iyi gitmişsin çizelgene bakılırsa.. tebrik ederim, azmin ve kararlılığından dolayı da tebrik ederim ayrıca.. bizler için iyi bir emsalsin..
Emekleye emekleye gidiyorum canim :) haziranda kars a gitmistim gece 3 lere kadar calistik 5 gunde 1,5 kgverdim...temmuzda 3 gun istanbul 1 kg...agustosta yarim..eylul basi cok yogundum 20 saat calistigim olmustu 6 gunde 1.5 kg verdim 45 gundur gram bile yok :'(
29 ekimde marmaray in acilisi var oradada yogun calisirim 1 kg da o zaman gider benim kg vermem icin 18,,,20 saat kosturmam gerekiyor mayisa kadar hep yogunduk vucut yogunluga alismis normal insan gibi calisip spor yapinca veremiyor...

Kızlaaaar pazartesi liste bende .!!! Xc9 hatırlattığın için teşekkürler:) Yalnız listeyi ancak 17:00 dan sonra hazırlayabilirimmm.!! O gün kardeşimin 10 aylık bebeğine bakacam:) bakıcısı izinli... Anne baba 7: 30 da evden çıkıyorrr inşallah zor olmaz.!! Bana çok alışkın değil,ağlarsa yandımm.!!
Eve döner dönmez listeyi hazırlarımmm canlar:)))

Sabah: kkk

Akşam:1 kaşık ali nazik,2 tane çiğ köfte,salata,1 dilim peynir,4 kaşık mantarlı tavuk sote.

Yine kaçamaksız başarıyla bitirdimmm :)))

günaydın herkese kızlar,
kusura bakmayın gelemedim ama aklım sizdeydi.

çok yoğun bir bayramdı. kaçamaklarda yaptım tabi.
yarın tekrar eski düzenime döneceğim inşallah.

ben yarın - olamayabilirim.. :2::2::2:

felluzcuğum liste için şimdiden eline sağlık. inşallah bol eksili olur.
yarın yeğeninle de kolaylıklar dilerim.

çok şükür bayram bitti kaçamak faslını kapattık
güzel günler göreceğiz incecik olduğumuz

felluz
yeğenine bakman iyi olacaktır torun için prova olurunutmuşsundur bebek bakmayı kaç geçti aradan(aklıma o şarkı geldi haydi biraz mırıldanalım kaçyıl geçtiiii aradan ayrı ayrııııı bitsin artık bu hasret buluşalım gayrııııı......)
alkışlar karatay kızları korosuna gelsin

gül

eh! 29 ekime az kaldı ibrenin yönü aşağıyı gösterir artık

bicnv

nerelerdesin yahu! özledik sen

mahzen yazmış şartları sen bu hafta tartıl haftya listeye girersin seni de eklerim listenin sonuna

Evet kızlar geçmişi okudum mahzen xc9 felluz Gül hislerime tercüman oldunuz... Ben de 2 gündür çok kötüyüm regl oldum nihayet ama öncesinde çok tatlı kaçamağı yaptım.. Korkumdan tartılmıyorum ... Bi tek dün kaçamaksız bitirdim.. Ama ondan önceki gün faciaydı... Hiç yemediğim abur cuburu yedim.. Yazmaya yüzüm yok... Bu günü de kaçamaksız bitirsem.. Yarın sabaha tartılıcam görcezz günümüzü.. Bakalım ne olacak... Dün sabah 12:30 da kkk yaptım.. Saat 19:30 da tarhana ve etli kuru fasülye yedim.. Bu gün de kaçamaksız halledersem şanslıyım.. Yaklaşık 3 hafta gecikmeli regl oldum.. O beni mahvetti.. Neyse önümüze bakıcazzzz.. Durmak yok arabaya az kaldı.. Bu haftayı saymazsak 14 haftam var.. Kilo vermeden hafta geçirmemem lazım.. Her hafta en az 1 kilo gitmesi gerek..Kızlar 1 Şubat milat...gaza gelmem lazım.. Tartı 65 in altını göstermeli hatta mümkünse 60 bile olur.. :) 3,5 ayda 22 kilo gittiyse geri kalan 3,5 ayda da 13-18 kilom gider dimi.. Of korkmaya başladım. Başarmam gerek.. Hepimize Allah yardım etsin ... Bol -- li günler.. Sizi seviyorum şekerler..

teşekkürler canım,seni özledikk:)+ için katılmayacaksan; sonuç ne olursa olsun yarın katıl bence,ne olacak.!! hepimizin artısı da eksisi de oluyor di mi.??

çok hoşsun canım:)) gerçekten prova olacak sanırımmm.!! 7:30 da orda olacam,yumurta sarısıyle mama verecem,uyutacamm o uyurken sebze çorbası hazırlenecek,bu arada1. Sınıfa giden canavar yeğenimin kahvaltısı ettirilecek, okul için tostu yapılacak giydirilecek okula gönderilecek sonra; ada beslenecek tekrar aynı şeyler falan filannnnnnn:))) valla gözüm korkmadı değil unutmuşum her şeyi.!! Kaç yıl geçti aradan ayrııııı ayrıııı

Canım bundan sonra kaçamakları azalt bence çünkü; sonlara doğru vermek çok daha zooooorr.!!!! Gerçi sen bebeğine süt veriyorsan o büyük bir avantaj:) ekstra kalori harcıyorsunnn.!!! Yine de tedbirli ol derim araba var işin sonundaa:)) kaçamaksız devaaaaammmmm:))

Sabah....kkk
Aksam...yoldan geldim karnim cok acti acele acele yesil mercimek hasladim kati olsun tok tutsun diye icine bulgur ekledim biraz salca koydum maksat mideye bisey insin aceleden yag koymayi bile unutmusum :) yemegin yarisinda farkettim onlar haslanirken salata yaptim yogurt cikardim ,,birkactane findik.kaju falan yedim,,yemek uyduruk oldu ama lezzetlide olmustu aciikmadimda,,,

Klasik karatay kahvaltısı... kk yazamıyoruz.!
kadınlar kulübü olduğu için onu yemiş gibi görünürüz:)))
:):):) sen benden once girmissin cevap yazarsin sandim baktim yazmamissin ben yazmaya basladim sayfaya geri dondum sende yazmissin .....seri calisiyoruz artik kimseyi cevapsiz birakmiyoruz

selam kızlarrr
bu listeyi ne için yapıyorsunz?daha önce başka diyetlerde görmüştüm liste yapıp kim kaç kilo verdi tablo gibi bir şey hazırlıyorlardı.onu yapsak yaa..tecrübeli arkadaşlardan rica olunur.geçmiş bayramınız kutlu olsunnn :))

Afiyetler olsun..:) dün akşam davetliydik yemeği dışarda yedik; masaya az şey söylendi .! yarı aç kalktım masadan:) tabiii onlar meyve, künefe de yediler.!! Sabah bir tartıldım azıcık ta olsa farketmiş:)

:):):) sen benden once girmissin cevap yazarsin sandim baktim yazmamissin ben yazmaya basladim sayfaya geri dondum sende yazmissin .....seri calisiyoruz artik kimseyi cevapsiz birakmiyoruz
Heeee heeee çalışkanız bugünnn:))

Bizde yapıyoruz gülümmm:))geçmişi incele.!!!

Bir sürü işim var kaçıyoruuummm kızlaaar.!
İYİ PAZARLARRRR:)

Son düzenleme:
günaydınnnn kızlarrrrr....keyifli ve bol leptinli bir pazar günü diliyorum hepinize

dün nete giremedim o yüzden yazamadım şimdi yazıyorum
kkk kahvaltımı yaptım
öğlen 1 avuç fıstık yedim şekersiz çay içtim
akşam 1 tabak yeşil mercimek yemeği,1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği,2 kaşık bulgur pilavı yedim....

yemekleri biraz fazla yapmışım anlaşılan bugün de aynı şeyleri yiyeceğim

eşimle bir anlaşma yaptık...o da istiyor kilo vermemi...70 kiloya kendi spor imkanlarımla ineceğim...leslie yapmaya başladım günde yarım saat...70 olduktan sonra bana koşu bandı alacak...kalan kilomu da onunla vereceğim...ideal kilom 67 olunca gardrobumu baştan aşağı yenileyecek...bunun heyecanıyla bu sefer kesin kilo vericeeeeemmmmm....artııkkkk yeteeeeeeerrrrrrr

emekleyerek de olsa gidiyorsun ya önemli olan o ablam, biz sana göre hızlı gidiyor olabiliriz ama sonra bi bakıyon bırakmışız, gelivermil kilolar, tavşan ve kaplumbağa misali.. önemli olan istikrar bu da sende fazlasıyla var maşallah.. bu arada 29 Ekimde tvlerde görürmüyüz acaba seni?
felluzcum istesen değişebiliriz sana zor olacaksa, ben yarın senin yerine yaparım sen de haftaya benim yerime yaparsın..
hedefim biraz paniklemiş görüyorum seni, aynı şeyleri 3 kez okudum sanırım.. panik yapma,rahat ol, bu panik seni kaçamak yapmaya itiyor, hedefine ulaşmanı engeller.. sakin. sakin, sen bu kiloyu rahat verirsin canım..
biz de capiyoruz, bu o listeyi yapma sırası canım.. pazartesileri kilo bildirim günümüz..
gardrobu yenileme fikri güzel canım ama yürüyüş bandı çok iyi bir fikir mi bilemiyorum. hocamız doğal yürüyüşü tavsiye ediyor, leslie biz de yapıyoruz zorda kalınca ama yürüyüş bandı statik elektrik mi ne ortaya çıkarıyor, zararli diye biliyorum. ilk alınca bir heves yapılıyor ama sonra kaldıracak yer arıyor alanlar, yakın zamanda kardeşim almıştı ama hiç kullanmamışlar bile göbek aynı duruyor, ille de bişey alıcaksan onun yerine eliptik bisiklet öneririm tüm kasları (yürüyüşe göre daha çok kası) çalıştırıyor tabi benim naçizane fikrim ama dediğim gibi en iyisi doğal yürüyüş.. 70 kilo olana kadar vaktin var, o zmana kadar kararını verirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…