Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kahvaltıda domates salatalık peynir zeytin yedim ama yarın kkk yapıcam öğlende şimdi biraz şehriyeli çorba ve bi tabak menemen doğrumu gidiyorum bide akşam ne yiyim :)

Kahvaltıda domates salatalık peynir zeytin yedim ama yarın kkk yapıcam öğlende şimdi biraz şehriyeli çorba ve bi tabak menemen doğrumu gidiyorum bide akşam ne yiyim :)
şehriye yemiyoruz ama menemen iyi, bol yumurtalı daha iyi olur, akşama da et tavuk türü bişey yanında yoğurt ve salata yiyebilirsin, yada etli sebze yemeği de olabilir, karatayda seçenek çok canım ama aklıma şimdi gelenler bunlar.. en iyisi sana bir link vereyim sen orayı incele..

hepimiz için özellikle de yeni başlayanlar için faydalı bir site.. Okan beye de teşekkür ediyoruz ayrıca..

Karatay Menüsü

Son düzenleme:
Herkese merhabalar Antalyadaydik Bayram tatili için bugün döndük. Elimden geldiğince bozmamaya çalıştım ama az da olsa kacamaklar oldu ve yemek saatleri bozuldu ( bugün düzelttim artık ama yarın tartıdan umutlu değilim. Umarım herkes iyidir öpüyorum sizleri

merhaba kızlar nasılsın bakem,nasıl geçti bayram kaçamak yapmayan varmı aranızda ben yaptım bugun toparladım kendimi bayramda bitti artık kış geliyor evdeyız duzen bozulmayacak ve kiloları verecegım allahın izni ile, bugunkü menüm sabah : kkk..öğle :1 tabak sarma yogurt.:aksam: çorba.taze fasulye yiyeceğim..bol yeşilçay ve su.

Kızlar bugün saat 11 gibi kkk yaptım.. Saat 17:00 de dünkü yemekleri yedim. Yani kurufasülye ve tarhana .. Kaçamak yok ... Akşamı da atlattık mı yarın tartı günümüz.. Bakalım.. Ne kadar az + olursa o kadar iyi sanırım..
hedefim biraz paniklemiş görüyorum seni, aynı şeyleri 3 kez okudum sanırım.. panik yapma,rahat ol, bu panik seni kaçamak yapmaya itiyor, hedefine ulaşmanı engeller.. sakin. sakin, sen bu kiloyu
Eskiden 2 şer 2 şer gidiyordu .. Şimdi veremeyince panik oldum sanırım.. Sağol cnm.. İşe başlayınca biraz daha düzenli olacağım sanırım..
Evet cnmm kaçamaksız devam artık.. Regl de oldum nihayet rahatladım. Bundan sonra herşey güzel olacak..

Olsun cnm yağ da koymasan abur cubur yememişsin sağlıklı beslenmişsinn.. Afiyet olsun..

MAHZEN cigim yabanci Bakan olan butun toplanti ve açilislarda TV lerde cikiyoruz gecen hafta TRT deydik aksam arkadas aradi tv yi ac haberlerde 3 yerde gorunuyorsun diye yakalayamadim ...

#### SNOWDROP kacamak yapmayan varmi demissin ben varim canim 5gun babamdaydim hanimi 2 tepsi degisik tatli yapmis hep gozumun onundeydi bir lokma bile yemedim kendi kendimi taktir ettim gozunun onundekine bile bakmiyorsun diye ....beni goren kizkardeslerimde karataya basladilar,,,buyuk kiz kardesim sok oldu gencligimizden beri hep ben ondan 10 kg fazla gelirdim simdi ayni kg dayiz ama benim basenim ondan 9 cm daha az onun gogus kucuk benim buyuk kg denkleniyor :) ama benden sisman duruyor basenden dolayi...kg vermeye karar vermeden 1 gun once izmirde ondaydim komsusu ablanmi sisman benmi dedi kardesimde ablam dedi bir moralim bozuldu kisa boylu koca gobekli kadindan sismansam vay halime dedim geece eve gelince aynada baktim kendime ve yuh dedim 79 kg idim bir gun sonra basladim diyete ve su an halimden memnunum ilk hedefe 3 kg kaldi..kizkardesim son halimden 5 ay sonra beni gorunce sok olmasinda ne olsun dimiiii :)

Bu böyle olmıycak tek başıma, motivasyon olmadan dedim ve aranıza katılmaya karar verdim. Burada gün gün yediklerimi ve kilomu paylaşıcam. HEDEF: 10 kilo. Bu karatay diyeti ara ara başlayıp ara ara bıraktığım bi diyet. 1 buçuk haftadır da sürdürmeye çalışıyorum ama kaçamaklarım oldukça fazla. Tatlıyla vedalaşmak benim için oldukça zor olucak. O yüzden şimdiden söylemek isterim ki ilk zamanlarda yediklerim diyete çok da uygun olmayabilir. Listemi örnek almayınız=) Zaman geçtikçe düzeni oturtucam ama=)İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara kavuşur ve fıstık gibi hatunlar oluruz diyeyim ve uzatmadan sadede geliyim.

Boy: 174
Kilo: 70

Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, avuç içi kadar peynir, 3 zeytin, tarçın çubuklu yeşil çay
Öğle Yemeği: Maalesef dayanamayıp bir adet waffle yendi. Yanında da light kola içildi.
Akşam: 2 parça ızgara et.( satır et ve sanırım kuzu eti) Toplamda bir elim genişliğinde. Yanında da bol limonlu zeytinyağsız büyük bir kase salata.
*Aralarda light kola içmiş olabilirim.
Spor: Yapılmadı.:18:

Son düzenleme:
MAHZEN cigim yabanci Bakan olan butun toplanti ve açilislarda TV lerde cikiyoruz gecen hafta TRT deydik aksam arkadas aradi tv yi ac haberlerde 3 yerde gorunuyorsun diye yakalayamadim ...

o zaman açılış günü gözüm kulağım haberlerde olacak :)

hedef 60 günlüğümde bir çizelge paylaştım kilomuz yakın sayılır, haftada bir kilo vermeyi hedefledim ben de .. bu durumda 2014 te ilk hedefime ulaşmak istiyorum bakalım, motive edici oluyor, dilersen sen de kendine göre oluşturabilirsin.. bu hesapla gidersem şubatta 66 oluyorum, demek ki sen de 65 oluyorsun.. içini ferah tut canım, reglden sonra zaten vermiş olacaksın :)

Son düzenleme:
sabah (11.30)
miss gibi KKK

akşam (19.00)
1 tabak tarhana çorbası (dövme ile yapılandan)
3 kaşık bulgur pilavı (hem tarhana hem pilav olmamış ama kurufasulyeyi tek yiyemedim)
4 kaşık kurufasulye
2 kaşık et yahni
salata-yoğurt
ne çok yemişim yav, hem yarın tartı günü ama yarın telafi ediyorum hemen..

spor henüz yok ama ev işi yaptım, belki yatmadan önce leslie yaparım..

Canım evet, sırayı değişebilirizzzz:))) çok iyi olurr..!! Teşekkürler çoook düşüncelisiinn.:)

Gunaydin tatlılar
Herkese güzel bir hafta dilerim. Ben bugün tartilmayi unuttum
Hatirladigimda çıkmama az vardı tekrar soyunmadim
Bu hafta kilo bildiriminde olamayacağım.
Inş herkes benim yaptığım gibi dieti çok bozmamıştir.
Iyi haberlerinizi bekliyorum

Güzel bir hafta dileğiyle günaydın
Şimdi hastanedeyim. Döndüğümde tartılıcam.Yetişirim zannımca, bu kez canım hiç tartılmak istemiyor. Malum + lardayım. Dün piknik vardı . Ben iltifatları ve gazı duyup kaçırdım biraz. Bugün pazartesi ve başlıyorum canım K aratayıma.

rumuz: xc9
başlangıç: 71 kg
geçen hafta: 63.6 kg
bu hafta: 64 kg
fark: +400 gr
yüzde: % + 0.63
beden: 40

herkeslere günaydın kızlar bugün liste bende bildirimleri bekliyorum..
bu arada yeni bir başlangıç yapmak istiyorum.. o yüzden başlangıç tarihimi ve başlangıç kilomu revize ettim..

Başlangıç tarihi:19/10/2013
Başlangıç kg:80,6
Geçen hafta:-
Bu hafta:80.6
Fark:-
Toplam fark:-
Beden:44
Sporilatese başladım :)
Boy:1.58

İlk Hedef:70
Verılen kılo yuzdesı:-

Son düzenleme:
Günaydın ve iyi haftalar hepinize kızlar. Dün de anlatmış olduğum gibi tartıdan umutlu değildim ve nitekim haklı çıktım. Şişkinlik hissetmiyorum ama kiloda artış var. Umqarım önümüzdeki hafta düzelir.

Başlangıç tarihi:19.08.2013
Başlangıç kg:70
Geçen hafta:63.9
Bu hafta:64.5
Fark: + 600 gr
Toplam fark:5.5
Beden:40
Spor:bu hafta yok
Boy:1.61
Hedef:58
Verılen kılo yuzdesı: + % 0.938

Felluz canım kolay gelsin.

Hedef60 umarım bu pazartesi hepimiz için güzel bir başlangıç olur. Ama canım ödüllere bu kadar yoğunlaşma istersen derim. Bence baya yıpratıcı olur. Hatta patlama şeklinde gelen kaçamaklarınında sebebi bu olabilir. Metabolizman hızlı, normal koşullarda bir kilo verirsin gibi. Kendini içten motive etsen...

Gül_063 seni canı gönülden tebrikediyorum. Umarım karşılığını alırsın bu emeklerinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…