şehriye yemiyoruz ama menemen iyi, bol yumurtalı daha iyi olur, akşama da et tavuk türü bişey yanında yoğurt ve salata yiyebilirsin, yada etli sebze yemeği de olabilir, karatayda seçenek çok canım ama aklıma şimdi gelenler bunlar.. en iyisi sana bir link vereyim sen orayı incele..Kahvaltıda domates salatalık peynir zeytin yedim ama yarın kkk yapıcam öğlende şimdi biraz şehriyeli çorba ve bi tabak menemen doğrumu gidiyorum bide akşam ne yiyim :)
Eskiden 2 şer 2 şer gidiyordu .. Şimdi veremeyince panik oldum sanırım.. Sağol cnm.. İşe başlayınca biraz daha düzenli olacağım sanırım..hedefim biraz paniklemiş görüyorum seni, aynı şeyleri 3 kez okudum sanırım.. panik yapma,rahat ol, bu panik seni kaçamak yapmaya itiyor, hedefine ulaşmanı engeller.. sakin. sakin, sen bu kiloyu
Evet cnmm kaçamaksız devam artık.. Regl de oldum nihayet rahatladım. Bundan sonra herşey güzel olacak..Canım bundan sonra kaçamakları azalt bence çünkü; sonlara doğru vermek çok daha zooooorr.!!!! Gerçi sen bebeğine süt veriyorsan o büyük bir avantaj:) ekstra kalori harcıyorsunnn.!!! Yine de tedbirli ol derim araba var işin sonundaa:)) kaçamaksız devaaaaammmmm:))
Sabah....kkk
Aksam...yoldan geldim karnim cok acti acele acele yesil mercimek hasladim kati olsun tok tutsun diye icine bulgur ekledim biraz salca koydum maksat mideye bisey insin aceleden yag koymayi bile unutmusum :) yemegin yarisinda farkettimonlar haslanirken salata yaptim yogurt cikardim ,,birkactane findik.kaju falan yedim,,yemek uyduruk oldu ama lezzetlide olmustu aciikmadimda,,,
MAHZEN cigim yabanci Bakan olan butun toplanti ve açilislarda TV lerde cikiyoruz gecen hafta TRT deydik aksam arkadas aradi tv yi ac haberlerde 3 yerde gorunuyorsun diye yakalayamadim ...
kızlar listeye benimde adımı yazarmısınız.. sizin azminize imrendim doğrusu
1,66 boy
71 kg
27 yaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?