Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hay Allah. Canım hepimiz için bol iradeli bir hafa olsun.
Bu hafta tepetaklak bir liste bizi bekliyor sanırım.:)))) Ama haftaya alaşağı ederiz umarım

Yeni başlangıçın hayırlı olsun. Sanki işe yarar gibi bende düşünüyorum.
Buaralar pek bi şımardım biraz verdim diye.

Herkese kucak dolusu selamlar iyi ki mahzenle sırayı değişmişiz oldukça yoğunum her şey üst üste geldi kızlaaarrr.!! dün akşam yatıya misafirim geldi.!! son anda kızımı ayarladım yeğenime baksın diye.!! ve bebek grip olmuş maalesef annesi izin aldı ona o bakacak diye içim rahat etti.misafirlerim şimdi gezmeye çıktı yazayım dedim:)

Başlangıç tarihi:9 mart 2013
Başlangıç kg:87
Geçen hafta:77.6
Bu hafta:77.4
Fark: -200
Toplam fark:9.6
Beden:42,44
Spor:düzensiz yürüyüş
Boy:1.63
Hedef:70
Verılen kılo yuzdesı:0.257

AVM gezileri işe yaradııııııııııı....Antalya'da hava yağışlı olduğu için kahvaltıyı yapıp çıkmamız 1 oluyordu 6 ya kadar AVM geziyor eve gelip yemek yeyip (ben dışarda yemediğim için onlarada yedirmiyordum :) ) tekrar çıkmamız 8 oluyordu 22.30 da eve dönüyorduk günde 3 tane AVM geziyorduk son günde düden şelalesi ve 2 AVM gezdik..erkek kardeşim marmariste yaşadığı için AVM gezmeyi seviyor bütün ihtiyaçlarını oralardan alıyor banada yürüyüş bahanesi oluyordu...
Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta:68.5
Bu hafta:68.0
Fark:-500 nihayet 1.5 aydır gram yoktu
Toplam fark:11.2
Beden:42
Spor:AVM gezileri :)
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:0.729

Kızlar dün de kaçamak yapmadım:)

Sabah:kkk

Akşam:1 kaşık humus,2 çiğ köfte,2 kaşık zeytin salatası,salata,et sote (bol sebzeli).1 kaşık süzme yoğurt.

Bayramın son günlerinde menüm hemen hemen aynıydı..dışarda yediğimiz için bana uyan şeyleri tercih ettim...
Tatlı tatlının mayasıdır demiştik yaaa.!! Gerçekten öyleymiş kızlar yediniz mi arkası geliyor.!! Yemediniz mi geçip gidiyor:)

İstedikten sonra başarabiliriz.. tam gaz devammm..!!!

xc9 demek 61 leri gördün. Hay Allah Karatayla mı gördün, nasıl tekrar aldın,yakın zamanda mı? Umarım en yakında en sağlıklı şekilde görürsün.

başlangıç tarihi: 10/08/2013
baslangıç kilosu: 70
geçen hafta: 62,7
bu hafta: 62,9
fark: +200
beden:40
spor: yürüyüş
boy:1.60
hedef: 58
Kızlar buarada eşim buaralar şaka yolla ben seni aldığımdan zayıfsın şuan diyor. Oysa o zaman 55 kiloydum. Ve karşılaştığım çogu insan bana zayıf muamelesi yapar oldu. Yagdan gidiyor sanırım o sebebten daha zayıf görünüyorum.Yaşasın Karatayyy.

Bi bildirimdrn benden il günüm
Başlama tarihim 21/10/2013
Başlangıç kilo tam 65
Hedef kilo 53
70 günde bu kiloyu vermem lazım adım adım başlıyorum kızlar yardımlarınızı benden esirgemeyin lütfen işim ucunda çok büyük idaalar var:)
Yaş 20
Boy 160
Bol eksili günler başlasın ve bana şimdi kahvaltı için 2 yumurta haşladım yanına neler koyayım başka :))
İnşallah hep beraber incecik hatunlar olucaz

iradene hayran kaldım tebrık ederım vallahı,az once arkadasla tlf gorüstük seni söyledim ,hıcbirşey yememis diye maşşallah dedibende bugun ayran detoksu yapıyorum 2 gunluk,sonra devam karataya .

bu arada lısteye benide ekleyin canlarım,hırs yapayım.. başlangıç: 212013
başlangıç kg:88.7
hedef kg:75
boy:1.72

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]verenler
[/TD]
[TD]yüzde
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD][TABLE="width: 82"]
[TR="class: grid"]
[TD="width: 82"]gul_0663[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD][TABLE="width: 64"]
[TD="width: 64, align: right"]0,72[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD="width: 82"]mavibisiklet[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="width: 64, align: right"]0,31[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD="width: 82"]felluz[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="width: 64, align: right"]0,25[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]alanlar
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD="width: 64"]xc9[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="width: 64, align: right"]0,63[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="width: 64, align: right"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD="width: 64"]law-yer
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="width: 64, align: right"]0,93[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

istanbula, mahzen, su_24, ve snowdrop haftaya listedeler

verenleri tebrik ederim, alanlara da selam ederim, haftaya güzel verecekler..

Son düzenleme:

tabi ki karatayla ama 7 ayda
yazın çok sıkı egzersiz yapıyordum 3 kere falan kaçamak da yapmıyordum ama 1 hafta tatilde bozdum 1.5 kg aldım döndüm 3 haftada zor verdim sonra tekrar 1 hafta gittim 2 kg la geldim onu haftalarca veremedim üstelik aldım bayramda da bıraktım ki yeniden başlamış gibi olsun diye sonuç bu

benim eşim de kilo aldın diyor gerçi dediğine pişman ettim ama haklı 2 ay önce çok daha iyiydim pilates de yaptığım için daha fit görünüyordum

canım ellerine sağlık ama ben malesef + lardayım yani alanlarda(

Olsun canım birsürü gelgit olmuş ama hala aynı iradeye sahip olman çok güzel. Umarım bende hayatımdaki tüm gelgitlere rağmen hemen çarkedip canım Karatayıma dönerim.
pilates kilo verdirmiyor ama fit ve daha zayıf görünmek için rakipsiz. Bende istiyorum ama ara verince veya bırakınca daha kötü görünmekten korkuyorum.

pilates yapınca daha iyi görünüyorsun bu doğru ama bırakınca kötü olmuyorsun korkma ama ideal kiloya gelince de en azından haftada 2-3 kere 30 dk lık esneme yaparak vücudun formunu korumak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…