rumuz: xc9
başlangıç: 71 kg
geçen hafta: 63.6 kg
bu hafta: 64 kg
fark: +400 gr
yüzde: % + 0.63
beden: 40
kızlar listeye benimde adımı yazarmısınız.. sizin azminize imrendim doğrusu
1,66 boy
71 kg
27 yaş
Günaydın ve iyi haftalar hepinize kızlar. Dün de anlatmış olduğum gibi tartıdan umutlu değildim ve nitekim haklı çıktım. Şişkinlik hissetmiyorum ama kiloda artış var. Umqarım önümüzdeki hafta düzelir.
Başlangıç tarihi:19.08.2013
Başlangıç kg:70
Geçen hafta:63.9
Bu hafta:64.5
Fark: + 600 gr
Toplam fark:5.5
Beden:40
Spor:bu hafta yok
Boy:1.61
Hedef:58
Verılen kılo yuzdesı: + % 0.938
herkeslere günaydın kızlar bugün liste bende bildirimleri bekliyorum..
bu arada yeni bir başlangıç yapmak istiyorum.. o yüzden başlangıç tarihimi ve başlangıç kilomu revize ettim..
Başlangıç tarihi:19/10/2013
Başlangıç kg:80,6
Geçen hafta:-
Bu hafta:80.6
Fark:-
Toplam fark:-
Beden:44
Sporilatese başladım :)
Boy:1.58
İlk Hedef:70
Verılen kılo yuzdesı:-
Canım olsun +400 çok uzak bir sapma değil. Bi de geç alınan erken verilir. Bir kaç günde verirsin umarım.
Canım hoşgeldin
MAHZEN cigim yabanci Bakan olan butun toplanti ve açilislarda TV lerde cikiyoruz gecen hafta TRT deydik aksam arkadas aradi tv yi ac haberlerde 3 yerde gorunuyorsun diye yakalayamadim ...
#### SNOWDROP kacamak yapmayan varmi demissin ben varim canim 5gun babamdaydim hanimi 2 tepsi degisik tatli yapmis hep gozumun onundeydi bir lokma bile yemedim kendi kendimi taktir ettim gozunun onundekine bile bakmiyorsun diye ....beni goren kizkardeslerimde karataya basladilar,,,buyuk kiz kardesim sok oldu gencligimizden beri hep ben ondan 10 kg fazla gelirdim simdi ayni kg dayiz ama benim basenim ondan 9 cm daha az onun gogus kucuk benim buyuk kg denkleniyor :) ama benden sisman duruyor basenden dolayi...kg vermeye karar vermeden 1 gun once izmirde ondaydim komsusu ablanmi sisman benmi dedi kardesimde ablam dedi bir moralim bozuldu kisa boylu koca gobekli kadindan sismansam vay halime dedim geece eve gelince aynada baktim kendime ve yuh dedim 79 kg idim bir gun sonra basladim diyete ve su an halimden memnunum ilk hedefe 3 kg kaldi..kizkardesim son halimden 5 ay sonra beni gorunce sok olmasinda ne olsun dimiiii :)
xc9 demek 61 leri gördün. Hay Allah Karatayla mı gördün, nasıl tekrar aldın,yakın zamanda mı? Umarım en yakında en sağlıklı şekilde görürsün.
...............Kızlar buarada eşim buaralar şaka yolla ben seni aldığımdan zayıfsın şuan diyor. Oysa o zaman 55 kiloydum. Ve karşılaştığım çogu insan bana zayıf muamelesi yapar oldu. Yagdan gidiyor sanırım o sebebten daha zayıf görünüyorum.Yaşasın Karatayyy.
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]verenler
[/TD]
[TD]yüzde
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD][TABLE="width: 82"]
[TR="class: grid"]
[TD="width: 82"]gul_0663[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD][TABLE="width: 64"]
[TD="width: 64, align: right"]0,72[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD="width: 82"]mavibisiklet[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="width: 64, align: right"]0,31[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD="width: 82"]felluz[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="width: 64, align: right"]0,25[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]alanlar
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD="width: 64"]xc9[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="width: 64, align: right"]0,63[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="width: 64, align: right"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD="width: 64"]law-yer
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="width: 64, align: right"]0,93[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
istanbula, mahzen, su_24, ve snowdrop haftaya listedeler
verenleri tebrik ederim, alanlara da selam ederim, haftaya güzel verecekler..
tabi ki karatayla ama 7 ayda
yazın çok sıkı egzersiz yapıyordum 3 kere falan kaçamak da yapmıyordum ama 1 hafta tatilde bozdum 1.5 kg aldım döndüm 3 haftada zor verdim sonra tekrar 1 hafta gittim 2 kg la geldim onu haftalarca veremedim üstelik aldım bayramda da bıraktım ki yeniden başlamış gibi olsun diye sonuç bu
benim eşim de kilo aldın diyor gerçi dediğine pişman ettim ama haklı 2 ay önce çok daha iyiydim pilates de yaptığım için daha fit görünüyordum
Olsun canım birsürü gelgit olmuş ama hala aynı iradeye sahip olman çok güzel. Umarım bende hayatımdaki tüm gelgitlere rağmen hemen çarkedip canım Karatayıma dönerim.
pilates kilo verdirmiyor ama fit ve daha zayıf görünmek için rakipsiz. Bende istiyorum ama ara verince veya bırakınca daha kötü görünmekten korkuyorum.
canım ellerine sağlık ama ben malesef + lardayım yani alanlarda(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?