Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ben de sizle yapıcamm kızlarr

Başlangıç tarihi:20 ekim
Başlangıç kg:73

Fark:
Toplam fark:
Beden:42,44
Sporilates egzersiz
Boy:1.69
Hedef:58
Verılen kılo yuzdesı:

Merhabalar

Hiç irade gösteremedim bu hafta .. :18:

bayramda kilo aldım bugün başlamayı umuyordum ama bayram dönüşü ofiste tatlılar vs bugün de kaldı

akşam itibariyle başlayabilirim inşallah...

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]verenler
[/TD]
[TD]yüzde
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]gul_0663
[/TD]
[TD]0,72
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]felluz
[/TD]
[TD]0,25
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]alanlar
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]mavibisiklet
[/TD]
[TD]0,31
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]xc9
[/TD]
[TD]0,63
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD]law-yer
[/TD]
[TD]0,93
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

mahzen, su_24,snowdrop,gubseneris haftaya listedeler..

verenleri tebrik eder, başarılarının devamını dilerim, bu verenler gül_0663 ve felluz olunca daha da bir anlamlı oluyor, ayrıca tebrik ederim kendilerini..
veremeyenler de üzülmesinler haftaya verirler..

Son düzenleme:

Eline sağlık mahzencimmm:) umarım haftaya herkes bildirim yapar.!!
Kilo vermek için çaba gösteren herkesi çoookkk kutluyoruuuummm

arkadaşlar merhaba
ben karatay diyetine başlayacağım kitabı aldım okuyorum regl olcam bir kaç güne bitince hemen başlıyorum şu an okuyorum okuyorum okuyorum...diyeti beynime kazıyorum resmen :)
şimdi size bir sorum var ben 11de btmiş oluyor kahvaltım karatay mümkünse 2 öğün demiş. ben 11 de bitirirsem 4 de akşam yemeği olcam ama sabaha kadar acıkırım geç kahvaltı yapanlar ne uyguluyorlar??
birde 1 ayda ne kadar kg veriliyor ortalama biliyorum kişiden kişiye değişiyordurda gözle görülür farklar oluyor mju??
şimdiden çok tşkler bundan snra bende aranızdayım

Çocuklar hastaydı ancak yazabildim Rumuz:Hedef60busondiyet. Başlangıç tarihi:1 Temmuz. Başlangıç kilo:100. Geçen hafta: 77,6 Bu hafta: 78,4. Fark: +800gr Toplam fark: 21,6 Beden:40-42 Spor: Boy:170cm. Yas:30. Hedef : 60. Yüzde:

sen de 4 te yeme 6-7 gibi yersin hem leptinin daha uzun süre çalışmış olur sabaha kadar da acıkmazsın 3 öğün yapınca aralar en az 4-5 saat olmalı
o sana bağlı 1 ayda 2 -3 veren de var 5-6 veren de ama yağdan verdiğimiz için 3 versek 5 gitmiş gibi görünüyor

hedef

geçmiş olsun canım öperim kuzucukları

geçmiş osun canım, ben listeyi yayınlamıştım hatta hata vardı birkaç kez yayınladım.. seni de eklememe gerek var mı? zaten artıdaymışsın boşverelim derim ama eğer istersen eve gidince tekrar yapayım bir ara..

ilk defa 1. oldum ....ellerine sağlık canım

merhaba kızlar bugün insülin tahlili sonucumu aldım ve sonuç içler acısı. İnsülinim tam 11.2
meğer ben bu yüzden su içsem kilo alıyormuşum. çünkü bu diyete başlamadan önce de çok yiyen birisi değildim ama gelsin meyve suları gitsin çikolatalar. yani abur cuburu çok yerdim ama yemek yemezdim. işte demek ki bende insülin direnci olmuş. neyse yavaş yavaş bundan da kurtulucam umarım Karatay sayesinde.

6 kilo vermişsin olsun tebriklerr

Anladim cnm cok tskler cvp icin.dayanabilir miyim okadar sure acaba bilemedim neyse deneyip belirliycem artik ...
bu sayfada genelde 3 ogun mu 2 ogun mu yeniliyor ???

çok şaşırdım sen çok güzel kilo veriyorsun halbuki
neyse en azından doğru yoldasın hem güzel güzel kilo kilo veriyorsun hem de insülin direncin kalkacak hep bereber kurtulacağız kilolerdan hastalıklardan:13:

Anladim cnm cok tskler cvp icin.dayanabilir miyim okadar sure acaba bilemedim neyse deneyip belirliycem artik ...
bu sayfada genelde 3 ogun mu 2 ogun mu yeniliyor ???

kahvaltını tam olarak yaparsan en az 6 saat dayanırsın merak etme
herkes kendi düzenine göre ayarlıyo erken kalkanlar genelde 3 öğün yapıyor ama araları mutlaka 5 saat tutuyoruz bu çok önemli

Anladim canim cok sagolasin cok tskler 5 saat yemiycez ok. Kalkma durumuma gore ayarliycam ozmn ogunleri ben

bugün 3 öğün yaptım ama 2 öğüne geri döneceğim sanırım

sabah
1 yumurtalı kkk

öğle
3 köfte
1 bardak yoğurt
bolca salata

akşam
1 tabak kıymalı patlıcan
2 tane havuç turşusu
yarım bardak yoğurt

birazdan yürüyüşe çıkıcam

aynen ben de çok şaşırdım bu kadar yüksek çıkacağını tahmin etmiyordum. kilo veriyorum evet ama çok fazla kaçamak yapmadığım halde 600 gr. aldım bu hafta herhalde bu yüzden. diyete uygun olmayanları hiç yakmıyor vücudum demek ki

Benim D vitamini sonucumda 8,8 di yenisi 12 cikmis :'( 3 ay ignesini ictim daha sınıra bile gelmemis altt sınır 30 hoca 80 oneriyor

sabah(08.00)
karatay kahvaltısı (leptin için sabah daha erken kahvaltı etmeliyim ama yetişemiyorum ki)

öğle(12.30)
1 kase tarhana çorbası
1 tabak tavuklu salata
yoğurt

akşam (18.30)
1 kase tarhana çorba
ızgara et
yoğurt

gün içinde 2 fincan türk kahvesi, çay, yeşil çay

Spor: yarım saat tempolu yürüyüş
(aslında çıkmışken 1 saat yürüycektim, çok da yürüyesim vardı ama belimden aşağısı o kadar üşüdü ki yarım saat dayanabildim.. evden çıkışım ve dönüşüm toplam 45 dakika)

sabah kahvaltısı yerine normal yemek yedim...sabah:kabak yemeği yoğurt öğle:3 ceviz 1 elma akşam:1 kase yoğurt 1 kase çorba bir dilim börek boyutunda fırın mücver.... Bugün arkadaşımın doğumgünü küçük bir dilim pasta yiyecem diyetteyim desem bir sürü laf söylerler şimdi... Kola falan içmeyecem ama..nasıl olmuş kızlar menüm?? Yarın hareket eder yakarım o pastayı da:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…