Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah:kkk

Öğlen:4 kaşık keşkek

Akşam:4 kaşık keşkek,10 yeşil zeytin,1 avuç ceviz,lahana turşusu.

Iyi aksamlar arkadaslar maalesef ben bildirim yapamadim.
Almanyada amcam cok rahatsiz bugün ameliyat oldu. Durumu ciddi prostat kanseri.'Doktorlar fazla yasamaz demisler.
Ben cok üzgünüm babamla kuzenim bu sabah gittiler. Benim islerim oldugu icin gidemedim ama aklim canim amcamda.
2 saat önce ameliyattan cikmis. durumu iyi diyorlar su an. Aci olan da kimseyi hatirlamiyor.:2::2::2::2:
Babam yanindayken babami sayikliyormus neden gelmedi diye.

Benimde Bayram boyunca kacamagim oldu. canta valiz ne isterseniz yollayin.
Bir kac gündür epey yogunum.

Son düzenleme:
Selam citirlar
Geçmişi okudum geldim
Kilo verenleri tebrik ederim
Gül Ablacim iradenden dolayı seni özellikle
Bu arada gül Ablacim şu kız bebek ile ilgili formulunu banada gönderir misin?
Bir de kuru kayisi 4-5 adet serbestti kahvaltida, kuru incirde durum nedir
lenevamiza mutluluklar
Lawyercim insülin direncin için geçmiş olsun
Felluzcum, hedef60cigim, xc9cugum, mahzencim, sivasingulucum, mavibisikletcim,ve diğer arkadaşlarim hepinize bol leptinli günler, sevgiler
Bugün moda girmeye çalıştım ama bir iki kaçamağım oldu
Inşallah yarin duzene girerim
Şunu farkettim ki sizden uzak olunca motivasyonum gidiyor
O nedenle daha sık gelmem lazım
Hep birlikte başaracağız inşallah
Sporuda ihmal etmiştim 2 haftadir, birazdan leslieye başlıcam inşallah.
Öptüm herkesi

merhaba kızlar...işte yine burdayım....
sabah kkk kahvaltımı yaptım
öğlen müşterilerimden biri getirmiş ayıp olur diye biraz da dayanamadım yani tek kişilik pastalardan yedim
akşam 1 tabak barbunya yemeği ve haşlanmış zeytintağlı karnıbahar yemeği yedim...

bu arada birşey sormak istiyorum...ben yumurtadan çabuk tiksinen biriyim...tiksinti gelince muz yenebiyo zannedersem ama canan hoca kitabında yenmemesi gereken meyveler arasında muz demiş...bu konuda fikri olan????:44::44::44:

bir sorum daha var....benim iştah ilk güne nazaran azaldı sanki...kahvaltıdaki yeşillikleri falan azalttım canım istemiyor...bazen midem de bulanıyo kahvaltılarda...siz böyle bir durumla karşılaştınız mı???bi de bakıyorum sizin yedikleriniz az...doyuyor musunuz o yediklerinizle yoksa siz de benim gibi aynı şeyleri yemekten usanıp az yiyenlerden misiniz???bu ara doyana kadar yiyemiyorum da

Sabah 1 avuc findik. 2 kasik peynir 1 muz. 1 kase ev yogurdu. cay & su.

Ögle kiymali yesil fasulye kavurmasi, 3 kasik yogurtla. su.

Aksam 1 büyük kase ev yogurdu.

Karatayla kurtulacağına eminim cnm bende de vardı kırıldı .. İnsilün direncimi kırdım ... Sen de kırarsın eminim..
ilk defa 1. oldum ....ellerine sağlık canım
Evet cnm azmine hayranım... Hep 1. Olman dileğiyle.. Çok sevindim cnm.. Alkışşşş birincimize ...
Sağol cnmmm gerek yok... Aynen tarihe + lar işlenmesin... :) haftaya ---- lerle buluşalım.. Sabahtan hep doktordaydım. Okulda da yazmaya fırsatım olmadı. Son anda yazdım ama yetişemedim.... Ellerine sağlık yine de cnm benim.. Öptüm..
hedef

geçmiş olsun canım öperim kuzucukları
Sağolasın xc9 umm..
Eellerine sağlık cnmcım..
Evet cnm .. Yağdan gidince öyle oluyor sanırım.. Beni görenlerde her gördüğümüzde daha zayıflıyorsun diyorlar .. İnsndıramıyorum .. :)
Evet bu bekleyişli günler gaza getiriyor insanı.. Hep beraber vereceğiz..
VERECEĞİZZZ..
Evet iç motive önemli de ben başardığımı göstermek istiyorum.. Bu kadar vermişken hedefe ramak kala bırakmamalıyımmm..

Evet canım günlüğünügördüm..ellerine sağlık... tablonu da gördüm. Ben de buna benzer tablo yaptım telefonuma..teşekkürler moral oldu bana da .. Vereceğiz inanıyorummm..

Kızlar menüm... Sabah 11:30 da koşulturmayla da olsa karatayımın nefissss kahvaltısını yaptım.... Sonra leptinimi hiç bozmadım.. Saat 7 de bulgurlu zeytinyaglı prasa yemeği ve yoğurt yedim. Bu gün az su içtim sadece koşuşturmaktann fırsatım olmadı. Şimdi de leptinimi bozmayıp bol suyla geceyi bitireceğim.. Hepinize iyi geceler şekerler...
Gözünaydın biraz yükselmiş:)

Hedef60 geçmiş olsun..

Law_yer geçmiş olsunn..
Sağol felluzcumm ..
Canım gecmiş olsun Allah şifa versin ...

Özledik seniiii... Uzaklaşma bizdennn.. Buradayız hep seninleyiz..

Geçmiş olsun canım...maalesef hayatta böyle şeyler de var.! Kendine dikkat et canım...!

sivasıngülü
geçmiş olsun canım acil şifalar...

thalia
o dediğin bende de oldu önceden iyice doyayım diye kahvaltıda domatesi salatalığı çok yerdim artık pek yiyemiyorum yine de doyuyorum ve acıkmıyorum ne güzel midemiz küçülüyor işte

Sivasın gülü geçmiş olsun arkadaşım Allah şifa versin amcana

bicnv evet uzaklaşma özlüyoruz seni hem de gerçekten buradan uzak olunca motivasyon düşüyor

menümü de yazayım

sabah 7.30 kkk

16.30 1 bardak ayran, 1 avuç fıstık

20.00 1 tabak kıymalı karnabahar, 2 tane közlenmiş kırmızı biber, 1 kaşık yoğurt

uzun bir tatil... uzun boylu kaçamaklar...
ve ardından... verdiğim bir kilonun üstüne eklediğim yarım kilo daha

dün akşam itibariyle yuvaya dönüş...

evden uzak olunca diyet de zorlaşıyor açıkçası.

sabah kkk yaptım ama çok acıktım okulda, evde de öyle. 3 öğün falan yalan oldu ama listenin dışına çıkmadım.
umarım yarın sebze pişirip karnımı doyurabildiğim, acıkmadığım bir gün olur.

herkese bol leptinli bir gece diliyorum:)

merhaba arkadaşlar evde olmayınca dıyet yalkan oldu yaaaaaaaaaaaa daha yenı geldım eve onun içinj bıldırım ve
menu soyleyemedım kusurabakmayın kızlarrrr tartılmak da istemıyorum zatennnn

gülmeyin ama bişey diycem...

bu kadar az yiyerek cidden doyuyor musunuz?
lütfen hayırrrr diyin

Misafirim vardı giremedim.
Bildirim yapıp kaçıyorum.
sabah 11 gibi kk
akşam 2 kaşık bezelye,3 kaşık bulgur ve balık
bide t. helva yedim 1 kibrit kutusu kadar

canım çok geçmiş olsun, Allah acil şifasını versin.

günaydın kızlar

sabahın ilk mesajı benden olsun
bugün hepinizin günü çok güzel hiç kaçamaksız geçsin..

öpüyorum herkesi

Günaydın bayanlar..

bende dünki listeyi yazayım.

sabah: 2 yumurta bir tane domates,10-12yeşil zeytin

öğle:merçimek çorbası,tavuk ızgara, az Amerikan salatası

akşam: 2,5 kaşık bulgur pilavı,bir tane fırında but

nasıl kızlar ilk gün için

Benim D vitamini sonucumda 8,8 di yenisi 12 cikmis :'( 3 ay ignesini ictim daha sınıra bile gelmemis altt sınır 30 hoca 80 oneriyor

Hay Allah nasıl o kadarcık yükselmiş ilaç takviyesine rağmen ilginç. Doktorunla görüşmüşsündür sanırım.
Bi de gündüz saatlerinde yürüyüş yapmak iyi gelir. Bol güneşli, bol aktiviteli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…