Benim D vitamini sonucumda 8,8 di yenisi 12 cikmis :'( 3 ay ignesini ictim daha sınıra bile gelmemis altt sınır 30 hoca 80 oneriyor
Karatayla kurtulacağına eminim cnm bende de vardı kırıldı .. İnsilün direncimi kırdım ... Sen de kırarsın eminim..merhaba kızlar bugün insülin tahlili sonucumu aldım ve sonuç içler acısı. İnsülinim tam 11.2
meğer ben bu yüzden su içsem kilo alıyormuşum. çünkü bu diyete başlamadan önce de çok yiyen birisi değildim ama gelsin meyve suları gitsin çikolatalar. yani abur cuburu çok yerdim ama yemek yemezdim. işte demek ki bende insülin direnci olmuş. neyse yavaş yavaş bundan da kurtulucam umarım Karatay sayesinde.
Evet cnm azmine hayranım... Hep 1. Olman dileğiyle.. Çok sevindim cnm.. Alkışşşş birincimize ...ilk defa 1. oldum....ellerine sağlık canım
Sağol cnmmm gerek yok... Aynen tarihe + lar işlenmesin... :) haftaya ---- lerle buluşalım.. Sabahtan hep doktordaydım. Okulda da yazmaya fırsatım olmadı. Son anda yazdım ama yetişemedim.... Ellerine sağlık yine de cnm benim.. Öptüm..geçmiş osun canım, ben listeyi yayınlamıştım hatta hata vardı birkaç kez yayınladım.. seni de eklememe gerek var mı? zaten artıdaymışsın boşverelim derim ama eğer istersen eve gidince tekrar yapayım bir ara..
Sağolasın xc9 umm..hedef
geçmiş olsun canım öperim kuzucukları
Eellerine sağlık cnmcım..[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]verenler
[/TD]
[TD]yüzde
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]gul_0663
[/TD]
[TD]0,72
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]felluz
[/TD]
[TD]0,25
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]alanlar
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]mavibisiklet
[/TD]
[TD]0,31
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]xc9
[/TD]
[TD]0,63
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD]law-yer
[/TD]
[TD]0,93
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
mahzen, su_24,snowdrop,gubseneris haftaya listedeler..
verenleri tebrik eder, başarılarının devamını dilerim, bu verenler gül_0663 ve felluz olunca daha da bir anlamlı oluyor, ayrıca tebrik ederim kendilerini..
veremeyenler de üzülmesinler haftaya verirler..
Evet cnm .. Yağdan gidince öyle oluyor sanırım.. Beni görenlerde her gördüğümüzde daha zayıflıyorsun diyorlar .. İnsndıramıyorum .. :)xc9 demek 61 leri gördün. Hay Allah Karatayla mı gördün, nasıl tekrar aldın,yakın zamanda mı? Umarım en yakında en sağlıklı şekilde görürsün.
başlangıç tarihi: 10/08/2013
baslangıç kilosu: 70
geçen hafta: 62,7
bu hafta: 62,9
fark: +200
beden:40
spor: yürüyüş
boy:1.60
hedef: 58
Kızlar buarada eşim buaralar şaka yolla ben seni aldığımdan zayıfsın şuan diyor. Oysa o zaman 55 kiloydum. Ve karşılaştığım çogu insan bana zayıf muamelesi yapar oldu. Yagdan gidiyor sanırım o sebebten daha zayıf görünüyorum.Yaşasın Karatayyy.
Evet bu bekleyişli günler gaza getiriyor insanı.. Hep beraber vereceğiz..Bi bildirimdrn benden il günüm
Başlama tarihim 21/10/2013
Başlangıç kilo tam 65
Hedef kilo 53
70 günde bu kiloyu vermem lazım adım adım başlıyorum kızlar yardımlarınızı benden esirgemeyin lütfen işim ucunda çok büyük idaalar var:)
Yaş 20
Boy 160
Bol eksili günler başlasın ve bana şimdi kahvaltı için 2 yumurta haşladım yanına neler koyayım başka :))
İnşallah hep beraber incecik hatunlar olucaz
VERECEĞİZZZ..[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]verenler
[/TD]
[TD]yüzde
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD][TABLE="width: 82"]
[TR="class: grid"]
[TD="width: 82"]gul_0663[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD][TABLE="width: 64"]
[TD="width: 64, align: right"]0,72[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD="width: 82"]mavibisiklet[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="width: 64, align: right"]0,31[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD="width: 82"]felluz[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="width: 64, align: right"]0,25[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]alanlar
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD="width: 64"]xc9[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="width: 64, align: right"]0,63[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="width: 64, align: right"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD="width: 64"]law-yer
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="width: 64, align: right"]0,93[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
istanbula, mahzen, su_24, ve snowdrop haftaya listedeler
verenleri tebrik ederim, alanlara da selam ederim, haftaya güzel verecekler..
Evet iç motive önemli de ben başardığımı göstermek istiyorum.. Bu kadar vermişken hedefe ramak kala bırakmamalıyımmm..Felluz canım kolay gelsin.
Hedef60 umarım bu pazartesi hepimiz için güzel bir başlangıç olur. Ama canım ödüllere bu kadar yoğunlaşma istersen derim. Bence baya yıpratıcı olur. Hatta patlama şeklinde gelen kaçamaklarınında sebebi bu olabilir. Metabolizman hızlı, normal koşullarda bir kilo verirsin gibi. Kendini içten motive etsen...
Gül_063 seni canı gönülden tebrikediyorum. Umarım karşılığını alırsın bu emeklerinin.
o zaman açılış günü gözüm kulağım haberlerde olacak :)
hedef 60 günlüğümde bir çizelge paylaştım kilomuz yakın sayılır, haftada bir kilo vermeyi hedefledim ben de .. bu durumda 2014 te ilk hedefime ulaşmak istiyorum bakalım, motive edici oluyor, dilersen sen de kendine göre oluşturabilirsin.. bu hesapla gidersem şubatta 66 oluyorum, demek ki sen de 65 oluyorsun.. içini ferah tut canım, reglden sonra zaten vermiş olacaksın :)
Sağol felluzcumm ..Gözünaydın biraz yükselmiş:)
Hedef60 geçmiş olsun..
Law_yer geçmiş olsunn..
Canım gecmiş olsun Allah şifa versin ...Iyi aksamlar arkadaslar maalesef ben bildirim yapamadim.
Almanyada amcam cok rahatsiz bugün ameliyat oldu. Durumu ciddi prostat kanseri.'Doktorlar fazla yasamaz demisler.
Ben cok üzgünüm babamla kuzenim bu sabah gittiler. Benim islerim oldugu icin gidemedim ama aklim canim amcamda.
2 saat önce ameliyattan cikmis. durumu iyi diyorlar su an. Aci olan da kimseyi hatirlamiyor.:2::2::2::2:
Babam yanindayken babami sayikliyormus neden gelmedi diye.
Benimde Bayram boyunca kacamagim oldu. canta valiz ne isterseniz yollayin.
Bir kac gündür epey yogunum.
Selam citirlar
Geçmişi okudum geldim
Kilo verenleri tebrik ederim
Gül Ablacim iradenden dolayı seni özellikle
Bu arada gül Ablacim şu kız bebek ile ilgili formulunu banada gönderir misin?
Bir de kuru kayisi 4-5 adet serbestti kahvaltida, kuru incirde durum nedir
lenevamiza mutluluklar
Lawyercim insülin direncin için geçmiş olsun
Felluzcum, hedef60cigim, xc9cugum, mahzencim, sivasingulucum, mavibisikletcim,ve diğer arkadaşlarim hepinize bol leptinli günler, sevgiler
Bugün moda girmeye çalıştım ama bir iki kaçamağım oldu
Inşallah yarin duzene girerim
Şunu farkettim ki sizden uzak olunca motivasyonum gidiyor
O nedenle daha sık gelmem lazım
Hep birlikte başaracağız inşallah
Sporuda ihmal etmiştim 2 haftadir, birazdan leslieye başlıcam inşallah.
Öptüm herkesi
Iyi aksamlar arkadaslar maalesef ben bildirim yapamadim.
Almanyada amcam cok rahatsiz bugün ameliyat oldu. Durumu ciddi prostat kanseri.'Doktorlar fazla yasamaz demisler.
Ben cok üzgünüm babamla kuzenim bu sabah gittiler. Benim islerim oldugu icin gidemedim ama aklim canim amcamda.
2 saat önce ameliyattan cikmis. durumu iyi diyorlar su an. Aci olan da kimseyi hatirlamiyor.:2::2::2::2:
Sivasın gülü geçmiş olsun arkadaşım Allah şifa versin amcana
bicnv evet uzaklaşma özlüyoruz seni hem de gerçekten buradan uzak olunca motivasyon düşüyor
menümü de yazayım
sabah 7.30 kkk
16.30 1 bardak ayran, 1 avuç fıstık
20.00 1 tabak kıymalı karnabahar, 2 tane közlenmiş kırmızı biber, 1 kaşık yoğurt
gülmeyin ama bişey diycem...
bu kadar az yiyerek cidden doyuyor musunuz?
lütfen hayırrrr diyin
Iyi aksamlar arkadaslar maalesef ben bildirim yapamadim.
Benim D vitamini sonucumda 8,8 di yenisi 12 cikmis :'( 3 ay ignesini ictim daha sınıra bile gelmemis altt sınır 30 hoca 80 oneriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?