Iyi aksamlar arkadaslar maalesef ben bildirim yapamadim.
Almanyada amcam cok rahatsiz bugün ameliyat oldu. Durumu ciddi prostat kanseri.'Doktorlar fazla yasamaz demisler.
Ben cok üzgünüm babamla kuzenim bu sabah gittiler. Benim islerim oldugu icin gidemedim ama aklim canim amcamda.
2 saat önce ameliyattan cikmis. durumu iyi diyorlar su an. Aci olan da kimseyi hatirlamiyor.:2::2::2::2:
Babam yanindayken babami sayikliyormus neden gelmedi diye.
Benimde Bayram boyunca kacamagim oldu. canta valiz ne isterseniz yollayin.
Bir kac gündür epey yogunum.
günaydın kızlar
sabahın ilk mesajı benden olsun
bugün hepinizin günü çok güzel hiç kaçamaksız geçsin..
öpüyorum herkesi
Geçmiş olsun canımm:) çabuk iyileşş.:)günaydın herkese ben yine hastayım oyüzden bldirim yapamadım çünkü karatay a uyamadım sabah biraz peynir zeytin çay başka bşey yiyemedim faranjit olmuşum boğazım çok ağrıyor tekrar aranıza döneceğim inş iyileşince herkese bol leptin li günler..
geçmiş olsun canımBel fıtığım azdı,bacağıma vurdu,!! Şimdi kalkabildim ancak.!! Şimdi kkk hazırlayacam.:)
Kaçamaksız boool leptinli bir günnn diliyorummm:)
Bel fıtığım azdı,bacağıma vurdu,!! Şimdi kalkabildim ancak.!! Şimdi kkk hazırlayacam.:)
selam arkadaşlar yaklaşık 1 saattir paylaşımlarınızı okuyorum.Aslında uzun süredir Canan KARATAY ın takipçisiyim.Eğer bana da yanınızda yer açarsanız ve destek olursanız sevinirim.küçük bir oğlum var o uyudukça vakit buldukça paylaşımlarınızda yer almak isterim.
Günaydın bayanlar..
bende dünki listeyi yazayım.
sabah: 2 yumurta bir tane domates,10-12yeşil zeytin
öğle:merçimek çorbası,tavuk ızgara, az Amerikan salatası
akşam: 2,5 kaşık bulgur pilavı,bir tane fırında but
nasıl kızlar ilk gün için
Bel fıtığım azdı,bacağıma vurdu,!! Şimdi kalkabildim ancak.!! Şimdi kkk hazırlayacam.:)
günaydın herkese ben yine hastayım oyüzden bldirim yapamadım çünkü karatay a uyamadım sabah biraz peynir zeytin çay başka bşey yiyemedim faranjit olmuşum boğazım çok ağrıyor tekrar aranıza döneceğim inş iyileşince herkese bol leptin li günler..
Canım Hoşgeldin. Karatay sözkonusuyken hep destek tam destek tabi elimizden geldiği kadar. Oğlun ne kadarlık. Benimde var 13 aylık.selam arkadaşlar yaklaşık 1 saattir paylaşımlarınızı okuyorum.Aslında uzun süredir Canan KARATAY ın takipçisiyim.Eğer bana da yanınızda yer açarsanız ve destek olursanız sevinirim.küçük bir oğlum var o uyudukça vakit buldukça paylaşımlarınızda yer almak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?