Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Çok zor bi durum. Allah'tan ümit kesilmez. Geçmişler olur inşallah.
Ablacım listeden anladığın kadarıyla bayramı iki arkadaş dışında hepimiz bol kaçamakla geçirdi. Ama toparlandık burdayız işte. Canımız sağolsun.

Bel fıtığım azdı,bacağıma vurdu,!! Şimdi kalkabildim ancak.!! Şimdi kkk hazırlayacam.:)

Kaçamaksız boool leptinli bir günnn diliyorummm:)

günaydın kızlar

sabahın ilk mesajı benden olsun
bugün hepinizin günü çok güzel hiç kaçamaksız geçsin..

öpüyorum herkesi

canım sana kız bebekle ilgili bilgiyi mesaj yazacağım..geçen hafta yenilerden bir arkadaş daha kız için sormuştu cepten girdiğim için yazamamıştım tatil dönüşü hatırlat demiştim..ben kim olduğunu hatırlayamadım

günaydın herkese ben yine hastayım oyüzden bldirim yapamadım çünkü karatay a uyamadım sabah biraz peynir zeytin çay başka bşey yiyemedim faranjit olmuşum boğazım çok ağrıyor tekrar aranıza döneceğim inş iyileşince herkese bol leptin li günler..

Geçmiş olsun canımm:) çabuk iyileşş.:)

sivasın gülü geçmiş olsun canım, allah amcana tez zamanda şifa verir inşallah..

Bel fıtığım azdı,bacağıma vurdu,!! Şimdi kalkabildim ancak.!! Şimdi kkk hazırlayacam.:)

geçmiş olsun canım

selam arkadaşlar yaklaşık 1 saattir paylaşımlarınızı okuyorum.Aslında uzun süredir Canan KARATAY ın takipçisiyim.Eğer bana da yanınızda yer açarsanız ve destek olursanız sevinirim.küçük bir oğlum var o uyudukça vakit buldukça paylaşımlarınızda yer almak isterim.

aramıza hoşgeldin destek oluruz tabi ki

Canım bence kahvaltıyı tam Karatay kahvaltısı yapsan hem çabuk acıkmazsın hem de metobolizman %30 daha fazla çalışır bu da 4-5 km yol yürümüşsün gibi etki eder.

Canım benimde bel fıtığı bir yıl önce beni çok zorluyordu. Ama dr bana egzersiz listesi verdi uyguladım ve çok daha iyiyim. Genelde verilir böyle bir liste çok ağrıyan bir bele spor ne yapabilir ki diye düşünülür ve önemsenmez. Aklında olsun varsa elinde böyle bir liste muhakkak uygula derim.

Canım Hoşgeldin. Karatay sözkonusuyken hep destek tam destek tabi elimizden geldiği kadar. Oğlun ne kadarlık. Benimde var 13 aylık.

bende bir suredir sizi takip ediyorum 1 aydır karatay diyeti yapıyorum vücudumda değişmeler başladı 3 kilo vermişim bundan sonra yaşamımda karatay beslenme düzeninin devam ettiricem inanırmısınız kahvaltımı sıkı yapıyorum ögle akşam 2 tabak yemek yiyiyorum yinede incelmeye başladım çok güzel bişey yani kendimi diğer diyetlerde olduğu gibi kısıtlanmış sınırlanmş baskıda hissetmiyorum bu çok güzel bi duygu her öğün doyana kadar yiyiyorum ve acıkmıyorum. şişmanlık konusun çok araştırdım bir yazıda şöyle diyordu hücresel beslenme : proteini, sebzeleri saglıklı karbonhidrat bakliyat ,süt ürünlerini, dengeli alırsak hücreler besleniyormuş ve şekere ,hamur işine,ekmeğe ihtiyaç duymuyor,ve zaten şeker, hamur işi, beyaz ekmeği hücre tanımıyor tanımadığı için de hücre bunu kullanamıyor yani enerjiye çeviremiyor ve direk yağ olarak depolanıyor, aşırı kısıtlamalı diyetlerden sonra insanların neden kilo aldığı ortaya çıkıyor çünki vücut dengeli beslenemiyor ve saglıksı besinleri saldırıyoruz böylece kilolar geri geliyor

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

çizelgeyi profil düzenleden çizelge kısmına kopyalayacaksınız tabi önce oradaki kodu silmeniz gerek

Sabah kahvaltım 2 yumurtalı omlet
öğlen cacık kırmızı et
akşam bılmıyorum

akşamki yemeğim belli olduğu için menümü şimdiden yazayım

sabah 7.30 kkk

öğlen 14.00 1 tabak keşkek, ev yapımı turşu

akşam (20.00'da olacak) etli kuru fasulye, bulgur pilavı, yoğurt

iki gündür çok yoğun şekilde çalışıyorum devamlı hareket halindeyim eve gittiğimde spor yapacak halim kalmıyor ve bugün regl oldum yine. Bu Karatay'a başlayalı 23 günde bir falan regl olmaya başladım ve çok sıkıldım bu işten artık 5-6 gün de sürüyor mübarek

sabah(08.00)
karatay kahvaltısı

öğle(12.30)
tarhana çorbası(nihayet bitti)
yahni
yoğurt-salata

akşam(18.30)

kıymalı közlenmiş patlıcan yemeği
yoğurt
bir miktar fındık

gün içinde 2 fincan türk kahvesi,çay,yeşil çay, 2 lt su
akşam yemekten önce 1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…